Share | 

avatar
Vendég



A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 26, 2012 8:32 pm
Ugrás egy másik oldalra



Charity Y. Winchester


Alapadatok
[/center]

Teljes név: Charity Yvette Winchester(a középső név alkudható!)
Születési idő: 1994. április 26
Becenév: Cher, Yve
Kor: 18
Faj: animágus
Avatar: Cher Lloyd, Lea Michelle (a 2 közül valamelyik)


Jellemzés

Személyiség: Pörgős, életvidám csajsziról van szó. Hozzám hasonlóan Ő is él-hal a partikért, annyi különbséggel, hogy Ő jókislány mivoltából adódóan sosem marad néhány óránál tovább egy buliban. Nincsen sok barátja, nehezen megnyíló típus, pont emiatt nagyon meg is válassza a barátait. Okos, inteligens, talpraesett, ahogyan a családunk többi tagja is. Másszóval, Ő lenne az én női változatom, picit visszafogottabb kiadásban. Velem ellentétben ő mindig is tudta, mivel szeretne foglalkozni az életben.. nem engedi magát befolyásolni és pont ezért, meg is tesz mindent a céljai elérése érdekében. Egészen kiskora óta szereti a nyelveket, sőt harmadikos korára már két nyelven is beszélt (angolul és a spanyolt is törte). Legmerészebb álmai között két dolog szerepelt, ugyanis a jövőben vagy angoltanárként, vagy idegenvezetőként akarta megkeresni a napi betevőjét. Ha egy szóval kellene jellemeznem a húgomat, akkor az a Kitartó lenne. Bármire képes, ha a célja a tét.
Külső: Hosszú, barna haj, ovális arcforma, fürkésző, barna szemek, elengedhetetlen mosoly, kecses mozgás, formás testalkat. Mi mást írhatnék?

Előtörténet

Cher lenne az én egy szál húgom, akihez mindig is szoros szálak fűztek. Habár akadtak azért komolyabb vitáink, mint az általában történni szokott a testvérek között, de soha nem fajultak el annyira a dolgok, hogy ne végződjön nevetéssel az egész. 4 évvel fiatalabb nálam, mégis sokkal érettebb a koránál. Kettőnk közül mindig is ő volt az okosabb, hiába szereztem majdnem jogi diplomát, Ő sokkal szorgalmasabb nálam. Mindig megszerzi amit akar és ez a pasik esetében is igaz. A nyelvérzéke már kiskorában is jelen volt, harmadikos korára már a spanyolt is törte. Később ehhez a két nyelvhez(angol, spanyol) társult még három(német, francia, olasz).
A kapcsolatunk kiskorunk óta páratlan, szinte mindig kiállunk egymás mellett ha probléma adódna. Ha későn jöttem haza, ő falazott nekem a szülőknél, én meg cserébe bemutattam pár multimilliárdos pasi ismerősömnek, hadd élvezze az életet. Persze a vérmérsékletünk is hasonló, nemcsoda tehát, hogy ő sem veti meg a kalandokat. De ő nem adja oda magát bárkinek, aki szembe jön vele az utcán! Visszafogottan flörtöl, ahogyan azt kell.
Animágusi mivoltáról csak alig pár hónapja szerzett tudomást. Ő velem ellentétben nem kígyó alakot ölt, hanem farkassá/rókává/özikévé/nyúllá változik(alkudható, csak ne kutya legyen!). Azon kívül, hogy iszonyatosan kíváncsi, miért jöttem egy Mystic Fallshoz hasonló pici városkába, állati mivoltáról is többet szeretne megtudni.


Érkezés célja

Cher a szüleimtől értesült arról, hogy a városban tartózkodom. Ennyi elég is volt neki, hogy összepakolja a cuccait és meglátogasson. Mert vita ide meg oda, nem bírunk ki hosszabb időt egymás társasága nélkül. Másrészt állati mivoltáról is többet szeretne megtudni.


Nagyon fontos személy, akire nagy szükségem lenne a játékban!! Smile Mérhetetlenül hálás lennék annak, aki megalkotná Őt nekem!! Smile
Vissza az elejére Go down
 

Charity Winchester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -






Álarc nélkül
- itt vagyunk -





Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3