Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

I stopped being me such a long time ago, I can't even remember who that was... I guess the only thing that makes me feel like myself these days is when I'm not.
Kedvenc dal :
control, mad hatter ✤ ✤
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤Ebony Tate-Smith ÍRTA A POSZTOT
Vas. Feb. 28, 2016 10:56 pm
Elkelt karakter!
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
the balance in my existence ◆ ◇

Kedvenc dal :
just a girl and she's on fire ◆ ◇
Tartózkodási hely :
mystic falls ◆ ◇
Hobbi & foglalkozás :
no idea ◆ ◇
Humor :
cute ◆ ◇Sophie Quenell ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 22, 2015 4:52 pm
Jacob ---

KOR » 28 év
FAJ » Hibrid
PLAY BY » Liam Hemsworth / Theo James
STÁTUSZ » Szabad
FOGLALKOZÁS » Választható
VÁRJA » Sophie Quenell
KAPCSOLATUNK » Szerettelek, úgy, ahogy addig még senkit életem során annak ellenére, hogy nem hittem volna: pont benned találom meg azt a valakit, akire mindig is szükségem volt. Vicces, laza, édes és jóképű voltál, ám neked is megvoltak a saját harcaid azzal a boszorkánnyal, aki lemészárolta a családodat. Egy ideig menekültél előle, aztán találkoztunk, egymásba gabalyodtunk és szinte el is felejtetted, hogy éppen a bosszúdra készülődtél. Nem voltál a komoly kapcsolatok híve, mégis együtt költözünk el Mystic Falls-ból New York-ba, hogy mindent a hátunk mögött hagyva élvezzük a létet, amit közösen kezdtünk el, de nem adatott sok idő nekünk. Egy év elteltével a boszorkány megtalált és biztos voltam abban, hogy megölt, látva a rengeteg vért, ami a lakásunk padlóján hevert, a bónusz pedig a nő által hagyott üzenet volt, miszerint a mesének vége, megkaptad, amit megérdemeltél. Hiába kerestelek, nem találtalak, kezdtem beleőrülni a tudatba, hogy még csak el sem búcsúzhattam, az sem vigasztalt, hogy arra kértél, ha veled történne valami, ne csináljak semmi ostobaságot. Valószínűleg a támadód nem tudhatta, hogy rendszeresen ittál a véremből és én is azt hittem, hogy a tragédia megtörténtekor már kiürült a szervezetedből, de nem így történt. Átváltoztál és nem emlékeztél semmire. Sem rám, sem arra, hogy egyáltalán ki vagy. Mindent elölről kellett kezdened azzal a tudattal, hogy fogalmad sincs arról, ki vagy.
Valamiért Mystic Falls felé vetted az irányt. Munkalehetőség, egy új barátnő, esetleg egy előtörő emlék miatt? Éppen hogy elkezdtek begyógyulni a sebeim a két évvel ezelőtti eltűnésed után, felbukkansz… és az, hogy eleinte a levegővétel is nehéz volt nélküled, nem fogja megkönnyíteni a helyzetemet.

|| Szeretném, ha a pb a felajánlott kettő közül kerülne ki, ahogy a faj is maradjon, de ha nem szeretnél félig vámpír lenni, akkor kitalálhatunk valamit az életbe való visszajöveteled kapcsán. Az előtörténetnek csak ezt az apró részét szabtam meg, minden egyéb szabadon alakítható, kérdés esetén nyugodtan fordulj hozzám.  40
Vissza az elejére Go down
 

Jacob ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-