Share | 

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Tartózkodási hely :
New OrleansA poszt írója Dean O'Doherty
Elküldésének ideje Szer. Május 16, 2018 7:14 am
Ugrás egy másik oldalra

- Szóval akkor nem volt rossz ötlet beugranom ma – lehetne a hangomban bármi kérdésre utaló jel, de semmi ilyen nincs benne. Ahogy ő neki, úgy nekem is pozitív fordulatot vett ez az este. Ha nem is olyan nyugalmasat, mint azt először képzeltük, de az előbb történtek után szerintem egyikünk sem vágyott volna inkább arra. Talán egy nagyon picit. Mindenesetre én magam is örülök neki, hogy végül felkerestem. Elég hamar sikerült a fürdőben kikötnünk, különféle élvezetekben részesítve a másikat, és nem is különösebben kellett egyikünket sem noszogatni. Mi kellhet még?
Nem engedi, hogy lejjebb menjek, ami talán jobb is, hisz tényleg nem akartam egyelőre még egy újabb menetet. Így hát újra elzárom a csapot és elveszem a törülközőt. Gyorsan szárazra törlöm magamat, aztán odalépek a boxeremhez és nadrágomhoz – nem vagyok igénytelen, hogy az egész napos viseletemben jöjjek, mielőtt elindultam vettem fel tisztán. Igazából még egy fürdést is letudtam az indulásom előtt. – Esetleg, ha van valamilyen scotch-od, azt elfogadom – vetem fel, ha már így rákérdezett és van választási lehetőségem. Egyesek nem szeretik a whiskyket, és részben meg is értem őket. Legalábbis, hogy miért nem tudják meginni, csak mondjuk keverve. Elég erős italról van szó, de ha minőségi, akkor túl sok panasszal aligha lehet szolgálni. Ezért nem iszok én sem olcsó szarokat, amiktől már ha beleszagolok a hányás kerülget. Hozzászoktam egy minőséghez és tartom is magamat ahhoz. Ezért is figyelem, hogy ha le is emel valamit a polcról, akkor mit fog.
- Ki ez a lakótárs? – kérdezem tőle kíváncsian, ahogy a törülközőt a vállaimra terítem. Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert érdekel, hogy vajon ismerem-e az illetőt. Ugyan nem élek még olyan mérhetetlenül hosszú ideje a városban, de egy-két személyt sikerült megismernem. Többek között Lucille-t is, amit a legkevésbé bánok mind közül. Ha időközben kapok valami italt és elfogadhatónak tartom a minőségét is – ajándék lónak ne nézd a fogát, hát nem így élek -, akkor megköszönöm és bele is kortyolok. Mindemellett persze figyelek rá is és várom a válaszát.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
✦✦ JUDAS
Tartózkodási hely :
✦✦ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ supreme witch
Humor :
✦✦ sweeter than the sweetestA poszt írója Lucille Éamon Vodova
Elküldésének ideje Szer. Május 16, 2018 2:09 am
Ugrás egy másik oldalra

+18

Hallatja mély és férfias hangját, és egyszerűen fogalma sincs arról, hogy mindez mennyire zene a füleimnek. Továbbra is húzom markommal fel és le hímtagján a bőrt a makkja alatt, és egyszerűen szinte ijesztő, hogy a testünk mennyire precízen és tökéletesen tud összhangban lenni. Nagyon élvezem a jelenlétét és azt, amit nyújtani tud nekem. Persze, cserében én is emberfeletti élvezetekben részesítem.
Egyik kemény és hegyes mellbimbómhoz simítom a makkját és közvetlenül így kényeztetem őt továbbra is, egyáltalán nem ismerve a lassabb avagy gyengédebb mozdulatokat. Tekintetem bestiális, erotikusan elválnak ajkaim egymástól kicsit és le sem szedem róla a tekintetemet; mint egy éhező démon, aki épp kicserkészi az áldozatát. Aztán a hajamba markol kíméletlenül, de egyáltalán nem zavar; szeretem az olyasféle perverz dolgokat, ha csak egy cafka vagyok az ágyba és ezért sem bánom, ha némileg akár keményebben is belemarkol a hajamba.
Rekedtesen nyög férfiasan, innentől pedig már tisztán tudom, hogy épp most fog rám élvezni, de még nem tartom oda a számat, hogy ihassak belőle. Hagyom, hogy a forró, fehér és sűrű nedve melleimet öntözzék meg, aztán amikor számat alá emelem tátva, nos, az arcomra is bőségesen lövell és kénytelen vagyok becsukni a szemeimet, hogy oda ne kapjak belőle. Orgazmusa vége viszont a számban landol és azonnal le is csorog a torkomon.
A kézmozgásom ekkor sem marad abba, habár jóval óvatosabb és lassabbá válik a pillanatok alatt, aztán amikor megnyugszik, tenyeremmel letörlöm a szemeimről és az arcomról is nagyjából a nedvét, aztán felpillantok rá egy biztató vigyorral az élen. Szerintem fel sem fogja, hogy ez nekem valóban mennyire tetszett.
Megengedi a zuhanyrózsát, én pedig lábaimra állok és lemosom a vízzel a maradékot az arcomról és a melleimről is; persze, nagyon is ott lapul a vigyor az arcomon. Jól esik, hogy örömöt okozhattam neki, habár az eddigi férfiak sorai abszolút nem érdekelt, hogy élvezték -e avagy sem. A saját örömöm számított a leginkább nekem, ezúton viszont nem így történt. Kölcsönösen akartam, hogy élvezze.
- Ennél jobb estét el sem tudtam volna képzelni magamnak. - Mosolygok dicsérően, aztán vele szembe fordulok és karjaimat átfonom a tarkója mögött. Ő addig a tusfürdőtől habzó tenyereivel simít végig a nyakamon és csúsztatja lejjebb tenyereit a vállaimra, aztán pillanatok alatt találja meg kerek és feszes fenekem félgömbjeit és végigsimít azokon is úgy, hogy tusfürdő érjen ott is. Tartom vele a szemkontaktust, néha viszont kéjesen lehunyom a szemeimet és sóhajtok, főleg akkor, amikor melleimet masszírozza és mellbimbóimmal is játszadozik. Ennél jobb relaxáló nem is létezhet.
- Tessék. - Sóhajtom halkan, amikor a hasamhoz ér; viszont én egy pillanatra kinyúltam a jobb karommal a zuhanyzóból és az akasztóról leszedtem egy tiszta, fehér törölközőt és elkezdem azzal a mellkasáról leitatni a vizet.
Párás tekintettel figyelem őt - még mindig kábultan -, aztán kilépek mellőle és hosszú hajamból elkezdem kicsavarni a vizet. - Mit kérsz? - Kérdezem érdeklődve, aztán magam köré tekerek egy törölközőt és megvárom, amíg ő is mellém ér.
- Az italok mind a lakótársamé, de talán nem lesz érte haragos, ha mégis elfogyasztunk egy kicsit belőlük. - Vigyorgok kajánul. Igen, Luci néha beugrik hozzám és eltölt hosszabb időket, de hamar kipaterolom innét mert én jobb szeretek egyedül lenni. De ez az ő háza is, de nem különösebben érdekel. Ha viszont kérdezni akar erről a bizonyos lakótársról, szívesen mesélek neki róla. Mit is mondhatnék? Egy öntelt seggfej, aki egy halom gyereket hagyott maga mögött teljesen felelőtlenül. És persze, még mindig nekem köszönheti azt, hogy még mindig életben van. Hisz én vagyok akkor is a grófnő az ő életében. Ahogy minden más férfiakéban is, akiket valaha sikerült a karmaim közé szorítanom. Nos, ezzel együtt az életüket is tönkretettem szándékosan.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Tartózkodási hely :
New OrleansA poszt írója Dean O'Doherty
Elküldésének ideje Kedd Május 15, 2018 9:53 am
Ugrás egy másik oldalra

+18

Nem akartam túl durva lenni, hiszen ugyan tapasztaltam már Lucille határait, itt azért mégis másról van szó, mert én irányítok, nem ő. Ha valami kellemetlen lesz számára, akkor nem tudja ő gyorsan korrigálni, csak maximum úgy, hogy engem próbál rá ösztökélni, akkor meg már könnyen lehet, hogy késő lesz. Szóval szép lassan mozgatom egyszerre a fejét és a csípőmet is. Combjaimon támaszkodik meg, mikor kicsit mégis rágyorsítok a tempóra, én pedig egy ideig még figyelem őt, de mikor már hosszabb ideje csukva tartja szemét, hátrahajtom fejemet és úgy gyorsítok még egy kicsit. Tisztában vagyok a méreteimmel, ő pedig azzal milyen élvezetes és számára kicsit veszélyesebb dolgot kért tőlem. De úgy vagyok vele, hogy ha nem tudta volna, mire vállalkozik, akkor nem vezeti ilyen készségesen a kezeimet a fejére.
Egy idő után viszont halványan én is megfáradtam, és inkább hagyni akartam, hogy ő fejezze be. Egyik kezemmel fogom már csak tarkóját, és kihúzom férfiasságomat belőle. Ő közelebb mászik hozzám és nem sokat teketóriázva újra szájába vesz. Érzem, hogy nem fog már sok kelleni, és ezzel látszólag ő is teljes mértékben tisztában van. Amint már csak kezével kényeztet tovább és külön célt is tűzött ki, akkor csak jót mosolygok rajta. Az a tekintet teljesen megbabonáz, amivel rám néz. Látom rajta, hogy ő is mennyire vágyik erre, hogy én most itt és most átjuthassak azon a ponton. Az előzőek után pedig gondolom még inkább próbál törleszteni. Nem hiszem, hogy sokan képesek őt ennyire széthullajtani, mint ahogy nekem sikerült az előbb.
Gyorsan mozgatja kezét rajtam, és alig hallom már azt is, amit mond – legalábbis el aligha jut az agyamig -, csak vadul markolom a haját és másikkal a falnak támaszkodom. Nem is kell nekem már túl sok, hogy eleget tehessek a kérésének. Épp a mellbimbójához simogat, mikor az első adagot ráterítem a mellére hosszan és sűrűn. Ha megpróbálna közben a szájába venni, akkor minden bizonnyal még az arcára is jut a spermámból, ezzel is csak még inkább megjelölve őt – bár ha nem így akarta volna, valószínűleg máshogy fejezi be a kényeztetésemet, nem a kezével. Még a száját is megtöltöm majdnem teljesen, mire az orgazmusom elkezd lecsendesedni – ezzel együtt szorításom is enyhül a tarkóján. Aztán pedig élvezettel figyelem, akármit is csinál.
[…]
Amint kicsit rendeztük magunkat, és ő is felállt, továbbra is a falon tartom egyik kezemet. És a csapot is megnyitom, hogy az izzadtságot lemossuk kicsit magunkról. Ha találok tusfürdőt, akkor nyomok valamennyit a kezemre és közelebb lépve hozzá elkezdem szép lassan megmosdatni őt. Nyakára simítok rá, vállain át, végig a karjain, majd pedig jönnek a kényesebb részek. Először fenekére csúszik a kezem, amibe belemarkolok és úgy terítem szét rajta a tusfürdőt. Aztán jönnek a mellei, amire megint különös figyelmet fordítok. Hosszas ideig masszírozom ott, és bimbóival is eljátszadozok még – de persze mindez csak a tisztálkodás része, semmi egyéb. Ugyan. Közben megszólalok. – Remélem azért van egy törülköződ még számomra is. Nem akarok semmit sem összenedvesíteni – szándékosan használtam ezt a szót, hisz ismerve, hogy mennyire rám van izgulva Lucille – bár ez kölcsönös -, valószínűleg már most is van egyfajta izgalmi állapotban odalent. – Na meg az az ital is jöhet nemsokára – jegyzem még meg mellékesen, miközben már hasánál járok és egyre lejjebb haladok. Konkrétan most nem akarok azonnal egy újabb menetet, egész egyszerűen csak kicsit korbácsolni a vágyakat. De csak kicsit későbbre.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
✦✦ JUDAS
Tartózkodási hely :
✦✦ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ supreme witch
Humor :
✦✦ sweeter than the sweetestA poszt írója Lucille Éamon Vodova
Elküldésének ideje Kedd Május 15, 2018 12:47 am
Ugrás egy másik oldalra

+18
Felajánlottam neki a lehetőséget, miszerint az ő akarata szerint mozoghat a számban; tudom, hogy ezt sokan szeretik és megfelelő ügyesség is kell hozzá, hogy nehogy túl mélyre szaladjon a torkomban. Ha viszont elég gyors és nem hagyja bent sokáig, akkor a mélység teljesen lényegtelenné válik. Viszont teljes mértékig megbízom az ügyességében, így hát sejtelmes mosollyal figyelem őt, várva a döntésére. Nem látszott rajt viszont semmiféle ellenvetés, így hát bátran megfogja a fejem és én míg engedelmesen tátom a szám, nos, belém nyomja a farkát. Nyelvemet próbálom lent tartani hogy a mérete miatt könnyebben mozogjon a számban. Először óvatosan mozdul bennem, még egészen nem is szalad bennem annyira mélyre. Lehunyom az íriszeimet és én is élvezem a pillanatot, viszont néha fel is pislogok rá, hogy tekintetemből is olvasson, hogy teljesen jó és biztonságos az, amit csinál. Ha érzem, hogy valami nem jó, akkor úgy is szólok és ezzel is elkerüljük a kellemetlen dolgokat.
Közelebb húzódzkodom amikor már gyorsít a tempón és mélyebbre kezd döfni, támaszték gyanánt pedig végigsimítok a lábain és combjain hagyom pihentetni a tenyereimet. Most viszont tartósan csukva hagytam a szemeimet, ezzel is jobban koncentrálva arra, hogy magamhoz is tudjam így a levegőt venni problémamentesen. Egyre jobban gyorsít a tempón, hallatja a hangját, viszont alig néhány pillanat múlva már szabályosan vadul dugja a számat. Nem kell féltenie, nem ez az első esetem és ügyelek arra, hogy minden rendben legyen. Én egyébként is szeretem a durva dolgokat, úgyhogy egyáltalán nem kell visszafognia magát.
Szinte már várnám, hogy ezzel együtt le is adagolja a torkomon a magját, viszont megáll és kihúzza magát belőlem. A levegővételem végett még a mellkasom is megemelkedett ekkor.
Hátradől újra, és megint visszakapom az irányítás és a szabad akarat lehetőségét. Így hát készségesen csípőjére teszem a tenyereimet, és annyira közelebb megyek hozzá, hogy a melleim a combjait súrolják. Végül újra a számba veszem a farkát érzékien, lehunyt íriszekkel, de csak kevés ideig; épp addig, hogy nyálammal egy kicsit síkosítsam.
Aztán kihúzom magamból, és csábítóan felnézek rá. Egyik tenyeremet a farka köré szorítom és kíméletlenül húzni kezdem rajt a bőrt úgy, hogy makkja a mellkasom és melleim felé néz. Néha hozzá is érintem egyik mellbimbómhoz a végét és úgy lifteztetem rajt a bőrt továbbra is, viszont annál gyorsabb tempóban.
- Élvezz el..- nyögöm halkan, miközben még mindig éhes tekintettel figyelem őt; ha el is élvez, csak egy kicsit fogok hagyni, hogy a melleimre élvezzen, mert egyszerűen érezni akarom minden egyes cseppjének az ízét. Abban pedig biztos vagyok, hogy az este nem itt fog vége szakadni, hisz rengeteg időnk van még reggelig. Mi egyébként sem szorulunk pihenésre, és alighanem fáradhatatlanok vagyunk.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Tartózkodási hely :
New OrleansA poszt írója Dean O'Doherty
Elküldésének ideje Pént. Május 11, 2018 10:43 am
Ugrás egy másik oldalra

+18

Tetszik azért, hogy nem kellenek különösebben szavak, hogy megértsük egymást. A testünk bőven elárul mindent, amit csak a másiknak tudnia érdemes. Mint ahogy most is, hogy ha nem akarom, hogy önmagát juttassa el a csúcsra, akkor közbe kell lépnem. Nem tagadom, rettentően vadító látvány volt, ahogy magát ingerli, de most más formát akartam választani az élvezésének, mégpedig aminek én is része vagyok. Őt ismerve pedig, és a legutóbbiakból kiindulva egyáltalán nem lesz ellenére, hisz akkor is elég hamar be volt már nedvesedve tőlem, miután pedig rám ült, nem kellett neki sem sok, hogy eljusson arra a pontra. Most sem hiszem, hogy fog kelleni, de meglátjuk, mit tehetek.
Minden érintésem után az érzés látványosan árad szét az egész testében, és ez pedig csak engem is felhergel a folytatásra. És így is teszek, bevezetem még egy ujjamat, közben nyalogatom őt és másik kezemmel pedig egy közeli tájékon kalandozok. Amint megadja az engedélyt, lassan hatolok bele azzal az ujjammal és így mozgatom benne elöl és hátul azokat. Figyelemmel kísérem őt, ahogy elélvez a számon, és egyik szemöldököm felhúzva figyelem, ahogy körülbelül térdre rogy. Azta. Számítottam rá, hogy nagy orgazmusa fog lenni, de ennyire nem, hogy az egyensúlyát is el fogja veszteni. De nem tagadom, nagyon tetszik. Ebből is látszik legalább, hogy milyen jó vagyok.
Várok egy kicsit, de aztán végül felállok és nyúlnék a kezéért, hogy felsegíthessem, de neki látszólag nem ilyen tervei vannak. Feljebb húzza magát, de csak addig, hogy a nadrágot lebonthassa rólam. Nekem sem kell több, a férfiasságom nagyban meredezve bújik elő a nadrágomból, ő pedig semmi felvezetés nélkül próbálja lemélytorkozni azt. Felsóhajtok halkan, és mellékesen még leszedem a felsőmet is magamról, hogy kényelmesebb legyen az egész. Közben, ahogy tudok, kilépek a nadrágomból is, amit szintén félrelökök lábammal. Makkomat szívogatja, mire én élesebben sóhajtok, azt pedig kellemes levezetésnek érzem, mikor csak nyelvével ingerli a farkam egészét körbe-körbe. Mindemellett persze úgy, hogy fejét is mozgatja. Figyelem, ahogy csinálja, mert roppant vadítónak hat, ha pedig közben ő is rám néz valamikor, az csak hab a tortán.
Ha eddig nem is, egy idő után viszont már tényleg rám néz, ami után kezeimért nyúlt és a fejére vezette azokat. Megáll a mozgásban és várja, hogy én vegyem át az irányítást. Hát, ha tényleg ezt szeretné, én nem leszek az, aki elveszi a kedvét bármitől is. Lassan kezdem el mozgatni a csípőmet és közben a fejét is elkezdem mozgatni a farkamon végig, közben figyelem őt is. Olyan szinten óvatos vagyok, hogy nem megyek túl egy határon, mert félek, annak elég kellemetlen vége lenne. És hangulatromboló is. Viszont addig a pontig lassan de ritmusosan gyorsítok, míg nem már egész vadul dugom a száját, ahogy azt ő akarta. Egyre gyorsabban sóhajtozok, egyre többször feszül meg halványan a testem az ingertől és tudom, hogy nem sok fog kelleni, hogy újra a csúcsra jussak. És azt is tudom, hogy megint nem fogja kevésleni az adagot, amivel „készültem”. Viszont ekkor már elengedem a fejét az egyikkel és visszaadom neki a mozgást, miközben a csempének támaszkodom ezzel a kezemmel, úgy élvezem az érzést. Kíváncsi vagyok, készül-e most valamivel, vagy meg akarja adni nekem az orgazmus lehetőségét. Akárhogy is legyen, én mindaddig élvezettel figyelem, ahogy nyalogatja a farkamat és fel-le mozgatja a fejét rajta, látszólag teljes élvezettel. Már nem kell sok…
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
✦✦ JUDAS
Tartózkodási hely :
✦✦ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ supreme witch
Humor :
✦✦ sweeter than the sweetestA poszt írója Lucille Éamon Vodova
Elküldésének ideje Pént. Május 11, 2018 12:24 am
Ugrás egy másik oldalraDean & Lucille +18

Szótlanul belépek a zuhanyzóba, viszont teljesen nyitva hagyom annak az ajtaját jelként, hogy ha akar, akkor jöhet utánam - még akkor is, ha ő nem konkrétan zuhanyozni akar velem -. Megengedem magamra a forró vizet és hagyom, hogy bőrömre tapadjon az egyre vizesedő hajam. Lehunyt íriszekkel élvezem a pillanatot és azt, hogy ennek más is a szemtanúja. Elkezdem tehát tenyereimmel végigsimítani a nyakam érzékien lassan és érintéseimmel szépen lassan haladok lejjebb. Bal tenyeremet viszont mellemen hagyom pihentetni, míg jobb tenyeremmel - mert azzal ügyesebb vagyok - pedig nőiességemre csúsztatom ujjaimat. Egy pillanatra megremegnek a lábaim, mert túlságosan fel vagyok tüzelve annyira, hogy a saját érintéseim is most képesek lennének a pillanat tört része alatt eljuttatni a csúcsra. Ezért is óvatosan bánok magammal, mert azt akarom, hogy ezt ő tegye meg; hisz akkor sokkal élvezetesebb lesz az elélvezés.
Ettől függetlenül túlságosan jól esik az, amit művelek magammal, ezért csiklómon egyre gyorsabban remegtetem az ujjaimat, feszülten nyomom a homlokom a falhoz miközben halkan sóhajtozok. Egészen sokszor nyúltam már magamhoz, főleg azokban az időszakokban, amikor nem bírtam elviselni senkit sem magam mellett, de még Lucit sem. Tehát jól tudom, hogy mire hogyan reagál a testem és ezt mindennél jobban szeretem.
Később viszont, amikor már hangom is jóval szakadozottabbá válik a közelgő kéjtől, elzárul a csap és Dean maga felé fordít és abbahagyom a műveletemet, bár combjaimat ösztönösen összezárom feszülten, mert nagyon kicsi kellett volna ahhoz, hogy elélvezzek és még mindig a hatása alatt állok.
Kábultan nézek rá, és a falnak dőlök háttal, amikor féltérdre ereszkedik előttem.Tenyereimet magamon hagyom pihentetni, hol hasfalamon simítok végig, de utána leginkább melleimet masszírozom velük.
Élvezem, hogy különböző pontokon csókol; igen, nagyon jól ért ahhoz, hogy hogyan izgasson fel egy nőt és hiába, de sokan cseszettül nem értenek hozzá. A férfiaknak sokkal könnyebb készen állni rá, de a nők esetében ez jóval bonyolultabb. Viszont ő élvezi azt, amit tesz, én pedig egyenesen hálás vagyok neki, hogy ennyire gyengéden és érzékien bánik velem.
Hallatom a hangom, amikor viszont ajkait megérzem a csiklóm körül, rá pár pillanatra pedig hüvelyembe tolja először két ujját ami hatására egyszerűen megremegnek a térdeim eléggé látványosan. Ez nem megjátszás, ez a valóság; vannak dolgok, amiktől nagyon hamar képes vagyok beindulni vagy épp elélvezni, és a jelenleg történő dolgok állnak a legfőbb helyeken, amelyek képesek akár pár másodperc alatt is eljuttatni ahhoz a bizonyos ponthoz akár bármiféle extra nélkül is.
A folytonos nyögéseim és testem kontrollálhatatlan remegése tökéletesen árulkodik arról, hogy egyszerűen emberfelettien jó az, amit művel. És talán ez még annak is a számlájára írható, hogy mert ő csinálja ezt.
Szabad tenyerével fenekembe markol, míg ujjai hüvelyemben járnak egyre gyorsabban, duzzadó csiklómat pedig szüntelenül szívja és nyalja; tökéletesen érzem, hogy a műveletétől végigfolyik a combjaimon a saját nedvem, nem pedig a vízcseppek.
Egy pillanatra kinyitom a szemeimet, amikor egyik ujját megérzem a fenekemnél beljebb nyomva de még nem egészen tolja belém. Vár az engedélyemre, de mindenféle beszéd nélkül simítok végig azon a karján, megadva rá az engedélyt arra, amit szeretne tenni. Igaza van, sokan ezt nem szeretik és nekem sem szokott a kedvenceim közé tartozni. Aki viszont ügyes benne és tudja, hogyan kell ott bánni, akkor egyáltalán nincs ellenemre, sőt, sokszor még jobban is élvezem.
Próbálok ellazulva reagálni arra, amikor egy ujját fenekembe mélyeszti, de közben még a hüvelyemnél is ujjaz három ujjával teljesen mélyre hatolva és még csiklómat is szívja. Csípőmet egy kicsit kijjebb tolom, hogy jobban hozzám férjen, de nem sokáig, hisz érzem, hogy hüvelyem egyre szűkebbé válik és egyre többször feszülnek meg ujjain az izmaim. Viszont eljött az a pár másodperc, amikor érzem, hogy közeledik és egyszerűen megfeszülve állok lábujjhegyekre, aztán amikor elér és egyszerűen az egész ölem bizseregni kezd , egyszerűen kis időre rá térdeimre zuhanok óvatosan és most vele egy szintbe kerülök. Tenyereimmel megtámaszkodom magam előtt, mert még mindig a hatása alatt vagyok; remegek és halkan nyüszögök.
Kellett fél perc, mire csillapodott az érzés. Egyszerűen csodálatos volt. Viszont vöröslő arccal feltekintek rá, aztán ha újra felállt és megállt előttem, akkor a derékszíjába kapaszkodva felhúzom magamat nehezen a térdeimen kiegyenesedve és elkezdem kicsatolni az övet rajt, ha engedi - bár miért lenne ellenére? -.
Lejjebb húzom rajt a nadrágot az alsójával együtt és fel is bukkan meredező farka. Sóhajtva kapom be a számba, és a lehető legmélyebbre próbálom a torkomba engedni úgy, hogy a mozgással egyáltalán nem állok le. Amikor a nyelvem a makkjához ér, tehát egy kis része van csak a számban, akkor rászívok erőteljesen és amint beljebb tolódik a számban, akkor nyelvemmel masszírozom belül úgy, hogy lehetőleg a fogaimmal ne érjek hozzá bár ez alighanem kivitelezhetetlen már csak a mérete miatt is.
Tenyereit viszont a fejemre vezetem és megállok, hogy ha akarja, akkor mozgathatja bennem a farkát úgy, ahogy szeretné. Olyan mélyre, és olyan sebességgel, ahogy csak jól esik neki.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Tartózkodási hely :
New OrleansA poszt írója Dean O'Doherty
Elküldésének ideje Csüt. Május 10, 2018 12:33 am
Ugrás egy másik oldalra

+18

Nem tudnám azt mondani, hogy csakis a teste vezérelt engem ide, meg amik a Cerberusban történtek. Hozzásegítettek, ehhez kétség sem fér, de van itt még valami megmagyarázhatatlan ok, amit képtelen vagyok felismerni. Valamiféle kötődés, valami kapocs, ami nem tudom hogy ott alakulhatott ki, vagy esetleg korábban. Ismertem talán valakijét, vagy pedig fordítva, még a múltból… fogalmam sincsen. De szeretném ezt kideríteni, és még számos dolgot. Az pedig, hogy mindemellett jól érezzük magunkat, az pedig csak egy kellemes plusz, nem? Beszélni tudunk előtte és utána is. De újabb két hét kihagyás után szerintem egyöntetűen döntöttünk arról, hogy most melyik is fog nyerni. A legelső és eddig legutolsó alkalmunk együtt elég nagy benyomást tett mindkettőnkre, hisz még egy kis ideig én is ott maradtam pihenni mellette akkor, de ez javarészt csak csendben telt el, mielőtt úgy döntöttem volna, ideje lesz megindulni. És ki tudja, hogy még mi vár ránk ezen estén.
Roppant közel lépked hozzám, amint leülök, és nem teszek azellen semmit, hogy az ölembe ül. Fenekére simítom a kezeimet, és meg is markolom kicsit őt ott. – Szerinted itt lennék, ha nem így lenne? – kérdezek vissza mosolyogva. Kérdésre kérdéssel nem illik, de az illemszabályokat egy-két esetben nem kötelező betartani. És szerintem most olyan helyzetben vagyunk. Már érzem, hogy kezd kicsit másfele szállni a vérem, ahogy megérzem hozzám simulni testét. De még nem vagyok erektált állapotban egyáltalán, csak érzem, hogy keményedek.
- Egyelőre nem – felelem neki jókedvűen és figyelem, ahogyan besétál a zuhanyfülkébe, de az ajtót gondosan nyitva hagyja, hogy ha csatlakozni akarnék, akkor ne akadályozzon semmi. Ahogyan én is elértem egy izgalmi állapotot, úgy ő sem kivétel ez alól, elég volt ez a néhány pillanat, hogy elkezdjen az ő fejében is mindenféle perverz gondolat motoszkálni. Éreztem is én a nadrágomon keresztül, illetve láttam rajta. Szerintem ez is olyasmi, amit nem mindenki ér el nála.
Figyelemmel követem, ahogy a mellébe markol és azzal kezd el játszadozni kéjesen, majd pedig ahogy velem tartva a szemkontaktust kezdi el a csiklóját is ingerelni. Nem lassít, nem tököl, szépen fokozatosan gyorsítja az ujjainak mozgását magán, én pedig élvezettel telve mosolygok és figyelem, ahogyan a csiklóját és mellét folyamatosan ostromolja, ahogy csak tudja, hajtva magát a kielégülés felé – és hogy engem is annak láthasson.
Mikor látom, hogy már meg-megrándul a teste és közel van a véghez, felállok ülő pozíciómból és beljebb sétálok. Figyelve, hogy ne legyek csurom vizes – így is kapok magamra – zárom el a csapot és veszem el a kezét egyedül a lába közül, a mellénél meghagyom, hadd folytassa csak. Fél térdemre ereszkedem előtte, és belecsókolok a combjának belsejébe, először az egyikbe majd a másikba is. Haladok feljebb, a hasát is csókolgatom, lényegében csak azt a pontját hagyom ki.
Miután viszont eleget kínoztam, oda is leérek. Megnyalom a csiklóját, majd pedig hüvelyébe nyomom bele a nyelvemet és mozgatom kicsit ott. Közben felfelé tekintek rá, a látvány pedig magáért beszél. Szeretem látni az élvezettől szétfeszülő arcát, azt pedig nem kevésbé értékelném, ha még a bimbójával is játszadozna közben. Számat rátapasztom csiklójára, megszívom azt, és aztán két ujjammal is beljebb nyomulok hüvelyébe, és szép lassan elkezdem mozgatni benne azokat. A tempó ahelyett hogy fokozatos lenne, exponenciálisan növekszik és mire észbe kapok már harmadik ujjammal is benne mozgok vadul, ahogy nyelvemmel pedig csiklóját ingerlem szüntelenül.
Kísérletező kedvem támad, ezért az eddig fenekét markolászó másik kezem kicsit vándorútra tér és kicsit érzékenyebb pont felé kezd el haladni, egyértelműen jelezve a szándékomat. Tudom, sok nő nem igazán tudja ezt értékelni, pedig ha tudnák milyen élvezeti forrásokhoz juthatnak ezáltal! Így hát kérdőn jártatom azon a tájékon az egyik ujjamat, figyelve közben Lucille-ra, megadja-e az engedélyt vagy sem.
Ha nem, akkor elvonom a kezemet onnan és folytatom az ujjazását. Amennyiben viszont mégis, akkor egyik ujjammal belé nyomakodok és felváltva a két kezemmel mozgok mindkét résben, ahogy csiklójára is néha-néha rácsókolok, rányalok. Ezt pedig mindaddig fogom csinálni, míg el nem élvez. És érezve a testbeszédét, ez bizony rendesen szét fogja őt csapni. De ez is a célom vele. Így hát nem állok le, fáradhatatlanul mozgatom ujjaimat benne.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
✦✦ JUDAS
Tartózkodási hely :
✦✦ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ supreme witch
Humor :
✦✦ sweeter than the sweetestA poszt írója Lucille Éamon Vodova
Elküldésének ideje Csüt. Május 10, 2018 12:07 am
Ugrás egy másik oldalraDean & Lucille +18

A biztonság kedvéért felajánlottam, hogy nálam maradhatna éjjel, sőt, ha jónak látja, akkor akár külön szobában is aludhat. Akadnak olyanok, akik nem tűrnek meg maguk mellett senkit sem - és most én jelentkezhetnék egy hatalmasat -. Sohasem szerettem megosztani a saját ágyamat semmilyen módon sem senkivel sem, az csak kizárólag az enyém volt. Ezúttal viszont majd' belepukkadnék, ha nem feküdne mellettem az éjjel folyamán. Hihetetlen és egyszerre felháborító a magam részéről, hogy képes vagyok valaki után ennyire rajongani.
Néhány mondatot megejt a teremtőjével kapcsán, bár csak nagyon felületesen érinti a dolgot. Még túl fiatal az ismeretségünk ahhoz, hogy a múltunk egy-egy megrázó pillanatát megosszuk a másikkal, így hát csak megértően bólintok a szavaira. Én egyébként rühellem a vámpírlét minden egyes másodpercét. Sajnos én nem az olyan vámpírok közé tartozom, akik képesek önuralmat gyakorolni; nevezhetném úgy is, hogy én inkább az eszetlenek közé tartozom, akit nem igazán izgat, ha néhány vadász felfigyel rá. Talán azért, mert amiket elkövettem, nos, nemes egyszerűséggel kentem arra a nőre, aki ezzé tett engem. Nekem adta az örök életet, így hát lehetőségem van arra, hogy örökkön-örökké kísértsem egészen addig, amíg a világ eggyé válik a semmivel.
Szerencsére akármikor szánhatok rá időt, hogy együtt töltsük az időt, hisz Cerberus az én tulajdonomban áll, na meg Luci keze is rajt van. Nem lenne kötelező ott dolgoznom, de én pusztán csak az élvezeteket hajszolom ott. Az ottani látogatóktól megkapom azt a kis törődést, amire vágyom; és ha nem járnék be, akkor most Dean-t sem ismerhettem volna meg. Cerberus egy fontos kincs számomra, viszont hivatalosan nem az enyém. Ha így lenne, akkor most már régen nem élnék, mivel az üzlet nagyon régi és felfigyelnének arra, hogy milyen sokáig ugyanaz a tulajdonos. Rendszeresen váltom a részesedőket a papírokon, de a törvénytől eltekintve én ölök bele pénzt és én is keresek vele és nem azok, akiknek a tulajdon papíron áll a nevük.
Megragadom a karjait és ellentmondást nem tűrően vezetem magam mögött őt egyenesen fel a fürdőszobába. Végighaladunk egy folyosón, a hálószobámon, és végül be is érünk a tágas fürdőbe, ahol még mindig áll a kádban a kősós fürdővizem.
Ő helyet foglal, aztán közelebb lépek hozzá amikor lebontja rólam a körém tekert törölközőt és az a földre hullik magam alá. Újra szemtanúja lehet testem minden egyes porcikájának; én is látni akarom mindenét. De ezúttal nemet mond arra, hogy csatlakozzon hozzám. Nem gond, hisz sokáig úgy sem fog ruhában maradni, ha rajtam múlik.
- Még mindig vonzónak találsz? - kérdezem tőle kíváncsian, amikoris az ölébe ülök és tarkója mögött fonom össze a karjaimat aztán nyakára tapasztom ajkaimat. Megszoktam már, hogy csak a testemet szeretik rajtam, és mást semmit. Nagyon nem is lehet mit, hisz ha Dean tudná, hogy az ördög női megfelelője enyeleg az ölében, akkor alighanem most nem lenne itt. Fordítva viszont nem tudnám elmondani, hogy ő maga is hasonlóan romlott egyén lenne, mint én. De ha az is, nos, nem érdekel. Engem vonz a teljes lénye.
- Hm, inkább zuhanyzok. Na, nem gondoltad meg magad? - Sejtelmesen felvillannak íriszeim, aztán kimászok az öléből és egy mozdulattal kiszedem a csatot a hajamból, ami által aztán majdhogynem derékig érő hajam teljesen ellepi a hátamat.
Bizsereg az ölem már most a vágytól, de előtte még leöblítem magamat vízzel. Igaz, hogy már én is teljes mértékben tiszta vagyok, de ezúttal most csak őt akarom kényeztetni a látványommal és minél inkább feltüzelni benne a vágyakat; talán meggondolja magát és ő is bejön mellém, de ha mégsem, akkor akár az ágyba is vihet. Egyáltalán nem ellenkeznék.
A zuhanyrózsából spriccelni kezd a meleg víz; végigsimítok a nyakamon két tenyeremmel, aztán pedig kemény melleimen is. Mellbimbóim fájdalmasan ágaskodnak, tökéletesen érzem a tenyereimen és látom is. Viszont a falnak nyomom az arcom, tekintetemmel pedig felkeresem őt, aztán egyik tenyeremmel mellembe markolászok, míg a jobb tenyeremmel végigsimítok a hasfalamon, vénuszdombomon, aztán ujjaim egyenesen a csiklómra csusszannak. Felnyögök halkan, aztán izgatni kezdem magamat legérzékenyebb pontomon az ujjaimmal, körkörös mozdulatokkal amik másodpercenként váltottak gyorsabb tempóba. Néha lehunyom a szemeimet, ajkaim pedig elválnak egymástól és sóhajtok; biztos vagyok benne, hogy ennek a látványa valamit megmozdít benne. Azt akarom, hogy ezt ő csinálja velem, miközben bennem van már. A puszta gondolata is egyre jobban feltüzel.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
✦✦ JUDAS
Tartózkodási hely :
✦✦ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
✦✦ supreme witch
Humor :
✦✦ sweeter than the sweetestA poszt írója Lucille Éamon Vodova
Elküldésének ideje Csüt. Május 10, 2018 12:07 am
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

fürdőszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Lakónegyed :: Vodova ház
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3