A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 
Gates to Hell bar


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
† Chatkép :

† Keresem :
asshole
† Kedvenc dal :
Seven devils all around you
† Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
† Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
† Humor :
piece of shit のDarius Alpert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Márc. 11, 2016 9:12 pm

JJ & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]

Még egy kört! – szóltam a csapos hátához, az pedig elég megrovó pillantásban részesített, mikor megfordult. – Nyugalom, a barátom állja a számlámat. – böktem az ujjammal a sarokban lévő öltönyös fickó felé. Három csajjal iszogatott együtt, ami miatt ugyan lehetne irigyelni, de az összevert pofájáért már kevésbé. Azt hiszem pont ezért néz rám ilyen csúnyán a csapos. Egész gyakran eljárok ide, szóval ismer engem, de még mindig nem szokta meg, hogy néha összetörnek a dolgok. A csávó azt hitte, hogy a csajai előtt majd bizonyíthat ellenem. Nem jött össze. Majdnem szó szerint mostam fel vele a padlót. Ezek után kiérdemeltem, hogy állja az italomat.
Ilyenkor hiányzik Philip. Ahelyett, hogy itt lenne és csinálnánk azt, amihez a legjobban értünk, papás-mamásat játszik azzal a ribanccal. Valahogy meg kell vele értetnem, hogy vámpírként nem lehetnek gyerekei. Ez még a kisebbik baj mondjuk. A nagyobbik az, hogy bárkit megkaphatna az egész rohadt Földön, de neki pont az kell, akinek legszívesebben letépném a fejét. Akárkit megkaphatna. Minden második nő lába közé bejuthatna. Éppen ezért nem is értem miért akad le egynél. Ráadásul olyannál, akit ki nem állhatok. Talán újra szét kéne, hogy rúgjam a seggét. Az a picsa nem fog legyőzni. A gond csak az, hogy előnyben van. Philip dugja őt.
Felvont szemöldökkel pillantok oldalra, mikor valaki a nevemen szólít. Válaszolnék is, de a lehelete megállít benne és csak fintorogva lehúzom a poharam tartalmát inkább. – Még egyet. – lököm aztán a csapos felé, majd a nőre pillantok. – Csak kevésbé undorító. – feleltem, és próbáltam visszaemlékezni, de nem jutott eszembe a neve. Nem meglepő. – Fogalmam sincsen, hogy mi a neved. – ráztam meg a fejemet. Soha nem kérdeztem. Csak a vérére volt szükségem, hogy ne száradjak ki. Azt a neve nélkül is megkaptam. – Remélem jó okod van, mert megzavartál. – a magányosan iszogatást sokan alábecsülik. Ráadásul, lassan vadászni kezdtem volna. Erre képes idejönni. Ajánlom, hogy jó indoka legyen.
▲ music: Phenomenal▲ ▲Words: xx ▲ ▲Note: - [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
† Chatkép :

† Keresem :

† Kedvenc dal :
are you insane like me? been in pain like me?
† Tartózkodási hely :
∇ wherever trouble is ∇Barbara Dragonette ÍRTA A POSZTOT
Vas. Márc. 06, 2016 11:57 am

minnie & darius

Talán őrült vagyok. Sőt nagy valószínűséggel az vagyok, de muszáj volt felkeresnem azt, aki azzá tett, ami ma vagyok. Mármint ott hagyott engem a francba és hála ajándékként olyan dolgot sózott a nyakamba, amit csak amiatt tudtam kiaknázni, mert ismertem őt. Vér, vér, vér. Ezt az egyet tudtam. De abból nem kaptam gyorstalpalót, hogy a napra ne menj ki, te szerencsétlen. Ok, gondolhattam volna, hogy a vámpírok ezt nem bírják, mert azért mindenhol így van. Kivéve az alkonyat. Na, ott csillámf*szlámák lesznek mindenhol, ha egy pici, közvetlen napfény is éri őket. De, ha borús az égi ilyesmi miatt nem kell aggódni. Hülyeség az egész szerintem. Mert a nap mindig süt. Lehet, hogy az felhők eltakarják, de ha napfénytől csillognak, akkor reggelente mindig rohadtul csillogniuk kellene. Nem csak, akkor mikor egyenesen rájuk világít a nap és csillognak, mint valami gyémánt össze-vissza. Na, de ezen nem fogok már kiadni. Viszont határozottan jót nevettem rajta. Haha. Csillogó vámpírok.
A kajának határozottan nem föld íze van, mint ott. Iiiimádom a sajtburgert. Talán egy kicsit abnormális, hogy többet eszek sajtburgert, mint vért iszok, de most ítéljen el az, akinek van róla bizonyítványa, hogy ítélkezhetek vámpírok felett. Hogy ilyen nem létezik? Oppácska, akkor kuss van. Szóóóval... Nem hízik a fenekem a sajtburgertől, egyenlő tökéletes világ! Szegénykék, akiket odabenn látok, mikor bemegyek a napi adagomért.. Már gurulni tudnának! Vajon mekkora móka lenne lelökni őket egy dombról, vagy hegyről! Esetleg elvinni őket egy sípálya közelébe... Mennyi hó tapadna rájuk, miközben lefelé gurulnának..! Meglenne a saját élő hóemberem. Na, mindegy. Most nem ez a lényeg. Aki most számít az Darius. Ha jól informálódtam, akkor az esetek többségében itt tengeti a lábát. Amikor nem egy szőkeséget kerülget. Talán Ámor nyila eltalálta. Juhuhuj. Még a végén megpuhul Mr. Csatornavizefinom.
- Dariuussss. - Nyújtom el a nevét, miközben felpattanok a mellette lévő bárszékre. - Azért remélem még emlékszel rám. Nem volt olyan régen. De a leheletem sokkal frissebb ám. - Mondom vigyorogva, majd szándékosan rálehelek. Hmm.. Lehet tévedtem. A hagyma.. A fránya hagyma.. Az sose jó. Na, mindegy. Jobb, mint a csatorna vize az egyszer biztos.


Vissza az elejére Go down


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
† Chatkép :

† Keresem :

† Kedvenc dal :
are you insane like me? been in pain like me?
† Tartózkodási hely :
∇ wherever trouble is ∇Barbara Dragonette ÍRTA A POSZTOT
Vas. Márc. 06, 2016 11:45 am
*****
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Today at 1:38 am
Vissza az elejére Go down
 

Gates to Hell bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Hell's Rose
» Genevieve Δ witch from hell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Külváros-