Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 11, 2018 9:37 pm
Ugrás egy másik oldalra

Tell me the truth. Tell me one true thing
Roman & Tatiana
──────────── ────────────
« Comment;  bocsánat, hogy ennyit kellett rám várnod 38  •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
Míg Nathan dolgozik nekem semmi dolgom sincs, várnom kell, míg letelik a munkaideje, csak akkor fogom meglátogatni. A kis szertartást -amit szívességből elvégeztem egy boszorkány génekkel megáldott vámpírnak-, letudtam pár nappal ezelőtt. Így várom a következő munka lehetőséget, mivel nekem nincs szükségem felesleges varázslatokra. Bár ezzel nincs egy véleményen a bennem lakozó sötétség, aki egyfolytában arra buzdít, hogy engedjem szabadjára. Hadd játszadozzon a mihaszna emberekkel, akik alsóbbrendűek a boszorkányokhoz képest. Nem maradhattam otthon a négy fal között, túlságosan vonzott magához a kis kristály, amit fizetségként kaptam. Azaz apró kavicsnak tűnő hatalmas, sötét energiákat hordozó tárgy. Időre és egy nyugodt helyre volt szükségem, mi más lehetne, ha nem a Black Cauldron nevű kocsma, ahol jól ismernek már. A sört kissé drágán csapolják a sok turista miatt, de a whisky jóval olcsóbb, így a pulthoz ülve az első dolgom az volt, hogy kérjek 4 centet. Nincs is jobb egy kellemes bourbonnál, a cigaretta füst elrejt a kíváncsiskodó tekintetek elől, míg a halkan szóló jazz megnyugtatja fáradt elmémet. Szerencsére a jelenlévő emberek elfoglaltak egymás ügyes-bajos dolgaival, a vámpírok más helyre járnak, míg a boszorkányok a temetőt preferálják. A távolból hallom, ahogy egy-két fiatal a billiárdasztalt csépeli. Egy férfi lépdelt be a kocsmába, aki egyből felkeltette az érdeklődésem. Félre értés ne essék semmi olyasmit nem váltott ki belőlem. Érdekesnek találom azt, hogy előbb a környezetét kémlelte, csak jóval később helyezkedett el nem olyan messze tőlem. Éreztem magamon a tekintetét, ahogy végig pásztázza a testemet, rá emeltem hideg tekintetemet, míg ő mosolyogva felém biccentett. Nem viszonoztam a köszönését, inkább a pultos felé fordultam újra egyet kortyolva az italomból. Hallom mély hangját bármennyire próbál halk maradni. A mondandója hallatán egyetlen másodperc erejéig kikerekedtek a szemeim, de nem adtam más jelét a meglepettségemnek. A csapost kémleltem csak, ahogy eddig, én is láttam a villanást a szemében, de szerencséjére nem pillantott rám.  
- Elnézést, hogy közbe szólok, én ismerem a hölgyet - mosolyogva fordulok a férfi felé - Megkérdezhetem, hogy miért keresi? - érdeklődés csillan a szemeimben, míg mélyen az idegen szemeibe nézek. Tudnom kell, hogy mit akar tőlem anélkül, hogy fény derülne arra, hogy ki vagyok valójában.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 13, 2018 10:33 am
Ugrás egy másik oldalra
Tatiana & Roman

I am a man on fire
You, a violent desire

370 // I want the hurt // végrevalahára de lesz ez még jobb is //


Néha elgondolkodom ha állatok lennénk mifélék lennénk. Én mindig bajban vagyok ezzel. Nem tudom eldönteni hogy ragadozómadár, mondjuk sas vagy héja, esetleg valami nagymacska vagy valami vadászkutya lennék. Persze a termetem miatt sokan inkább a medvékhez sorolnának. Ez se lenne ellenemre.
Egy medve szinte legyőzhetetlen, halálos és vad. Akárcsak én. Nem hiába vadászok már olyan sok sok éve.
Már nem is emlékszem arra az időre mikor nem vadásztam. Mintha soha nem is létezett volna. Igaz 16 évesen öltem meg az első vámpíromat, és onnantól már egyenes volt a lejtő hogy úgy mondjam.
De talán... minden egyes lépésem, minden egyes gyilkosságom ide vezetett. Ebben a füstös New Orleansi kocsmába. Ahol a sör drága de a whisky olcsó. Ahol a füstöt vágni lehet és bár rég leraktam a cigarettát (nem tesz jót a kardiónak és ha valaki akkor én sokat futkározok, szükségem van még a szívemre) én is megkívánom a dolgot.
Az egész helyiséget halk jazz és a beszélgetés zaja tölti meg. Néha koccannak a biliárdgolyók. Nincs tömve a hely mégis vannak emberek. Azt mondták itt találom az informátorom és talán még a célpont is. Megnézném hogy ki az. Állítólag egy nagyhatalmú boszorkány... És hát a mágiának ára van.
Miután eleget figyeltem a tömeget és egy gyanús alakot sem láttam, lehúztam a whiskeymet a pulthoz sétáltam. Ott egy nő ült, gyönyörű, karcsú, igéző sötét szemekkel.
Ha ő állat lenne biztos valami kecses fekete macska lenne.
Nem bírtam ki hogy ne mérjem végig egy féloldalas mosollyal hogy aztán nem messze tőle a pultra támaszkodjak. Ki tudja... talán ha elvégeztem a feladatom és elkaptam a csúnya gonosz boszorkányt, még  egy italra is meghívom. Vagy vacsorára. Igen ő inkább a vacsorázós fajta...
Szép kis helyre vinném, talán még ki is csípném magam. Ő az a fajta nő aki megérdemli az ilyesmit.
Ha rám pillantot mosolyogva biccentettem neki egyet újra megcsodálva az arcát aztán a csapos felé fordultam.
- Üdv... Keresnék valakit - mondtam lehalkítva a hangomat hogy csak a hangomat hallja - Az informátorom azt mondta hogy találok itt egy Tatiana Shelley nevű boszorkányt.
A csapos szeme megvillant és egyből látszott hogy tudja kiről beszélek mire érdeklődve hajoltam közelebb.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 13, 2018 10:18 am
Ugrás egy másik oldalra

Szereplők: Tatiana Shelley & Roman Hayworth
Téma: egy kis vadászat~
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Black Cauldron kocsma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Szépségverseny [Event]
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black
» Black Heaven bordély

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: New Orleans :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Nov. 11, 2018 5:36 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3