Share | 
A topik címe: esther mikaelson --

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 20, 2017 8:37 pm
Ugrás egy másik oldalra

Esther Mikaelson
nomen est omen

1027 év

flower made of iron

new orleans

rosamund pike

boszorkány

megpróbálkozol vele?

örökös szabadulóművész

a karakterem sorozatbéli


Születési idő, hely   Közép-Európa, 10. század
Első átváltozás   -
Család   Mindig is nagy családra vágytam; az álmok néha csúful képen vágnak, ám esetemben valósággá váltak. Kaptam egy határozott, férfias férjet, aki mindent megtett a családja biztonságáért. A gyermekeimet egytől egyig szerettem, néha elgondolkodva rajta, hogy mégis hogyan lehetnek egy vérből, ha közben ennyire különböznek...
Az álmok azonban gyakorta torkollanak rémálomba. Megannyi születés és halál után sem tudtam túllépni azon, amit tettem. Amit ők tettek. A céljaim pedig nem kopnak. Ki kell iktatnom őket. Nem tapadhat több vér egy Mikaelson kezéhez sem. De egyelőre nem tudhatnak rólam... nem mindegyikük.

 

Mikor legutóbb próbáltam, hatalmas bukás áldozatává tettek. Régen, a történetünk kezdetén olyan fegyvert készítettem ellenük, amelyet nem győzhettek volna le. A saját apjukat. A vadászt, aki csak vámpírokból táplálkozik. Egyetlen feladatot kapott, ám ahogyan én, úgy ő is elbukott.

Feledésbe merültünk, pedig velünk kezdődött.
A mi tisztünk véget vetni neki...


1018. október 31.

Tombol odakinn a vihar. Mikael a törzs többi férfi tagjával a kora délutáni órákban indult vadászni. Nem tértek vissza. Az aggodalom a gyomromban pihen, nem hagy nyugovóra térni. Álmatlanul forgolódom a kényelmetlen fekhelyemen, közben hallgatva, ahogyan az apró, koppanó cseppek nedvesítik a kutyhó különböző pontjait - mindenen áthatol a szúrós eső.
Apró mocorgást hallok. Rögtön felkapom a fejem, és tekintetem találkozik egy álmos szempárral. - Kol, vissza kell feküdnöd. Az apád bármely pillanatban hazatérhet. Ne gerjeszd haragra - súgom csendesen, hogy a többieket ne riasszam fel. Látom a fiam tekintetében a félelmet, amelyet a villámok fájó csattanása okoz benne. Remeg, mint a nyárfalevél, önkétlenül ülök fel, és húzom magamhoz egy ölelésre. Nem tudok ellenállni neki, képtelen vagyok tartani magam Mikael rideg szabályaihoz. Egyetlen öleléstől még nem lesz belőle gyenge fiúcska. Soha nem kényeztethettem őket, csakis azért, hogy ha felnőnek, az apjuk megfelelő eszközökkel férfit faraghasson belőlük.
Nem tudom elereszteni, nem engedem a karjaim közül. - Csak ma este - teszem hozzá lágy hangon, magam mellé húzva. Percekig figyelem némán, ahogyan lehunyja a szemét. Apró mosoly rajzolódik ajkaim köré, mikor nyugszik a légzése, és szíve nyugodtabb ütemben ver tovább.
Ez ringat engem is álomba...

Napjainkban:

Felmerülhet a kérdés, megérte-e ezer évet várnom. Mindent elveszítettem az évszázadok során. Nem egyszer az életemtől is megfosztottak. A tulajdon gyermekeim. Ők, akiket fáradhatatlanul gondoztam, mikor betegség támadta meg őket. Vagy mikor Mikael túl szigorú szabályokat hozott velük szemben. Tőlem kapták meg a gyengédséget, amely úgy tűnt, kihalt belőlük. Belőlem is.
Finn elbukott. Vele együtt én is. De új lehetőséget teremtettem magamnak; ezzel együtt egy másik gyermekemnek is. Ő volt az egyetlen reményem. Kol. Az ő visszahozatalához pedig kellett egy fiú, aki azt hitte, életre keltek neki bárkit, a testéért cserébe. Kol kellett. Mielőtt a testvérei megtudnák, hogy ismét élek. Még nem jött el az ideje a nagy leleplezésnek. Még nincs minden előkészítve. Mindennek tökéletesnek kell majd lennie.
Már nem lep meg az új idők furcsa hangulata. Megszoktam a zenét. Az új arcot, amelyet a bárgyú Cassie után választottam. Fiatal, nőies és vonzó. És mi több, boszorkány, kiemelkedő tudással. Hasznosíthatom majd a jövőben, ha üt az óra; mindenki Amelie-nek szólít. Szoknom kell. Már nem nehéz.
New Orleans felkavaró látványa tárul elém, ahogyan megállok a főutca egy sarkán. Beszívom az édes levegőt. A reggel illatát. Az új nap kellemes esszenciáját, hisz új reményeket hozott. Nekem már nem is maradt másom, csak ez a csalóka, halott remény.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Tartózkodási hely :
❥ New OrleansA poszt írója Gwendolyn Lowell
Elküldésének ideje Szomb. Május 20, 2017 10:25 pm
Ugrás egy másik oldalra

Gratulálunk, elfogadva!  
üdvözlünk a diariesfrpg oldalán!

Üdv köztünk,  Mikaelson-mama!  40

Rosamund Pike remek választás volt a karakterhez, személy szerint szuper színésznőnek is tartom, de ez a magánvéleményem. Very Happy
A lapod pedig, hát nem is tudom hol kezdjem. Azt hiszem meglehetőségen ambivalens érzések keringenek bennem most, hogy bepillantást nyertem a kezdetekbe is, aztán meg a jelen elhatározásodba. A múltbéli szál irtó cukira sikeredett, mondjuk én mindig is imádtam az ilyen kis aprótalpúakat, mint amilyen Kol volt a lelki szemeim előtt. De mi lett belőled... Mikaelsonnak születni nem lehet egyszerű, te meg még az életükre is törsz.. Nem kívánok neked semmi rosszat, csak remélem, hogy fogsz kapni egy-két pofont.  tongue

Nem is tartalak fel tovább, egy egész család várt már, hogy jól megszeretgessen/kiosszon/megpróbáljon kinyírni és azt hiszem még van pár opció, amit ide tudnék vésni, de ne félj, kapod majd tőlük, én megkíméllek a felesleges szócsépléstől.  Razz  (De csak mert Isten lássa lelkem, nem szeretnék veled összefutni New Orleans utcáin.. Very Happy )
Vedd sorra kérlek a foglaló részleget, aztán keresd meg a gyerekeidet. Kószál nálunk egy pár.  Razz

Jó szórakozást kívánok! 40


Vissza az elejére Go down
 

esther mikaelson --

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Esther Mikaelson
» Mikaelson család kunyhója
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Mikael Mikaelson
» Mikaelson Villa 1800 években

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3