Share | 

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Pént. Aug. 25, 2017 8:04 pm
Ugrás egy másik oldalra

Elkelt karakter!
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szer. Jún. 21, 2017 8:08 pm
Ugrás egy másik oldalra

Noémie ---
nomen est omen

kor 24 év

faj vérfarkas

Szerepkör volt legjobb barát

play by aubrey plaza

foglalkozás joghallgató

várja én és bryan

Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... A középiskola első osztálya óta barátnők voltunk, az összekovácsoló táborba vezető vonatúton egy kabinba kerültünk, utána már egy szobában szerettünk volt lenni, attól kezdve pedig elválaszthatatlanok voltunk. Kiegészítettük egymást, te voltál a vagány, pörgős, bulizós, komolytalan, az üdvöske, aki ezekkel a tulajdonságaival mindenkit elvarázsolt, míg én a megfontoltabb típusú voltam, de sokat fejlődtem melletted. A nem létező testvéremet pótoltad, ott voltunk, ahol két fedőt összecsaptak és eldöntöttük, hogy együtt megyünk egyetemre is - az én ráhatásomra választottad a jogi pályát és nm bántad meg, megtaláltad az utadat.
Mindig is hajlamos voltál felnagyítani és túldramatizálni a dolgokat, türelmetlen és irányító személyiség vagy, aki nem hajlandó véka alá rejteni a véleményét és akinek nem tetszik, ha valaki szembeszáll vele. Én megmondtam neked, ha valamit eltúloztál, megpróbáltalak a racionalitás talaján tartani, olyanok voltunk, jó páros voltunk. Vagyis ezt hittem. Amikor befolyás alatt álltam és megöltem a szüleimet nem voltál mellettem. Hűséges kreátora, terjesztője voltál a pletykának, miszerint összeszűrtem a levet Foster tanár úrral, aki a viszonyunk sietett a segítségemre. Mit akartál elérni ezzel? Gyászoltad a szüleimet, akik a te életedben is szinte ezt a szerepet töltötték be? Vagy féltékeny voltál rám? Titkon örültél annak, hogy én, aki mindig vigyáztam magamra, végül megégtem?
És mi lett veled? Fogalmad sem volt arról, hogy vérfarkas lehetsz, egy baleset következtében kiváltottad az átkodat és azóta nem találod a helyed. Túlélted, végigszenvedted az első teliholdadat, de megrémültél, nem tudsz mihez kezdeni a helyzeteddel. Egyetlen embert ismersz, aki végigjárta ezt az utat: engem. Meséltem neked arról, hogy boszorkány vagyok, nem egyszer láttál az erőm gyakorlása közben és szeretnél valami magyarázatot találni a te történetedre is, de senkinek nem mersz szólni, nehogy bolondnak nézzenek és kimondva hirtelen minden valósággá váljon. Viszont azzal is tisztában vagy, hogy nem fogom felvenni a telefont akkor sem, ha az örökkévalóságig folytatod a hívogatásomat, ezért hosszas gondolkozás után repülőre ültél, hogy megkeress. Képes leszel feladni a büszkeségedet, megbánni a hibáidat és segítséget kérni?

// A nevet szeretném, ha maradna, mert így emlegettem a játéktéren. Ha a pb nem tetszik, akkor valószínűleg engedni fogok a kérésednek, de azért jelezd, hogy megváltoztatnád. Semmiben nem szeretném megkötni a kezed, a leírtakon kívül olyan múltat és jövőt varázsolsz a karakternek, amilyet szeretnél. Smile

Vissza az elejére Go down
 

Noémie ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3