Share | 

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 22, 2018 12:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ms. Monell védelmének a biztosítása bár nem volt teljes mértékben új a számomra, mégis merőben eltér, mint az eddigi feladataim. A politikusokat, foglyokat, fontos személyek őrzését ellátni sokkal kevésbé volt … személyes. Nem igazán vagyok hozzászokva ahhoz, hogy kommunikáljak is azokkal, akiknek a megóvása a feladatom. Eddig legalábbis nem volt jellemző. Ms. Monell mindemellett ráadásul .. nos, minden szempontból más, mint akikkel eddig volt dolgom.
-Azt hiszem az … nem lenne túl szerencsés. – feleltem, ahogy megdörzsöltem az állam. A seregben nem igazán foglalkoztak azzal, hogy miként is nézünk ki, elvárás volt, hogy a különböző fontosabb civil eseményekre kicsípjük magunkat, de … nos, egymás között ez nem élvezett nagy fontosságot. Ellenben azzal, hogy Ms. Monell-t védem, bár rá és nem rám irányulnak a kamerák, nem engedhetem meg magamnak, hogy ápolatlannak tűnjek. Ms. Monell számára is kellemetlen lenne, illetve ezt kikötötték. Most azonban … szabadságon vagyok, elvileg. – Javaslom, hogy … másféle izgalmakat is próbáljon ki. – habár nem kétértelműnek szánom a szavaim, csak a kimondása után jövök rá, hogy talán félreérthetően fogalmaztam. Most azonban inkább magamban tartottam a mentegetőzést, és csak megköszörültem a torkomat. – Tehát … szívesen megütne? – kérdeztem vissza, mosolyra húzva a szám. Kissé furcsállom, hogy Ms. Monell-nek ilyen szűk határokat szabtak az elődjeim.
-A rajongói kevésbé. – jegyeztem meg, bár nem rosszindulatúan, ha esetleg annak tűnne, csupán … ténymegállapítást tettem. Nem gondolnám, hogy alapvetően csak férfiak adják a rajongó bázisát, ahogy azt sem, hogy csupán a vizualitásért kedvelik, de … bizonyára ezen személyek száma sem csekély. – De … egy nagykabát is biztosan remekül állna. – tettem hozzá egy kissé talán esetlen mosoly kíséretében.
-Könnyű, a súlya nem húzza le a karját, a visszarúgás ereje csekély, könnyen elrejtheti … a nagykabátja alatt. – pillantottam fel rá, mielőtt átnyújtottam volna neki a pisztolyt kibiztosítva. Nem emlékszem, hogy mikor fogtam először fegyvert a kezembe. Az apám elég hamar megtanított fegyverrel bánni, így mikor a seregben a kezembe adták, nem volt teljesen ismeretlen az érzés. – Van némi eltérés, igen. – bólintok a szavaira. – Elsőre nem rossz. – jegyzem meg mosolyogva, mikor Ms. Monell a lövéshez szükséges állást veszi fel. – Kicsit emelje fel a kezét, tartsa maga elé, vállmagasságban. Egyik keze a fegyveren, a másikkal fogjon rá, így felfogja a visszarúgást. Vállszéles terpeszben legyen, fontos, hogy stabilan álljon. Tűzharcban fontos, hogy a légzésére odafigyeljen, de… remélhetőleg nem lesz tűzharcban. – tettem hozzá persze, miközben óvatosan Ms. Monell kezéhez illetve vállához nyúltam, hogy finomítsam a mozdulatát. – Inkább csak … a biztonság miatt vannak. Rossz szokás. – vonom meg a vállam, ahogy a fegyverek felé nézek. Túl sokat voltak a kezemben, néha furán is érzem magam, ha nincsenek nálam. – A közeli erdőben néha, de csak … gyakorlás végett. – felelem a kérdésére, ahogy ellépek mellőle és egy karambitot húzok elő a ládából. – Ha nem pisztollyal, vagy puszta kézzel, akkor késsel támadhatják meg. A legtöbb erőszakoskodó csak agresszív, de nem képzett, könnyű lefegyverezni őket, ha tudja mit kell tenni. Ha azt látja, hogy a pisztolyt tartva a csuklójuk nem zár 180 fokos szöget az alkarjukkal, egyetlen mozdulat elég, hogy eltörje a csuklójukat és lefegyverezze őket ezzel. – közelebb léptem, és lassú mozdulatokkal mutattam, kicsit elmozdítva a csuklóját, majd a fegyver csöve után nyúlva csak annyira nyomtam azt meg, hogy Ms. Monell kellemetlen érzést érezzen. – Elnézést, igyekszem óvatos lenni. – szabadkoztam, ahogy elengedtem a kezében tartott fegyvert.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 08, 2018 9:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig megmosolyogtatott, amikor sikerült zavarba hoznom a férfit. Persze nem az volt a célom, hogy állandóan ilyen helyzetbe kerüljön, de jó volt látni, hogy ő is ember. Az elődjei egyáltalán nem hasonlítottak rá, meg sem próbáltak úgy tenni, mintha egyáltalán úgy kellene beszélniük velem, mintha normális személy lennék. Nem is szerettem volna puszipajtás lenni velük, viszont nagyon unszimpatikus volt, hogy egy őrzésre átadott tárgyként tekintettek rám… bár, a személyiségük amúgy sem mutatkozott kiemelkedőnek, valószínűleg nem sokat veszítettem azzal, hogy nem fogadtuk egymást kebelbaráttá. Mindenesetre annak örültem, hogy James kevésbé tartotta ördögtől valónak a velem való beszélgetést, sőt, osztotta a nézetemet, miszerint kicsit több teret adhatnának nekem, mint egy porcelánbabának.
- Úgy nem lehet első a biztonságom, hogy ne unjam halálra magam és kissé azt érezhessem, hogy ura vagyok a helyzetnek? – Kérdeztem, de igazából nem tőle, hanem általánosságban mindenkitől, aki szerint a legjobb, ha bújócskázóst jászok a testőröm háta mögött. – Még a bokszzsákom is lenne? – Kérdeztem tőle vidáman, szinte elképedve, bár igazából nem sok félnivalója volt tőlem. Az én ütéseimet maximum egy légy érezné meg, egy hozzá hasonló fizikummal rendelkező férfi aligha.
- Higgye el, a legtöbbször én örülnék a legjobban annak, ha nagykabátban kellene vonulnom. – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bármi bajom volt a testemmel, hiszen belőle éltem, de a felesleges magamutogatást inkább elkerültem. A fehérnemű-bemutatók szépen lassan kikoptak a listámról, csak különleges esetekben vállaltam el őket és szerencsére voltam olyan helyzetben, hogy nyerhettem egy rövidke pillantást mindegyik kollekcióba, amelyikben engem szerettem volna modellként látni, így eldönthettem, mit vállalok el szívem szerint. De jelenleg jobban lekötött a fegyver, amit James vett elő a szekrényből, amiről fogalmam sem volt, egyáltalán hogyan hurcolhatta ide.
- Illene hozzám? Ezt miből gondolja? – Őszintén érdeklődtem, mivel fogalmam sem volt arról, mégis hogyan történik a fegyverválasztósdi. Lehet, hogy úgy, mint a Harry Potter-ben a pálcákkal… de remélhetőleg ez nem fog elsülni, amint a kezemben veszem. – A civil piacba talán beleférek. – A kezemet nyújtottam a fegyverért, ami ahhoz képest, hogy James szerint könnyű, nekem első nekifutásra furán súlyosnak tűnt a tenyeremben. – Imádom a rendőrös és különleges ügynökös sorozatokat, de biztos nem úgy kell őket fogni, mint a tévében, ugye? – Felvettem egy hasonló mozdulatot, amit a laptopom képernyőjén láttam már párszor, de elég bugyutának éreztem magam, úgyhogy mosoly húzódott a számra. – Szokott ezen a környéken lövöldözni? Nem tűnik fel senkinek? – Kérdeztem rá. – Lefogadom, hogy ez az egyik hobbija. – Néztem férfire, miután eleget bámultam a fegyvert és annak felépítését, amihez persze semmit sem értettem.

:033: ● ● coded by bryan
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Szer. Aug. 15, 2018 8:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Hacsak nem zsarolja az elnököt … nem hinném. – engedek meg magamnak egy mosolyt, majd eszembe jut, hogy ez talán kissé sértőn is hangozhatott. – Nem úgy értem, hogy Ön …nem gondolom Önről … azt. – annó a seregben sokféle zsarolási botrányról beszélgettek a bajtársaim, a legtöbb persze politikusokról szólt, akik nagyon szerették volna, ha nem derül fény a félrelépéseikre. Ezeken ők jót röhögtek, valahol érthető mód. Míg azok a politikusok a nejüket csalták, addig a bajtársaim egy kontinensre voltak a családjaiktól és a valószínű halállal néztek szembe. Ironikus egy helyzet.
-Minden bizonnyal félreismerték Önt. – Ms. Monell elsőránézésre nem tűnik egy … túlzottan akaratos, kiállhatatlan nőnek. Habár, az akaratos jelző talán megállja a helyét, a kiállhatatlant én sem gondolnám helyesnek rá. Ugyanakkor az a külső, amivel ő rendelkezik, talán azt a benyomást keltette az elődeimben, hogy … irányíthatnak, úgymond. A feladatunk nem ez, hanem védelmezni. Nem Ms. Monell alkalmaz, nem neki felelek, de az ő biztonságáról van szó, így nyilvánvalóan van beleszólása. – Köszönöm a … megértését. Egyébként, van hobbim. – teszem még hozzá, csakhogy ne tűnjek teljesen antiszociálisnak. Habár nem vallom magam túlzottan társasági embernek, mint mindenki másnak, nekem se esik jól, ha az emberekben egy karót nyelt, mindenfajta szórakozást nélkülöző embernek tűnök. Szeretek például … vadászni. Habár ez akár munka is lehetne. Olvasni is szeretek.  A seregben a szabadidőmet inkább töltöttem tanulással, semmint szórakozással. Nem vagyok tanult ember ugyan, és ezt … nem szégyellem, de nem is vagyok büszke rá.
-Nos ez … valahol érthető. Az Ön biztonsága az első. – felelem. Nem tartom szakmailag ezt a lépést rossznak, de nyilvánvalóan helyesnek sem. A vélemények minden bizonnyal megoszlanak, de én úgy gondolom, hogy az önvédelem ártani nem árthat, míg annak a tudásnak a hiánya könnyen lehet, hogy kellemetlen helyzetekhez vezethet. – Igaz, a kifutókon … kevés ruhát visel. – bólintok, nyelve egyet zavaromban. – Majd … én mutatom, és Ön üt. – mosolyodtam el. Nem kell ahhoz megütnöm Ms. Monell-t, hogy elsajátítson néhány mozdulatsort, hiszen számára kell berögzüljön. Esetemben a kék-zöld foltok pedig nem jelentenek akkora tragédiát. – Van engedélyem … némelyikre. – teszem hozzá, és bár ez nyilván nem helyes állampolgári magatartás, de elmosolyodom, ahogy közelebb lépek a szekrényhez. Katonai fegyvereket csak szövetségi engedéllyel lehet tárolni, és ezt általában csak a fegyverkereskedők kapják meg. Én egyszerű civilnek számítok, de vannak leszerelt bajtársaim, akik fegyverekben utaznak és tőlük beszereztem ezt-azt saját használatra, ha szükség volna rá.
Felszaladt a szemöldököm a szavait hallva és hirtelen zavaromban meg kellett köszörüljem a torkom, ahogy leguggoltam, hogy kinyissam a táskát a szekrényaljában. – Nos … azt hiszem ez illene Önhöz. – nyújtottam felé egy Walther P99-est. – Félautomata, német gyártmány, rendfenntartó erőknek és a civil piacnak készült. Tizenöttöltény egy tárban, könnyű, és a méreténél fogva nem is olyan feltűnő. Nincs kibiztosítva, ne aggódjon. – mondtam, miután odaadtam neki, hogy kipróbálja. Emlékszem, mikor az én kezembe került először fegyver. Nem igazán éreztem a magaménak, most pedig már … fura, ha nincs a kezemben.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Vas. Júl. 29, 2018 11:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Akkor legalább attól nem kell félnem, hogy egy különleges osztag lecsap rám az éjszaka közepén, mert veszélyt jelentek az állam működésére. – Hatalmas megkönnyebbülést mímelő sóhajtással pillantottam a férfira. Elképzelésem sem volt arról, milyen lehet a fronton, állandó veszélyközelben élni, puskaropogás közepette, úgy, hogy talán még a szemedet sem tudod lehunyni egyetlen nyugodt másodpercre sem… ezek után egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy Mr. Madsen viszonylag visszahúzódó és nem sokat beszél. Míg az én szakmámban elvárás volt, hogy kommunikatívak, csacsogóak, nyíltak legyünk, nekik éppen az ellenkezője volt a dolguk, így mondhatni, általunk két teljesen eltérő világ találkozott. Nem lenne kötelező jóban lennünk, sőt, nem is lenne muszáj egymáshoz szólnunk, de mivel a férfi túlságosan szimpatikus volt és érdekesnek tűnt, képtelen voltam feladni a próbálkozást a megnyílása elérésére.
- Hát, máris előrébb vagyunk. Az elődjei nem kedveltek túlságosan. – Összevontam a szemöldökeimet, nem mintha az előtte szolgáló testőreimet kedveltem volna. Annak viszont örültem, hogy a személyiségem nem rettentette el és nem kacérkodik a felmondás gondolatával. – Ugyan, mindenkinek kell egy hobbi… a magáé kissé sajátos és első ránézésre talán furcsa is, de érthető, miért űzi. – Én nem így közelítettem volna meg a helyzetet, de végeredményben csak a húgát akarta megismerni, ami teljesen érthető volt. És a falon elhelyezkedő művéből kiindulva, ha esetleg karrierrváltásra adná a fejét, nyugodtan jelentkezhetne szereplőnek valamelyik helyszínelős-sorozatba vagy magánnyomozónak is állhatna. Az egész munka összeszedettségről, részletességről és kitartásról árulkodott, ami igazából csodálnivaló volt.
- Nem mutattak nekem semmit. – Megcsóváltam a fejemet. – Mindig azt mondták, hogyha vészhelyzet van, akkor húzódjak a testőröm mögé, ő majd elintézi, az a lényeg, hogy fedezékben legyek. – Utáltam, ha passzív résztvevőnek kellett lennem valahol, főleg, hogyha a saját testi épségemről volt szó. Szerencsére még nem kerültem olyan helyzetbe, ami kedvezőtlen kimenetellel is végződhetett volna számomra, de maga a gondolat, hogy nem tudom megvédeni magam, egyáltalán nem nyugtatott meg. – Nem tanulhattam harcművészetet, nem járhattam bokszolni sem, mert ha megsérülök, akkor nem biztos, hogy el lehet takarni sminkkel és a kifutókon nem mehetek végig kék-zöld foltokkal. – Megforgattam a szemeimet. Értettem az aggodalmat, mégsem tetszett a hozzáállás a menedzserem részéről. – De ha már a testőröm is azt mondja, hogy igazán megtanulhatnék néhány mozdulatot, akkor senki sem vitatkozhat a kettőnk igazával. – Cinkos pillantást vetettem James-re, majd felpattantam az ágyról. – Magánál tényleg van kéznél egy fegyverszekrény? – Odaléptem a tárolóhoz, amire mutatott. – Kinyitja? Meglepődne, mennyi mindent lehet tárolni egy fehérneműben. – Ezer wattos mosoly kúszott az arcomra, látva a zavarodottságát.

:033: ● ● coded by bryan
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 26, 2018 2:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Mondhatjuk … így is. – bólintottam rá Ms. Monell szavaira. Nem hangzott így túlzottan előnyösen rám nézve, de a lényeget tekintve végül is igaza van. A bajtársaimmal a különleges erőknél azt a feladatot végeztük el, amit mások nem tudtak, vagy nem akartak ilyen és olyan okok miatt. Valakinek el kell végeznie azt is, amit senki sem akar. Hiába kell ehhez rosszat tenni, olykor szükséges. Nem helyes dolog kioltani egy emberi életet, de még kevésbé az engedni, hogy tömegekét oltsák ki. Mérlegelni kell, nincs olyan, hogy jó döntés, két rossz közül meghozni a kevésbé rosszat és hinni abban, hogy az erkölcs ezt diktálja. – Nem hinném, hogy Ön nagyfokú nemzetbiztonsági kockázat lenne. – húztam halovány mosolyra a szám. – Nem lenne helyes, ha a munkakörömben tartana. – bólintottam a szavaira. A háborúban elkövetett tettek nem számítanak bűntettnek, a törvények szerint. Öltem háborúban, nem is egyben, és öltem azon kívül is. Úgy hívjuk a seregben ezt, hogy … árnyékháború. Háború a színfalak mögött, kormányok közt. Egyfajta hidegháború a modern korban. Ha felszínre kerülne mindaz, amit tettem, nem lenne helyes dolog tovább alkalmazni. Ahogy bankrablók sem lesznek biztonsági őrök, és pedofilok sem lesznek tanárok. Kemény párhuzamok, de ez lenne a lényeg. Ms. Monell biztonságát most is egy gyilkos garantálja. Szigorúan nézve gyilkos vagyok, visszaeső.
-Igen, Ön … szimpatikus. – bólintottam kissé zavartan a kérdésére. – Nos … Öntől kedves, hogy magánéletnek hívja ezt. [/i]– pislogtam a képekkel kidekorált fal felé. A magánélet a legtöbb ember számára ugyanis nem ebben merül ki. Feleség, gyerekek, család, barátnő, vagy … szerető, akármi, ami egy kicsit is normális. Ez nem valószínű, hogy az.
Elmosolyodom, ahogy elhangzik a „szakszerűbben kellett volna bevernem a képét” mondat. – Nem mutatták meg Önnek? – kissé meglepve pillantottam rá. – Úgy értem … az ön helyzetében reális veszély az, hogy … erőszakos magatartásnak van kitéve, mert …   mert Ms. Monell meglehetősen szemrevaló hölgy volt, ezt azonban nem igazán tudtam, hogy mondjam ki így, csak néhány pillanat múlva összezártam inkább a szám, hogy ne tátsam hiába. – Nos … ha gondolja … megmutathatom. – pillantottam a szoba sarkában lévő szekrény felé, ahol a fegyvereimet tároltam. – De egy pisztolyt nem rejtegethet a … fehérneműjében. – vagy akármi is van épp egy modellen. Már maga a fehérnemű szó említése kissé zavarba hoz.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 30, 2018 11:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sokáig mindenkinek szerettem volna szimpatikus lenni és azt hiszem, elég sokat is tettem ezért. Aztán rájöttem, hogy mindig lesz valaki, akinek nem tetszik, amit csinálok, ezért nagy nehezen, de elengedtem a megfelelési kényszeremet. Hosszú terápia volt az ára, ma már viszont nyugodtan alszom, hogyha van rá időm. Ki tudja, talán régi álmatlanságomban James is osztozott, elvégre csak a lelketlenek aludnának nyugodtan egy háborús övezetben, gyilkos emlékekkel körülvéve. James biztosan nem abból a fajtából való, akinek a szívét a puskaropogás tölti meg szeretettel… ha mégis, akkor félreismertem. Titokzatos ember volt és őszintén, ezt kedveltem benne a legjobban. Szűkszavú és tartózkodó, egyfajta megoldandó rejtvény számomra, aki alapjáraton barátságos vagyok és sokat beszélek.
- Valakinek el kell végeznie a… piszkos munkát is. – Furcsa volt kimondani. Lehet egyáltalán ezt a szókapcsolatot használni a katonákra? Ugyanolyan hivatás, mint az orvosoké, kereskedőké, tanároké, jogászoké vagy éppen az enyém, csak neki az a munkája, hogy az országunk ellenségeit eltegye láb alól. Hogy öljön. Én egyszer tettem meg, véletlenül, de mai napig kiráz a hideg, ha rá gondolok. Vajon James hogyan képes megbirkózni az őt a fronton ért történésekkel? Szívesen rákérdeztem volna, ám nem akartam tapintatlan lenni. Néha így is azt éreztem, hogy erősen súrolom a tűrőképessége határait és nem szerettem volna egyik reggel arra ébredni, hogy a hírek helyett a felmondólevelét kelljen olvasgatnom. – Amíg engem nem akar eltenni láb alól, addig megvagyok a titkosított adatok nélkül. Főleg, ha azokat elolvasva ki kellene rúgnom magát. – Halvány mosoly húzódott az arcomra. Mindenkinek megvannak a maga titkai és szégyellnivalói. Nekem is és szerettem volna, ha James nem tud róluk, de mivel a védelmem a munkája, valószínűleg nagyon is jól ismeri az életem sötét foltjait, maximum a motivációimmal nincs tisztában… hiszen tudnia kell, hol vannak azok a pontok, ahol képes lehet kisiklani a személyiségem.
- Megbocsátok, de csak mert ilyen szépen pislog. – Jólesett a kávé, a koffein segített abban, hogy jobban fogjon az agyam és kiszúrjak minden rosszindulatú szót. Dehogyis, egyáltalán nem állt szándékomban szembemenni James véleményével, hiszen az ő olvasatában minden szó igaz volt, amit leírt. Tényleg voltak napok, amikor nem bírtam magammal és inkább hajaztam egy hisztérikára, min egy normális emberi lényre... manapság már visszafogtam magam és vettem egy stresszlabdát is. - Szóval szimpatikus is vagyok? - A mosolyom kiszélesedett, majd ismét a kávémba kortyoltam. - Ahhoz képest, hogy megsértettem a magánélete majdnem minden lehetséges szegletét, egészen kedves velem. - Talán erre mondják, hogy a marcona külső érző szívet takar. Kezdem azt hinni, hogy a megrendíthetetlen katona nem is annyira nehéz dió. - Azt mondta, hogy az újságíró szerint nem viselkedtem profin.. tényleg nem, mert sokkal szakszerűbben kellett volna bevernem a képét. Az elődjeivel nem szívesen tartózkodtam egy légtérben, úgyhogy őket nem kértem meg és egyébként sem lenne szabad, mert ugyebár a testem a munkaeszközöm, de... - Kissé hadarni és csapongani kezdtem, ezért vettem egy nagyobb levegőt. - Egyszer megtaníthatna, hogyan kell megvédeni magam. - Kijelentésbe burkolt kérés volt ez, kissé bizonytalanul szorongatta a kávésbögrét. Nem szerettem olyasmibe belevágni, amiben nem biztos, hogy jó leszek és az önvédelem eddig nem tartózkodott a tuti siker-listám élén. - Tudja, mit szerettem volna mindig is kipróbálni? A fegyverhasználatot. De mindig volt valaki, aki eléggé féltsen ahhoz, hogy lebeszéljen róla. - Megvontam a vállamat, kissé keserűen, mint egy nagyra nőtt óvodás.


  :033: ● ● coded by bryan
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Vas. Jún. 03, 2018 7:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Nem találtam túl megalapozottnak a véleményét, túlontúl is … személyeskedő volt. – nem Ms. Monell ellen szólva, de úgy gondolom, hogy az úgynevezett „modell kislány rossz oldalát” nekem még nem volt szerencsém, vagy balszerencsém megismerni. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy az elődöm véleménye igen nagy mértékben tartalmazta a Ms. Monell-lel szemben érzett ellenszenvét, ami nem szerencsés. Engem arra tanítottak, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzam meg a nehéz, vagy kényes érzelmi helyzetekben is, hogy logikusan gondolkodjak végszükségben is.
Kicsit megkeményedtek a vonásaim, ahogy az általam megölt embereket említette, és nyeltem egy nagyot, mielőtt válaszolhattam volna, hogy összeszedhessem a gondolataim a megfelelő formában. – Az titkosított adat. – feleltem kissé szűkszavúan elsőkörben. Nem tartoztam azon emberek közé, akik ezzel a számmal dicsekedtek. Nem élvezetből húztam meg egyszer sem a ravaszt, az általam megölt emberek száma nem olyan dolog, amivel dicsekednék, és …. nem is lenne okom arra, hogy dicsekedjek vele. – Az aktám nem teljes, a titkosított adatok és akciók nem szerepelnek benne, okkal. – nemcsak azért, mert ez volt a feljebbvalók parancsa, hanem mert … nem is vetnének rám túl jó fényt. Tettem dolgokat, amikkel megcsúfoltam az általam követett erkölcsöt, és bizonyos tekintetbe véve, akár engem is elítélhetnének háborús bűnökért, ha mindezen tettek nyilvánosak lennének és nem az amerikai hadsereg égisze alatt követtem volna el. – Ön sem alkalmazna, ha tudna róluk. – tettem aztán még hozzá. Nem valószínű, hogy bárki is alkalmazna. – Nem kerestem  őket, pedig megtehettem volna. Fiatalként az apámmal nem éltük túl … jó állampolgári magatartásban. – váltottam aztán a hadseregről témát. Akkoriban fiatal voltam és ostoba, ezért meg is fizettem, ha lehet így fogalmazni. Az, hogy nem lenne oka rosszat feltételezni rólam, nem jelenti azt, hogy ezt helyesen is tenné. – Nem ígérek semmit, nem vagyok oda a pszichológusokért. – felelem egy apró vállrándítással. Nincs velük semmi problémám, de … nem érzem úgy, hogy bármelyikük is megérthetné azt, amiről elvárják, hogy beszéljek velük. Vannak dolgok, amikre nincs megoldás, csak el kell őket tűrni, és kész. Ilyenek azok a tettek is, amiket szeretnénk elfelejteni, de nem tudunk.
-Frissíteni fogom. – bólintok egy halovány mosollyal, miközben a kávéját csináltam. Azt nem mondanám, hogy feltétlen időtálló is a profil, amit készítettem róla, elvégre nem mindig álltak a rendelkezésemre friss információk, a fellelhetők alapján igyekeztem reális képet alkotni róla. – Ezt nem kétlem. A fotós szerint azonban ön nem viselkedett profi módjára. – akármit is jelentsen a profi, ebben a kontextusban. Nem vádolom Ms. Monell-t, én sem viselném jól, ha folyamatosan minden lépésemet követné a média. Ez is egy jó példa arra, hogy egyetlen ballépés is elég, hogy … nos, megbélyegezzék az embert. – Nem vagyok szakember. – pillantottam rá elnézéstkérőn, miközben felé léptem, a kávéját nyújtva neki. – Ön még jól járt, rólam ennél rosszabbat is írtak. – engem egész pontosan antiszociális jellemnek írtak le, legalábbis ezt vettem ki a sorokból, mikor elolvastam őket annó. Végül ez sem szabott gátat a szolgálatképességemnek, furcsa mód. – Nos … nekem is van szemem. – feleltem kissé zavartan a szavaira, és mielőtt kínos helyzetbe hozhatnám magam, egyből meg is fordultam, hogy a kis asztalról a saját kávéspoharam is magamhoz vehessem.
-Nem. – feleltem a kérdésére, a falnak dőlve. – Ön egy … rendkívül kellemes csalódás. Mindenképp egyszerűbb feladat olyat védeni, aki … szimpatikus is. – az emberi interakció ezen része kissé idegen számomra. Nem is bókolok túl jól, talán pont ezért. – Néhány volt társam irigy is emiatt a munka miatt. Sokan kedvelik az ön munkásságát. – húztam halovány mosolyra a szám, mielőtt a számhoz emeltem volna a poharam. Nem feltétlen olyan értelemben, mint mások, ők … lehetőleg minél kevesebb ruhában értékelték Ms. Monell munkásságát.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Kedd Május 01, 2018 12:28 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ez nagyon aranyos az elődjétől. Ő az egyike azoknak, akik nem bírták elviselni az elkényeztetett modell kislány rossz oldalát. – Játékosan megvontam a vállamat. Nem érdekelt, mit gondolt rólam az az ember. Eleinte azt sem hittem volna, hogy James véleményére fogok adni, viszont benne ott leledzett egy olyan fajta tartás, ami engem is elgondolkoztatott és elérte, hogy elhiggyem, hogy a kétajtós szekrények nem csak a paparazzik távoltartására vannak. Talán ő nem értékelte, de ő a prototípusa a kísérletemnek, miszerint megpróbálom mindenki felé a lehető legemberibb oldalamat mutatni, miközben lehetőség szerint nem égetem meg magam nagyon.
- Miért, tett bármi rosszat ellene? Én sem ismertem jobban, mint ő magát, amikor először találkoztunk és nem ítéltem el azért, mert az aktájában valószínűleg arról olvasgathatnék, hogy mennyien vesztették életüket a maga keze által. – Böktem ki talán túlságosan hirtelen. Meg is bántam a szavaimat, vettem egy mély levegőt és összeszorítottam az ajkaimat. – Ne haragudjon, nem úgy értettem. Csak… a húgának tényleg nem lenne semmi oka első körben rosszat feltételezni a bátyáról, aki kapcsolatba akar lépni vele és az élete része szeretne lenni. Ha a hadsereg által kijelölt pszichológus ilyenekről nem beszél Önnek, szívesen megadom az én emberem számát. – Ajánlottam fel, közben megengedve magamnak egy apró mosolyt. – És ha bepróbálkozik nála, talán még azt is megengedem, hogy ne öltözzön be Batman-nek Halloween-kor. Máskülönben ragaszkodnom kell hozzá. – Sajnálkozást tettető grimasz futott végig az arcomon és átvettem tőle a mappát, amiben a rólam összegyűjtött adatok voltak. Nagyon kíváncsi voltam arra, milyen kép élhetett benne rólam, amíg meg nem ismert… az is előfordulhat, hogy még most sem sikerül rácáfolnom a papírokon szereplő állításokra, amiket szépen, lassan olvasgatni kezdtem, átrágva minden betűt. Hát persze, hogy a balhéimmal kezdődött az összeállítás, egy testőr számára mi lehetne fontosabb?
- Igen, tejjel, két cukorral. És leszögezném, hogy az önpusztító hajlamot kinőttem. – Pillantottam fel a sorok közül, de már csak a férfi hátát láttam. A hangomban nem játszott idegesség vagy csalódottság, sokkal inkább a magammal szembeni megvetés tükröződött benne. Tényleg volt időszakom, amikor nem vetettem meg az alkoholt és a drogok is játszottak, de ez rövid ideig tartott. – És nem is vagyok lobbanékony. Az a fotós tényleg nagyon idegesítő volt. – Hazugság, tényleg lobbanékony vagyok, de az a férfi egyre csak az arcomba tolta a kameráját és idiótaságokat kérdezett, amikor szemmel láthatóan eszméletlenül rossz napom volt. – Rövid kapcsolatok és felszínes barátságok, ami az elköteleződés hiányát mutathatja? James, ez most komoly? – A szavaimmal ellentétben kacagás tört fel belőlem, hiszen nem is olyan régen meséltem neki az ebben a világban köttetett párkapcsolatok és barátságok kimeneteleinek okairól. Talán bennfentesenként már nem írná le ezeket a szavakat. – Plusz pont, hogy az írta, bájos is tudok lenni. Így nem tűnök nagybetűs szörnyetegnek. – Leültem az ágyra, ledobtam a magassarkúmat és törökülésbe húztam a lábaimat. – Megbánta, hogy mellém szegődött? Őszintén. – Néztem rá ismét, érdeklődve, sőt, szinte izgulva várva a válaszát.

:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Vas. Márc. 25, 2018 6:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Ennél cifrábbakat is mondtak. Az elődöm igyekezett minden létező formában figyelmeztetni. – habár, már akkor is éreztem az egyértelmű személyes indítékokat a férfi szavai mögött, feltételeztem, hogy ezeknek valamiféle alapja is kell, hogy legyen. Minden embert idegesít az, ha nem hagyják dolgozni, azok alapján pedig, amit hallottam, Ms. Monell nem volt mindig a legkészségesebb, mikor a védelmének megtervezéséről esett szó. Védtem már korábban is fontos személyeket. Politikusokat, tábornokokat, királyokat, így jól tudom azt, hogy bár a védelmük az elsődleges, valójában ez a szeszélyeik mellett másodlagos. A legfontosabb az, hogy ne szenvedjen sérülést az ügyfél, ugyanakkor nem lehet figyelmen kívül hagyni az ügyfél személyét és az ebből adódó esetleges … fennakadásokat.
-Köszönöm, de … lehet ő nem így gondolná. – ugyanakkor értékelem és jólesik a bók, Ms. Monell-től. Nem tartom magam rossz embernek, attól függetlenül sem, hogy tettem rossz dolgokat. Jó ember viszont éppen ezért talán nem lehetek, vagy nem úgy, ahogy mások. Sokféle emberrel találkoztam már, volt, aki megbecsült, más leköpött és fizetett gyilkosnak hívott. Sok ember halála szárad a lelkemen, parancsra öltem, de tettem dolgokat, amikre nem vagyok büszke, és amik, ha nyilvános adatok volnának, valószínűleg tönkretennék az életemet a hadseregen kívül. Ami ott erény, azon kívül inkább bélyeg, amit nem szívesen aggatnék magamra. – A kapcsolatba lépés egy lehetséges opció, nem az egyértelmű végcél. – nem szándékom az, hogy kapcsolatba lépjek vele. Legalábbis, nem feltétlen szándékom az. Kíváncsi voltam rá és arra, hogy milyen életet él, de nem szándékozom minden áron abba beleártani magamat. Van, ami jobb, ha kimarad az ember életéből. – A hadsereg kötelez rá. Másfajta dolgokról próbál beszélni velem. – vontam meg a vállam. A történtek után úgy gondolták, hogy a komolyabb gondok megelőzése érdekében szünetre és szakemberre van szükségem. Értékelem Dr. Mullins munkáját, de feleslegesnek tartom a saját esetemben.
-Az Önök Halloween-i partijaira a testőrök nem szoktak beöltözni. – vontam meg a vállam, és bár nem egyértelmű elutasításnak szántam a szavaim, azt érezhette, hogy ez nem az én világom volna. Sem a parti, sem a jelmezek. Kissé … meztelennek érezném magam benne, bizonyos értelemben. Ezt a fajta szórakozást talán jobb meghagynom a szép embereknek. – Nagyban megkönnyítené a munkámat. – húzom egy halovány mosolyra a szám. Ms. Monell védelme annyiban könnyebb, hogy nem háborús zónában kell a védelméről gondoskodnom, és valamilyen szinten távol tartja magát a közéletben az olyan kényes politikai kérdésektől, amelyek esetleg az életét veszélyeztethetnék. Politikusok esetében ez utóbbi az, ami miatt sokszor kényszerültek arra, hogy fegyveres védelmet kapjanak. Golyóálló mellényként alkalmaztak minket esetükben.
A kérdését hallva először nemet szeretnék inteni a fejemmel, de aztán néhány pillanatnyi gondolkodás után az éjjeliszekrényhez lépve egy kisebb aktahalmaz közül kikerestem azt, amin az ő neve díszelgett és felé nyújtottam. Vastag volt, a többi dossziéhoz képest. – Közéleti szereplőként önről … sok minden fellelhető. – magyaráztam, ahogy átadtam neki. Képek, adatok, bizonyos szintű családi háttér, politikai és társadalmi kapcsolatok, illetve lehetséges rossz akarok ezen a téren. A nagyobb botrányok és rossz májú híresztelések, amelyek igazságtartamának igyekeztem utána járni. Illetve egy rövidebb pszichológiai profil, a teljeség igénye nélkül, ami Ms. Monell pontosabb ismeretében nem épp helytálló. Lényegében a szépségét elismerem benne, a jellemét pedig … nos, nem mindig írom le túl hízelgően. Nem vagyok szakember, némi előítéletem pedig volt, sajnos.
-A kávé, persze! – jut eszembe, ahogy elkapom a tekintetem Ms. Monell-ről, ahogy a nekiadott papírokat olvassa. Nem lenne túl kellemes farkasszemet nézni, mikor jobban beleolvass, így inkább hátat fordítva a kávéfőzőgéphez lépek. – Tejjel, cukorral issza? – kérdeztem, lopva hátra pillantva.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Hétf. Feb. 26, 2018 6:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Szokjon hozzá, James. Idővel meg fogja érteni, miért mondták azt magának, hogy az oroszlán barlangjába fog besétálni. – Cinkos, már-már ravaszkás mosolyra húzódott a szám. Nem voltam borzasztó személy, akit képtelenség volt elviselni, csupán voltak nehezebb napjaim, amikor a körülöttem lévők életét is megnehezítettem, Régebben egyáltalán nem zavart, ha fejtörést okozok, ma már ügyeltem arra, hogy mások ne szenvedjék meg az esetleges rossz pillanataimat. Az előző két testőrömmel nem voltam ennyire kedves, de James túl szimpatikus volt ahhoz, hogy megmutassam neki az előnytelenebbik oldalamat.
- Nos, maga egy jó ember, aki a biztonságot valószínűleg tudná garantálni neki. Talán a megismerkedésük kissé döcögős lesz, de még mindig nem értem, miért a leskelődő üzemmódot választva próbál kapcsolatba lépni vele? – El kellett fogadni, hogy különbözőek vagyunk, nem mindenki a kezdeményezőkészségéről híres, esetleg sokkal jobban átrágja a dolgokat, mint mások, ám én még mindig azon az állásponton voltam, hogy sokkal egyszerűbb lenne egy nagyobb erőfeszítéssel és a bukás lehetőségének feldolgozásával szétrúgni a kettejük között lévő falat, mint egy apró lyukon bámulni a másikat. – Magának van fehér köpenyese? Nem beszélt még vele erről? – A nyakamat tettem volna rá, hogy a válasza nem lesz. Egy szakembernek az a dolga, hogy rávegye a többieket a megfelelő megoldásmódok alkalmazására és mivel James jelenlegi stratégiája véleményem alapján nem a legjobb, vagy nem jár szakemberhez vagy nem hallgat rá.
- Idén halloweenkor muszáj lesz denevérruhát húznia. – Majdnem elnevettem magam a képzeletbeli látványtól. – Abban büntetlenül kiiktathat minden csoportot és egyént, aki rám vagy a húgára veszélyt jelent. – Az rendben van, hogy én idegestek másokat, hiszen többé-kevésbé a nyilvánosság előtt éltem az életemet és törvényszerű volt, hogy egyeseknek nem tetszem, de vajon ki akarhat ártani egy egyszerű lánynak, aki óvónőként éli a mindennapjait? Néha úgy érzem, ez a világ megérett a pusztulásra.
- Itt van magánál? – Kérdeztem rá hirtelen. – Mármint, a dolgok, amiket rólam gyűjtött össze. Kíváncsi vagyok! – Nagyon szívesen elolvastam volna egy külső, professzionális szemlélő észrevételeit, akkor is, ha nem biztos, hogy a legjobb véleménnyel volt rólam. – Ne aggódjon, nem fogok megsértődni. – Tettem hozzá egy apró mosollyal. – Közben pedig főzhetnénk egy kávét és kitalálhatnánk, hogyan fog maga bekerülni a képbe, míg én majd a húgával beszélgetek.

:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Szer. Jan. 03, 2018 9:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Ön választotta. Miután az elsőben nem engedett kilépni az ajtón. – jegyeztem meg, egy halovány mosoly kíséretében. A sajátomat nem engedte, hogy felvegyem, ha jól emlékszem azt mondta, hogy vessem tűzre és ő majd kiválasztja az igazit. – Untatnám a barátnőjét. Régi az utolsó tapasztalatom ilyen téren és … idegen terep számomra. – legalábbis mostanra biztosan az lett. A seregben eltöltött idő alatt nem foglalkoztam ismerkedéssel és nem próbáltam meg kapcsolatot sem létesíteni. Voltak nők az életemben, de nem volt szándékomban egy hosszú és erős párkapcsolat kiépítése, a vágyat sem éreztem rá. Talán van, hogy az ember soha nem érzi azt, hogy ideje lenne megállapodnia.
- Nyugodtak, háborítatlanok. Vegyék körbe jó emberek, érezze magát biztonságban … -  soroltam, ami hirtelen eszembe jutott. A jó élet meglehetősen szubjektív fogalom, az én életem példának okán sok mindenki számára nem jelentene egyet ezzel a fogalommal, én mégis úgy értékelem, hogy jó életem volt. Nekem legalábbis jó. Ms. Monell minden bizonnyal erre szeretne rávezetne. Tagadhatatlan, hogy ügyes megoldás. – Ez szubjektív, ön is tudja. Talán pályát tévesztett, Ms. Monell. – húztam vékony mosolyra a szám. Talán a kamerák világa helyett öltözhetett volna fehérbe is, hogy az emberekkel foglalkozzon és mindazzal, ami alakítja őket. Fehér ruhában volt szerencsém látni egyébként is, a szín mindenképp jól állna neki.
- Csak, ha denevérruhát húzok. – vontam meg a vállamat egy könnyed mosollyal az arcomon. Kétlem, hogy jól állna, és felettébb kényelmetlen is lenne. – Elbeszélgetnék az illetővel és felsorolnám az érveimet, hogy megerősítsem az álláspontom és érvényre is juttassam. – ez talán együtt járna néhány törött csonttal, agyrázkódással és kisebb-nagyobb felületi sérülésekkel. A háborúban ki kellett vennem a részem olyan feladatokból is, amit nem élveztem túlzottan. Kínzások, vallatások. Rájöttem, hogy az ember mindenre képes a fájdalom megszüntetése érdekében, egy ponton túl. A fájdalom lehet motiváló erő is.
- Meglepné, ha tudná hány szélsőséges csoport listáján szerepel. – nem feltétlen terrorista csoportok, a radikalizmus nem csak bombával mérhető dolog. Ms. Monell egy alapvetően meglehetősen felszínes világban értékel komoly értékeket, ez pedig nem mindenkinek tetszik.
- Úgy kereshetnék új munkát. – mosolyodtam el. Arról nem is beszélve, hogy nem nézne ki jól az önéletrajzomban, hogy elhunyt az előző személy, akinek az életét meg kellett volna védenem. Természetesen nem gondolom, hogy Ms. Monell veszélyt jelentene a húgomra, de nem szeretnék rákényszeríteni semmit sem.
- Végeztem bizonyos … háttérmunkát, igen. Csupán a szakmaiság és a profizmus jegyében, hogy a lehető  legtöbb információ birtokában dönthessek az állás elfoglalásáról. – bólintottam egy talán a kelleténél hosszabb válasz után, de nem szerettem volna az „igen”-t megmagyarázatlanul hagyni. A munka elvállalásakor a pénz másodlagos volt.
– Nos … mint maga is megjegyezte, szép nő, de nem találtam erőszakos férfiakra, vagy zaklatókra utaló jeleket. – ez persze önmagában semmit nem jelent, az ilyet az emberek általában diszkréten kezelik, nem szeretik, ha kitudódik. – Közvetlen és életvidám. Egy óvodában dolgozik, tehát feltételezhetők az anyai ösztönök, talán szeretne is gyereket vállalni. A gyerekhez való viszonyulás sok mindent elárul egy emberről … ha lehet hinni bizonyos szakkönyveknek. – tettem hozzá. Megesett, hogy egy-egy háborús zónában alvás helyett inkább olvastam. Az ember nehezen alszik el, ha tudja, hogy olyan helyen van, ahol mindenki megakarja ölni.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Pént. Dec. 29, 2017 8:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Akkor legközelebb eszem ágában sem lesz visszafogni őt és majd meglátja, hogy igazam volt. Abba már bele sem kezdek, hogy szerintem kissé alábecsüli magát és illusztris társaság vagy sem, az első benyomás a lényeges. Magán pedig jól állt a szmoking. – Persze, hogy jól állt neki, én választottam. A stylistomtól ellestem egy-két trükköt az évek folyamán, már nem is kellett a nyakára járnom, ha egy-egy eseményről van szó, sőt, másoknak is tanáccsal tudok szolgálni. Persze, jólesik, ha ő is velem van: egy rendezvény előtti pletykálás mindig meghozza a kedvem ahhoz a partihoz is, amelyre eredendően nulla lelkesedéssel indulok el.
- És mikor fogja azt mondani, hogy jó élete van? Milyenek legyenek a húga mindennapjai ahhoz, hogy maga jónak ítélje meg azokat? - Tényleg érdekelt, milyen életet szán a testvérének és miért érzi úgy, hogy ő nem eléggé megfelelő ahhoz, hogy szerepeljen benne. Ugyanis ha mindössze kívülről szeretné szemlélni a testvére életének történéseit és úgy érzi, ő csak összezavarná a lányt, akkor magával van a legnagyobb problémája... amit egyáltalán nem értettem. Jó kiállású, balhéktól mentes férfi, akinek komoly munkája van és nem azért keresné fel a családtagját, hogy szállást, kaját és pénzt kunyeráljon tőle, hanem mert igazán érdekli a szerette sorsa.
- Szóval, ha valaki bántaná, legyen szó bármilyen bántalmazásról, maga az éj leple alatt, mint egy önkényes igazságosztó elkapja az illetőt és belé pofozza a jómodort? Ez eléggé félelmetes, James. - Félig-meddig vicceltem. Sokkal jobb ötletnek tartottam volna nyílt lapokkal játszani, főleg, hogy semmi veszítenivalója nem volt. Ha a húga nem akarná tartani vele a kapcsolatot, még mindig figyelheti titokban... ám kétlem, hogy egy húg nem lenne kíváncsi a bátyjára, akit soha nem látott és egyszerűen felbukkan a semmiből.
- Legyen, könnyelmű vagyok, amiért hiszek abban, hogy nem vagyok a terroristák célpontja. - A mai világban tényleg soha nem lehet tudni, de kétlem, hogy olyan csoportok figyelmét is felhívnám, akikre a radikalizmus jellemző. Mit akarhatnának tőlem? - Ígérem, vigyázni fogok arra, hogy a húga ne keveredjen bajba miattam. Ha úgy gondolja, veszélyt jelentek rá, nyugodtan likvidálhat. - Nem szerettem volna egy homlokomnak szegezett pisztolycső társaságában végezni, de örültem annak, hogy nem utasította el az ajánlatomat. Szerettem volna segíteni neki... nem tudom, honnan jött a késztetés, mindenesetre jólesett volna látni, hogyha elmosolyodik.
- Inkább meséljen róla maga. - Kézbe vettem a papírokat, viszont eszem ágában sem volt elkezdeni lapozgatni őket, sokkal jobban kedvemre lett volna, ha ő beszél. - De mielőtt belekezdene... rólam is felvázolt egy személyiségprofilt? - Kérdeztem apró félmosollyal. Vajon ez is az egyik módszere? És mit tudatott meg rólam? Milyen véleménye lehetett rólam, mielőtt megismert?

:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Szer. Nov. 15, 2017 7:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
A tekintetét látva akaratlanul is megvontam a vállamat. Sejtem, hogy mit gondol, de a legszebb éveim mögöttem, és nem előttem vannak. Nem úgy töltöttem el őket, ahogy az átlagember teszi, de emiatt nem éreztem semmiféle hiányérzetet. Nem gondolnám, hogy jó szülő, vagy férj lettem volna, sem azt, hogy egyéb más emberi kapcsolatot működőképessé tudtam volna tenni. – Azt, hogy … nagyon kedves és megtisztelő, de bizonyára a hölgy fejébe szállt az alkohol. – válaszoltam, ahogy egy halovány mosolyra rándult a szám széle. Nem állítom, hogy Ms. Monell hazudna, de nehezemre esik elképzelni a szituációt, amit az imént leírt. – Nem vagyok túl … illusztris társaság. – tettem hozzá valamivel halkabban. Főleg nem abban a társaságban. Nem állítom, hogy az ember értékei a tárcájától és a tudásától függenek, de feltehetőleg elmaradok intellekutálisan az ott megjelent vendégektől. Egyszerű ember vagyok, Ms. Monell világa azonban sok minden, csak nem egyszerű.
- Nem élete végéig. – feleltem kissé kelletlenül, ahogy elhúztam a szám. Nem vagyok zaklató, sem perverz alak. – Csupán … csak addig, hogy megbizonyosodjak arról, hogy olyan élete van, amit megérdemel. – ez jelenthet pár napot, hetet, esetleg … egy-két hónapot. Csupán annyit szeretnék tudni, hogy a húgom élete végül jobban alakult-e, mint az enyém. Illetve ezt biztosítani, amennyiben módom van rá. – Ha pedig esetleg rossz emberekkel állna szóba … közbe lépek. Az ő érdekében. – teszem hozzá. Volt szerencsém megjárni jó néhány várost a világban, és általános igazság, hogy a szép nők sehol sincsenek biztonságban. Mindenhol akadnak erőszakos férfiak, vallja magát bármilyen felvilágosultnak is az adott ország és társadalma.
- Ennek a valószínűsége igen csekély, de minden eshetőséget számba kell vennem. A kis problémák a könnyelmű hozzáállástól válnak súlyosabbá. – ezt pedig mind Ms. Monell, mind én szeretnénk elkerülni. A személyes biztonsága érdekében éppen ezért legyen akármilyen valószínűtlen is valami, ugyanúgy fel kell készülnöm rá. Ez persze sokaknak nem tetszik, a szigorúbb biztonsági intézkedések több munkával is járnak, de … ha valaki csinál valamit, törekedjen a tökéletességre, nem igaz? – Ezzel nem nyugtatott meg. – húztam el a szám, vetve egy pillantást a képek felé. Ms. Monellnek valóban igaza volt, épp ezért a nem olyan rég említett rossz emberek így most … kissé reálisabbá váltak. – Ez esetben … köszönöm. Hálás vagyok önnek. – bólintottam, majd az asztalhoz lépve keresgélni kezdtem az akták között. – Nem vagyok szakértő, de az eddigi ismereteim és tapasztalataim alapján összeállítottam egy személyiségprofilt. Ha gondolja nézzen bele, illetve amennyit megtudtam a hivatalos iratokból az eddigi életéről … -  miközben felé nyújtom az aktákat megfagyok a mozdulatban.-  … vagy, csak … beszélhet is vele, ha úgy könnyebb önnek. – tettem hozzá egy vállvonás kíséretében. Ms. Monell egy rendkívül közvetlen és megnyerő nő, bizonyára az akták jelentette információk nélkül is képes tartalmas interakciót kezdeni. Én személy szerint ebben soha nem jeleskedtem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Vas. Nov. 12, 2017 8:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább csak megcsóváltam a fejem, nem láttam értelmét belemenni annak bizonygatásába, hogy még előtte áll az élet, mivel szemmel láthatóan ő eldöntötte, hogy márpedig nem így van. Hány éves lehet? 35? 40? Emiatt már el kellene kezdenie ásni a sírját? Nem értettem egyet ezzel a szemlélettel és nem bírtam ki, hogy ne vonjam fel a szemöldökeimet és nézzek egy „ez most komoly?”-jellegű mosollyal rá, amikor kinyögte, hogy a legproduktívabb évei már mögötte vannak. A legszebb férfikorban volt, ha akarná, akkor nők tucatjai hevernének a lábai előtt és nyújtogatnál felé a kezüket, úgyhogy ha családra vágyna, nem kellene túlságosan törnie magát, csak körül kellene néznie az utcán. – És ahhoz mit szólna, ha azt mondanám, hogy a múltkori estélyen a múzeumban az egyik modell ennek az ellenkezőjét állította és csak ennyi múlott, hogy nem próbáljon magára mászni? – Mutató-és hüvelyujjam egymáshoz közelítésével jeleztem, hogy komolyan gondolom a szavaimat. Ellen-nek ami a szívén, az a száján, ezért is volt jó barátnőm, ám arról mégiscsak le kellett beszélnem, hogy odamenjen a testőrömhöz és bevesse magát. Szépen néznénk ki!
- Róla? – Ez aztán az önzetlen hozzáállás! Ha valaki úgy dönt, hogy felkeresi az egyik rokonát, akkor az a döntés az emberről magáról szól. Meg akarja ismerni az illetőt, nem akar egyedül lenni, tudni akarja, mit csinál a másik, milyen az élete, szeretné-e, hogy a részesei legyünk… képtelenség kivonni magunkat az egyenletből. Bár, eddig nekem nem volt tapasztalatom a rokonok felkutatásában: ismertem az anyámat és az apámat, testvérem nincsen és a rokonainkkal szoros kapcsolatot ápoltunk, nem volt ember, akihez szál fűzött volna és ne ismerném. – Hogyan szólna csak róla? Titokba akarja figyelni az élete végéig, és ha úgy gondolja, hogy rossz emberrel áll szóba, akkor elbeszélget az illetővel? – Esetleg megfenyegeti, hogy eltöri a karját, ha még egyszer ránéz a húgára? Nem, ezt nehéz lett volna elképzelni, mert ahogy James is mondta, ő nem egy erőszakos alak annak ellenére, hogy a védelmezésem a munkája és a seregben is ki tudja hány embert ölt meg… erre gondolni sem akartam, nem szerettem volna ilyen tényekkel árnyalni a róla kialakult képet.
- Az lenne a legszebb, ha terroristák jönnének értem…- Sóhajtottam egyet. A zaklatókkal is nehezen birkóztam meg, szerencsére nem is voltak annyira sokan, hogy foglalkoznom kelljen velük. James azért volt mellettem, hogy a saját rossz döntéseimtől is megóvjon, legalábbis eredendően ezért lett testőröm, az egyre növekvő rajongótáborom idővel vált fontos tényezővé. – Szóval nem kell terroristáktól féltenie a húgát, ha a közelébe enged. A perverzekről nem tudok nyilatkozni, gyönyörű lány, valószínűleg akkor is megtalálják, ha én nem vagyok mellette. – Csúnya dolog, de így van. A képeken egy angyali teremtést láttam, aki simán szerepelhetne a címlapokon és a kisvárosokban sok a fura ember… a nagyvárosokban pedig még több. – Nem erőszak, csak gondoltam felajánlom a szolgálataimat. Addig, amíg maga sem tudja, mit akar mondani neki akár rajtam keresztül, amúgy sem sok értelme lenne tervezgetni. – A hátam mögé kulcsoltam a kezem és cinkos mosollyal pislogtam rá. Reménykedtem benne, hogy nem vagyok túlzottan idegesítő, mert túlságosan élveztem ahhoz Jimmy társaságát, hogy úgy döntsön, felmond a természetem miatt.

:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Pént. Nov. 10, 2017 7:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Úgy értem, nem leszek fiatalabb és kiestem már abból a korból, mikor családot alapít az ember és letelepszik. – ez sokak számára egy … ijesztő felismerés, én azonban nem tartom annak, valamiért soha nem volt életcélom a családalapítás gondolata, így nem is igazán érdekelt az, hogy minél messzebb kerültem ettől. Egyébként sem volt családbarát foglalkozásom, az életvitelem se volt vele kompatibilis. – A legproduktívabb éveim már mögöttem vannak. – minden téren, általában az ember az én koromban, ha szerencsés, egy egész jó karriert tudhat magánék, esetleg már családot is alapított … ebből az egyik nekem is meg volt, nem áltatom magam azzal, hogy neki kéne kezdeni a másiknak. Egyébként sem … szeretnék. – Önnek ez egyébként hozzátartozik a munkaköri leírásához, könnyebben mehet magának, mint másoknak. – vontam meg a vállamat. Persze, egy mosoly nem nagy dolog, nem nehéz, ugyanakkor … soha nem voltam egy … folyton vigyorgó és bőbeszédű alak. Fiatalkoromban talán, de azóta sok minden megváltozott, a középpontban velem, míg Ms. Monell feltételezhetően mindig is egy közvetlen és vidám személyiség volt.
-Bizonyos esetben, igen. De ez nem rólam szól, hanem Róla. – böktem a fejemmel a fal felé. Önző embernek nem mondanám magam, a hadsereg türelmessé is tett, apám mellett igen lobbanékony természetem volt, amit a seregnél eltöltött időben levetkőztem, elvégre … azzal együtt aligha tudtam volna életben maradni. Eddig is meg voltam valahogy, ezután is megleszek, a húgomról való információgyűjtés nem rólam szól elsősorban, nem az én érdekemről. Van, hogy jobb, ha nem ismerünk valakit, akit egy tökéletes világban minden bizonnyal jól ismernénk. Ez pedig fennállhat erre a helyzetre is.
-Oh. Értem. – bólintok, mikor a fenyegető kinézetemre céloz. Nem mondanám, hogy rosszul esik, ez önmagában nem sokat jelent és a … jelen munkámban végül is hasznát veszem. – Pedig nem tartom magam erőszakos személyiségnek. – ami persze valahol ellentmondás, hiszen éveken keresztül abból éltem, hogy más embereket öltem meg a feljebb valóim parancsára. Eleinte okozott némi lelkiválságot, de … sok szakembert tartanak, hogy az ilyen problémák minél előbb megszűnjenek. Ahogy mindenki más, úgy én is részt vettem ilyen beszélgetéseken, és egy idő után már nem zavart a dolog. – Ez a munkám. Ön pedig a személyével biztosítja, hogy legyen munkám. Ezért ne érezze magát az … adósomnak. Egyébként is, többnyire csak perverz alakokat kell távol tartanom magától, nem terroristákat, szerencsére. – nem kicsinylem le a munkámat és a Ms. Monell személyére leselkedő veszélyt sem ezzel, csupán arra célzok, hogy a munkaidőm nagy részében olyan perverz alakoktól kell megóvnom, akik nem jelentenek olyan nagy problémát, amit nehézségek árán kéne kezelnem. – Persze, érékelem, hogy segíteni szeretne. Önnel minden bizonnyal előbb állna szóban, mint velem, ahogy … arra rávilágított. Talán fel is ismeri. Tudtommal nincs előfizetve a modell és szépségiparral foglalkozó magazinokra, de … sok helyen látni Önt. – újságokban, tévékben, plakátokon és még sok helyen.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Szer. Nov. 08, 2017 8:47 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Hogy mondhatja, hogy nem olyan sok van hátra az életéből? Ettől a pesszimista hozzáállástól nagyon gyorsan meg kell szabadulnia, mert nem csak a maga hangulatának, hanem az enyémnek sem tesz jó. – Inkább viccelődtem, mint voltam komoly, de biztos voltam abban, hogy nem fogja sértésnek venni a megjegyzésemet. Vagyis… inkább reméltem. Nem ismertem még olyan jól és jelenleg abban a fázisban állt a kapcsolatunk, amikor még tapasztalgatni kellett, mit engedhettem meg magamnak James-el szemben. Nem szerettem volna túl sokat és túl intenzíven a határain ugrálni, mert butaság lett volna megkockáztatni, hogy fogja magát és beadja a felmondását azért, mert nem bírt elviselni. – Látja, nem is olyan nehéz mosolyt villantani! – Én magam is elmosolyodtam látva az ő gesztusát. Olyan lány voltam, aki szeretett mosolyogni és mosoly csalni mások arcára, a komoly emberek egyfajta kihívást jelentettek számomra. James pedig… tényleg nem az udvari bohócomnak szerződött, eléggé komoly figura volt, ami valahol benne is volt a munkaköri leírásában. Ennek ellenére kíváncsi voltam, milyen ember rejlik a hatalmas, kigyúrt páncélja mögött.
- Oké, feleség és gyerekek kilőve, mint család, de a húga még mindig lehet opció, nem? – Fogalmam sincs, miért kardoskodtam ennyire amellett, hogy próbáljon kapcsolatba lépni a húgával… hiszen végső soron az ő döntése kell legyen, kit akart beengedni az életébe vagy éppen kinek a mindennapjainak akar a része lenni. Ha nekem lenne egy testvérem valahol a világban, biztosan meg akarnám ismerni, lennék annyira önző, hogy odaálljak elé és azt mondjam: itt vagyok, egyek a szüleink, egy vérből valóak vagyunk és nekünk meg kell ismernünk egymást. Lehet, hogy azért nem értettem az aggályait, mert nekem nem volt testvérem, ezért csak hipotetikus tervek élhettek bennem a megismerésére vonatkozóan… gyerekként sokáig reménykedtem abban, hogy egyszer felbukkan valaki, aki azt állítja magáról, hogy a testvérem. Nem így történt.
- Nem az a lényeg, hogy mit mondanék neki. Az a legkevesebb. – Jelentettem ki éledező magabiztossággal. – Nem tudom, észrevette-e már, de nem vagyok egy fenyegető teremtés, míg maga… ha random odalépne hozzám az utcán biztosan elgondolkoznék azon, hogy vajon el akar-e rabolni. – Bocsánatkérő grimasz ült ki az arcomra. Ő is tisztában volt a fenyegetőnek is beillő kinézetével, ezen nem volt mit ragozni. – Én csak… segíteni szeretnék magának. – Vallottam be. – Nap, mint nap mellettem van és a legnagyobb férgeket próbálja távol tartani tőlem, míg én… nem teszek Önért semmit. – Ez volt a munkája, amiért meg is kapta a fizetését, de úgy éreztem, hogy testőrnek lenni több mint az ijesztgető viselkedés gyakorlása és ennek az általam pókerarccal való figyelése.

:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Pént. Okt. 20, 2017 8:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Sok minden történt már benne, nem hinném, hogy … olyan sok minden van még hátra belőle. – nem tartom magamat idősnek, azonban közelebb vagyok a negyvenhez, mint a harminchoz. Jól tudom, hogy sok minden kimaradt az életemből, ami a korombeli férfiaknak és nőknek meg van. Család és egyfajta állandó szociális kör. – Biztosíthatom róla, hogy nem vagyok életunt. Csupán … másként viszonyulok a dolgokhoz. – nem feltétlen biztos, hogy ez a legjobb kifejezés, de nagyjából lefedi a lényeget. Család és gyerekek helyett bombákat és golyókat kerülgettem, és míg mások ennek ellenére megpróbálkoztak a családalapítással, én úgy döntöttem, hogy nem teszek így. Egyébként sem gondolnám magam jó szülőnek.
- Igen, mostanra én is rájöttem, hogy … ön ”agresszívan” ismerkedő típus. ¬– engedtem meg magamnak egy halovány mosolyt. Nem a humorérzékem miatt kedveltek a seregben sem, ezt meg kell hagyni. Talán ezért nem is beszélek sokat. Jobban dolgozom, mint beszélek. – Nos, az Ön esetében ez valóban elképzelhetetlen. Ugyanakkor … érthető lenne, az esetemben. A védelméért felelek, nem a … jó kedvéért. – ez persze nem zárja ki azt, hogy jó viszonyt is ápoljak vele, de alapvetően Ms. Monell-nek sem lenne kötelessége beszélni velem azon kívül, amit a munkám megkövetel. Az előző ügyfeleimnek éppen ezért meg is bocsátottam ezt, érthető volt a dolog.
- Nem hinném, hogy a család nekem való. Soha nem is lett volna lehetőség rá. – vontam meg a vállamat. Nem voltam senkivel sem olyan kapcsolatban, hogy szóba jöhessen és… nem is szerettem volna, ha szóba jön a család kérdése. Vannak, akik jó szülők lennének, én magamról nem ezt gondolom.
- Igen, de … ez más. Ismeretlen veszélyhelyzet, úgymond. – vontam meg a vállamat. Természetesen a seregben is mind ismeretlen vészhelyzetek sorozata volt, de … egy idő után azok már csak vészhelyzetek voltak, nem ismeretlen szituációk. Bármilyen fura is ezt kimondani, előbb-utóbb hozzászokik az ember ahhoz, hogy megakarják ölni. – Szeretném tudni, hogy jó élete van. Hogy … segíthetek-e benne valahogy. – akár úgy is, hogy nem fedem fel előtte a rokoni kapcsolatunkat. Ha van tartozása, esetleg kisegíthetném valahogy, ha … zaklatója van, elintézhetném, hogy békén hagyja őt, például. – Ön? – kérdeztem vissza kissé meglepetten. – Na és … mit mondana neki? – kérdezem, nem elzárkózva az ötlettől. Megan valószínűleg könnyebben nyílna meg egy olyan nőnek, mint Ms. Monell. Rólam nem igazán elmondható, hogy … könnyen kedvelhető lennék, ellentétben Ms. Monell-lel .
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 16, 2017 7:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Nem megsérteni akartam, csak… kicsit mintha életunt lenne, pedig még fiatal, bármi történhet az életében. – Rámosolyogtam, majd bólintottam egyet. – De elfogadom, hogy maga egy csendesebb, visszahúzódó ember, aki szeret egyedül lenni. Ebben a világban az a legszebb, hogy mindannyian különbözőek vagyunk. – Rengeteg motivációs idézetet és pozitív gondolkodást elősegítő könyvet olvastam, a pszichológusom szerint, ha eléggé hiszek bennük, akkor idővel ezek a gondolatok igazi értelmet nyernek. Eleinte hülyeségnek találtam, ma már tele van az utazótáskám és telefonom különböző inspiráló történetekkel, amelyek nem hagyják, hogy túlságosan leeresszek és egész nap aludni akarjak. Volt ilyen időszak, a depresszió határán táncolni nem túl nagy buli.
- Mint látja, én szeretem megismerni azokat az embereket, akikkel dolgozom. Ha nem így lenne, nem törtem volna magára. – Bocsánatkérően felhúztam a vállaimat. – Fogalmam sincs, egyesek hogy tudnak úgy együtt lenni nap, mint nap a munkatársaikkal, hogy egy szót sem szólnak hozzájuk. – Láttam már olyat, aki még a fodrászával sem beszélt, pedig ahhoz már tényleg eléggé kukának, esetleg nagyképűnek kell lenni. A csapatmunkában a beszélgetés volt a legjobb, ami néha persze átcsapott pletykába, de istenem, ki az, akinek nem esik jól kimondani, amit egész nap vagy akár hetek óta magában tartogatott? A készülődés percei megfizethetetlenek voltak, szerencsésnek tartottam magam, amiért olyan csapattal dolgozhattam, amelyiktől nem ráz a hideg.
- Szóval, maga még nem is gondolkozott azon, hogy maga mögött hagyja a testőrködést is, ami majdnem beillik katonalétnek is és családja legyen? – Nem mintha óránként eltöprengenék azon, hogy milyen anya vagy feleség leszek, de a nagyon hosszú távú terveim között szerepelnek ezek a pontok is. Nem származom nagycsaládból, de a szüleim szépen neveltek és jó gyerekkorom volt, semmilyen tartás nem volt benne ezzel a témával kapcsolatban: persze, jelenleg a karrierem volt a legfontosabb.
- Értem. – Bólintottam egyet. Tehát számára a hadsereg nevelő-célzattal működött. Kíváncsi lettem, milyen volt fiatalabb korában, amikor kemény kézzel kellett fogni és megmondani neki, mit csináljon... nehéz őt elképzelni balhés gyerekként, bár ha az maradt volna, valószínűleg most nem itt állna, hanem egy sírban feküdne. – Akkor akár a húgával való kapcsolatteremtést is felfoghatná egy veszélyes helyzetként, ha már olyan jól teljesít bennük. – Vontam fel a szemöldökömet egy kedves mosoly kíséretében, aztán sóhajtottam egyet a válaszát hallva. – Ha nem akar vele megismerkedni és testvérként belépni az életébe, akkor miért csinálja? Csak magát szenvedteti. - A képekre mutattam. Nem az én dolgom kellett volna, hogy legyen, mégis, ha már láttam, hogy James-nek eléggé fontos volt a húga, mégsem tesz semmit, egyszerűen nem mehettem el szó nélkül a dolog mellett. - Mit szólna ahhoz, ha én beszélnék vele? - Vetettem fel hirtelen az ötletet.


  :033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 30, 2017 10:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Parancsol, hölgyem? – kérdeztem kissé vissza meglepve a kérdését hallva. – Nem volt soha sem gondom az egyedülléttel. – ami azt illeti, igen hamar hozzászoktam. Fiatalként ott volt ugyan az apám, de inkább foglalkozott minden mással, semmint velem, így hamar megszoktam, hogy egyedül vagyok. Ez később sem változott, és míg a seregben sokan nem viselték jól a bezártságot és a gyakran több ezer kilométernyi távolságot, ami elválasztotta őket a szeretteiktől, én nekem ez nem okozott gondot, épp ellenkezőleg éreztem. Nekem nem volt semmi, ami igazán hiányzott volna. Nem volt semmi, ami miatt honvágyam támadt volna. Nem vonták el a figyelmem, így teljes mértékben a munkámra koncentrálhattam.
-A többségük nem. Azért fizettek, hogy a biztonságokat felügyeljem, ennyit vártak el én pedig ennyit biztosítottam. Egyébként is … soha nem voltam valami túlzottan szórakoztató társaság. Nem vettem magamra. – ráztam meg a fejem. Nem haragudtam azért, hogy nem foglalkoztak velem azon kívül, amennyit muszáj volt. Ők végezték a munkájukat, én pedig az enyémet, ez pedig nem kívánta meg azt, hogy folyamatosan kommunikáljunk. Engem nem a zavar a csend, őket minden bizonnyal zavarta, de inkább másokkal mulatták és beszélték el az időt, ezért pedig kiváltképp furcsa dolog lenne ellenszenvet éreznem. Egyébként sem mozgok túl otthonosan Ms. Monell-ék világában.
-Egyetértek. – bólintottam. – A hadsereg gyakran még azoknak sem való, akiknek igen. Úgy értem … áldozatok kíván, a legtöbb ember pedig nem hozza ezeket meg, teljesen érthető módon. – család, gyerekek, egy olyan karrier reménye, ahol meglehetősen kevesebb az esély a halálra, mint a hadsereg kötelékében. Szép karrier áll mögöttem, de igen szerencsésnek  mondhatom magam, amiért viszonylagos épségben vagyok. Ezt pedig rajtam kívül még sokan elmondhatják magukról.
-Fiatal voltam, hölgyem. Bizonyos értelemben véve örültem, hogy megmondják mit csináljak. – válaszoltam. Ugyanakkor nem gondolom magam egy parancsot teljesítő robotnak, ahogy sokan szeretnek gondolni ilyen esetekben ránk. A parancsokkal hiába nem értünk egyet, teljesíteni kell őket. Gyakran kell valami rosszat tenni, hogy mások nyugodtan alhassanak. – Hittem abban, hogy így szolgálhatom legjobban a hazámat. Nem szeretem a veszélyt, csupán jól teljesítek benne. – az adrenalin túlzott szeretete ugyanúgy egy golyó elé juttatja az embert. Tudni kell mértéket tartani, az ember jó, ha tisztában van a fizikai korlátaival, egy adrenalintól fűtött ember gyakran elfelejti, hogy … csak egy ember.
-Köszönöm. – biccentettem a szavaira. Fiatalként igencsak más képet festettem, mint festhetek manapság. Nem voltam fegyelmezett sem engedelmes, tisztelettudó is csak a legkevésbé. A seregben eltöltött idő alatt azonban sokat tanultam, többek közt magamra is szedtem egy kis jó modort.
-Már beszéltem vele. Egy keveset. – feleltem. Kétszer is, habár nem sokat, de igyekeztem ez alatt a rövid idő alatt minél több mindent megtudni róla. – Van, hogy jobb, ha nem ismerjük a rokonainkat. Főleg ilyen sok idő elteltével. – nem könnyű belegondolni ebbe, de végül is a húgom csak jól járt azzal, hogy nem ismerte az apját. Nem volt valami jó ember, de apának még rosszabb volt. – Nem lehet önkényesen beleavatkozni mások életébe. Nem, ha árthatunk ezzel. – én pedig úgy gondoltam, hogy akár árthatok is ezzel. Vannak dolgok, amiket nem véletlen nyel el a múlt, amiket az ember szeretne maga mögött hagyni, de ilyenkor mindig felszínre törnek.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Vas. Szept. 24, 2017 12:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Realistán vagy begyepesedetten? – Kérdeztem felvonva a szemöldökeimet. Nem megsérteni akartam, csak… furcsa volt, úgy tűnt, mintha nem kívánná elfogadni, hogy neki is szüksége lehet valakire. Soha nem értettem azokat, akik az állandó egyedüllétet választották és szembementek az alapvető igazsággal, miszerint az ember társas lény. Talán James az egyik megtestesítője annak, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Én szerette emberekkel körbevenni magam, társaságba járni, beszélni, ismerkedni, kerestem az impulzusokat, majd egy kis nyugalom után újra ilyen módon viselkedtem. Az a legszebb ebben a világban, hogy senki sem egyforma.
- Mondta, hogy a seregben nem túl beszédesek az emberek, de az előző védencei sem akarták megismerni? – Már csak azért is meg akartam ismerni, mert zárkózott volt, visszafogott és annak ellenére, hogy próbáltam elfogadni, hogy ilyen személyiség, képtelen voltam féken tartani a kíváncsiságomat. Az én tapasztalataim is eltérőek voltak, az összes velem dolgozó szeretett fecsegni, nehéz lett volna kibírni síri csöndben az órákig tartó utazásokat és készülődéseket. Kis családdá verődtünk össze, amibe ha valaki be akart lépni, legalább meg kellett próbálnia felvenni velünk a ritmust.
- Örülök, hogy nem olyan országban élünk, ahol mindenkinek kötelező bevonulni a seregbe. Félre ne értsen, hatalmas tisztelője vagyok a katonáknak, csak… van, akinek nem lenne való. – Például nekem. A dolog fizikai részével semmi bajom nem lenne, ha nem kötne a szerződésem és nem kellene az életemnél is jobban ügyelnem a testemre, biztosan gyakorolnék valamilyen küzdősportot… az én problémám a hallgatásnál kezdődne, annál, hogy nem lehetne kérdezni. Képtelen vagyok szó nélkül teljesíteni az utasításokat, ha kapok egy munkát és kiadnak valamit, a legtöbbször visszakérdezek arra, hogy miét, ennek mi a haszna, miért lesz jobb nekem, ha követem a parancsot? A seregben ezért valószínűleg agyonütnének.
- És maga szeretett ott szolgálni? Szereti az adrenalint, a veszélyt vagy teljesen mindegy volt, csak legyen valahol, ahol megmondják, hogy mit csináljon? – Puszta érdeklődésből tettem fel a kérdést, semmi más nem vezényelt, mint hogy megtudjam, milyen ember. Nagy és erős, de azért vált ilyenné, mert szereti, ha az egekben van a vérnyomása vagy azért, mert nem volt más választása?
- Túl sok megszokást kell majd levetkőznie, de ne aggódjon, én itt leszek és segítek. – A hideg futkosott a hátamon attól, ha valaki hölgyemnek szólított. Nem éreztem magam elég elitnek ehhez, sokkal jobban szerettem, ha a közvetlen környezetem megtapasztalta, hogy nem vagyok elszállva magamtól... legalábbis reménykedtem abban, hogy nem tűntem elkényeztetett tyúknak, bár abból kiindulva, hogy némi kiváltságnak köszönhetően könnyedén bejutottam ebbe a szobába is, akár James is könnyedén vitába szállhatott volna a saját magamról alkotott gondolataimmal. – Gondom pedig akad néhány, úgyhogy csúnyán fog hangzani, de a maga problémái lesznek az én kikapcsolódásom. Vegye úgy, mint… némi kiengesztelést azért, mert nem bírtam magammal és kis túlzással páros lábbal rúgtam be a magánszféráját jelző ajtót. – Halványan elmosolyodtam. – Szóval óvónő, még nem találkoztak, de úgy látja, hogy kedves… tudom, már kérdeztem, de miért nem oda hozzá? Azt, hogy van egy testvére, nem lehet bonyolultnak és haditervnek megfelelő előkészítéssel közölni.


:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 07, 2017 10:07 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Ezzel nehéz lenne vitatkozni. – sóhajtottam fel a szavait hallva. Ms. Monell tökéletesen összefoglalta a helyzetet és nem is nagyon tudtam belekötni abba, amit mondott. Éppen ezért nem is kötöttem senki orrára sem azt, hogy mit csinálok itt. Tisztában vagyok vele, hogy furcsa és szokatlan, illetve sokan meg is ijednének attól, ami ebben a szobában van. Minden bizonnyal Ms. Monell is hasonlóképp tett, mikor átlépte a küszöböt. –Szép mondás, de … én realistán állok a világhoz. – vontam meg a vállamat. Mindig is egyedül voltam a világban, valahogy hozzászoktam ehhez, és nem is akartam, hogy változzon a helyzet. Ez volt a megszokott, ez volt a kényelmes.
-Mostanra én magam is rájöttem, hogy nem szeret a némaságba burkolózni. – bólintottam mosolyogva a szavait követően. – Meglepő volt eleinte, az eddigi tapasztalataim merőben eltértek. – rövid ideig dolgoztam mások védelmén is, általában meg voltak elégedve a munkámmal, a személyemmel azonban már kevésbé. Nem zavart, hogy nem mutattak érdeklődést felém, nem vártam el, de ezzel megnehezítették a munkám, és végül alkalmatlanságra hivatkozva menesztettek.
-A hadseregben nem kellett ilyen alaposan átnézni a szerződéseket, az egy … más helyzet volt, mint ez. Hozzá kell szoknom. – ismertem be. A seregben nem azt nézték, hogy a kiskapukat megleljék és ezzel megváljanak az embertől. Épp ellenkezőleg, az egy másik helyzet, mint a civil- és magánszféra. Míg a seregben nem szerettek volna lehúzni, addig itt többször is előfordult, hogy kevesebbet kaptam, mint a papíron állt. A mostani munkaadómmal nincsenek ilyen gondjaim, habár finoman szólva sem tölt el elégedettséggel az, hogy ilyen szinten megfigyelnek.
Halovány mosoly kúszott az arcomra. Ms. Monell eddig minden tekintetben megcáfolta azon kialakított képet, amit először tettem össze a fejemben, mikor elém tolták az aktáit. Nem egy szép dolog, de elkerülhetetlen az ilyen felületes véleményalkotás. Ms. Monell azonban kellemes meglepetéssel szolgált, egy teljesen más embert ismertem meg személyében, mint akire felkészültem.
-Ezt mondják. – bólintottam. Való igaz, hogy a Különleges Erőkhöz nem volt egyszerű felvételt nyerni. A meghívót sokan megkapják, azonban be is váltani kevesen képesek. – Azonban megvannak a maga hátrányai. Nem minden katona szeretne ott szolgálni, hiába vannak meghozzá a megfelelő kvalitásaik. – nagyobb kockázattal ugyan több pénz és juttatás is járt, de sokan úgy gondolják, hogy ennyit már nem kockáztatnak. Feleség, gyerekek miatt, többek között. Én magam is azért tudtam a tőlem telhető legjobban helyt állni, mert nem volt a mérleg nyelvén másik súly. Nem volt, amiért visszaléptem volna attól, hogy kockáztatok és mindent összevetve nem döntöttem rosszul, nem bántam meg semmit sem, csupán csak kísértenek dolgok.
-Remélem úgy lesz, ahogy mondja. Szívesen dolgozom Önnel. – habár nem konkrétan Ms. Monell-lel dolgozom, de elengedhetetlen az együttműködése és az olykori engedékenysége, hogy a megfelelő óvintézkedéseket tehessem meg a védelmét illetően. Szeretném jól végezni a munkámat, ez pedig csak úgy történhet meg, ha teljes biztonságban tudhatom Ms. Monell-t. – Elnézést, a megszokás hatalma. – bólintottam bocsánatkérőn. A katonaság előtt nem mondhatnám, hogy egy modoros fiatal voltam, többek közt ez is rám ragadt a seregben. Eleinte természetesen, mint minden, ez is szokatlan volt, de ahogy teltek az évek egyre természetesebbé vált, mostanra pedig már tudattalan cselekvés ez.
-Nagyra értékelem, de … nem tudom. Még nem. – csóváltam meg a fejemet, a fal felé nézve pár pillanatra. – Nem tudom azt se, hogy mit szeret. Egy óvodában dolgozik, kedvesnek tűnik. Nem szeretném azonban terhelni Önt az gondjaimmal, bizonyára önnek is van épp elég. – tekintve, hogy a védelméért fizetnek meg, ez a kijelentés teljes mértékben helytálló. A magánéletéről nem sokat tudok, nem igazán olvasok újságokat és tévét se nézek, ha ott mondanak valamit, nem jutnak el hozzám. Alkalmatlankodni pedig nem szeretnék, se más magánügyeibe beleütni az orromat.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Kedd Szept. 05, 2017 8:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Jól megvan egyedül, de azért egy apró lyukban megbújva körözési táblát csinál a húgáról. – Felálltam és ismét a képekhez sétáltam. A lány a képeken gyönyörű volt, akár a saját szakmámban is el tudtam képzelni, de az arcán olyasfajta természetesség és ösztönösség látszott, ami arra engedett következtetni, hogy eddig nem sok stressz érte az életében. Szerencsés lehet. – Van egy olyan érzésem, hogy kezd elege lenni a magányos farkas szerepéből, mert hát… tudja, mit mondanak: ha az embernek van egy testvére, sohasem lesz egyedül a világban. – Szép mondás, kár, hogy én soha nem tudtam értelmet és tapasztalatot csatolni hozzá. Örültem volna, ha van egy testvérem, akihez bármikor fordulhatnék és kiabálhatnék vele anélkül, hogy megsértődne és soha többé nem szólna hozzá. Vagy lehet, csak túlidealizálom az egész testvéri kötődés dolgot, mert nekem nem volt.
- Mint látja, tőlem nem kell félnie. Ha beszél velem, az nem fogja akadályozni a munkájában, sőt… a hallgatásba őrülnék bele. – Felé fordítottam a fejem és rá mosolyogtam. – De azért vigyázzon a felajánlással, még a végén élek vele. – Még nem tapasztalta, milyen az, h egy rosszabb napomon arra a személyre zúdítom az összes gondolatomat és érzésemet, aki éppen velem egy szobában tartózkodik. Ehhez természetesen kellett az alapvető bizalom, ám ki másban bízhatnék meg jobban, mint akire rábízták az életemet?
- Senki sem ért úgy hozzájuk, mint akik kitalálják őket. Azért kapják a pénzüket, hogy az összes lehetséges kiskaput kitalálják és minél apróbb betűvel írassák bele a több oldalas szóhalmazokba. Nincs ember, aki mindenre fel lenne készülve. – Főleg, ha egyedül van ebben a bizniszben. Nekem szerencsém volt, nem csak saját magamra támaszkodhattam, hanem az ügynökömre és az ő jogban jártas embereire is. Nem engedhettem meg magamnak, hogy az apró részletek tegyék tönkre a munkámat.
- És még nem is látott mindent, Mr. Madsen. – Szerettem meglepni az embereket, unalmassá válni egyáltalán nem szerepelt a rövid-és hosszú távú terveim között. Én magam sem szerettem a túlzott nyugalmat: más az, ha az ember időről időre vágyik egy kis pihenésre és békességre, de az állandó mozdulatlanságtól nincs rosszabb.
- Kisgyerekként is kíváncsi voltam. – Ennek ellenére megértettem, hogy az apám miért nem kötötte az orromra azt, hogy mi történt vele a tengerentúlon. Idővel megelégedtem annyival, hogy hazaért, egyben volt és láthattam, beszélhettem vele. – Szóval… a Különleges Erők? Nem mintha bármit is konyítanék a katonasághoz, de azt tudom, hogy akik ott szolgálnak, már a krémbe tartoznak. – Jó érzés volt, hogy egy ilyen tapasztalattal rendelkező férfi áll a hátam mögött, ismét eszembe jutott, hogy hátha nem volt annyira rossz ötlet idejönni, hogy lelépjen.
- Még nem most fogok nyugdíjba vonulni és maga is számítson rá, hogy jó ideig engem fog védeni. – Jelentettem ki ellentmondást nem tűrően, mégis viccelődve. Távol állt tőlem az indokolatlan komolyság, de tényleg bíztam benne, hogy egy hozzá hasonló ember nem fog hátat fordítani nekem. – Viszont ha még egyszer azt mondja nekem, hogy hölgyem, én leszek az, aki visszarugdossa a hátsóját a seregbe. – Sóhajtottam egyet. Nem voltam odáig ezért a túlzottan formális stílusért. – De mielőtt megteszem, mondja, miben segíthetek? Mármint… a húgával kapcsolatban. – Néztem rá ismét.


:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Szer. Aug. 30, 2017 3:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Nem igazán. Meglehetősen jól megvagyok egyedül. – vontam meg a vállamat. Sokan gyűlölték az egyedüllétet, azonban ők javarészt családos emberek voltak, akik bombákért hagyták hátra a családjukat. Én nekem senkim nem volt az apámon kívül, ő pedig nem törte magát, hogy keressen, én sem tettem. Így pedig … nem igazán volt semmim, ami miatt gyűlölhettem volna a magányt. – A seregben nem díjazták. Úgy gondolták gátolja a bajtársiasság kialakulását. A korábbi munkahelyeimen pedig … nem szívesen beszéltem volna egyébként sem az ügyfeleimmel. – nem voltak túl szimpatikus emberek, arról nem is beszélve, hogy nem különösebben mutattak érdeklődést irántam, inkább kezeltek úgy, mint egy díszt. Persze, nem is az a munkájuk, hogy foglalkozzanak velem. – Jó hallgatóságnak mondanak, ha kiadni támadna kedve magából. – bólintottam. Hallgatni remekül tudtam. Sok olyan beszélgetésem volt már, mikor meg sem szólaltam, csak hallgattam, ahogy mások beszélnek folytonosan, én pedig csak bólintottam. Időnként ennyi is elég, hogy segítsünk a másiknak. Bölcs tanácsokkal nem tudok mindig szolgálni.
-Meglehet. Előfordulhat, hogy nem olvastam el elég alaposan a szerződést. Nem értek hozzá kellőképp. – ismertem be kissé kellemetlenül. Nincsen jogi végzettségem, így nem is értek hozzá, a józan eszemet használva igyekeztem beazonosítani a kitételeket és az írásba foglalt pontokat. Alul iskolázott vagyok, ha ott kaptam volna valamifajta tudást e téren, kihagytam.
-Jól sejti. – bólintottam, ahogy halovány mosolyra görbült a szám. – Sok meglepetéssel szolgált idáig is, Ms. Monell. – nem szeretek első látásra ítélni, de elkerülhetetlen, hogy egyfajta benyomás az emberben megfogalmazódjon. Ms. Monell-t pedig egy nagyvárosi nőnek gondoltam, a fegyver meg se fordult a fejemben, mint eshetőség.
-A legtöbb ilyen történet nem kisgyermekeknek való, hölgyem. – úgy gondolom az apja jól tette, hogy megtartotta magának a részleteket. Vannak olyan történetek, amelyek nem olyan durvák és tanulságosak is lehetnek, de …. többnyire balszerencsés és értelmetlen halál, amit végig kell néznie annak, aki végül hazatér. - A Különleges Erőkhöz helyeztek át, Ms. Monell. A megfelelő tapasztalattal és szolgálati évekkel a háta mögött a felvétel majdnem garantált. A kiképzés az, ami végül kiszűri a jelentkezőket. – nem könnyű, sőt, egy kínzásnak is megfelel, de … a munka sem könnyű. Titkos bevetések, sokkal nagyobb kockázatvállalás. Nem lázadókat kellett már kifüstölni erődökből, hanem célpontokat likvidálni minden további nélkül.
-Sok szülő a gyermekén keresztül szeretné újra megélni az életét. Sajnos gyakori az ilyen. – értettem egyet vele. Az én apám nem ilyen volt, nem igazán volt munkája, alkalmi munkákból élt meg, nem érdekelte az sem, hogy velem mi lesz. Visszatartott, az iskolát nem is tudtam befejezni, így nem sok választásom maradt. – Minden bizonnyal … kiépítette a megfelelő kapcsolatokat, hogy ezután ne kelljen nyugdíjba vonulnia. – Ms. Monell egyébként is okos nőnek tűnt, illetve már bizonyította is, hogy az, így biztos vagyok benne, hogy nem lesz gondja az elhelyezkedéssel, miután nem áll majd kamerák elé. – Egyszer talán … visszatérek majd a sereg kötelékébe. Amennyiben azt engedélyezik. – nem voltam benne biztos, hogy valaha is fogják, nem szokás kényszerpihenőre küldeni a katonákat, ha csak nincs nyomós indokuk rá. Esetemben úgy gondolhatják, hogy van. – Addig pedig … úgy gondoltam, igen. Amíg meg van velem elégedve. – Ms. Monell, illetve a munkáltatóim. – Nem fizetnek rosszul, a körülmények is jók, a munka pedig ismerős. Egyébként sincsen túl sok lehetőségem. Kiestem az oktatási rendszerből, hölgyem. – ezen munkán kívül valószínűleg csak betanított munkásként vennének fel, az pedig nem fizet jól és … volt már benne részem, nem különösebben kedveltem.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
the way to melt his frozen heart

Tartózkodási hely :
✤ all around the world... really! ✤
Hobbi & foglalkozás :
✤ some people can figure it out ✤
Humor :
✤ sweet like vanilla-nutella ✤A poszt írója Sallie Monell
Elküldésének ideje Szer. Aug. 23, 2017 9:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Jimmy | Sallie
[You must be registered and logged in to see this image.]
- És ez megfelel magának? Sohasem akart kicsit többet beszélni az emberekkel? Bár, lefogadom, sem a katonaságnál, sem az előző ügyfeleinél nem nézték volna jó szemmel, ha szószátyár típus. – Én szerettem, ha beszéltek hozzám, ha az emberek megosztották velem a gondolataikat, érzéseiket, véleményüket. Azért vagyunk emberek, hogy beszéljünk, kommunikáljunk és ugyan megértettem, ha valaki nincs odáig az állandó megnyilvánulásért, de valahogy mindig sikerült rávennem az aktuális beszélgetőpartneremet arra, hogy megpróbálja felvenni az én hozzáállásomat. James-el nagyon nehéz dolgom volt, bár éreztem némi haladást. – Néha túl sokat is beszélek, de ha nem adom ki magamból, akkor beleőrülök. Egy őrült modell pedig senkinek sem hiányzik. – Halványan elmosolyodtam. Inkább ilyen legyek, mint üljek egy sarokban és úgy nézzek a világra, mint az a mérges macska a neten.
- Van egy olyan érzésem, hogy nem fogja őket meghatni, mi volt benne a szerződésben. – Fogalmam sem volt, miből állhatott egy biztonsági vég által kreált szerződés, de az apró betűs részek kibogozásában jó voltam. Ha nem így lett volna, lehet, hogy már eladtak volna két tevéért vagy meghaltam volna éhen csak azért, hogy rám jöjjön egy emberi lény méreteinek nem megfeleltethető ruha.
- Még nehezebb lesz elképzelni, ha azt mondom, még a vadászat sem esne nehezemre. – Régen volt puska a kezemben, de apám megtanított lőni és mindig is imádtam. Állatot csak egyszer sebeztem meg, viszont tinédzserkoromban rengetegszer fordultam meg lőtereken. Ma már nem sok időm volt ennek a szenvedélyemnek hódolni, mint sok másiknak sem.
- Nekem inkább az jött le, hogy idegesítő ez a titoktartás, kisgyerekként inkább panaszkodtam azért, mert nem mesélt az odaát töltött napjairól. – Gyűlöltem, hogy semmit sem mondhatott, pedig én kíváncsi voltam és tudni akartam, miért nincs velem mindig az apám. Egy kislánynak melyik világban lenne elég az a magyarázat, hogy apa a hazát szolgálja? Egyikben sem. – Az áthelyezés alatt előléptetést ért? Kezdem biztonságban érezni magam Ön mellett. – Nem mintha eddig ezzel bármi baj lett volna. Ki az, aki nem érezné magát sérthetetlennek Jimmy társaságában? Első ránézésre olyan férfi volt, aki a tekintetével el tudna intézni egy egész zászlóaljat, nemhogy néhány lesifotóst és tapintatlan újságírót vagy rajongót.
- Egyáltalán nem egészséges. Még egy felnőttre nézve sem mindig… gondoljon csak bele, a gyerekek általában nem maguk választják ezt az életet, hanem a szüleik erőltetik rájuk, a kicsi pedig csak annyit látnak az egészből, hogy anya és apa azt szeretné, ha ő szép és híres lenne. Börtön járna az ilyen szülőknek. – Más tészta, ha valaki önálló gondolatok, útkeresés miatt, félig felnőtten szeretné kipróbálni magát, mivel ez már saját döntésnek számít, saját hibának vagy a legjobb döntésnek az életben. – Hét éve vagyok a szakmában, adok még magamnak… nem is tudom, talán tízet, amit non-stop munkával fogok eltölteni. De az is lehet, hogy hamarabb beleunok és megpróbálok kiszállni. – Ha megtenném, nem biztos, hogy lenne visszaút és jelenleg nem akartam mindent magam mögött hagyni. Túl fiatal voltam ahhoz, hogy hátradőljek. – És maga? Örökké gardedám szeretne lenni vagy vannak más tervei is? Nem mintha bánnám, hogy mellém szegődött.


:033: ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
✗ my sister
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
✗ where the work is
Hobbi & foglalkozás :
✗ personal bodyguard
Humor :
✗ it wasA poszt írója James Madsen
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 14, 2017 8:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Erről … Ön nem tehet. Soha sem számítottam közvetlen embernek. – csóváltam meg a fejem. Nem vagyok pszichológus, így nem is igazán szeretném megfejteni ennek az okait, de, mint a legtöbb esetben, gondolom a gyerekkoromból és a körülményekből eredeztethető ez is. Nem volt soha lehetőségem kialakítani szorosabb kapcsolatokat az utazások miatt, éppen ezért egy idő után nem is próbálkoztam és … nem is éreztem létszükségletemnek a dolgot. – Ellentétben önnel, hölgyem. – habár, nem ismertem azelőtt, van egy olyan megérzésem, hogy mindig is közvetlenebb, barátságosabb ember volt, aligha dolgozhatna most modellként, ha … nem felelt volna meg már akkoriban is ezen kitételnek.
-Erről majd el kell, hogy beszélgessek velük. Nem volt benne a szerződésemben. ¬– nem vagyok ügyvéd, de alaposan átnéztem a szerződés minden sorát, és sehol nem tértek ki arra, hogy megfigyelés alatt kéne tartaniuk. Szabad kezet adtak abban, hogy gondoskodjak Ms. Monell biztonságáról, én azonban nem adtam nekik szabad kezet abban, hogy folyton a radarjukon legyek. – Kissé nehéz önt elképzelnem egy … erdei viskóban, ahol egyedül él, mindenféle társaság nélkül. Úgy értem …  a mondatot nem tudom befejezni, mert nem igazán találom a megfelelő szavakat. Nem szeretném megsérteni Ms. Monell-t, mindössze … nagyvárosinőnek nézem, nehéz őt elképzelnem egy nagyvároson kívül, például egy olyan helyen, mint Mystic Falls.  Egy olyan nőnek, mint ő, ez a hely valószínűleg túlzottan is… csendes.
-Az apja jó katona volt, amennyiben tartotta magát az esküjéhez a családja előtt is. Büszke lehet rá. – én a titoktartási fogadalmam soha nem szegtem meg, és nem is kerültem olyan helyzetbe, mikor közel álltam hozzá, hiszen … senki nem állt hozzám közel. – Unalmas világ, nem misztikus, csak … sok a titkosított hadművelet, a hadbíróság pedig komoly dolog. – én magam is több tucat titkosított akcióban vettem részt, többféle módon. Végrehajtottam, terveztem, levezényeltem … mikor mire volt szükség. A seregben sok a titok, amit meglehet próbálni megosztani másokkal, de általános tapasztalat, hogy végül minden a felszínre kerül, a hadbíróság pedig szeret példát statuálni, így nem szerencsés dolog oda kerülni. – Gyakorlatok, őrjáratok tették ki többnyire a napomat, mielőtt áthelyeztek volna. – a Különleges Erőknél aztán persze ez megváltozott, de azelőtt is többször kerültem tűzharcba, mint szerettem volna. A mai hadviselés  más, mint hatvan-hetven évvel ezelőtt. Többször is megjártam Irakot, a felkelők elleni harc nem frontális, ők támadnak, nem mi. Ez teszi igazán veszélyessé az ottani helyzetet, nem mi választjuk meg a csatateret, bárhol robbanhat egy bomba. Többek közt ezért is helyeztek át, volt bőven tapasztalatom a felkelők elleni küzdelemben.
-Nem értek hozzá, de … nem hinném, hogy egészséges ez egy gyerekre nézve. – távol álljon tőlem, hogy megfejtsem milyen hatással van egy gyermekre a korai reflektorfény és csillogás, de kétlem, hogy egészséges gyermekkornak lehetne az ilyet nevezni. – Fiatal még ahhoz, hogy a kiöregedésén gondolkozzon, hölgyem. Minden bizonnyal sok szép és … sikeres évet fog még eltölteni a kamerák előtt. – persze, már amennyiben azt szeretné. Nem tudom pontosan, és nem is szeretnék rákérdezni Ms. Monell korára, de szemmel láthatóan egy fiatal hölgy, aki messze van még az általa említett kiöregedéstől. – Jól döntött, hogy befejezte a tanulmányait. Csak utólag derül ki, hogy … ez valójában milyen fontos is. – húztam el a szám. Én magam nem fejeztem be a gimnáziumot, a sereg egy mentsvár volt, és amennyiben olyan sérülést szenvedtem volna, ami miatt le kell szerelnem … valószínűleg mostanra éhen haltam volna. Azonban mióta a sereg kényszerpihenőre küldött, megtapasztaltam, hogy hiába vagyok elismert, veterán katona, ez keveseket érdekel. Mivel aluliskolázott vagyok, csak ehhez mérten találtam volna munkát, éppen ezért szinte két kézzel kaptam ezért az állásért.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére Go down
 

Rhys Motel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Külváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3