Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
unstoppable
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jún. 28, 2014 10:20 pm
Peter McCall
▲ Faj: Szellem
▲ Hirdető: Lucy Montgomery
▲ Kor: 27 év
▲ Avatar: Steven Strait
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Peter lenne az én ex barátom, pontosabban mondva egy srác a múltamból, akitől 18 évvel ezelőtt született egy fiam.. Scott. Gondolom most azt hiszed, hogy milyen hű be jó volt a kapcsolatunk, amíg még élt, mivelhogy ő egy szellem. Ám tévedsz! Nem sokkal később, miután megszületett Scott, ő elkábított engem, majd elrabolta tőlem a kis csöppséget.. azt híve, hogy veszélyben van a közelemben. Ugyanis valahogyan tudomást szerzett arról, hogy vámpír vagyok.. gondolom megérezte, mert akkoriban ő egy vérfarkas volt.
Mikor magamhoz tértem és rájöttem, hogy mit tett, rögtön utána eredtem.. és keresni kezdtem mindenhol, előszöris a fiam miatt, akiről a világért sem kívántam lemondani.. de sikerült úgy elrejtenie előlem, hogy sehogyan se találhassak rá. Az a kiváló rejtekhely jelen esetben az unokatestvére, Nate Leighton lakását jelentette, amiről én ugyanis nem tudhattam.  Bár,  a fiamat nem találtam meg, de Petert igen. Én voltam az a személy, aki véget vetett az életének.. mindazok ellenére, hogy nem akartam bántani, nem volt más választásom. Nem árulta el nekem, hová rejtette el a fiamat, így hát kellett a motiváció. Kár, hogy nem jött be..
Viszonta azóta már találkoztam Scottal. Erről Peter is tudomást szerzett, mivel szellemként azóta is nyomon követi a fia életét. A lényeg, hogy tudomást szerzett a mai boszorkányok erejéről és most újra vérfarkas akar lenni, hogy hús- vér lényként állhassom a fiam és közém.Vissza az elejére Go down
 

Peter McCall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Peter McCall
» Jessica Drew / Póknő
» Kimiko vs. Peter
» Gabriellla és Peter Smite
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-