Share | 

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Orvos
Humor :
SterilA poszt írója Selynda Wissen
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 09, 2018 3:25 pm
Ugrás egy másik oldalra

Gabriel___
● ● nomen est omen ● ●

kor 30-35

faj vámpír

Szerepkör Az egykor volt mindenem

play by Liam Hemsworth

foglalkozás korábban vadász(tengerészgyalogos) volt emberként, mostanra nem tudom

várja Én nagyon!

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Időérlelte szerelem volt a miénk, melyben nem volt helye az örökkön fejünk felett lebegő elmúlás nehéz terhének, nem volt helye annak a veszélynek amelynek nap nap után kitettük magunkat. Tulajdonképpen már az elejétől ott hordoztuk a tragédiát, amely végül bekövetkezett.
Egy súlyos balesetet követően ismertelek meg téged öt évvel ezelőtt.Akkor a betegem voltál, és én figyelemmel kísértem a felépülésed, majd a hosszas udvarlásod követően igent mondtam egy meghívásra, ami egy jótékonysági estére szólt. Nem nevettél ki, amikor csendesen bevallottam, hogy nem tudok táncolni, ahogyan azért sem mert oly sokszor a lábadra léptem. Nem a pezsgő volt az oka, vagy éppen a körülöttünk táncoló fények, sokkal inkább az egyre szédítő jelenléted. Ha akartam ha nem, be kellett ismernem, hogy szépen lassan beléd szerettem.Nem való nekem a gyerekes, lázas rajongás, nem való nekem az a fajta vágyakozás, amely mégis felébredt, és amely végül beteljesedett azon a bizonyos téli estén.
Tudtuk a másikról, hogy kicsoda, tisztában voltunk egymás hivatásával, annak veszélyeivel, ahogyan azzal is, hogy vadászként nem pusztán másokért, hanem magunkért is felelősek vagyunk. Azzal, hogy beléptél az életembe, megtanultam, mit jelent félteni valakit.
Valahogyan éreztem, az ösztöneim megsúgták, hogy egy napon el foglak veszíteni, talán akkor még nem sejtettem, hogy ez a veszteség, nem olyasmi lesz, ami a mi esetünkben a cseppet sem békés elmúlást jelenti.
Két évvel ezelőtt történt...Parancsod volt aznap, menned kellett, és ahogyan korábban oly sokszor, most sem árultad el hova szól.Engem védtél vele. Én meg a nyakadon átfonódó karjaimmal védelmeztelek, és próbáltalak maradásra bírni. Hasztalan.
Az ajtóból még visszanéztél, mintha tudtad volna, hogy ebben a formában most látjuk egymást utoljára.
Napokkal később, már a műszakom végén járva egy súlyos sérültet hoztak, és én, amikor megláttalak vérbe fagyva a hordágyon, egyszerűen nem voltam hajlandó mozdulni mellőled. Órákig folytattam küzdelmet az életedért, ujjaim között tartva még dobogó szíved, mely aztán már nem szólt többé. Leírhatatlan csend és üresség tátongott bennem abban a pillanatban amikor a lélegeztető gépre tettünk, és akkor azt gondoltam, hogy rajtam kívül senkinek nincs joga lekapcsolni azt a masinát. Én nem is tudtam megtenni, egy nővérkére bíztam azt.Ám van amit én sem tudtam….amit én a rengeteg vértől nem láttam, az az ágyékod tájékán egy apró harapás nyom, egy vámpír munkája, aki még aznap magához ölelt téged. Emberi léted bevégezve léptél a kárhozat útjára és váltál ellenségemmé.
Két éven át halottnak hittelek, nem tudva arról, hogy a mai napig figyelsz engem, a nyomomban vagy.Néha érzékelem a jelenléted, de nem tudom, hogy te vagy. Gondoskodsz arról, hogy ne vegyelek észre.
Vadászol rám, mint egy megszerezni vágyott prédára, miközben talán még ifjú vámpír léted visszamaradt emberségével küzdelmet folytatsz az ellen, hogy megtedd velem, amit veled is. Tápláléknak szánsz, mondd, vagy azt akarod, hogy veled maradjak a végtelen időben? Abban az időben, amely elszakított minket egymástól, és miközben én a múlandóságban egyre inkább a vég felé haladok, te semmit nem változol.
/Nagyon várom a karaktert. Az előtörténetem történet része rólunk szól, kérlek megalkotás előtt olvasd el. A keresztnévhez szeretnék ragaszkodni, ha érdekel, PM-ben elmondom miért. Minden egyéb kérdésben rugalmas vagyok. Üzenj, ha itt vagy!/  

Vissza az elejére Go down
 

Gabriel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Jún. 18, 2018 10:16 pm
Hétf. Jún. 18, 2018 8:53 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3