Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
It's strange the things you remember
Kedvenc dal :
Tourner Dans Le VideHolly Zalejska ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Szept. 01, 2014 4:07 pm
Saoirse Lovellette
▲ Faj: Boszorkány
▲ Hirdető: Layla Lovellette
▲ Kor: 63 év
▲ Avatar: Molly C. Quinn
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Te vagy az én drága húgocskám. 10 év van köztünk, úgymond te egy meglepetés baba lettél anno, de annál inkább mindenki szeretett téged. Jó dolgod volt és egy kicsit talán el is lettél kényeztetve, de ez szerencsére nem látszik meg a viselkedésedben. Nehezen tetted túl magad azon, hogy a szüleink meghaltak és nem tudtunk rajtuk segíteni, de cserébe mind a ketten megálltunk az öregedésben. Mindig is közel álltunk egymáshoz, nem csak testvérek vagyunk, hanem olyanok vagyunk, mint két legjobb barátnő.
Első pillantásra mindenki azt hinné, hogy szende és visszahúzódó leányzó vagy, de ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Szereted élvezni az életet, illetve mind ezek ellenére nagyon is okos vagy. Szeretsz tanulni, de egy-egy jó partit soha nem hagynál ki és attól se rettensz vissza, hogy nyilvánosság előtt használd az erődet. Szereted az erőddel elérni a dolgokat, de soha nem lépnéd túl a határt. Utolsó információim szerint New Yorkban éltél, s ott tanultál, illetve élvezted az egyetemi élet adta lehetőségeket. Sok év után pedig úgy döntöttél, hogy itt az ideje, hogy újra felkeresd a nővéredet és felforgasd az életét.

/A név változtatható. Egyedül a családnévhez ragaszkodom. Pb is alkuképes lehet. 40 Gyere gyorsan, mert nagyon várlak 31 /
Vissza az elejére Go down
 

Saoirse Lovellette

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-