Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
Tartózkodási hely :
▲ I'm on to you ▲
Hobbi & foglalkozás :
▲ machine genius and bar owner ▲
Humor :
▲ bloody ▲A poszt írója Lzzy R. Morrow
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 21, 2017 7:02 pm
Ugrás egy másik oldalra

Sebastian xx
● ● nomen est omen ● ●

kor 350-360

faj vámpír

Szerepkör átváltoztatóm és az első rózsaszín köd az életemben

play by Tom Hardy

foglalkozás -

várja Én, Eleanor, és Luke

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Christian Coulson először vele végeztél. Te és az újdonsült vérebed. Mindig is mestere voltál ennek a játéknak. A másik szoknyája mögé bújni, mint egy gyerek. Az első áldozatod én voltam. A két szép szemem, vagy a külsőm, a lényegen nem változtat: kihasználtál. Nem számított, hogy én mit érzek, hisz azt elérted, hogy kövesselek. A saját képedre formáltál. Ismertél kislányként, hogy arra vágytam több legyek, majd a kezembe adtad a hatalom egy részét, s "jó tanárként" azt mondtad, minden könnyebb, ha nem érzek. Kikapcsoltam, mészárlásba kezdtem az oldaladon. Örömöm leltem benne, te is. Élvezted, hogy van egy nő az oldaladon, aki bármire képes. Aki először csak szeretett, majd teljesen a rabszolgáddá változott. A szemem akkor nyílt fel, mikor megöltem egy Luke Meyers nevű idegent, valami középszerű bálban. A bálokba járás nem állt tőlem messze, hát akkor meg pláne, ha emberi életemben valamiért bökte a csőröm pár felettem álló létezése. De ő más volt. És érezted ezt. Mégis, mikor azt mondtam, mindenkit megöltem, hittél nekem és tovább álltunk. Évekkel később megtudtad, hogy a lelkem marcangoló lelkiismeretem neki köszönhetően tért vissza.
Megpróbáltalak megölni, de csak kis időre rontottad a levegőt a szellemek világában. Eltűntem, Luke is. Azonban jött a testvére, a lány, akiben szintén lehetőséget láttál. Bosszúvágy éltette, még akkor is, ha ezzel engem akart megölni. Te engem akartál, ő Luke-t. Füledbe jutott, hogy merre is élek, ismered a kis bárt, amit Christian oldalán nyitottam. Benne is láttad az ellenfelet, így őt is kitörölted az élők névsorából, akiknek köze lehetett hozzám. Viszont arra nem számítottál, hogy látnod kell a Nőt szeretni. Azt hitted képtelen leszek erre, hisz megtanítottad, ez gyengeség. Valóban... és most erre a gyengeségre építesz. Csakhogy más vagyok, mint voltam. Félnél szembe nézni velem? Kétlem. De megölni sem akarnál. Nem ismersz. Rá kell jönnöd lassan, hogy minden, amit régen tudtál rólam, csak hazugság és az igazságot mindenki elől túl jól rejtegetem már. A mester így bukik el... vagy mégsem?

Luke történetéről pm-ben és az etkben további információkra lelsz, illetve Eleanor hirdetésében megismerheted a szóban forgó kisasszonyt is Smile

Pb csak ötlet, de hasonló kalibernek örülnék. 40 A név szintén ötlet, de mindenhol így szerepelsz. Ha megérkeztél, keress pm-ben.

Vissza az elejére Go down
 

Sebastian xx

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Chulyin kapcsolati hálója

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3