Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Kedd Szept. 19, 2017 10:23 pm
Ugrás egy másik oldalra

Badass neved
● ● nomen est omen ● ●

kor 32-35

faj vérfarkas

Szerepkör kettős ügynök?

play by Tom Hardy

foglalkozás maffiatag, verőlegény, mellette jogász, könyvelő vagy valami hasonlóra gondoltam

várja Benedict és én  Razz

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Sosem tudtam igazán, hogyan viszonyuljak hozzád. Mikor Benedict mellett voltam és élveztem a rivaldafény minden pillanatát, nem bántál velem jobban mint bármelyik lotyóval, aki néhanapján az ágyadat melegítette. Talán az zavart, hogy én mindenki számára érinthetetlen voltam? Sokszor köszörültem rajtad a nyelvem, fitogtattam a látszólagos hatalmamat, ami persze sosem volt igazán. Téged ez nem igazán hatott meg, tudtad hogy volt már előttem Benedict mellett lány hasonló helyzetben, fiatalon és naivan, és azt is, hogy nem én leszek az utolsó ebben a szerepben. Összegezve: nem becsültél túl sokra. Utólag belegondolva, teljesen meg tudom érteni az álláspontodat, nekem sincs jobb véleményem magamról.
Történt egyszer, hogy az engem körülvevő buborék kidurrant, pontosabban, mikor Lucas lelépett Benedict mellől és ezzel hivatalosan is árulóvá avanzsált, valami változni látszott. Máskor nem vettél tudomást arról, ha kifordultam önmagamból, akkor viszont te voltál az első, akivel szemben találtam magam, ez pedig nem jelentett jót, tekintve, hogy Benedict egész biztonsági rendszerének te voltál a főnöke. Semmi kétségem sem volt afelől, hogy a lojalitásod felé megkérdőjelezhetetlen. Mégsem árultál el, pedig számtalan utalást tettél arra vonatkozóan, hogy tudod miket műveltünk Lucasszal, tudsz a románcunkról. Hogy végül miért nem mártottál be, fogalmam sincs, csak arra tudok gondolni, hogy titkon te is meg akartad buktatni Benedictet és a rendszerét, vagy Lucas árulása a te szemeidet is felnyitotta. A magyarázatot a mai napig nem tudom, már nem is kutatom, tekintve, hogy teljesen biztos voltam abban: azután, hogy segítettél nekem megszökni, te is megpecsételted a sorosodat. Mindezt pedig azután tetted, hogy végignézted, miként szegülök ellen Benedictnek, majd ő hogy bosszulja meg hűtlenségemet. Vámpírrá változtatott a szemed láttára, elvette tőlem az életet, ami az enyém lehetett volna, én pedig viszonozni készülök neki mindent. Lucasért, magamért, értünk.
Meglepettségem határtalan volt, mikor híred elért hozzám. New Orleansba érkeztél Benedicttel egyetemben. Azt hinné az ember, ha egyszer segítettél megszökni, a hajtóvadászatot elutasítod, de talán mégsem történt meg a pálfordulás. Vagy ez is csak egy csel? Felém? Felé? Kit akarsz most átverni?


A karakter nevét rád bízom, név szerint még sehol sem említettem, de most nagy szükségem lenne a felbukkanására. A play by-t szeretném, ha maradna, de végső soron nem vágok eret, ha változtatni szeretnél. Very Happy
Ha megérkeztél, kérlek dobj meg egy pm-mel, mivel a neved nem határoztam meg, jó lenne tudni, hogy te vagy te. Razz Meg persze van még pár infó, amit privátban majd megosztok veled a karakterrel kapcsolatban és a kérdésekre is szívesen válaszolok.


Vissza az elejére Go down
 

Badass in New Orleans

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» New Orleans-i park
» New Orleans (Louisiana)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3