Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 14, 2013 4:49 pm
Ugrás egy másik oldalra
Kevin M. Crusader
alapadatokTeljes név: Kevin Marcus Crusader
Születési idő: 1560. Augusztus. 18.
Becenév: Kev
Kor: 453
Faj: Vámpír
Play By:Andrew Garfield
Érdeklődési kör: Nők, és nagyjából minden amivel másoknak árthat

jellemzés


Személyiség: Hmm..Hogy jellemezhetném? Talán ami a legjobban illik rá az az, hogy egy önző hatalommániás férfi, aki mindent megtesz a céljai elérésének érdekében, ebből kifolyólag nagyon céltudatos és nehezen lehet kihozni a sodrából, de ha netán talán valakinek mégis összejönne az nem ússza meg egy baráti pofonnal. Hatalmas nagy nőcsábász, és egy roppant kíméletlen vérszívó is egyben. Akár egy ősivel szemben is megállná a helyét. Bár ezt senki nem feltételezné róla első ránézésre. Talán még azt sem, hogy mennyire rosszindulatú és manipulatív "ember"..
Külső: Egy észveszejtően jó testi adottságokkal rendelkező pasas. Senki nem mondaná meg róla, hogy igazából mekkora egy szemét seggfej, de igazából szerintem ezt nem is kell kommentálnom különösebben, hisz elég ha ránézel.


előtörténet1560-ban látta meg a napvilágot egy eldugott kisvárosban amiről senki sem tud túl sokat csak annyit, hogy Franciaország területén feküdt az a kis porfészek ahol világra jött. Sosem volt elkényeztetve, de erre a szülei is ügyeltek, bár nem is lett volna miből elkényeztetniük, mivel eléggé szegények voltak.. Hisz mi jóra vezethet az ha a gyereknek mindene megvan és nem tanul meg egy kicsit nélkülözni?
Fiatalkorában egész jól nevelt volt, szinte kifogástalan magaviselettel rendelkezett. Akkoriban még a nők sem izgatták, túlzottan el volt foglalva a saját kis dolgaival és világával. Szinte profi kardforgató volt ezért sokszor alkalmazták is testőrségekbe. Így lelte halálát is amikor egy nagyobb zűrbe keveredve több karddöféssel juttatták el a halálos ágyára. Szinte az utolsó perceiben jelent meg egy titokzatos nő, aki megitatta a véréből. Pár óra múlva tért csak magához, de nem emlékezett semmire csak azt érezte, hogy borzasztó éhség gyötri a gyomrát. Megölte az egész testőrséget akik rá vigyáztak a halálos ágyánál. Kegyetlen dolognak hitte, ezért borzasztó bűntudat kezdte el nyomni a lelkét. Az emberek nem értették, hogy lehet az, hogy nem halt meg..Muszáj volt eltűnnie a városból. A vámpírráválás elűzött belőle minden emberit és egy kegyetlen gyilkossá vált és évről évre, évszázadról évszázadra csak erősebbé és kíméletlenebbé vált.
Évszázadokkal később ismertük meg egymást amikor még én is emberként tengettem az időmet. Akkoriban még nem tudtam megállapítani, hogy ki micsoda, sőt még csak nem is tudtam a természetfelettiről, de ő felettébb szimpatikus volt, már csak azért is mert hasonlóképp gonosz és érzéktelen volt mint én. Talán a sors iróniája volt, hogy pont belé botlottam.
Tisztában voltam vele, hogy egy nagy nőcsábász, de megvoltam róla győződve, hogy szeret engem. Egészen addig amíg rajta nem kaptam egy másik lánnyal ..Igen az a lány volt az akit megöltem. Aki miatt vérfarkas lettem.
Kevin amint megtudta, hogy mi vagyok kidobott, hisz akárcsak az összes többi vérszívó ő sem szerette a farkasokat. Igazából nekem kellett volna előbb cselekednem és szakítanom vele mivel megcsalt, de azt hiszem ez már lényegtelen. Azóta is utálom és szerintem ő is engem.
Lényegében azért érkezik a városba, mert híre ment annak, hogy ideköltöztem és szeretne megtalálni, de hogy mit akarhat azt a megalkotóra bízom. Csak köze legyen hozzám...

Vissza az elejére Go down
 

Kevin M. Crusader

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kevin Fuller

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3