Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 24, 2014 4:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next


Eliza & Alex
Oh shit!
Elveszett vagyok! Persze Chicago sem volt egy leányálom, de ott voltak a barátaim, ott volt Eliza, még, ha nem is olyan barát akivel ottalvós bulikat lehet tervezni, de akkor is, ott volt. Néha hiányzik pár ökörködés. Bár itt van Zach, attól még kicsit reszket a szívem. Nem is olyan rossz, mint gondoltam, de nem a legkönnyebb, számomra nem. Egyiknapról a másikra hagyott el, most meg itt bukkant fel.
Amikor a főnököm elsietett, én leültem, megkönnyebbülve küldtem ismét egy üzenetet Roxinak, hogy illő lenne találkoznunk, nem akarom, hogy örök életünkben utáljon.
Aztán elindultam és hamar megbotlottam, de hamar összeszedtem büszkeségeim darabkáit, nem beszélve a táskám tartalmáról.
Kidobom és veszek újat, az első fizetésemből. Szerintem, amikor az ember megkapja az első fizetését, olyan, mintha a mennyekben van. Ott a számláján a pénz, amiért ő dolgozott meg, és arra költ, amire akar.
Aztán hirtelen ismerős hang csendült bennem, hirtelen nem kaptam levegőt és lassan fordultam felé. Ott állt Eliza, akit oly’ annyira kedveltem, mert amilyen nyers volt, olyan őszinte. Egyszerűen csontig hatolt minden egyes szava, de még is szerettem.
Lassan elvettem tőle a tollat és bedobtam a táskámba.
- Köszönöm. – motyogtam és láttam, hogy különösebben nem érdekli, hogy itt vagyok. Inkább csak az, hogy mi van a Laptop kijelzőjén.
Mondjuk egészen csúnya „szakításunk” volt. Ezért a mosdóba mentem és alig vártam, hogy becsukhassam az ajtót. Nem, nem sírhatok! De amint az elmém hangosan kiabált velem, a könnyeim patakokban kezdtek el folyni. Szerettem Elizát, ő volt a egyetlen barátnőm és ő most itt van, pont mint Zach és nekem ez sok. A tükörbe néztem, ahogy a szemfestékem szétfolyik az arcomon, majd inkább megtöröltem az arcom, és vízzel kicsit átmostam. Mit sem segített. Olyan voltam, mint akinek bevertek egyet.
Pár mély sóhajt préseltem ki magamból, hogy ne bőgjek tovább, akár egy gyerek. De nem akartam ki menni, nincs az, az isten, hogy kitegyem a lábam innen.
Előkerestem a telefonom és pötyögtem egy sms-t, Roxinak, hogy válaszoljon, mert már aggódom. Ennyire ő sem utálhat. A világom darabjaira hullik, ha a testvérem sem akar már velem beszélni, a barátnőm egyszerűen levegőnek néz. És felbukkant az exem. Azt hiszem rossz városba érkeztem.

Δ zene Δ megjegyzés Δ ©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 14, 2014 11:44 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next


Alex & Eli


Kezdett elegem lenni ezekből a véletlenekből, amik csak úgy kisértettek. A laptop mögé bújva merültem bele a cikkekbe, tudomást sem véve arról, akit pár évig, mint legjobb barátnő tartottam számon. De már az se ma volt, s bár a cikkekbe merülve sikerült elterelni a gondolataim, a hamburger pedig igen ízletes volt, mégis a lelkiismeretem vagy valami ahhoz hasonlóm nem akart engedni a kísértésből, és folyton folyvást arra ösztökélt, hogy az asztal felé pillantsak, ahol valami öltönyös fószerrel beszélt. Elhúztam a szám, és még a hideg is kirázott, aztán csak úgy a félreértések elkerülése végett belehallgattam abba, amiről beszéltek. A másik hapsija után nem gondoltam, hogy ennyire bukik az idősebb korosztályra. De szerencsére nem tette, legalábbis ezzel nem, tekintve, hogy holmi álláról meg könyvesboltról révén szó.
A hamburger szépen lassan elfogyott, a sült krumpliból még marad egy-két szál, s ahogy azzal is végeztem leöblítettem a narancslének nevezett förtelmes ízű löttyel. A kaja jó, a pia pocsék...talán egy pohárka mást kellett volna kérni. Aztán akadtam pár érdekes cikkre, amiken jókat mosolyogtam, mígnem a magassarkú kopogása közepette fel nem tűnt, hogy valaki végignyalja a földet, a cuccai pedig valósággal fülsértő hangon nyekkennek meg, ahogy földet érnek. Egy toll a lábamnak gurult, mire lehajoltam, de ahogy megláttam a szőke hajzuhatagot és az asztal felé pillantottam, ahol nemrég ült, szemeim valósággal vérben kezdtek forogni.
-Ezt ne hagy itt Alex.-szólalok meg egykedvűen tekintetemmel magam elé bámulva, a tollat kezembe emelve, s várva, hogy végre két lábra álljon. Bennem volt az indíték, hogy szóvá tegyem földön csúszó hajlongását előttem, és viccet csináljak ügyetlenségéből, de inkább lenyeltem a csípős humoromra utaló mondatot, és igyekeztem jó képet vágni jelenlétéhez.-Bár ahogy látom van még ott, ahonnan ez jött.-emelem rá tekintetem, mikor már két lábon van, s tekintetemmel arcon nem csapom. Tudtam, hogy váltunk és, s jelen pillanatban sem magyarázkodáshoz sem a rám nem túl jellemző faggatózáshoz nem volt ingerem, így a tolat a kezébe nyomtam és számhoz emelve a megmaradt narancsot megittam, tekintetem pedig a laptop képernyőjére szegeztem, amin egy halott lány szétmarcangolt teste ütött engem szemen. Összevontam szemöldököm, és olvasni kezdtem, mintha mi sem történt volna. Ennyit az én magatartásnormámról, mely arra terjed ki, hogyan nézzünk keresztül a másikon szemrebbenés nélkül. Hát így, ez a helyzet tökéletes példa volt rá, és egyik jellemzőm megismerésére is.

music:Beating Heart|words: 375
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 14, 2014 6:38 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next


Eliza & Alex
Oh shit!
Kicsit felzaklatott, hogy Roxi eltűnt, na jó, nem eltűnt, csak nem hajlandó felvenni a telefont, ami felér egy eltűnéssel. De hát ez a kisebb testvérek dolga, nem? Hogy elkerüljék a nagy tesókat.
Egy állásinterjúra jöttem, az előző könyvesbolti eladót holtan találtak, és nem akartak egyből oda cibálni, így inkább egy helyi, szórakozóhely szerűségbe hívtak. Fantasztikus, pont ide illek.
Nem nagyon öltöztem ki, egy magas sarkú, farmer és egy fehér inge féleségbe bújva léptem be az ajtón.
Nem voltak sokan, de attól még a szívem hevesen kalapált, munkát kell, szerezzek, nem volt örökségem, amiből élhessek. És, ha tényleg egyetemre akarok menni az nem kevésbe fog fájni. Így talpra kell álljak. Nem beszélve arról, hogy Zach is felbukkant. Olyan az életem, mint egy rossz állom, amiből nem bírok felébredni.
Megpillantottam egy férfit, aki egy asztalnál ült, sok papírral meg drága öltönybe. Biztos ő lesz az én leendő „főnököm”. Ahogy lépdeltem a cipőm kopogása csak csengett a fülembe. A gyomrom összeszorult és nem figyeltem senkire, hogy még kik vannak bent.
Egy kellemes beszélgetést lefolytattunk, azt mondta, hogy mivel nem vagyok helybeli és még csak nem rég érkeztem, így próbaidőre felvesz.
Mondjuk, egy eladónak nem értem miért kell ide valósínak, lenni, hiszen előbb vagy utóbb én is ide valósi leszek és megismerek embereket. Persze most is ismerek párat, de akkor sem értem ezt a felfogást.
Megköszöntem az idejét amit egy nem idevalósira költött. Aztán a pulthoz lépve egy adag sült krumplit kértem majonézzel. A gyomrom korgása kikészített, egyszerűen annyira ideges voltam reggel, hogy mi fog ebből kisülni, hogy nem bírtam enni. De, hát kisebb nagyobb sikerrel az enyém a munka. Szóval boldogan és nyugodtan ehetek. Egy pohár kólát is kaptam, így elkezdtem majszolni. Aztán valahogy megéreztem, hogy nekem ki kell, menjek a mosdóba. Fel akarok frissülni, így lecsúszva a bárszékről ragadtam meg az ezeréves táskám és lépdeltem határozottan felé.
Mikor az egyik asztal mellett sétáltam el, a táskám pántja elszakadt és minden apró dolog kiesett. Azt hittem frászt kapok. A szemceruza, a parfüm, tollak, cetlik. és pár kép, még Chicago-ból, amin Zach és én vagyunk, meg Eliza.. Nehéz megválni az emlékektől. Letérdelve elkezdtem összekaparászni a széthullott táskám darabjait.
- A francba! - morogtam halkan

Δ zene Δ megjegyzés Δ ©


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 12, 2014 8:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next


Alex & Eli

A campusról visszatérve egyszerre jutott eszembe, hogy mégis mit hagytam ki, s kezdett el a legkevésbé érdekelni és lázba hozni a tanulás tudata. Én magam sem tudtam eldönteni, mihez akarok kezdeni, a tanárok unalmas pampogása gondolataimban már most kiborított. Nem is beszélve arról, hogy az egész olyan furán nyugodt volt nekem. Jó, jó...Az a városi típus vagyok, ahol pezsegni lehet minden nap, így már Mystic Falls is nyugisnak számított, holott elég sok dolgot hallottam már róla, ami nem feltétlen erről árulkodott.
Beültem hát a Grill nevű helyre, amiről nem tudtam eldönteni, hogy egy falusi country klubhoz vagy egy útszéli pubhoz hasonlít e jobban. Az asztalok között sétálva leültem az első adandó üres helyre, táskámból elővettem a laptopom, ami már a campuszra is jó útitárs volt, s elkezdtem keresgélni a városról, ahol épp lakok, vagyis inkább vagyok. Mintha legalább turistáknak való hely lenne ez. Körbe nézve zsigerből éreztem a vámpírok és vérfarkasok jelenlétét, a gondtalan és védtelen embereket, akik szabad délutánjuk egy ilyen helyen töltik, és a túlzott nyugalommal ülő boszorkányokat. Válogatott társaság, már csak egy vadász hiányzott a helyről, és jóformán kész a teljes arzenál fajok terén.
A keresőbe beírtam hát a város nevét, és régebbi cikkeket keresve elmosolyodtam azon a sok baromságon, amiket mások lazán benyaltak. Vámpír és vérfarkas támadások álcázott vadtámadásoknak, öngyilkosságoknak. Kész röhej, hogy ilyen egyszerűen át lehet várni embereket. A pincér tálcával kezében lépett elém, és mivel éhes voltam az egész napos utazástól, hát nem fogtam magam vissza. De tudtam errefelé már nem oldom meg a dolgokat holmi igézéssel. Túl sokan tudnak túl sok mindenről, így rólunk is.
-Egy közepes sült krumplit kérnék egy egy hamburgert. Ja és egy üveg narancsot.-semmi kedvem nem volt most a nagy ivászathoz, túl korán volt és túl világos. Nyakamból gyűrűm ujjamra húztam, mert már zavart, hogy elrejtve hordtam, de a láncot csuklómra tekertem, és hagytam, hogy ujjam összekösse azzal. Így amolyan gyűrű-karkötő kombo lett, és örültem, hogy ilyen becses kis darabot hordhatok formás kezemen. A kikért kaja nem sokkal később megérkezett, kicsit odébb tolva a laptopot, beleharaptam hát "szendvicsbe", majd két szál sült krumplit a kifolyt ketchupba mártottam. Aztán tekintetemmel végig mértem a helyet, s ahogy kinyílt az ajtó, a kaja konkrétan a torkomon akadt, fulladozással nem akartam felkelteni a nagyérdemű figyelmét, így jobbnak láttam a csendes szenvedést és az öblítést a naranccsal. Hogy az a magasságos...Nem elég nagy a világmindenség, hogy elkerüljem azokat, akik "ismernek"? Szem forgatva hajtottam le fejem, és olvastam tovább, mintha mi sem történt volna. Jobbnak látom mellőzni ezt a helyzetet, mintsem szembe nézni vele. Vajon mit kereshet itt?

music:The Monster|words: 425
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 11:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


-Akkor menjünk oda.-mosolyogtam, és felálltam, majd összekulcsoltam a kezét, a kezemmel, és elindultunk.

/folyt hotel, Serena szobája/
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 11:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

Halkan felnevetek mondatán, és mosolyogva vissza csókolom őt. - A hotelben van egy szobám, ha akarod menjünk oda. Ott csak jobb beszélgetni mint itt. - mondom és lágyan megcsókolom őt. Ebben a mondatomban nincs semmi rossz dolog, nem gondoltam másra, csak tényleg arra, hogy felmehetnénk beszélgetni. De persze ha ő mást akar... Hát azt majd még meglátjuk, hogy akkor mi lesz.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 11:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


-Hogy mihez lenne kedvem? Pihenni, és feküdni veled az ágyban. De jelen pillanatban, most nagyon jó helyzetben vagyok.-mosolyogtam rá, és megcsókoltam
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 10:57 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

Mosolyogva arcon puszilom, és nézem őt. - Mivel mind ketten fizettünk, ezért elmehetnénk valahová. Mihez lenne kedved? - kérdezem tőle és egy huncut mosoly jelenik meg az arcomon.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 10:54 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


-Nem, persze hogy nem haragszom.-mosolyogtam, és simogattam a derekát, és beledőltem a mellei közé ruhán keresztül, és beszívtam illatát, majd pihentem egy kicsit rajta.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

- Akkor nem haragszol? - kérdezem majd lágyan visszacsókolom őt, és elmosolyodok mikor átkarolja derekamat és megölel.
Tényleg nem szeretek veszekedni, főleg nem azokkal akiket szeretek csak... Ma nem az én napom van, eleve rossz kedvvel jöttem ide le, de az az érzésem, hogy Eyal felvidít.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


Halványan elmosolyodtam. Odamentem hozzá, és egy csókot adtam ajkaira.-Ne veszekedjünk, igen.-suttogtam, és magamhoz ölelve, szeretgettem őt.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

Messzebb volt tőlem... - Utálok veszekedni... Ne haragudj jó? Béküljünk ki, kérlek. - mondom alig hallgatóan, de mivel ő vámpír ő hallja. Közben ügyeltem arra, hogy senki se vegye észre, hogy beszélek, mert még hülyének néznének.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:44 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


Nem szóltam semmit, csak megforgattam a fejemet, és sóhajtottam egyet. Visszaült a bár székre,én meg leültem az egyik asztalhoz.Fejemet megtartottam a kezemmel, és néztem az embereket.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

- Nem dehogy baj. És nem kell magyarázkodnod, azt csinálsz amit akarsz, felnőtt ember vagy. - elgondolkozom mondatom végén. Ember... - Nah szóval érted, hogy hogy értem. - mondom vállat vonva, majd inkább vissza sétálok a bárpulthoz és felülök az egyik székre.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


-Most mi a baj? Az hogy találkoztam vele? Nem önként történt meg.. Arra mentem, és ott volt. Nem szerettem volna ha meglát.-suttogtam,és inkább nekitámaszkodtam a bárpultnak.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:36 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

Meglepődök mikor azt mondja, hogy találkozott Lettivel... Én persze akaratlanul is, de elhúzódok tőle, így teljesen a falnak tudok immár dőlni. Mondani nem tudok erre semmit, csak reménykedem abban, hogy nem veszi észre rajtam, hogy ez a Lettis dolog zavar... Persze Letti jó barátnőm, de még is csak...
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:32 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


-Lassan telt el ez a két nap. Eközben találkoztam Lettivel is , a kikötőben.-mondtam neki halkan, de ekkor máris elhúzódott tőlem. Ekkor csak egy nagyot sóhajtottam.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

Mikor megölel, mélyen magamba szívom illatát, és én is megölelem miközben keze derekamon pihen.
- Te is hiányoztál, de szükségem volt erre a két nap pihenésre. - mondom miközben vissza csókolom őt.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


-Semmi baj, tudod,hogy nem haragszok.-suttogtam, és magamhoz húzva megöleltem őt.
-Nem kellett volna ezt tennem. Csak na...Tudod,hogy hiányoztál.-adok egy lágy csókot ajkaira.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena


Szívem gyorsabban ver az idegességtől. - Nincs semmi csak... Ne haragudj, új ez még nekem, és nem szoktam meg a vámpírokat. Még azt sem szoktam meg, hogy én mi vagyok. - mondom és kezdek lenyugodni.
Mikor úgy érzem, hogy kicsit lenyugodtam, lágyan megpuszilom, hisz reggel elfelejtettem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


Sóhajtottam egyet,és próbáltam lenyugodni. Le is nyugodtam hamar, és ránéztem. -Bocsi...-mondtam halkan, és megsimítottam az arcát.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:17 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

Elkerekedik a szemem, soha nem beszélt velem komoly hangnemben.
- Nincs semmi bajom, tőlem abból iszol akiből akarsz és ott ahol akarsz. - mondom neki vállat vonva majd idegesen neki dőlök a falnak. Bennem van a tudat, hogy bármikor megigézhet, de csak nem csesztem fel annyira az agyát, ha meg megigéz; hát tegye. Szíve ügye.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Serena, és Eyal


-Most mi bajod van?? Komolyan mondom, mintha a világ bűnét követtem volna el. Vagy az a bajod,hogy ő belőle ittam??-mutattam a szőke hajú lányra.-Bökd ki végre mi a bajod!-mondtam komolyan.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Eyal & Serena

- Csak mondjuk nem egy nyilvános helyen kéne ahol mindenki látja ahogy vért iszol, basszus! - mondom neki dühösen. Még sosem voltam vele ilyen, pedig látott már rossz passzban, de ez van. Ha meglátják akkor kitudja, hogy mik történhetnek. De magának keresi a bajt.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 10:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

[color=#66cc33]Serena, és Eyal/color]


-Szerinted magamtól akartam inni belőle? Hmm? Tudod,hogy van mikor nem bírom megállni a vér szagát, és elvesztem az agyat.-mondom neki, és sóhajtok egyet.
-Még valami probléma, amit nem jól csináltam?? Az hogy felkeltem??-néztem a szemébe.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Vissza az elejére Go down
 

A bárpult és asztalok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 27 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros :: Grill
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3