Share | 

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 13, 2013 9:18 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

+18
Hangosan, rekedten nevettem fel, mikor hirtelen, kapkodó mozdulatokkal kezdte el lebontani rólam a nadrágot. Ugyan cicám, hová sietsz?! De azért az önelégültség kiütközött rajtam, amiért még mindig, még ugyanúgy be tudom indítani a fantáziáját, hogy azonnal vadmacskává változik. Ám most merészebb volt, mint egykoron. Máskor nem kulcsolta volna körém az ujjait ilyen szemérmetlenül és nem nyögött volna fel kéjes hangon már attól is, hogy a kezében tarthat. Ami pedig engem illet, azt hiszem nem lesz nehéz megbarátkoznom a vámpír énjével, hogyha ilyen lépésekre szánja el magát. Mi jöhet még? Izmaim olykor összerándultak, ahogy szorosabban markolt, így kénytelen voltam nyakába bukni és megragadni a csípőjét, hogy magamhoz vonhassam. Ezzel ugyan meggátoltam őt a keze használatában, de nem is bántam, mert a következő pillanatban a pultra ültettem és a fejét a hajánál fogva feszítettem hátra, hogy fogaimmal végigszánthassak nyaka feszülő bőrén. Nem kellett tennem semmit, a lábait önként nyitotta szét, hogy közé tudjak lépni, így azonnal a csípőmre szorítottam őket, és megvártam, míg a szemeimbe néz, de akkor aztán váratlanul teljesen belenyomultam a testébe. Nem bírtam és nem is akartam már többet várni rá. A hívogató forróság végigperzselte a testemet, és nem szégyelltem a szájába nyögni. - Hiányoztál.... 
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 10, 2013 8:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

+18
Ha a vámpírság őrültté tesz... és az őrület ilyen jó... én mindig őrült akarok maradni! Az ő őrültje... Egy pillanatnyi furcsállás futott végig rajtam, ahogyan letett a földre, de ezt rögtön felváltotta a heves izgalom, ahogyan villámgyorsan lerángatta rólam a nadrágomat, majd úgy fordított, hogy a hátam az ő mellkasának nyomódott. A fenekemnél pedig éreztem, ahogy nekem nyomódik a férfiassága, és felnyögtem már magától az érzéstől is. A tükörképem pedig... nos, leginkább egy kéjes szajhához hasonlíthattam leginkább, de most ez érdekelt a legkevésbé...A suttogása, hogy gyönyörűnek tart, csak még nagyobb örömmel töltött el. Sosem tartottam magamat olyan nőnek, aki nem szép... de szeretem, ha kimondják, mert ez csak megbizonyosított róla... És néha én is elbizonytalanodom magamban, de így... nem, már nem. A hatást még tovább fokozta, ahogy a keze végigjárta a felsőtestem legérzékenyebb pontjait. Aztán a keze határozottan becsúszott a bugyimba, mire már nem tudtam tovább visszafogni egy hangos örömsóhajt. Tudta, hogyan okozzon nekem édes kínokat, hogyan repítsen el a mennyekbe anélkül, hogy még csak ténylegesen is egyesülnénk... Én pedig imádtam, ahogyan ilyenkor bánt velem. Ahogyan szinte istennőként kezelt az ágyban... Tökéletes volt az összhang közöttünk, így ha másra nem is, az ő hangjára figyeltem, mikor felhívta a figyelmem arra, mennyire is csillog a szemem. És valóban, olyan volt, mintha más lennék... Gondok? Ugyan... az a nő, aki velem szembenézett, a gyönyörtől ragyog.
- Igen... - suttogtam átszellemülten. - Csillog.... Csodálatos! - sóhajtottam. Azt hiszem, nem nagyon tudtam mit tenni... mihez kezdeni magammal. Azt akartam, hogy csinálja még... Hogy teljesen az övé legyek, ő irányítson, ő szeressen... Át akartam adni magamat neki, bár ebben erősen akadályozott, hogy ő még nem volt teljesen meztelen. Akármennyire is szép volt hát kettőnk látványa, muszáj volt elfordítanom a tekintetemet a tükörtől, hogy lerángassam róla a nadrágját... legalábbis nagyjából, majd ő kilép belőle később... aztán az alsónadrágja következett, azzal már óvatosabban bántam, de végülis megszabadítottam tőle... Hm, innen nézve még csodálatosabb látni, mennyire kíván engem. És ez még ötleteket is adott! A kezemet óvatosan a férfiasságára csúsztattam, majd fel-le kezdtem jártatni rajta a kezemet. Reméltem, hogy tetszeni fog neki... Hogy örülni fog, hogy vagyok olyan merész, és viszonzom az eddigi kedvességeit, de ha nem is... még találhatok ki dolgokat.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Pént. Jún. 07, 2013 1:57 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Alighogy én végeztem a vetkőztetéssel, ő is nekiállt lehámozni rólam a ruhát. Egy kis tétovázást vettem észre rajta, de nem zavartattam magam, továbbra is melleinek áldoztam a figyelmemet. Szerettem hallani, ahogy érintésem alatt torokhangon felnyög, csak tovább izgatott. Igaz, már nem volt hová. Rutinosan lekapta az én felsőmet is, aztán várokozó pillantását látva megragadtam az állát, és nyelvemet azonnal a szájába tolva vadul megcsókoltam. Imádtam élni a hirtelenség erejével, a pillanatnyi elmeroggyanás varázsával. Közben kezeimet lehúztam egészen nadrágja szegélyéig, hogy ki tudjam gombolni, majd hátrébb léptem, aminek köszönhetően elvált egymástól a testünk és így már az ő lába is érte a földet. Hmm.. Pedig milyen kényelmes volt. Éhes, kihívó pillantással mértem végig újra, aztán durván, talán túl durván is, lerángattam róla a nadrágot. Nem vagyok nagy romantikus, se nyámnyila. Bár a gyengédségnek megvan a helye az én értékrendemben is, de ez most nem annak az ideje. Most akarom őt, mindenestől. A testét és főleg a száját, hogy csókoljon, ahogy senki más nem tud. Újabb hirtelen ötlettől vezérelve fordítottam meg, hogy lapockája mellkasomnak nyomódjon és szembetalálja magát a tükörképével. - Gyönyörű vagy... - súgtam a fülébe mégis kedveskedve, majd elhúztam a nyakába omló haját és végigcsókoltam a finom bőrét. Csípőmet közben fenekének szegeztem, és felnyögtem a vágytól, de még tartottam magam. Kezeimmel megmarkoltam, mindkét mellét, aztán egyik kezemet végigcsúsztattam a hasán, körberajzoltam ujjaimmal hívogató köldökét és bugyijának pántját, majd eltüntettem alatta ujjamat. Azonnal megéreztem, hogy ő is vágyik rám, hiszen a nedves anyag már minden funkcióját elvesztette. Elégedetten néztem a tükörbe és láttam, hogy örömet okozok neki. - Nézd, hogy csillog a szemed... - búgtam végtelenül mély hangon és letéptem az utolsó zavaró ruhadarabot is róla.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 06, 2013 7:40 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Minden kételyemet elfújta a szél... Hiszen a kapcsolatunk alapból így indult, és talán így is kell folytatódnia. Mert ha valamiben jók vagyunk, akkor az egymás testének imádata. A kezei olyan könnyedén siklottak a fenekemre, hogy aztán belemarkoljanak, mintha már ezer éve ismerné az utat arrafelé. És ha nem is, de pontosan tudja, mennyire szeretem, amikor ezt csinálja, aminek egy halk nyögés kíséretében hangot is adtam. Amit belém fojtott azzal, hogy hihetetlenül gyors tempóban megszabadított a felsőmtől. Kis mohó... Csodálat csillogott a szemében. Olyan fajta csodálat, amiről szentül hittem, hogy csak nekem szól. Soha nem ismertem ki igazán, így csak reménykedtem benne, hogy ez a szerelmes csodálat. Amit nem teljesen úgy kapok, mint azt mások kapják másoktól, de régebben nagyon is meg voltam elégedve vele. Pár pillanat alatt megszabadított a melltartómtól is. A kezeibe vette a melleimet, én pedig egy kicsit ösztönösen előrenyomtam a felsőtestemet. Annyira, hogy a fal továbbra is megtartson. Ah... ő viszont eléggé túl van öltözve. Megmarkoltam a pólóját, és kihívóan néztem rá. Vajon mit szólna, ha innen felső nélkül távozna? Nyilván nem lenne odáig az örömtől, bár egy kis mulatással biztosan kárpótolhatnám... Hm, na jó, egye-fene, majd akkor fogom letépni róla, ha tudok neki másikat adni. - A te tested sem utolsó - vigyorodtam el, ahogy felhúztam a pólóját, majd egy gyakorlott mozdulattal én is lehúztam róla. Adonisz is irigykedne rá, te jó isten! Egy finom csókot leheltem a mellkasára, majd hátrébb dőltem, várva, hogy mi lesz a következő lépése. Igen, ez most gyengébb volt... azt várom, hogy ő vadítson.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Tartózkodási hely :
♔ mystic falls & sometimes NO
Hobbi & foglalkozás :
♔ if you're not so lucky, you know i'm not a good guy
Humor :
♔ actually, i haveA poszt írója Kevin Godbert
Elküldésének ideje Hétf. Május 27, 2013 10:20 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Várjak? Ó ne már. Pont most kell ezt? Olyan képet vághattam, mint akitől épp most vették el a játékát. Persze.. Az én játékom felnőtt és hihetetlenül szexi, de a kettő majdnem ugyanaz. Majdnem... Figyeltem, ahogy kotorászik egy darabig, majd határozottan és felettébb gyorsan bezárta az ajtót. Hm.. Szóval ez volt a gond? Hogy bárki ránk nyithat? Édeseeeem.. Hát pont az benne a pláne. - Szégyenlős vagy..? - haraptam a szájába, mikor rám vetette magát. Imádom ezt a nőt, semmi kétség. Forró leheletét éreztem a bőrömön, csak tovább izgatott, ahogy buja hangon a fülembe suttogott, én meg élveztem. Mit ki nem hoz belőlem... - Természetes reakció... - nevettem fel, ahogy hozzám préselte magát, és immár úgy néztünk ki, mintha sose akarnánk szétválni. Amit én személy szerint nem is bántam volna.. Kezeim, amik eddig testén kalandoztak, hogy fenekére vándoroltak és megemeltem őt. Újra úgy fordultam, hogy a hátát a falnak tudjam vetni és miközben csípőmmel a csempének szegeztem, gyorsan lekaptam róla a felsőjét, és a földre hajítottam. Nem foglalkoztam vele, sokkal inkább a látvány kötött le. Még mindig odáig voltam a testéért, aminek most hangot is adtam. - Imádom a testedet... - nyúltam hátra, hogy kikapcsolhassam a melltartóját, ami már teljesen felesleges volt. Most mindenképpen. Mikor viszont körülölelhettem melleit, kicsit lassítottam és kiélveztem a pillanatot. Ki tudja, mikor lesz a következő alkalom, mikor csak az enyém.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 25, 2013 7:47 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

/Grill/
Oda van az ötleteimért... persze ezt eddig is tudtam, de most, ahogy vággyal teli hangon kimondta, egyszerűen úgy éreztem, imádom, és majd megveszek érte... Megveszek a csókjaiért, amikkel máris ostromolni kezdett, pedig tudom, a belsőm tudja, hogy ez nem állapot... hogy közöttünk ha megint lesz is valami, az csak fájdalommal járhat. De akarom őt, és ahogy a teste az enyémnek nyomódott, tudtam, hogy ő is engem. Itt és most. Az egyetlen problémát az esetleges betévedők jelentették volna, ami egy kissé feszélyezett is, ám... ezt megoldhattam.
- Várj... egy percet - toltam el magamtól annyira, hogy kibújhassak a karjai közül, majd a csempe felé kezdtem el tapogatózni. Hogy is volt? A tükörtől aljától kettőt fel, majd hármat az ajtó irányába. Ott meg van lazulva, és mögötte van egy rés, benne a kulccsal. Ha még ugyan jó a régi zár... De a kulcsot megtaláltam ott, rövid matatás után, majd a zárhoz léptem. Végülis, ha nem működik, akkor maximum megigézem, aki be akar tévedni. Ám, ahogy a kulcslyukba csúsztattam a kulcsot, az könnyedén belesiklott, majd ugyanilyen könnyedén el is fordult. Siker! Úgy tűnik, az új tulajdonos is tudja, mit művelnek itt időnként a fiatalok. Vagy a nem is olyan fiatalok... Széles vigyorral az arcomon fordultam vissza az értetlenkedő Kevin felé, majd - minden előre jelzett mozdulat nélkül - bevetve a vámpírsebességemet, ezúttal én vetettem rá magamat. Vadul csókoltam, mint aki évek óta élne cölibátusban, pedig azért olyan régóta nem, a testemet teljes mértékig nekinyomva. Tyű! Imádom, amikor érzem, mennyire kíván engem. - Hogyan kívánhatlak ennyire? - suttogtam a fülébe, majd egy óvatosabb csókot nyomtam a fülcimpájára.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

- Ugyan, kérlek. Remélem, nem lelkiismeret-furdalást akarsz bennem kelteni, mert közlöm, hogy olyanom nincs - ráztam meg a fejemet, majd felsóhajtottam, ahogy láttam, hogy megbotlik még az ajtóban is.
- Reménytelen vagy... gyerünk! - fogtam meg a vállát. - Elegem van belőled Salvatore, remélem tisztában vagy vele.

(Mila lakása)
Vissza az elejére Go down

avatar
Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)A poszt írója Damon.Salvatore
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

- Nem megyek én sehová. CSak haza. Feltéve, ha ki nem vágnak . Ha ez megtörténne, talán felkereslek - morogtam, és kinyitottam az ajtót, aztán félig kiimbolyogtam rajta. - Tudod, köszönettel tartozom. Ma ismét megmutattad, hogy milyen nem akarok lenni - néztem Milára, kissé összeakadt szemekkel. - Bármi is történjen, bármi is legyen... és már soha többé nem leszek ilyen. És most megyek. A családomhoz. Akiket szeretek - mentem neki egy koppanással az ajtónak, majd visszatántorodtam. - De nem tudok. Azt hiszem, ma itt alszom - pislogtam.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

- Nem akarom más lenni, Damon. Neked sem kellett volna engedni, hogy más légy. Nem egy ember miatt, aki soha nem fogja megérteni, hogy mi az, amit te érzel, és így beléd tipor. Soha nem fog megérteni, ez az igazság. Addig nem, míg ő maga át nem érzi, miylen egy vámpír lelkével élni - mondtam Damonnek. Kicsi választott el attól, hogy ne hozzak ide egy másik embert, akit megharaphat, de...
- Én azt ajánlanám, hogy nézz el az erdőbe hazamenetel előtt. És ha ott sem vagy képes megölni senkit, akkor... klinikai eset vagy - ráztam a fejemet.
Vissza az elejére Go down

avatar
Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)A poszt írója Damon.Salvatore
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

A kezeim lehanyatlottak. Álltam csak ott, a fejem lehajtva, mint egy rakás szerencsétlenség. Hát tényleg senki nem képes egy kicsit sem beleélni magát a helyzetembe?
- Hazamegyek. Próbálok - dünnyögtem aztán, keservesen keresve az ajtón a kilincset. - Azt hittem, te... talán másabb vagy kicsit, ahogy megismertelek. Nem vagy más. Az egész élet, ez az egész.... - tettem nagy, mindent felölelő mozdulatot - nagy szar az egész - suttogtam a végén.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Hát, ha eddig kinevettem, most aztán tényleg nevetés támadt bennem. Mégis ki vagyok én, az anyja, hogy ölelgessem,. meg vigasztaljam? Gatyába akarom rázni, rá akarom venni, hogy végre legyen egy rohadt vámpír, erre... ölelgessem?! Mi a pokol...?!
- Ezt most ugye viccnek szántad? - kérdeztem tőle, a kezére nézve. - Azt hiszem, kezdesz megbolondulni. Ha ölelgetésre vágysz, keresd fel az exedet, vagy menj a nejedhez.
Vissza az elejére Go down

avatar
Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)A poszt írója Damon.Salvatore
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Úgy hallgattam Mila szavait, mint a bűnön kapott kisfiú a megérdemelt anyai szidást. Sokat ugyan nem fogtam fel belőle, de a lényegét megértettem.
- Én már csak ilyen elcseszett vagyok - motyogtam, és - magam sem tudom miért - de kinyújtottam a kezem Mila felé. - Megölelsz? - kérdeztem ártatlanul pislogva. - Most... nagyon kell valaki, aki egy kicsit megért - suttogtam.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Már kezdtem örülni,hogy sikerrel járok. Hogy végre adok neki egy löketet, ami jó irányba billenti a mérleget. Hogy megtalálja a helyes utat, vagy éppen az arany középutat.
- Reménytelen vagy, Salvatore... - sóhajtottam lemondóan, ahogy láttam a kimenekülő lányt. - A ribanc feleséged gondolom nem gondolt rád, mikor félrekavart. Mint ahogyan te most gondolsz őrá - billentettem oldalra a fejemet.
- Oké, tőlem azt csinálsz, amit akarsz. Nem tudom, miért nem fogod fel, hogy abban a házasságban míg te mindent leteszel az asztalon, ő még így is undorodik tőled. Mit vársz? Ezért adsz fel mindent? NEVETSÉGES vagy! Csupa nagybetűvel! - néztem rá megvetően.
Vissza az elejére Go down

avatar
Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)A poszt írója Damon.Salvatore
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Megrezzentem, ahogy Mila a lány vérével összekent ujjával végigsiklott a számon. Elborított a vér utáni vágyakozás. Harapni akartam, ölni, gyilkolni. Vámpírnak lenni, ahogy teremtődtem.
- Igen - suttogtam. - Szabad... - hajoltam közelebb a lány nyakához, és egy mély szippantással beszívtam a vér forró, édes illatát. És ekkor, a lehunyt szemeim előtt megjelent Elena arca, ahogy undorodva azt mondja, épp ezért gyűlöli a fajtámat.
- Tűnj el innen! Gyorsan! - meredtem kétségbeesve a lány szemébe, és ahogy kirohant az ajtón, egészen a mosdó sarkáig hátráltam, a kezeimet úgy tartva magam előtt, mint egy karmester, akinek elvadult a szimfóniája.
- Nem tehetem... - motyogtam Milára nézve. - Hát nem érted? Nem tehetem... - fintorodtam el, ahogy az éhség belém hasított. - Majd... otthon eszem. A hűtőből - tettem hozzá. - Feltéve, ha még ma hazajutok.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Odaálltam a lány háta mögé, és néztem Damon tekintetét. Láttam, hogy megbűvöli... hogy nehezen áll csak ellen. Csak az tartja vissza, hogy egy hülye alattvalója annak az átkozott hasonmásnak.
- De szabad... - mondtam neki, és végighúztam mutatóujjamat a lány nyakán, hogy vérét felfogjam vele, és végigköröztem vele Damon ajkain. - Finom... és meleg. Ez kell neked... - löktem méginkább a karjai közé.
Vissza az elejére Go down

avatar
Inactive
Long time no see me
Tartózkodási hely :
Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
Elena agyának a totális húzása :)A poszt írója Damon.Salvatore
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Fel sem fogtam igazán, hogy mi történt, csak azt, hogy a mosdóban voltam. Naná, hogy a nőiben... Más körülmények között értékeltem volna Mila humorát, bár nem tett túl jót az önbecsülésemnek, hogy úgy lógtam a kezeiben, mint egy kölyökmacska.
- Most mi van? Megmondtam, hogy nem mászom rád... és neked sem ajánlom - dohogtam a nyakam masszírozva, mikor elengedett, de csakhamar rájöttem, hogy semmi ilyesmit nem tervez. Valami teljesen más járt a fejében.
- Nem... - nyögtem, ahogy a lány közeledni kezdett felém, és a nyakán lévő vércsík úgy hívogatott, mint mágnes a vasat. - Nem szabad... - dünnyögtem, de már szinte megbabonázva néztem a lüktető ütőerét.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 7:00 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

(Bárpult és asztalok)

- Befelé! - mondtam Damonnek, de részegen mást nem is igazán tudott tenni. Magunkra zártam az ajtót, és láttam, hogy nem vagyunk egyedül. Ez a női mosdó, szóval... természetesen egy fiatal lány időzött itt, aki előtt egy pillanat előtt ott termettem.
- Most befogod a szád, és rám figyelsz! - néztem igézően a szemeibe. - A barátom éhes. Rád éhes. Azt akarod, hogy megharapjon - hajoltam oda a nyakához, és felsértettem fogaimmal a nyakát, hogy néhány csepp kisercenjen. Ez még ellenállhatatlanabbá tette.
- Sétálj oda elé, és könyörögj, hogy harapjon meg. Addig ne állj meg vele, míg meg nem teszi. Könyörögj! - löktem oda Damon elé. Nos... még mindig kételkedtem, hogy Damon meg tudja tenni. HIszen annyi az önfegyelem benne, mint a... semmi nem jut eszembe.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 11, 2013 6:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Mosdó
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére Go down
 

Mosdó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros :: Grill
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3