Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Aug. 08, 2012 5:15 pm
Megjegyzés: A megbeszéltek alapján lefoglalt karakter.


Hope Anima


Alapadatok

Teljes név: Hope Lilyen Anima
Születési idő: 1810. Újjászületés: 1838.
Becenév: -
Kor: 202 vámpírként, látszatra 28
Faj: vámpír
Avatar: Natalie Dormer

Jellemzés

Személyiség:Szabad a gazda. Deee... jégcsap ne legyen, hisz egy csupaszív ember az apucija. Wink De vámpír, és a baromi szigorú nagyszülők nevelése is rajta hagyhatta a nyomát a személyiségén... gondolom. Wink
Külső:
Gyönyörű, karcsú, kedves arcú, de ha arról van szó, átalakul az a szép arc fúriává. 168 cm magas, csillogó mélykék szemei vannak. Olyan ártatlannak tűnik.


Előtörténet

http://kepfeltoltes.hu/110402/531940356555_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hope 1810-ben született, Angliában. Édesapja Viventem Anima, szépreményű aranyifjú volt, édesanyja Elizabeth pedig kedves, jóravaló fiatal hölgy. Törzsgyökeres britek, s családjaik mindkettejüknek módosak voltak. Elizabeth azonban meghalt, amikor Hope született. Az asszony halálát követően, Hope édesapja is a halálba menekült gyászában, ám nem maradt halott, vámpírként feltámadt. Az újszülött kislányt ezek után az apai nagyszülei nevelték fel. Édesapja gyakran meglátogatta, és igyekezett a lehető legjobb kapcsolatot tartani a lányával, mikor már képes volt uralni a szomját.
18 éves koráig Hope mondhatni normális életet élt, tanult, boldog volt. Ám aztán 18. életévét betöltvén úgy döntött, Ő is követni akarja az apját a vámpírok közé, így megkérte Őt, hogy változtassa át, Viventem pedig teljesítette a lánya kérését.
Ezután ketten együtt éltek, apa és lánya, egészen addig, míg egy nap Hope számára beköszöntött a szerelem, egy másik vámpírférfi képében. Viventem, nem akarván zavarni, elhagyta a hazáját, és Amerikába ment, Hope pedig ezután a szerelmével élt.
Az évek gyorsan teltek ezután, vámpírként főként szállnak az évek. Édesapja rendszeres időközönként hazalátogatott Hope-hoz, de az elmúlt 7 évben egyszerűen szőrén-szálán eltűnt a képből. Hope nem tud róla semmit, mivel telt az apja életének ez a pár éve, mivel Viventem meg akarta kímélni lányát az élete jelenlegi alakulásának veszélyeitől, és szomorú eseményeitől.


Vissza az elejére Go down
 

Hope Anima

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-