Share | 

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 05, 2014 3:37 pm
Ugrás egy másik oldalra

Elfogadva, üdvözlünk itt!
Kedves Alex! Smile
Mit is mondhatnék? A lapod olvasva legelőször az jutott eszembe, hogy: ami jó, az jó! Smile Nagyon szépen összeszedett lapot olvashattam és... jó, elég a hideg megfogalmazásból, oltárian tetszett.  40 Mind a jellemzés, mind az előtörténet rész kifogástalan, szóval igazából nincs is itt rám szükség, engedd meg, hogy ismét Mystic Falls lakosainak körében köszöntselek és sok szerencsét kívánjak neked ahhoz, amibe... belekeveredtél? Talán. Wink
Foglald le az arcodat (Nathan Fillion  31 ), a nevedet, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást!

Vissza az elejére Go down

avatar
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Keresem :
✽ if you want something, you've to looking for me
Tartózkodási hely :
mystic falls ✽
Hobbi & foglalkozás :
✽ journalist
Humor :
not too funny ✽A poszt írója Alex J. Wilmer
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 05, 2014 3:20 pm
Ugrás egy másik oldalra

Alexander Wilmer


† The most gentle and sweet revenge is the forgiveness.ez vagyok én †
Nem vagyok egy hétköznapinak nevezhető figura. Anyám révén angol vagyok, apám viszont törzsgyökeres amerikai. Eme furcsa keverék eredménye lettem és. Néha mosolyognak a furcsa akcentusomon itt, Amerikában. De mit tehetek én arról, hogy egy furcsa szerelem gyümölcse vagyok? Melynek végül tragédia lett a vége...
A szüleim halála megváltoztatta az életem. Akkor még nemigen fogtam fel, hogy anya és apa többé nem jönnek haza, de az idő elteltével ahogy felcseperedtem, tudtam, hogy meg fog látszani rajtam a szülői nevelés hiánya. A nagyszüleim tisztességes és becsületes emberek voltak, de konzervatívak. Képesek voltak megrakadni a múltban, s egy effajta nevelésről tudjuk, hogy nem igazán van jótékony hatással egy kisgyermekre, főképp ha iskolába, majd középiskolába kerül.
Otthon zárkózottnak, szerénynek tűntem. Az iskolában eleinte szintúgy így viselkedtem, míg bele nem kerültem egy zűrös társaság kellős közepébe. Azt hittem, sose derül ki, hogy valójában két arcom, személyiségem van, de tévedtem.. a rendőrség gondoskodott róla.
Az esetet követően - mikor ugyanis a bandatagok közül ketten életüket veszítették - jó útra tértem. Nyitottam a világ felé, de nem vesztem el az egoizmus tengerében. Saját vállalkozást hoztam létre, amely miatt eleinte rendkívül fájt a fejem, gyakran fordult elő, hogy a befektetett pénz nem térült vissza, de tizenöt év elég volt ahhoz, hogy mindez megváltozzon.
Külsőmet illetően nem vagyok nagy szám. Egy idősődő férfi, aki már megjárt mindent, börtönt, mennyországot, intézetet, mindent. Magasságom közepes, testalkatom izmos, mosolyom elbűvölő. Tetoválásom is van a karomon. De miért van erre ennyire kíváncsi??

[You must be registered and logged in to see this image.]

Teljes név: Alexander Thomas Wilmer
Becenév: Alex
Születési hely: Brighton, Nagy-Britannia
Születési idő: 1988. április 16.
Play by: Nathan Fillion
Faj: ember
Érdeklődési kör: Nincs irodához kötött állásom, emiatt rengeteget utazom, és világot látok. Imádok új kultúrákat megismerni, és nem hátrány a sok új arc is. Közvetlenségem eme szakterületen igencsak kedvező.
Kapcsolat a családdal: A szüleim öt éves koromban hunytak el, a nagyszüleimmel nőttem fel a régi családi házban. Testévrem nem született, ahogyan párkapcsolatom sincs egy jó ideje...


C.B. - Sok - abból is van egy kevés - multi nincs


Hosszú az út... †

 - Hová lesz a sétakörút, főnök? - kérdezte vékony hangján az asszisztensem, miután belépett az irodámba. Nagy alkalmak egyike, mikor itt tartózkodom, hiszen van, aki helyettem végzi a munkát. Én csak zsebre teszem azt, ami engem megillet.
- Talán Franciaország... de lehet, hogy Bulgária. Még nem döntöttem el, mely kultúra érdekel igazán - jegyeztem meg sóhajtva, majd egyszerre vigyorodtunk el. - Vegyen ki ön is szabadságot, Stacey. Rengeteget dolgozik, ráfér önre is - kacsintottam rá, majd elővettem a mobilomat, és szemügyre vettem egy rejtélyes üzenetet. Magam sem értettem...
Évekkel ezelőtt történt, hogy látogatást tettem egy virginiai kisvárosba... Mystic Fallsba. De miután csalódás ért, továbbállátam. Rose Marie nem engem akart, hanem a szerelmét,... és az nem én voltam.
- De az is megeshet, hogy az államokban maradok - tettem még hozzá iménti gondolatmenetemhez, miután zsebre tettem a telefont, és kezembe fogtam az utazótáskámat. - Mystic Fallsban leszek, ha bárki keresne. Nem tarthat tovább egy-két hónapnál a kiruccanás - kacsintottam még rá, annak ellenére, hogy az üzenet miatt nem volt túlontúl derűs a hangulatom. Próbáltam úgy felfogni, hogy... áh, hogy is foghatnám fel? Akadt ott valaki más is Rose mellett, akit... mondjuk úgy, behálóztam. Csak iránta nem éreztem semmit. Egyszerű játék volt... és erről a játékról kiderült, hogy boszorkány. Nevetséges, mi? Léteznek ilyenek... nem is akartam elhinni, mikor először hallottam ezt az ostobaságot. Természetesen nem is továbbítottam ezt az információt senkinek.
Féltem a gondolattól, hogy mi is történik majd, ha átlépem annak a városnak a határát... próbáltam mosolyogni, szépeket látni, de ha bármelyikkel is találkozom, el fog indulni a láva, mely a pokol legmélyeb bugyrából fog feltörni. Még szeretem Rose-t... de ez a boszorkány... veszélyes. Az üzenete pedig ijesztő... nem tudom, hogy mit kell tennem... hogy megállítsam...


Vissza az elejére Go down
 

Alexander Wilmer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sera & Alexander ~ Egy eltitkolt szerelem.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Halhatatlan évek :: Emberek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3