Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Δ yellow flicker beat
Tartózkodási hely :
Δ ha te azt tudnád
Humor :
Δ hogy mi?Raymond Wingrave ÍRTA A POSZTOT
Vas. Márc. 22, 2015 10:08 am
Emma Raynor

Státusz •SZABAD
Faj •Farkas / Boszorkány / Farkasboszorkány
Kor •19-21
Play by •Gabriella Wilde
Ismertető •Te vagy az én drága húgocskám. Több száz éve fogantál meg, de csak pár évtizede láttad meg a napvilágot. Nem csak a külsőd olyan, mint egy ártatlan virágszálé, hanem legbelül is olyan vagy. Tele vagy jósággal és te még mindig hiszel abban, hogy a lelkem megmenthető és egy szép napom végre felhagyok a vadászattal és a hozzákapcsolódó játékkal. Pontosan tudod, hogy miért van ennyi év közöttünk, ha külsőre nem is látszik, de te soha nem haragudtál rám emiatt. Te miattad békült ki a család és ennek köszönhetően töltök egyre több időt otthon. Pontosan tudod, hogy bármikor számíthatsz rám és mindig ott voltam a távolban, hogy megvédjelek bárkitől. Soha nem adtál okot arra, hogy bárkit meg kelljen ölnöm, de ahogyan egyre nagyobb leszel pontosan tudom, hogy eljön az az idő is, amikor megjelenik egy férfi az életedben és te ettől igazán tartasz, mert félted tőlem. Pontosan tudod, hogy előlem nem tudnád elrejteni, ahogyan azt is, hogy legszívesebben hét lakat alatt őriznélek, hogy egy olyan vadállat se kerüljön a közeledbe, mint amilyen én vagyok.
Tisztában vagy azzal is, hogy megöltem korábban édesapánkat, még abban a korban, amikor nekünk valójában élnünk kellett volna. Egyedül talán ezt emésztetted meg nehezen, ezért se árultam el neked, hogy visszatért és újra az életünkre akart törni, mert nem szerettem volna neked fájdalmat okozni, hiszen én újra megöltem. Te vagy az én bizalmasom, illetve őrangyalom. Nélküled elvesznék teljesen a sötétségben. Tudsz Scarlett-ről és arról is, ami a múltban történt köztünk. Tudod, hogy mit akarok és ezért állsz mindig lesben, mert félsz attól, hogy nem fogok tudni uralkodni magamon és esetleg azt a személyt is bántani fogom, akit valójában nem akarok.
Neked köszönhetően kíméltem meg egy lánynak is az életét. (Ezt pm-ben szívesen elmondom, de csak annak, aki megalkotja a karaktert.)

Név alkutárgya, ahogyan a pb is, de szeretnék valami jó kislányos arcot neki. Kérdés esetén nyugodtan dobj pm-t, illetve a megalkotás előtt ajánlom a lapomat elolvasni, mivel ott is olvashatsz a húgomról és arról, hogy milyen a kapcsolatunk.
Várjuk • Bátyód, vagyis én.  :mer:

Vissza az elejére Go down
 

Emma Raynor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Emma Frost
» Sura & Emma

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-