Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
Δ some betrayers at the moment
Kedvenc dal :
Δ look at me! it's not my hobby
Tartózkodási hely :
Δ chicago right nowBenedict Lorenzini ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 28, 2015 7:08 pm
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
My Master ▼
Kedvenc dal :
Requiem For A Dream ▼
Tartózkodási hely :
▼ Everywhere and nowhere
Hobbi & foglalkozás :
My daughter & Son ▼Rachel Wallace ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 24, 2015 10:05 am
Celaena Snowdon

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír
Kor •22
Play by •Hannah Murray
Ismertető •Gyerekkorodtól kezdve bűnözőnek neveltek, hiszen édesanyád drogozott, az apád pedig lopott és csalt. Te is véletlenül láttad meg a napvilágot, hiszen minden fajta módon próbált megölni téged édesanyád. Gyerekként is inkább a szomszédok neveltek fel téged, hiszen a szüleidnek csak terhet jelentettél és nem bánták volna azt, ha meghalsz. Végül amikor elég idős lettél, akkor apád vasakarattal vissza fogadott, de még így is kegyetlenül bánt veled. Ha nem loptál eleget vagy megpróbáltál kibújni ez az élet alól, akkor képes volt addig bántalmazni téged, amíg végül már napokig felkelni se bírtál... Végül az egyik lopásod balul sült el, mert gyilkosság lett belőle. Magadat akartad védeni a férfival szemben, de senki se akart hinni neked. Mivel még kis korú voltál, ezért számodra kijelölt börtönbe zártak, ahol a hányattatások folytatódtak. Azt hitted, hogy már nem lehet rosszabb annál, mint amit el kellett viselned addig, de tévedtél. Minden egyes nap szinte megvertek és senki se tett ellene. A nevelők is szinte csak nézték azt ahogyan szenvedsz, mintha a világban senkinek se lett volna szíve. Végül egyik ilyen alkalom után nagy nehezen megszöktél, de ha nem találtam volna rád, akkor az egyik sikátorban haltál volna meg. Egyedül talán az időjárás siratott volna meg, hiszen esett az eső azon az éjszakán.
Befogadtalak és átváltoztattalak, pedig nem is ismertelek még. De volt valami abban a szempárban, ami miatt tudtam, hogy nem hibázok azzal, ha magamhoz veszlek. Lányom helyett lányomnak tekintelek, hiszen a gyermekeimet évek óta nem láthattam. Eleinte tőlem is féltél, mivel hamar rájöttél arra, hogy az alvilág egyik vezetője talált rád. Eleinte nem hittél nekem hiába mondtam azt, hogy nem akarom azt, hogy ebben a világban élj, de te már réges-régen ide tartoztál a múltadnak köszönhetően. Lassan már féléve, hogy ismerjük egymást, de még csak most kezded sejteni azt, hogy igaz, amit mondtam, hogy téged annak ellenére a lányomnak tekintelek, hogy nem vagy az és hogy vigyázni akarok rád. Szeretnélek megóvni attól, hogy újra vér tapadjon a kezedhez, de ez nehezebben megy, mint gondoltam volna. Vámpírként előszeretettel játszol másokkal és ölöd meg őket, mintha így akarnál bosszút állni a világon a múlt sérelmei miatt.

/Pb és név alkuképes. Kérdés esetén nyugodtan lehetne keresni. 40 Nagyon várlak és ha megérkeztél kérlek dobj egy pm-t. 40 /
Várjuk •Rachel Wallace

Vissza az elejére Go down
 

Celaena Snowdon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-