Share | 

avatar
Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanA poszt írója Admin
Elküldésének ideje Szomb. Okt. 20, 2018 3:19 pm
Ugrás egy másik oldalra

Diaries frpg


Mindenkinek van egy története. Nekünk is. Papírra vehetjük, mások fülébe suttoghatjuk vagy akár belekiálthatjuk a nagyvilágba, egyvalami mégis állandó marad: mi vagyunk a sorsunk kovácsai és bár a körülöttünk élők hatnak ránk, a környezetünk befolyásol minket, senki sem veheti el tőlünk a jogot, hogy formáljuk az életünket. Készen állsz arra, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását és belecsöppenj egy világba, ami számos meglepetést tartogathat?Mystic Falls

A Virginia államban fekvő kisváros az idők kezdete óta a természetfeletti lények gyűjtőhelye. A vámpírok és várfarkasok már ezer évvel ezelőtt harcoltak egymással, mostanra pedig boszorkányok, hibridek, vámpírboszorkányok, farkasboszorkányok, animágusok, tündérek és druidák is fel-felbukkannak: A város lakossága egyre fogy, a kétségbeesés növekszik azok körében, akik tudják, mik állnak a titokzatos állattámadások hátterében, azok pedig, akik eddig megpróbáltak tenni a helyzet eldurvulása ellen, sehol sincsenek. A régi, nagy tanács feloszlott, mivel képtelenek voltak megfékezni az utcákon, tereken, falak között munkálkodó erőket. Ám ahogy az évek teltek, egyre többen érezték úgy, hogy nem hagyhatják büntetlenül a lakóhelyük mások által történő elfoglalását.
Az új polgármester nagy lépésre szánta el magát: hosszú ideje figyelte a lakosokat és elérkezettnek látta az időt arra, hogy gyűlést hirdessen és megalakuljon a Tanács. Azok, akik meghívót kaptak, okkal foglalták el a helyüket az asztalnál. Egyesek az alapítók leszármazottjai, mások erős hatalommal, erővel és morális eszmékkel rendelkeznek. Az egyetlen közös bennük, hogy békés, nyugodt, élhető várossá szeretnék változtatni Mystic Falls-t.
Ehhez először a tisztogatásoknak kell elkezdődniük, de biztos, hogy az újdonsült tanácsban mindenkinek megvan a gyomra ehhez? Eléggé összetartó a gyülekezet ahhoz, hogy elérjék a céljaikat? A tagok megbízhatóak? Megvannak a képességeik, ravaszságuk ahhoz, hogy eltegyék láb alól a legnagyobb fenyegetéseket? A kilátások bizonytalanok, egyedül a hitük stabil, csakhogy az egyensúly megteremtéséhez ez közel sem elég, főleg, mivel néhányan a város ellenségeiként munkálódva inkább a káosz után vágyódnak.
És mi a helyzet a druidákkal? Az évszázadokig sziklasírban fekvő varázslók magukhoz tértek és szeretnék visszakapni a hatalmat, amit a boszorkányok elvettek tőlük. Legtöbben dühösek, a reváns vágya hajtja őket, míg mások inkább a békét támogatnák. Hatalmas erő rejtőzik bennük és csakis azon múlik, hogy mire használják fel, hogyan viselkednek velük az őket sírba tévő boszorkányok és a többi városlakó; a lakosok életét csodálatossá tehetik és meg is keseríthetik.New Orleans

A Mississippi vögyében évtizedek óta a vámpírok vannak hatalmon. Az embereket megtűrik, főleg, hogyha turisták, hiszen belőlük gazdagodnak meg és velük töltik meg a gyomrukat, ám a boszorkányokat elnyomták, a vérfarkasokat pedig szinte száműzték a belvárosból. A farkasokban régóta érlelődött a bosszú gondolata: szeretnének szabadok lenni, úgy élni, mint régen, elvégre minden joguk megvan ahhoz, hogy otthon érezzék magukat a saját lakhelyükön.
A vámpírok leginkább a saját hatalmi harcaikkal vannak elfoglalva. Az eredeti vámpírcsalád hatalma nem áll stabil lábakon, a faj régi vezetőjének sem akkora a tekintélye, mint régen. Ki fogja visszafogni akkor a területeket magukénak akaró, vérszomjas vámpírokat? A farkasok hajlandóak lennének arra, hogy ellenálljanak a kísértésnek és telihold, valamint egy nehezebb nap alkalmával ne ugorjanak neki az őket elnyomni akaróknak? És mi van a boszorkányokkal? Kiket fognak támogatni? Mikor fognak úgy dönteni, hogy ők is szeretnének egy szeletet a hatalomból? Egyáltalán a természetfeletti lények szeretnék a békét?
Hiába a viszonylag békésnek tűnő időszak, ki tudja, mikor pattan ki egy szikra és borítja lángokba az egész várost! A fajok vezetői próbálják diplomatikusan rendezni a konfliktusokat, ám nehéz dologra vállalkoztak: az egyet nem értés és a saját érdekek érvényesítése úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból.Seattle

A sokak által csak Smaragdvárosként emlegetett városban tombolnak az elfojtott indulatok. A középpontban egy titkos társaság áll, melynek tagjai emberek és akik önbíráskodó, kegyetlen módszerekkel tartják fenn az egyensúlyt és próbálják biztosítani a mit sem sejtő kívülállók épségét. Mystic Falls-hoz hasonlóban Seattle-ben is eljött a pillanat, amikor a természetfeletti lények saját nagyságukat előtérbe helyezve, önmagukat istennek kikiáltva uralkodni szerettek volna az általuk gyengének és semmirekellőnek tartott embereken: rabszolgáikká akarták őket tenni, hogy kényük-kedvük szerint használhassák őket szórakozásra, munkára, bármire, amire éppen szükségük volt.
Arra viszont nem számítottak, hogy az elnyomási törekvéseiket csírájában meg fogja akadályozni néhány betonbiztos akarattal, kitartással és hatalmas lelki erővel rendelkező halandó. A emberek fű alatt koalícióra léptek. Seattle egykori legbefolyásosabb családjai nem tűrték, hogy a lakosoknak folyamatosan a hátuk mögé kellett nézniük és muszáj volt félniük arról, mikor csak le rájuk valaki. Kevés volt diplomáciából kiképezni magukat, a nyers erő is szükségeltetett a tervük véghezviteléhez: mentálisan és fizikailag is a természetfeletti lények felé kerekedtek, akik visszavonulót fújtak és elfogadták a vereséget. Legalábbis látszólag. Az emberek is átestek a ló túloldalára és ahelyett, hogy fenntartották volna a természtfelettivel való demokratikus együttműködést, túlságosan keménykezűvé váltak, mindent ők szerettek volna irányítani és végleg kiírtani Seattle területéről a különleges képességekkel rendelkezőeket... azokat, akik kapóra jönnek az emberi koalíciónak, nem bántják, hanem egyezséget ajánlanak nekik, de a lázadókat egyáltalán nem tűrik. Félnek, hogy ismét ők lesznek a kisebbség, azzal viszont egyáltalán nem számolnak, hogyha egyetlen pillanatra figyelmetlennél válnak és a természetfelettiek rájönnek, hogy az emberek irtják a népüket, a városban még több vér fog folyni. Azok a személyek, akik szeretnének kimaradni a viszálykodásból és távol áll tőlük a hidegháború, a Stardust kastélyban lelhetnek megnyugvást. A lakókra vadászok vigyáznak, akik az eredeti szellemiségükkel dacolva nem irtják, hanem óvják az útmutatásra szoruló különleges lényeket, ugyanakkor a kastély belső rendjét is ők szolgáltatják, így nem érdemes ujjat húzni velük. A kastély nem csupán menedékként, hanem iskolaként is funkcionál, ahol a természetfeletti képességekkel megáldott gyermekek, fiatalok, de akár felnőttek oktatása folyik: nem kell ahhoz újoncnak és apróságnak lenni, hogy kicsússzon valaki lába alól a talaj és itt szívesen segítenek mindenkinek.Baltimore

Különleges képességekkel bírni nem mindig ajándék. Mindenki máshogy fogja és dolgozza fel a genetikájából, balesetekből, véletlenekből adódó sorsát: egyesek örülnek a különlegességüknek, míg mások azt kívánják, bárcsak normális emberek lehetnének, akinek nem kell szembenézniük a gyilkolási vággyal, a telihold hatásával, a természet törvényeivel. Számukra igazi megváltás lehet a tudat, hogy van egy hely, ahol ismét régi, halandó önmaguk lehetnek. Baltimore szépsége tehát nem merül ki a látnivalókban. Nem hiába a Charm City becenév, a város elbűvölheti azokat, akik szeretnének egy második esélyt, amiben kibontakozhatják a varázslatok, átkok nélküli énjeiket. A normális, átlagos életre vágyó természetfelettieknek nem kell mást tenniük, mint átlépni a város határát és élvezni a szabadságot.
A vámpírok öregedni kezdenek, nem kell küzdeniük a vér utáni szomjukkal, a vérfarkasok nincsenek kitéve a hold által okozott csonttöréseknek és alakváltásnak, a boszorkányoknak pedig nem kell attól tartaniuk, hogy kihasználják őket az erejük miatt. Szinte mesébe illően fennáll a béke lehetősége, csak akarat kérdése az évszázados konfliktusok eltörlődése. De meddig fog fennállni ez a lehetőség? Egyáltalán hogyan lehetséges, hogy Baltimore-ban nem számít, ki melyik fajba tartozik, mindenki egyenlővé válik? Van, aki arra tette fel az életét, hogy ezekre a kérdésekre válaszoljon? És olyan, aki szerint ennek a rendszernek nincs semmi értelme?

Vissza az elejére Go down
 

Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Világleírás
» Térképek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Uralkodó farkastörvényeink
- bevezetés világunkba -
 :: Hazatérés
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3