Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Ápr. 23, 2015 6:06 pm
- archivált hirdetés -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 12:54 pm
valentine grayson

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír
Kor •583
Play by •Chris Hemsworth / Jonathan Rhys Meyers
Ismertető •Drága édesapám!
Nem is tudok a létezésedről és sokáig te se tudtál rólam, hiszen az egykori jegyesed, édesanyám remekül tüntette el a nyomait. De számodra nem létezik lehetetlen, hiszen te nem más vagy, mint a híres és hírhedt Dracula. Természetesen ma már nem így mutatkozol be, mert ki is hinné el azt, hogy valójában több, mint 500 éves vagy és a kegyetlenségeiről elhíresült személy vagy? Szerintem senki! De ha egyszer valakiből eleged van, akkor annak megmutatod, hogy mire vagy képes és már rettegve mondja ki az igazi és az álnevedet is. Hosszú ideig kutattál édesanyám után, de olyan dologra is fény derült, amire nem számítottál, hogy lett egy leány gyermeked. A nagymamám mondott el mindent neked, amikor az életére törtél, majd pedig te ölted meg őt. Élvezettel nézted azt, ahogyan vergődve meghal, mert pontosan tudtad, hogy mit tett a szerelmeddel és miként tette egyszerű halandóvá.
Egyszerre vagy dühös és bosszúszomjas, de az utolsó jegyesed iránt érzett szerelmed lángja soha nem aludt ki. Te se tudod igazán, hogy mit szeretnél. Megölni, esetleg megtorolni azt, hogy elvette tőled a gyermekedet, aki talán képes lett volna megmenteni a lelkedet a sötétségtől vagy egyszerűen csak visszakapni őt, velem együtt. Feltett szándékod, hogy betoppanj az életembe, de még magad se tudod azt, hogy fogalmam sincs arról, hogy ki vagy és én ki vagyok. Talán nehezebb a dolgod, mint gondoltad volna, de téged valószínűleg ez nem fog elijeszteni.
A múltad sötét darabkái, a halott és sötét lelkedtől vajon a család gondolata képes megmenteni? Annyi gyermekről mondtál már le az évek során, talán egy-kettő még a kezed által is halt meg... Nem szereted azt, ha az emberek nemet mondanak neked és mondhatni részben élvezed azt, ha rettegnek tőled. Eléggé összetett személyiségről van szó, akiben a sötétség és a világosság küzd. A vámpír énje és az emberi énje. Ennyi év után se tudta kiölni magából az emberséget, de ő is érzi, hogy nem tarthat örökké ez a harc. Előbb vagy utóbb az egyik fél fog győzni, de vajon melyik? Az ember vagy a vámpír?

Név és a pb is alkuképes! Ha kérdés merülne fel benned, akkor nyugodtan írj nekem pm-t, mert szívesen válaszolok! Gyere gyorsan, mert nagyon várlak! 40
Várjuk • Én nagyon! 40

Vissza az elejére Go down
 

Valentine Grayson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Taima Valentine Vaidya
» Taima Valentine Vaidya

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-