Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 09, 2016 11:35 am
Ugrás egy másik oldalra

Emmett Christiansen

KOR » 678
FAJ » Vámpírboszorkány
PLAY BY » Liev Schreiber
STÁTUSZ » Szabad
FOGLALKOZÁS » Alkotóra bízva
VÁRJA » Én és Philippa
KAPCSOLATUNK » Jó fivérek voltunk még éltünkben. Óvtuk egymást és testvérünket, ahogy egy rendes családhoz méltó volt. Mikor azonban végig kellett nézned húgunk és szüleink halálát, valami megváltozott benned, amin az vámpírrá válásunk után az öröklét sem segített. Fokozatosan minden addigi jellemvonásod eltűnt és átvette a helyét az iszonyat, a gyűlölet és a könyörtelenség. Kedvtelésből erőszakoltál nőket, öltél gyermekeket én pedig nyomodban jártam századokon át, hogy megóvjam a világot a dühkitöréseidtől. Később, mikor megerőszakoltál egy fiatal lányt és gyermeke született tőled, mindkettejüket meg akartad ölni, ám én ezt nem hagytam. Épp csak félholtra nem vertük egymást, de felül kerekedtem és elhordtad az irhád. Ennek már hét éve, azóta nem tértél vissza, de célodban áll. Az egyetlen ok, amiért még nem kerültél elő az az, hogy halottnak hitt hugunk, Philippa megtalált téged és elhitettél vele mindent, hogy megutáljon engem. A te történetedet az én arcommal adtad elő. Mindenért engem hibáztattál: Philippa haláláért, vámpírrá változásunkért. Elhitetted vele, hogy én mészároltam le megannyi embert kedvtelésből és hogy mikor gyermeked megszületett "nagy szerelmedtől", Layla-tól, akkor eltiltottalak tőle, mert magamnak akartam és elüldöztelek. Közben azt is elhitte neked a kis húgunk, hogy én csak játszadozom Laylavál és meg akarom ölni majd a kislánnyal együtt, ezért feltett szándéka véget vetni az életemnek és az ámokfutásomnak... Mindezt úgy, hogy nem is tudom, él még. Ez a te bosszúd, amiért nem engedtem, hogy megöld Layla-t és a kislányt, aki a te kislányod.
(Várlak szeretettel, minden kérdésre és érdeklődésre szívesen válaszolok PM-ben:))


Philippa Christiansen

KOR » 671
FAJ » Boszorkány, vámpírboszorkány, vérfarkasboszorkány
PLAY BY » Courtney Eaton
STÁTUSZ » Foglalt
FOGLALKOZÁS » Alkotóra bízva
VÁRJA » Én és Emmett
KAPCSOLATUNK » Világ életemben imádtalak. Mikor éltél, mikor meghaltál és amióta csak létezem. Szépséges fiatal lány voltál, büszke voltam rád és nem győztem elhajtani a csavargókat, kik mind itták szavaid szépséged miatt. Persze ehhez rafináltság és rengeteg ész is társult. Nem voltál viszont egy tipikus hercegnő, mindig a bajt kerested és szabályokat szegtél. Élni akartál, hajtott a kalandvágy és gyakorta beszélgettünk róla éjszakába nyúlóan, hogy nem hercegnőként akarod leélni az életedet, másra vágysz, izgalomra, kalandokra. Tiszta lelked és jó szíved mindig letaglózott, türelmed mindenki felé pedig páratlan volt számomra.
Egyetlen csoda sem tart örökké, ezt mind tudjuk. 18 éves voltál, mikor városunkat leigázták a vámpírok és mikor Emmettel menekíteni próbáltunk, elbuktunk. Széttéptek a vámpírok és boszorkányként haltál meg. Két bátyád vámpírrá változott és vámpírboszorkányokként vándoroltunk egészen a mai napig. Arról viszont sem Emmett, sem én nem tudtunk, hogy édesanyánk egy nagyon erős védelmező átokkal sújtott téged, aminek meg voltak a következményei. Hosszú ideig, talán száz évig is eltartott, mire földanyánk ismét engedett téged megszületni, föléledni a földből, melyben elhunytál. Mindenre emlékeztél, mintha csak lett volna egy hosszabb képszakadásod. Boszorkányként élted tovább az életedet és hosszabb cél vezérletében: Megállítottad öregedésedet egy bűbáj segítségével és fel akartál kutatni minket. Talán a sors akarta így, de Emmett-re bukkantál először, aki ellenem hangolt. Elhitette veled, hogy én vagyok a rossz, mert elkergettem őt Layla mellől és nem engedem a gyermeke közelébe. Aztán szépen lassan elhitted neki azt is, hogy csak szórakozom a lánnyal és meg akarom őt ölni. Aztán azt is, hogy miattam haltál meg és nekem köszönhetően lettünk vámpírunk Emmettel, hogy ő egy életen át téged kell, hogy gyászoljon, én pedig vígan randalírozom világszerte és kedvtelésből ölök. Persze ennek mind az ellenkezője igaz, mert Emmett a gyászban elvesztette a józan eszét, de mivel megvédtem Layla-t tőle, ezért így akar rajtam bosszút állni. Tudja, hogy a szépség elvesztésén túl a legnagyobb fájdalmat veled tudja okozni nekem. Így most keresel, kutatsz és ha megtalálsz meg akarod szabadítani a világot az állítólagos szörnyetegtől, aki Emmett szerint én vagyok, pedig épp fordítva.
(Hogy mi történt a lánnyal feltámadása és napjaink között, azt teljesen az alkotóra bízom, ahogyan a fajt is, egészen addig, míg köze van a boszorkánysághoz. Ha időközben vámpírboszorkány lett belőle a századok alatt, akkor legyen Smile. Nagyon várlak, ha megérkezel küldj egy pm-et Smile)
Vissza az elejére Go down
 

Emmett & Philippa Christiansen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3