Share | 
A topik címe: Mystic Falls parkjának eldugott része

avatar
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Tartózkodási hely :
Bátyám ölelő karjai felé
Humor :
SittesA poszt írója Diana Foster
Elküldésének ideje Pént. Dec. 08, 2017 3:41 pm
Ugrás egy másik oldalra

Felriadtam álmomból, s amint a szemeimet dörzsöltem, ótvar idegesítő fejfájással lepett meg az ébredés, amit nem tudtam mire vélni. Aztán eszembe jutott a tegnapi italozás, az a töménytelen mennyiségű alkohol, amit ledöntöttem a garatomon, és a kiscsaj, aki már csak attól összenedvesítette a bugyiját, hogy rámosolyogtam. Most is itt szuszog mellettem, s valószínűleg ezért annyira ismeretlen a helyszín, mert nála vagyunk és a szoba egyetlen sarkát sem tudom beazonosítani. Arra viszont még emlékszem, hogy nagyon kötelességtudóan nyalt ki, kényeztette minden résem, én pedig élveztem minden egyes pillanatát és másodpercét.
Hangtalanul állok fel az ágyról, majdnem elhányom magam a rengeteg rózsaszíntől, ami a szobát hivatott díszíteni, majd felszisszenek, mert belerúgok egy halom könyvbe. - Hova mész?
- Csak pisilni...
- Jobbra a második ajtó... - nyöszörgi, majd megfordul és visszaalszik. Én meg csak mosolygok rajta, mert ahogyan meglátom az egyik fedlapot a stóc tetején, szembesülnöm kell azzal, hogy éppen egy tizenhat évessel töltöttem az éjszakát. Lesz mit magyarázkodnia, ha ez valaha kiderül, de annyi biztos, hogy tőlem nem fogja senki megtudni. Bőrnadrágomba alig tudom magam bezsúfolni, de miután már a seggemen is feljött, enyhült a kényelmetlenség, mert úgy áll rajtam a gatya, mintha rám öntötték volna. Húsz soros bakancsomba könnyebben csusszanok bele, s hála az oldalán lévő zipzárnak, nem kell a fűzőkkel molyolnom. Vissza van még a pólóm, amit az istenért sem találok, s amikor meglátom hogy Barbie ... mert a szőke cukiság leginkább annak nézett ki ennyi pink között ... éppen telenyálazza, elment tőle a kedvem, így kikapok egy "Fuck the Queen" feliratú, Union Jack-es pólót és magaménak tekintem. Záróakkordként bőrkabát és indulásra készen lennék, ha nem kutatnék a fiókjaiban, a ruháiban, ami azért volt kifizetődő, mert összeszedtem negyvenkét dollárt és pár centet. Zsebre vágom, ahogyan a cigijét is, egyik rúzsával írok valamit a tükrére.

"Életem kúrása volt, köszi a pólót. D"

Amikor becsuktam Barbie ajtaját, szipogva nézelődtem jobbra és balra, majd elindultam az egyik irányba, természetesen a rossz irányba, úgyhogy csak ezután a kitérő után találtam meg a lépcsőt és annak alján egy megdöbbent idősebb Barbie-t. Kezdtem sejteni, hogy honnan is vette a pici punci a divatérzékét, de nem törődöm vele. Csak elmegyek mellette, s amikor már éppen távolodom tőle, hátranézek rá.
- Hagyj még a lánynak pár órát, még nem dolgozta fel, hogy leszbikus. - nevetem el magam, majd kisietek az ajtón és rá kell jönnöm, hogy sötét van, ami egyáltalán nem rossz, hiszen most nem tudnék megküzdeni a nap erejével. Bár fogalmam sincs, hogy hol vagyok, egy parkot célzok meg útiránynak, ahol letelepedhetek egy padra és elmélkedhetek a döntéseimen.
Cigarettát roppantok a számba, meggyújtom és szinte ültömben fekszek el a háttámlán, annyira hasogat a fejem. Már majdnem újra alszom, de az eszeveszett nyikorgás nem engedi. - Olajozd már meg azt a szart! - kiáltom el magam, majd rendesen felülök a padra és a hang forrása felé fordítom tekintetem.
Innen messziről nem is rossz a látvány, talán egy éjszaka két legyet is foghat a pók. Igen, én vagyok a pók, probléma? Akkor kapd be az összes kis...
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...A poszt írója Jade J. Barlow
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 07, 2017 3:51 pm
Ugrás egy másik oldalra


 
Diana & Jamie
If I am an angel, paint me with black wings

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem érzem jól magam a lakásomban, pedig alapvetően szeretem a minimalista kissé darkos berendezést, hiszen én magam válogattam össze, hogy mit és hová akarok tenni. Nem mondom azt, hogy milliomos lennék, de nincsenek megélhetési gondjaim, azért volt pár évem rá hogy feltöltsem a bakszámlám és tartalékoljak. Most mégis inkább kifelé visz a kedvem, és a parkot célzom meg. Kényelmes kőmosott fekete, már-már szürkére fakult farmerben, és egy könnyű nőies bakancsban járom az utcákat és a nadrág oldaláról lelógó kis dísz lánc csörrenhet meg. Kezeim mélyen a dzsekim zsebébe dugom, csak a látszat miatt. Minden ami kell a zsebeimben van. Telefon, hamis iratok, kulcs, cigi. Igen, megtehetem hogy úgy élvezem a dohány kesernyés ízét, hogy közben nem kell tartanom a tüdőráktól, és ez egy igazán remek dolog.
Az eldugott rész felé veszem az irányt, ahol tudom hogy van egy kis játszótér, és elfoglalom az egyik hintát, miközben hagyom hogy a gondolataim szabadon áramoljanak. Mi a fene van ma velem? Nem szoktam ennyire elmerülni a rossz kedvemben, meg úgy semmiben sem. Lassú sóhajjal fújom kis a füstöt és lazán meglököm magam a hintában. Miért ne? Estére jár, ilyenkor már egy gyerek se akar játszani, és a szüleik hazaparancsolták az összeset. Milyen messzire is kerültem attól hogy valaha gyerekem lehessen. Vámpírként ez nem igazán kivitelezhető. Talán jobb is így...
- Talán jobb is... - szusszantom ki egy újabb fehér füstfelhőben.

 
[You must be registered and logged in to see this link.] × remélem tetszik × [You must be registered and logged in to see this link.]
 
Vissza az elejére Go down

avatarA poszt írója Játékvezető
Elküldésének ideje Vas. Nov. 20, 2016 7:49 pm
Ugrás egy másik oldalra

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Mystic Falls parkjának eldugott része

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» Mystic Falls sikátorai
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Csüt. Dec. 14, 2017 7:00 pm
Csüt. Dec. 14, 2017 6:30 pm
Csüt. Dec. 14, 2017 12:22 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3