Share | 
A topik címe: Magnus Valentine

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 20, 2016 10:32 am
Ugrás egy másik oldalra

Magnus Valentine


személyes információk

becenév »Magnus, Mester
születési idő » 1650. január. 17.
születési hely » Anglia
kor » 366
play by » Matthew Daddario
foglalkozás » Azt, amit már hosszú ideje, üzletet kötök a magam javára.

faj » Boszorkányok ( Warlock)
család » Most mondhatnám, hogy annyi év telt el azóta, hogy ez ki is ment a fejemből, de nem, emlékszem még rájuk. Apám földműves volt, anyám háztartásbeli, 4-en voltunk testvérek, Én voltam a legidősebb. Alig lehettem 10 éves mikor Apámat a Hadúr várbörtönbe vetette lopás gyanújával majd kivégeztette. Anyám belehalt a bánatba, két öcsém pedig az éhezésbe, ami azután következett, hogy magunkra maradtunk. Én és az alig 7 éves öcsém Goren ott hagytuk a régi otthonunk és magunk álltunk neki valami újat teremteni. Azt hittem képesek leszünk együtt mindenre, hisz mi voltak az erősek, azok, akik életben maradtak, mi érdemeljük meg az életet...tévedtem, hatalmasat. Két gyermek a nagy világban hamar feltűnik azoknak, akik a jó akarás egyetlen egy szikráját sem ismerik. Elfogtak bennünket, Goran-t rabszolga kereskedők kaparintották meg és eladták, fogalmam sincs hová került, nekem valamelyest ugyanez a sors jutott, hajón kellett szolgálnom, de meg volt a lehetőségem arra, hogy megszökjem, a varázserőm, a hatalmam akkor kezdett kibontakozni, először megrettentem magamtól, de később ráéreztem az ízére és kiszabadítottam magam a fogságból. És persze innen jöhet a kérdés vajon miért nem mentem és kerestem meg az öcsém...nos nem akartam, nem érdekelt, egyszerűen semmi más nem érdekelt a hatalmamon kívül amivel bármit elérhettem. Bármit.

a felszín alatt »
Sosem voltam egy igazán érzelmes, törődő ember, már gyerekként sem, erőszakos voltam, hatalomvágyó és roppantul önző. A magam érdekeit mindenki elé helyeztem és helyezem most is. Megvetem az érzelmeket, a gyengítő körülményeket, igyekszem mindig csak az üzletet látni mindenkiben. Megvetem azok, akik nem rendelkeznek hasonlóan kellemes mellékhatásokkal, azaz nem érnek fel hozzám. A vámpírokat különösen undorító lényeknek tartom, élősködő piócáknak. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy-egy hatalmasabb vérszívóval nem kötnék üzletet, ha a lehetőség felkínálkozik. Varázserőm hatalmas, korom is jelzi, már jó ideje itt vagyok, megéltem és megláttam sok olyat, amiről más csak álmodik vagy éppen amitől megrettenne, ha a szeme elé tárulna. Nem igazán szeretek társaságban lenni, a magam ura vagyok, a magam útját járom, a szenteskedők pedig kíméljenek, engem megtéríteni, a jó oldalra állítani lehetetlen. Azt mondják a rossz is egyszer jó volt, a sötétségben is egyszer ott volt a fény, badarság, nálam belülről fakadt a sötétség és öltött testet bennem.
user információk »

Név » V
Kor » 19
Multik » sokan vannak Very Happy
életem lapjai »
Nemtörődöm módon dőltem neki a ház oldalának. Bár nem mutattam ki, eléggé untatott a velem szemben majd magát összevizelő egyén monológja. Végül olyan szinten kezdett bosszantani a története, hogy látványos ásítást mímeltem és ellöktem magam a faltól.
-Várj, ha jól értem - Kocogtattam meg az állam úgy, mint, aki hirtelen jön rá a lényegre. - hagytad, hogy elmenjen a vámpír majd ezek után nem hogy nem hoztad el nekem az arany medált, de még volt képed meg is jelenni előttem üres mancsokkal, jól összeraktam a lényeget, igaz? - Vigyorodtam el. A farkas borostás állán is megcsillant homlokáról folyó verejtéke. Közelebb léptem hozzá, körül jártam és az államat simogatva vizsgálgattam a majdnem 40 éves vérfarkast. - Ugye tudod, hogy a szánalmas kis életed, amiről azt hiszed ért valamit semmi ahhoz képest, amit Én megéltem idáig? Úgy érzem nem vagy tisztában azzal, hogy mit tehetek veled azok után, hogy üzletet kötöttünk, megkaptad azt, amit akartál Én pedig csak egy csekélységet kértem cserébe, de Te erre sem voltál képes. - Álltam meg immár előtte, talán egy méteres táv húzódott köztünk. Szeme idegesen pillantgatott hol felém hol a kiutat keresve, ami persze nem volt.
-Csak egy arany medál volt, ezret is tudsz magadnak szerezni, ha akarsz! - Vakmerőséget erőltetett magára, ez nem tetszik, nem szeretem, ha ilyen hangot engednek meg velem szemben, ejnye-ejnye kutyus.- Valóban, csak egy arany medál volt, igazad van, milyen butaság is ezért így fenn akadni. - Nevettem el magam és vállon veregettem, Ő is kierőltetett magából egy ferde mosolyt, nem győzött meg. - Azonban Greg, én még is fenn akadok ezen a baklövésen, tudod Én már csak ilyen vagyok, az apróságok is feltudnak bosszantani, márpedig, ha bosszús vagyok, akkor jobb nem a közelemben lenni, mert eljárhat a kezem..-  Vigyorogtam negédesen. Láttam a farkas arcán, hogy lassan teljesen megbolondul a félelemtől. Nem is csodálom, ezt a reakciót vártam tőle. Mint egy szűkölő állat, akit sarokba szorítottak és érzi a vesztét. - Nem tehettem róla, hazudtál! Nem is egy fiatal vámpír volt hanem egy majd 200 éves öreg! - Vicsorította ki a fogait. Azt hitte azokkal az agyarakkal majd belém fojtja az elégedetlenségemet, mily naiv kis farkas. - Azt mondtam volna? Hát előfordul, hogy tévedek, megesik ez mindenkivel, azonban akkor is, Én teljesítettem a kérésed, megöltem az Alfát, tied a falka, Te viszont nem teljesítetted az alku rád eső részét, ez nem helyes. - Ingattam meg a mutató ujjam az orra előtt. Kezdett már bennem érni ennek a beszélgetésnek a vége.
-Dögölj meg boszorkány! - Ugrott nekem, de hát mit tehetne velem egy telihold nélküli farkas, csakhogy hamarosan bundát láttam magam előtt és egy farkas fej vicsorgott rám. Ez persze nem akadályozott meg, egyetlen egy ige elmormolása után a szív apró miszlikekre szakadt a testében és másodpercek alatt kimúlt. - Először is nem boszorkány vagyok hanem Warlock, másodszor ki is a kis hazudozó farkasboszorkány? - Vigyorogtam majd minden erőfeszítés nélkül, hogy eltűntessem a testet odébb álltam.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Feb. 20, 2016 10:56 am
Ugrás egy másik oldalraGratulálunk, elfogadva!


üdvözlünk a diaries frpg oldalán


Hello Magnus! 40

Először is a pb-dért szerintem sokan odavannak, másodszor pedig a neved igazán egyedi. 40
Kíváncsi voltam arra, hogy mi leszel, ha nagy leszel és milyen személyiség, történet fog hozzád párosulni.  Embarassed Azt kell mondanom, hogy már a család leírásánál megfogott a karaktered, a jellemeddel pedig még inkább megnyertél magadnak. Mindig is szerettem a kicsit bonyolultabb, nem túl jófiús karaktereket. S egyszerűen tökéletesen el tudom képzelni eme avihoz ezt a karaktert. 40
Aztán jött is az történet része, ami úgy szippantott be, mintha a kedvenc könyvem sorait olvasnám. Kíváncsi voltam voltam, hogy miként fogod végig vezetni ezt a kiemelt mozzanatot az életedből és azt kell mondanom, hogy tökéletesen visszaadtad azt, amit a többi leírásból megismerhettünk. 40 Kíváncsi vagyok, hogy kikkel akasztod össze még a képzeletbeli bajszodat, illetve hogy merre fog sodorni az élet, kikkel kerülsz közelebbi viszonyba, s pontosan emiatt nem is szeretnélek fenntartani, hiszen még mindig remekül tudsz írni, így egyértelmű, hogy elfogadlak! 40

Hess foglalózni, ha még nem tetted volna meg, majd vesd bele magad az itteni zűrzavarba! Jó szórakozást kívánok!  :cukorborso:


   


Vissza az elejére Go down
 

Magnus Valentine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Taima Valentine Vaidya

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3