Share | 

avatar
Keresem :
➤ the cure
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
➤ on the road
Humor :
➤ you should try meA poszt írója Nikolai Ivanov
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 29, 2018 12:00 pm
Ugrás egy másik oldalra

Nikolai Ivanov
● ● nomen est omen ● ●

269

freaky finder

világcsavargó vagyok, mindig máshol.. de jelenleg MF felé tartok

Brett Dalton

vámpír

Nik

emberré válás

a karakterem keresett


Születési idő, hely   1749. 07.09. Bulgária ~ egy a térképről már általam eltűnt kis falu
Első átváltozás   1774 májusának első fele, sötét egy éjszaka volt ami örökké az emlékeimben él. A mai napig, minden apró kis véres részlet.
Család  Noreen.. Nem hiába kezdtem vele a sort.. édes drága egyetlen nővérem, ki életét adta értem, azért, hogy én élhessek. Mindent félredobott az öccséért, az életét, elveit. Számára én voltam az első a sorban mindig, szüleinkkel ellentétben akiken ha múlik már rég nem lennék az élők világában.. ezért nem is térek ki rájuk, ellentétben a nővéremmel. A kötelék ami kettőnk között volt azt hittem soha nem szakadhat el.. ami nem is szakadt volna el, ha nem teszek róla.    

 

Mellkasom emelkedik, majd az ágyba süpped. Minden egyes levegővételnél az izzadság amely a láznak köszönhető körberajzolja tűz forrón izzó testem. Nincs energiám.. szó szerint az ágyhoz kötve próbálom szenvedésem utolsó napjait túl vészelni, hiszen mindenki tudja.. a végét járom, ilyen fiatalon. Egyedül.. a magány felemészt. Testvérem napok óta eltűnt, szüleim szinte már az első pillanattól kezdve feladták a reményt.. bár csak tudom, hogy még véletlenül sem akarják elkapni a betegségem hogy hasonlóan járjanak mint szerencsétlen fiuk.. de nem is tudnak érdekelni, hiszen számomra az egyedüli személy mindig is a nővérem volt.. akire mindig számíthattam.. s most mégis, sehol. Érzem ahogy folyamatosan gyengülök, a szemem sem bírom nyitva tartani.. - Noreen..- Nyöszörgök fel, s próbálom felemelni a kezem amit nem bírok el s az ágy mellé kezd zuhanni, amit valaki hirtelen elkap, és rászorít. - Itt vagyok öcskös. Megfoglak menteni, mindenáron. Nem halhatsz meg! -Biztat. Szokás szerint, hogy még véletlenül sem adjam fel és küzdjek még tovább, amennyire csak bírok.. mintha ez annyira rajtam múlna. - MEGTALÁLTAM! Meggyógyítalak! - Kiabál fel. S ezúttal tényleg érződik a hangján hogy komolyan is gondolja.. ezúttal.. teljesen más. Mint az összes többi próbálkozásnál. Hallom, érzem, a reményt, a mérhetetlen boldogságot és még biztos a szemei is csillognak csak egyszerűen már arra is képtelen vagyok hogy kinyissam a szemem, és ránézzek. Folyamatosan minden egyes lélegzetvételnél érezhetően egyre kevesebb az energiám, s lassan már azt sem érzem ahogy kedves testvérem szinte már szorítja el a kezem boldogságának hevében. Ellentétben egy hideg, ám bár mégis meleg kézzel amit vélhetően vér borít, s furcsa módon számhoz érintenek. - Nyisd ki a szád, és igyál! -Parancsol rám testvérem ellentmondást nem tűrve, s kevés kis energiámmal eleget teszek kérésének annak ellenére is, hogy érzem.. ennek nem lesz jó vége s nem mellesleg.. utálom ha parancsolgatnak nekem. De ilyen az ha az ember kiszolgáltatott, s a halálos ágyán fekszik..kapaszkodik minden egyes kis remény sugarában.

Vissza az elejére Go down
 

Nikolai Ivanov ~ soon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Jövevények
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3