Share | 
A topik címe: ..Hálószoba..

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 18, 2013 5:05 pm
Ugrás egy másik oldalra


Szépálmokat drága Selenám...
Bólintottam egyet az ajánlatára majd bebújtam mellé az ágyba. Átkaroltam a takaró alatt és lehunytam a szemeimet. Nemsokára már egy másik világban jártam. Egy álomvilágban...ahol ki másról álmodhattam volna, ha nem Selenáról....


//Én is örvendtem a játéknak...és már várom a következőt...Bár felőlem folytathatjuk mert most szabad vagyok x3//
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 18, 2013 5:00 pm
Ugrás egy másik oldalra


-Értem.- sejtettem, hogy valamit tervez, de nem volt pofám újra kérdezősködni. Meg már amúgyis fáradt voltam. -Menjünk aludni.- ajánlottam. Visszasétáltam az ágyhoz, és fáradtan ültem le rá. Megvártam, amíg Nash is visszajön, majd ezután bebújtam a takaró alá. Boldogan emlékeztem vissza a nap eseményeire, és nemsokára el is aludtam.


// Én már várom a legközelebbi találkozást Smile 38 //
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 17, 2013 4:12 pm
Ugrás egy másik oldalra


Selena& Nash
Odajött mellém. Selena nem arról volt híres, hogy csöndben marad. És nem is arról, hogy feleslegesen beszél. Mindig tudja mire kell rákérdezni.
Viszont most közel sem járt hozzá. A családom teljesen kiment a fejemből. Hiszen az arcukat már az agyamba véstem és sosem fogom elfelejteni. Most egy sokkal fontosabb dolog járt a fejemben. Az én kis tervecském. Még igazából magam sem tudtam, hogy pontosan hogyan fogom véghezvinni. De abban biztos voltam, hogy az érzelmeim erősen bezavartak a képbe.
-Nincs semmi baj...csak elgondolkodtam... átkarolom és magamhoz húzom. Egy csókot adok a homlokára és mosolygok rá. Fogalmam sincs miért, de semmi ötletem nem volt, hogy mihez kezdjek magammal. Ha Selenával vagyok olyan szinten megáll az idő.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 17, 2013 1:18 pm
Ugrás egy másik oldalra


Ez volt az első alkalom, hogy igazán élveztem egy együttlétet. Az eddigiek is jók voltak, de töbségük sajnos nem élte túl. Mondjuk, nekem aztán mindegy... Mikor Nash megszorította az állkapcsomat, és maga felé fordított, értetlenül néztem rá. Nem értettem ezt a mozdulatot. Valamit rosszul csináltam? Vagy talán nem voltam eléggé...de ebbe inkább bele sem gondoltam. Én felvettem köntöst, és odasétáltam mellé. -Baj van?- nagyjából sejtettem mi lehet a gond. Talán nem kéne most kérdezősködnöm, de muszály megkérdeznem. -Jutottál valamire a családoddal kapcsolatban?-
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 17, 2013 10:18 am
Ugrás egy másik oldalra


Selena& Nash
Láttam rajta, hogy mindketten jól szórakozunk. Szerettem volna, hogy ennek a pillanatnak sose legyen vége. Persze mint mindennek ennek is vége szakadt és nagyon sajnáltam. Fáradtan dőltem le mellé még mindig izgalomtól csillogó szemekkel. A mellkasom fel és le emelkedett hihetetlen gyorsasággal.
A plafont bámultam. Igazából arra vártam, hogy mondjon valamit.
-wáó.. nyögöm magam elé, majd visszafordulok Selhez és végigsimítok a mellkasától egészen a hasáig. Tetszett az aranyos kis köldöke. Majd állára teszem a kezemet és kissé erősen markolva magam felé fordítom az arcát. Teli vágyakkal nézek a szemébe. Viszont a mai napra elég volt ennyi nekem. A bál elég fárasztó volt. Megvillantom ezer wattos mosolyomat,majd elengedem az állát és felállok. Felkapok egy fehér köntöst, amit valahol az ágy közelében találok[remélem, hogy találok xD]. Aztán odasétáltam az üvegablakhoz és kinéztem rajta a sötét csillagos eget bambulva. Össze kell raknom a gondolataimat. A Selenához fűződő hirtelen kialakult szerelmem és vágyaim lehet keresztbe tesznek az igazi tervemnek, amiért végül is idejöttem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 16, 2013 7:22 pm
Ugrás egy másik oldalra

"S én csünngtem ajkán szótlanúl, mint a gyümölcs a fán..."

"...Hosszú évek óta először történt, hogy a madár felkelt fészkéből, s útnak indult. Az eltelt évek megpróbáltatásainak súlya alatt megtört leke már alig várta, hogy újra szabadon szállhasson. Kitárta szárnyait, és hagyta, hogy a szél gyengéd fuvallata felkapja könnyed testét. Csak szállt... szállt szabadon, a vad szélben. Évek óta, most először érezte, hogy igazán szabad. Mindent kizárt a fejéből. Minden bánatot, lelkiismeret-furdalást, lenyelt bántalmat, feleslegesen elhullatott könnyeket. Csak a pillanatnak élt. Hagyta, hogy az áramlatok kedvükre mozgassák. Nem érdekelte, hogy a legközelebbi földetérésnél hol köt ki. Az évek bántalmai megedzették, megtanulta, hogy nem feltétlenül kell mindig mindent úgy tenni, ahogy azt mások akarják. Az évek szenvedései megtanították arra, hogy a saját életünket mi irányítjuk, és nem szabad hagyni, hogy mások lerombolják terveinket, álmainkat. A hosszú évek alatt rájött: A SORSUNKAT MI IRÁNYÍTJUK!..."

Mindez egy röpke másodperc alatt fogalmazódott meg bennem. Ez jellemzi leginkább a mostani helyzetemet. Mikor Nash belémhatolt...az a gyönyör magasfoka volt. -Még...- azthiszem, nem kell többet mondanom ahhoz, hogy tudja, mit szeretnék. Na, ennyit arról, hogy gyengédséget akarok. Mint mindig, most sem hazudtoltam meg magamat, és újra átkapcsoltam vadba, de hála istennek, még nem vesztettem el a fejemet. De hogy megbizonyosodjak róla, azért megtapogattam a fejemet, hogy még tényleg a helyén van-e...
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 16, 2013 9:06 am
Ugrás egy másik oldalra


Selena& Nash
Nagyon tetszettek a nyögései, egyre jobban izgalomba hoztak. Valami újat véltem felismerni a tekintetében. Valami olyat amit most láttam először. Próbáltam rájönni mi az. A lényeg végül is az, hogy velem van.
Mindig is tudtam, hogy elég érzelgős vagyok, de ezt valahogy sosem szerettem kimutatni. Mióta ebbe a városba jöttem egyre több érzelem zúdul a nyakamba. Ott volt először Elena. Amikor meglátogattam annyira örültem neki és a babának, hogy még egy könny is kigördült a szemem sarkából. Sosem sírtam, soha mióta vámpír lettem. Aztán találkoztam Selenával. Nem tudom leírni mit érzek, csak azt tudom, hogy a családi viszonyainkból még sok konfliktus támadhat majd a közel jövőben. Még mindig nem tudom ki lehet az anyukám, de valahogy most nem is érdekelt. Azt akartam, hogy örökké itt tarthassam a karomban. Ezzel a kijelentésemmel még saját magamat is megleptem. Valahogy próbáltam húzni a pillanatot. Másokkal gyorsan végeztem és már ott sem voltam. Legtöbbször több sebet ejtettem rajtuk, mint addig egész életükben kaptak. Viszont Selenára vigyázni akartam. Viszont itt volt az ideje, hogy tegyem a dolgom. Feljebb csusszantam rá és csillogó szemekkel az övébe néztem. Combjait jobban széttártam és belé hatoltam. Közben a szájára tapadtam. Kezeim a hajába túrtak, amit annyira szerettem. A hátamon az izmok megfeszültek. Nem tudom észrevette e...reméltem, hogy nem...de volt egy titkos tetoválás a derekamon középen. Egy sor latin szöveg és az egyik betű egy tőrré változtatva. Reméltem nem veszi észre. Később még elkezdene kérdezősködni, és azokra kérdésekre nagyon nem szeretnék válaszolni.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 16, 2013 7:53 am
Ugrás egy másik oldalra


Fordított a helyzetünkön, így ő került felülre. Tetszett a stílusa. Újra felfedezni véltem benne azt a számomra meghatározhatalan valamit, amit már az első találkozásunkkor is felfedeztem. Ismeretlen, meghatározhatatlan valami, és sehogy sem bírok rájönni, hogy mi az. Talán a híres-nevezetes Petrova-tűz? Nem tudhatom, hiszen még nem volt részem benne. Mindenestre, amikor kényeztetni kezdett, hangos nyögésel adtam a tudtára, hogy tetszik a dolog. Eddig akármennyi férfit vittem az ágyamba, mindig vad voltam, mindig elvesztettem a fejemet. De...most valahogy...nem ez volt bennem. Mélyen Nash szemébe néztem. Gyengédséget akarokok, azt akarom, hogy ez az idő, amit együtt töltsünk, örökké tartson.- ezt a mondatot sugározta tekintetem. Úgy érzem vette az adást. Vagy nem. Majd kiderül. Kicsit megemelkedtem, és éjfekete hajába túrtam. Eddig minden alkalommal én irányítottam. Most irányotson a másik nem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 15, 2013 4:25 pm
Ugrás egy másik oldalra


Selena& Nash
Letépte rólam a nadrágot. De amit utána tett az még jobban tetszett. Éppen itt volt az ideje, hogy én kerüljek felülre.
Úgy helyezkedtem, hogy ő kerüljön alám és teste minden részét végigcsókolgattam, amíg el nem értem odáig. Azzal a ponttal valami sokkal jobb dolgot tettem. A legjobb dolog az egészben még mindig az volt, hogy ő vele tehetem ezt, őt tartom a kezemben.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 15, 2013 1:57 pm
Ugrás egy másik oldalra


Kihúzta a hajamból a csatot, így a hosszú, hullámos fürtök arcába omlottak. Tulajdonképpen nem is tudom, miért fogtam össze. Miközben kezét végighúzta a gerincemen, hosszadalmasan megcsókoltam. Már előretudom, hogy ez az este jónak ígérkezik. Nem tett semmit, így kötelességemnek éreztem, hogy én lépjek először. Eléggé vicces arcot vágott, mikor megszabadítottam az alsónadrágjától. Még mielőtt akcióba lendültem volna, újra megcsókoltam, és ajkaim kisebb puszikat adva folymatosan vándoroltak lefelé, egészen addig a pontig...
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 15, 2013 11:44 am
Ugrás egy másik oldalra


Selena& Nash
Egy pillanat alatt az ágyra repültem. Meg kell hagyni nem kispályás a csaj.
Hagytam hogy egyenlőre felül legyen. Magamhoz húztam és a kezemet végighúztam a gerince mentén, egészen formás kis popsijáig. Erre elmosolyodtam és beleharaptam a szám szélébe. Madj ráeszméltem, hogy a legjobb része még mindig hiányzott nekem. A gyönyörű, hosszú barna haja. Kihúztam a csatot a hajából és az arcomba omlott dús hajkoronája. Már csak az illatáért is odavoltam.

<------Nappali


A hozzászólást Nash Cranford összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 15, 2013 4:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 15, 2013 11:13 am
Ugrás egy másik oldalra


Nash felkapott, és elhozott a hálószobáig. Előre sajnáltam szegény berendezésemet. Mondjuk, ha kárba veszne egy-két váza vagy ilyesmi azt könnyen lehet pótolni, így már nem is igazán foglalkoztam vele. Kiszabadítotam magam Nash karjaiból, és felé fordultam. Szóra nyitottam, de nem szóltam semmit, inkább cselekedtem. Vámpírsebességemet kihasználva egy pillantás alatt az ágyra "taszítottam" Nasht. Szeretek felül lenni, de majd meglátjuk, ő hogyan gondolja. -Tiéd a pálya.- mosolyodtam el, és vártam, hogy mit tesz.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 08, 2013 4:07 pm
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

..Hálószoba..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Lakások és szobák :: Christal-lakás-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3