Share | 

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
N.O.A poszt írója Leslie Elizabeth Shay
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 22, 2018 5:54 pm
Ugrás egy másik oldalra

Tudtam, hogy nem ellenkezik, ha a pénz kérdést terelem, de arckifejezését látva elvigyorodtam.
-Tudod, olyan képet vágtál, mint aki citromba harapott.-ugratom,felkapva a szemüvegem és inkább lebukok a víz alá. Pár tempó, élvezem, ahogy körülölel a végtelen kékség, és figyelem az alattunk elterülő korallokat, a halakkal karöltve, akik jöttünkre úgy tűnnek el szemünk elől, hogy a sebességük csak a maguk mögött hagyott apró buborékok jelzik. Arra fordítom tekintetem, ahová Chriest mutat, egy bohóchalra, aki szintén eltűnik előlünk.
Elmosolyodva úszom mélyebbre, fordulok egyet a vízben, akár egy sellő és meg se állok, míg a fehér szemű homokig el nem érek. Belemarkolok a hűvös, selymes érintésű homokba, egy tengeri csillagot észrevéve óvatosan felemelem azt. Kezd elfogyni a levegőm, így feljebb evezem, kezemben a csillaggal. De ahogy felérek a víz tetejére érzem, ahogy a békesség mellett elönt némi szomorúság is, hisz nem messze tőlünk egy apuka épp a magasba dobálja a fiát. Elkapom a tekintetem és Chriest felé fordulok, tenyeremen ott pihen a szemem színével egyező kék csillag.
-Az a tengeri uborka undorító volt, ez viszont szép.-fintorodom el a hosszú, fekete valamitől, ami félig a homokba fúrta magát. Ennél már csak a muréna lehetett undorítóbb.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 19, 2018 6:21 pm
Ugrás egy másik oldalra

Tény és való, nekünk itt igencsak hamar felkopna az állunk. New Orleansban meglehetősen jók a körülményeink, ami már eleve nagy szó ahhoz képest, ahogy eddig éltünk. Itt viszont azt hiszem, vagy erkölcstelen, vagy törvénytelen dolgokkal kellene foglalkoznunk a pénzért - kispályások vagyunk az itteni nívóhoz képest.
- Hát, legfeljebb bankot rabolnánk. Mi lennénk az új Bonnie és Clyde - vonok vállat, aztán csak összeráncolom a homlokomat mikor szóba kerül a pénz, méghozzá az örökségem formájában.
- Ha jól emlékszem, azt mondtuk, hogy még így is marad pénzünk. Nem is kevés. És te se igazán vitatkoztál velem, vagy támasztottál ellenérzéseket a mostani vakációval kapcsolatban - mormogom. Nem akarok veszekedni, de ez valami tipikus női mentalitás: elfogadni valamit, aztán nyávogni érte egy sort. Persze, tudom én, hogy a megélhetésünket félti, de engem se ejtettek a fejemre, pontosan tudom, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem.
Prüszkölök csak egyet, amikor megforgatja a szemét, aztán vágok egy csúfondáros képet, mikor szóba kerül a gázóra leolvasó.
- Kötve hiszem, bébi. Utalással fizetünk mindent - heccelem, bár ezek után tényleg utána fogok nézni a pasasnak. Ha meglátom, hogy egy ferde tekintetet vet a feleségem felé, megetetem vele a saját fogait.
Egy halk sóhajjal elkönyvelem, hogy mi még az óceánban ácsorogva is képesek vagyunk húzni a másikunk agyát, de aztán ez a gondolat gyorsan el is illan, ahogy látom az arcára kiülő kíváncsiságot. Nos, holnap estig remélem kibírja faggatózás nélkül - biztosra veszem, hogy az a fél nap tökéletes bejön majd nála.
Biccentek, ahogy felhúzza a szemüveget, követem a példáját, és lebukom a felszín alá, előtte persze teleszívom a tüdőmet levegővel. Néhány tempó lefelé, és máris alig kéznyújtásnyira vagyunk az óceán fenekét borító, fehéres, finom szemcsés homoktól. Néhány korall oldja fel a halvány színt, egy-két hal is átcikázik köztük, és megbököm finoman Les vállát, rámutatva egy apró, narancsszínű halacskára, aki a jöttünkre viharos sebességgel siklik be a korallok közé. Hát, most már élőben is láttunk egy igazi Némó-t. Az a nagy marha igazság, hogy a természet egy szemétláda. Igazán lehetnék hal is farkas helyett.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
N.O.A poszt írója Leslie Elizabeth Shay
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 18, 2018 8:17 am
Ugrás egy másik oldalra

-Igen, itt nincs. Bár ahogy megszoktad a zenét, a végtelen sivatagot vagy a kátyús utak látványát, ezt is meg tudnád szerintem.-világ életünkben alkalmazkodnunk kellett. Nos, ez talán változhatott volna, bár tény, ami tény, ez a hely a mindennapokban hamar rávezetne minket a lényegre: picit kevesek vagyunk mi ide. Nem akartam csődbe juttatni magunkat, és ha tetszik, ha nem, az árakat elnézve, a fizetése jó eséllyel lenne elég mindenre, ami létszükség, és még ha találnék munkát is, nem érezném magam olyan biztonságban anyagilag, mint most. Pedig ez most meglepően kiegyenlített helyzet volt, igaz a mostani utazás egy részét az öröksége fedte le, amiért picit mérges is voltam. -Nem akartam mondani, de ez az egész utazás… Nem kellett volna elne költened azt a pénzt.-bár valamikor az elején lefektettük, hogy a pénz kérdése nem képzi vita tárgyát, nem akartam, hogy azt higgye, mostantól otthon fogom lógatni a lábam. Igazából elgondolkodtam rajta, hogy visszamegyek a műhelybe lassan. Hiányzott a munka és hiányzott a motorolaj szaga és érzése, ahogy bekoszolja kezem. Furcsa egy fétis ez, tudtam jól.
-Persze, semmi mástól nem tartok, csakis ettől.-forgatom meg szemeim, mintha nem lenne világos, hogy pont nem érdekel. Kétlem, hogy komolyan gondolná mindezt.-Igen? Szólj, ha így van, a gázleolvasó úgy is el akarta kérni a számom.-ahogy ő, úgy én is húzom picit az agyát, felvonva egyik szemöldököm, kirívóan nézve rá. Remélve, hogy kiül egy féltékeny, fanyar kifejezés arcára, ami inkább gúnyos volt, mint valóban komoly.
Látom rajta, hogy erre jó lenne, ha igent mondanék, nem kérdezősködnék, így inkább csak mosolyogva bólintok. Bár nem tudom megmondani, hogy csak képzelődöm vagy valami ténylegesen forgat a fejében, a kíváncsiságom egyértelműen hajt, és tudja jól, ez pont elég húzóerő, hogy ne fecsegjek feleslegesen tovább.
-Úszhatunk.-nézek le a kéklő mélységbe, a szín tiszta vízbe, s az alattam elterülő homokos részre, s a korallokra. -Csak ne akarj megfullasztani, nem vagyok hal.-bár erre is valószínűleg lehetne találni valami boszi megoldást, nem keresnék most. Inkább felveszem a szemüveget és alámerülök, s tempózok a homokos mély felé.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 15, 2018 10:55 am
Ugrás egy másik oldalra

Nagyjából sejtettem, hogy Les meg fog ütközni az ötletemen - ez fordított esetben is így lett volna. És valahol persze tökéletesen igaza is volt. Ha ide költöznénk, egy év után már sóhajtoznék New Orleans után. Hogy miért? Egyszerű a kérdésre a válasz: mert ott születtem.
- Persze, persze - simítom hátra szememből vizes tincseimet. - Én is csak félig-meddig gondoltam komolyan. Csak azért vonzó a gondolat, mert itt nincs háború. Igaz, mi sokat nem érzünk belőle, de akkor is - tűnődöm hangosan. - Tetszene ez a környék. Viszont a jót is meg lehet unni. Lehet egy idő után már nem kötne le, hogy mindenhol a pálmafákat bámuljam, meg a félmezte... - hallgatok el, inkább nem fejezem be. Nem úgy akarok elhalálozni, hogy a boncolásnál az óceán vizét találják a tüdőmben. Na meg persze a fő érvről se feledkezzünk meg, hogy itt minimum bankot kéne rabolnom, hogy megélhessünk. A New Orleansban tisztességesnek mondható megélhetésünk itt gyorsan a hajléktalanok soraiba sodorna bennünket.
- Valld be, hogy azért nem akarsz ide költözni, mert félsz, hogy előbb-utóbb valamelyik toples-ben tündöklő csaj elvonná a figyelmemet - veszem aztán tréfára a dolgot, és kissé távolabb tempózom. - Csak hát késő... tudod, álmodni is szoktam ilyesmivel - szemétkedem tovább, de úgy, hogy érezze a szavaimból, csak ugratás az egész, és ne vegye egy szavamat se komolyan. Nincs kedvem a nyaralás hátralévő részében őt engesztelgetni kifelé.
- Na? Ússzunk egy kicsit odalenn? - nyújtom oda Les-nek a búvárszemüveget. Igaz, a víz alig két méter mély, és a napfény tökéletesen átragyog rajta, néha elsiklik mellettünk egy apró halacska - jó lenne alulról is látni mindezt. És ha most belegondolok... remélem, a következő meglepetésem is tetszeni fog majd neki. Az tényleg olyan élmény lesz, amit soha az életben nem felejt majd el. Úgy készülök a holnapra, mint a kisgyerek a karácsonyra - már alig várom. A legnehezebb az egészben, hogy befogjam a szám, és úgy csináljak, mintha nem történne majd semmi a világon.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
N.O.A poszt írója Leslie Elizabeth Shay
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 13, 2018 7:15 pm
Ugrás egy másik oldalra

Nem ellene szólt és szerintem ő is tudta. Az ő szájából hallani jó volt, hogy nem számít neki a seb, de szükségem volt olyan véleményre is, aki nem ismert. És pár elismerő pillantás igazán jól esett ahhoz képest, hogy máskor konkrétan hidegen hagytak.
A forró homok és a perzselő nap után az óceán hűvös vize mindkettőnk számára üdítő, szinte a mennyeket jelenti. Tagadhatatlan élvezem, ahogy körülöleli testem, s ahogy felfekszem a víz tetejére és élvezem a lebegést, meghallom ahogy loccsanva merül el nem messze tőlem, és mellettem ér vissza újra a víz felszínére.
Felkapom fejem. Értetlenül és kicsit zavarodottan nézek rá az ötlet hallatán. Megannyi indok jut eszembe, ami mellette és még több, amit ellene szólna. Feltolom napszemüvegem vizes hajam fölé és hunyorogva nézek rá. De nem azért, mert a kék víztükör vakít. Őszintén szólva azt sem tudnám megmondani, most vajon milyen színű lesz a szemem. Düh, meglepettség vagy épp a kellemes meglepetés süt rólam, de leginkább ennek elegyét tudom elképzelni.
-Te most ezzel csak szórakozol ugye?-nem épp a megfelelő kérdés elsőre, amit ennyire megrágtam magamban, de nem elhanyagolható ezt tisztázni. Hangom olyan semleges, hogy azzal magam is meglepem. -Neked az az otthonod.-közlöm tényszerűen. -Mármint én csak oda sodródtam, mert a szüleim, akiket nem is ismertem, New Orleansból származtak, de ennyi. Amikor első este nálam voltál, akkor kezdtem el először igazán otthonomnak érezni. Az új ház pedig… Nincs annyi pénzünk, hogy itt megéljünk. És tudom, itt nem lesz elég egy lakókocsi és egy büfé ahhoz, hogy megéljünk, bár lehet, hogy pár ismerős Orlandoban még akadna, akinek van műhelye és tudnék magamnak valami munkát szerezni, de…-rázom meg fejem hajamba túrva. -Miért költöznénk el?-kérdezem, bár feltehetném fordítva is a kérdést, miért is ne tennénk meg ezt a lépést? Mi kötött minket oda? A múlt, nem a jelen. Talán nem jól reagáltam ezt le, és azt hiszem ez a gondolat épp úgy ül ki arcomra, mint a saját szavaimba fektetett hitem hiánya is.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 08, 2018 3:23 pm
Ugrás egy másik oldalra

- Hát, nagyjból képzeld el milyen ez a klíma a farkasfűtésemmel - dünnyögöm válaszként Les-nek, és csak az a a gondolat vigasztal, hogy nemsokára a fejem búbjáig merülök majd a habokba. Na meg az, hogy ha beáll az este, és lemegy a nap az égről, a hőmérséklet maga lesz az ideális szó definíciója, és nem fogok magam úgy érezni, mint gyros hús a nyárson.
Lerakjuk a cuccainkat, aztán kissé laposban kezdek el kúszni, mikor látom, hogy Les-nek feltűnik, hogyan legeltetem a szemeimet. Nem vágja ki a hisztit, ő is tudja, hogy ez nem jelenti azt, hogy még a nyaralás alatt elhagyom egy magamutogató kis fruska miatt, és remélem, az óceánba se fog belefojtani lecke gyanánt.
- De tényleg azt néztem - bizonygatom álszent pofával, csodálkozva, hogy nem szakad ránk az összes pálmafa, meg a komplett világegyetem a szemenszedett hazugság hallatán. Na persze őt is meggusztálják más pasik, és látom, hogy tetszik neki - azt az önbizalmát, ami a sebének köszönhetően kissé a béka feneke alá zuhant, most némileg helyrebillenti a tény. Ezért én sem morgok, vagy zsörtölődöm, tudomásul veszem, hogy amit lehet nekem, azt neki is - de ezt mire végiggondolom, ő már szaporán siet a víz felé, így hát én is talpalni kezdek utána.
- Édes istenem... - sóhajtok kéjeset, amikor az óceán langyos, a kinti forróság után mégis hidegnek tűnő vize végre a lábamhoz ér, és amint hasamig érnek a habok, bele is vetem magam a hullámokba. Nem is értem, hogy miért vagyok farkas. Minimum delfinnek kellett volna születnem.
Felbukkanok a víz alól, megrázom a fejem, ezernyi vízcseppet szórva szét magam körül, aztán rámosolygok Les-re.
- Van egy ötletem. Adjuk el a házat New Orleansban, és költözzünk Floridába. Mondjuk ide. Kinézünk egy szép óceánparti házat. Millió pálmafa lesz az udvarunkban, és a medence helyett ide járunk majd úszni. Sőt, minden reggel a saját kertünkben lévő fáról szedjük a narancsot és ananászt a reggelihez - vetem fel, és nem is teljesen komolytalan a lehetőség, amit ajánlok. Miért ne költözhetnénk ide? Miami ezerszer békésebb, mint a jazz fővárosa, és az egész életünk olyan lenne, mint egy végeérhetetlen nyaralás.
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
N.O.A poszt írója Leslie Elizabeth Shay
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 07, 2018 7:25 pm
Ugrás egy másik oldalra

-Nekem a legkevésbé sem hiányzik.-vágom rá, bár ő sem gondolta komolyan, az ő farkasfűtése erősebb volt, mint az enyém, így míg én vacogtam két napja este a teraszunkon, ő kellemesnek érezte a levegőt. Ellenben jól esett kihasználni, hogy tényleg olyan volt, mint egy fűtőtest és mindig közelebb akartam hozzá húzódni.
-Tökéletes.-helyeselek elégedetten, ledobva törölközőm, és napszemüvegem feltolom fejem tetejére, hogy megvizsgáljam az előttünk elterülő partot. Egy kis fürdés, aztán egy kis napozás. Bőven benne vagyunk még a délutánba, van időnk kihasználni a forró levegőt. Máris érzem, ahogy feltöltődik a testem D-vitaminnal.
-Hát persze.-hunyorgom, próbálom elnyomni a vigyorom, bár a fürdőnadrágban rohangáló pasik között is van egy-két kifejezetten jóképű, de kevésbé érdekelnek. A tekintetük viszont épp úgy érzem magamon, ahogy Chriest méregeti a többi nőt. Viszont most először picit ezt élvezem, visszakapok némi magabiztosságot, amit ki is használok.-De amíg velem vagy, felőlem azt nézegetsz, amit akarsz. Nem vakságot fogadtunk egymásnak, hanem szerelmet.-komolyan gondolom, amit mondok, bár ezzel nem hangsúlyozom ki azt, ami az elmúlt pár hétben bökte a csőröm. Se ő, sem én nem voltunk mással, míg külön voltunk. És valahol ez is bizonyította, legbelül tudtuk jól, hogy idővel minden megoldódik köztünk. ÉS lám... itt vagyunk.
-Nem kérek semmit.-rázom meg fejem, ledobva a törölközőm és fejem tetejéről orromra tolom a napszemüvegem, és próbálok a lehető legmagabiztosabban végiglépdelni a forró homokos parton, a törölközőink és az óceán között. Ahogy a lábam a kellemes, langyos vízhez ér, vállam felett Chriestre pillantok, és beljebb sétálok. Felfekszem a víz felszínére és élvezem, ahogy lesüt rám a nap.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Kedvenc dal :
AZ ÉN GYÖNYÖRŰ FELESÉGEMNEK!
https://www.youtube.com/watch?v=xTeBqQ9syKw
Tartózkodási hely :
New Orleans
Hobbi & foglalkozás :
Les rigolyáinak elviseléseA poszt írója Chriest Wolfswood
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 07, 2018 6:12 pm
Ugrás egy másik oldalra

Hotel

Nem tart sokáig, csak néhány perc, míg a hoteltől elérünk a tengerpartra, és már az odafelé úton alig várom, hogy végre megpillanthassuk a türkizszínben szikrázó óceánt - a levegő minimum olyan forrónak tűnik, mintha egy mikrosütő belsejében élnénk.
- Most bezzeg visszasírom New Orleans klímáját - nyögöm, mert a hátam közepén folyik végig a verejték, de persze ez szavamat se gondolom komolyan. Szeretem a nyarat, a telet legszívesebben kitörölném a naptárból, úgyhogy tényleg egy rossz szavam sem lehet Miami éghajlatára. Pláne akkor, amikor kissé megélénkül a szél, és bár hűvöset nem hoz, csak forró levegőt kavar, az óceán sós illatát már messziről érezni lehet.
- Azt hiszem, ez jó is lesz - mutatok egy bambusztetős napernyő felé, ami alatt két napágy áll - ezek úgy sorakoznak sorban a parton, mintha egy hadsereg díszőrsége lenne. Jó ötlet - aki nem akar, annak nem muszáj a tűző napon aszalódnia. Persze sokan választják az önkéntes serpenyőt - törülközők fekszenek a homokon, rajtuk nők, én meg igyekszem úgy legeltetni a pillantásomat rajtuk, hogy Les ne vegye észre túlzottan, és ne csapjon nyakon.
- Csak azt néztem, hogy szerencsére még nincsenek túl sokan - motyogom, mikor rájövök, hogy Les mégis elkapta a pillantásomat. Jól van, hát férfi vagyok... attól, hogy megnézek más nőket nem jelenti azt, hogy többre is érdekelnek, mint egy másodperc.
- Mit halásszak neked az óceánból? Kagylót, csigát, rákot, vagy tengeri csillagot? - kérdezem aztán mosolyogva Les-től, mikor lerakom a minimális motyónak számító törülközőket és naptejet, meg a fényképezőgépet. - Valami olyasmit, amit majd hazaviszünk, és kirakunk a lakásban, hogy ha ránézel, eszedbe jusson a második nászutunk - teszem hozzá. - Válassz valamit, és könyörgöm, menjünk csobbanni, még mielőtt felforr az agyam utolsó atomja is.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 24, 2018 2:57 pm
Ugrás egy másik oldalra

***
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Tengerpart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Tengerpart
» Tengerpart

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: A határokon túl :: Miami
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3