Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 22, 2012 3:09 pm
Ugrás egy másik oldalra


Tristan Raymond


Alapadatok

Teljes név: Tristan Raymond
Születési idő: 1044. április 3.
Becenév: -
Kor: 968
Faj: Vámpír - Ősvámpír
Avatar: Colton Haynes

Jellemzés

Személyiség: Önző, manipulatív és nőcsábász. Talán ezek a szavak jellemzik őt leginkább. Bármit kitűzz maga elé azt meg is valósítja. Soha senki kedvéért sem játszaná meg magát mindig önmagát adja. Legbelül mélyen talán rejtőzik benne valami kedvesség is, de ahhoz elég kitartónak kell lennie az illetőnek, hogy ezt meglelje.
Ha olyan kedve van több ember is megöl mindenféle bűntudat nélkül. A nőket akár már egyetlen pillantásával is az ujja köré csavarja. Fel sem tűnik, hogy szinte bármit megtennének érte mindenféle igézés nélkül is.
Nem igazán társaságkedvelő személyiségnek mondható, de ha már valaki huzamosabb ideig szeretné tartani vele a kapcsolatot annak a személynek elég sokat kell bizonyítania.

Külső: Az igéző kékeszöld szempárja sokszor elveszi minden másról a figyelmet, de nem hagyható teljesen figyelmen kívül az izmos felső teste sem. Rövid barna haja van amit általában az évszázad-tizedhez illőre változtatja.

Előtörténet

Legfiatalabb gyermekként élt egy nemesi családban. Mivel mindkét idősebb testvére lányok voltak az apjának sokkal nagyobb elvárásai voltak vele szemben és rá szerette volna bízni a családot, ha esetleg túl korán jönne el halála napja. Tristan mindig is utálta a kötelezettségeket, mint minden ember főleg gyerekkorban. Mindig arra vágyott ami tiltva volt és azt nem akarta megcsinálni ami meg volt neki szabva. Apjával több veszekedésen is keresztül ment éretlen viselkedése miatt. Ez többször is elfajult és nem csak egy két pofonig.
A végén már senkivel sem törődött a családból és elszökött otthonról. Ennek a szökésnek a folyamán vált vámpírrá. Pár évvel ezután visszatért a családjához. Természetes apja rögtön nekiesett ami elég rosszul végződött számára. Az egész családját lemészárolta megbosszulva azt amit édesapja tett vele. Hiszen ők semmit nem szóltak, csak tűrték ahogy minden terhet az ő vállára helyezett.
Mikor már éppen elment volna egy új élet reményében a szomszéd szobában egy kisgyerek sírását hallotta. Az idősebbik nővérének kislánya volt az. Egy csecsemőnek képtelen volt ártani, hiszen ő is gyerekkorában ment keresztül túl sok szörnyűségen és ezt nem kívánta senkinek.
Egy ideig magához vette, majd ahogy cserepedet észrevette, hogy semmit nem öregszik ekkor úgy döntött, hogy egy kedves családhoz adja akik egy igézésnek köszönhetően sajátjukként nevelték fel.
Körülbelül tizenöt éves koráig figyelte a lány fejlődését, majd végül szerencsét próbálva tovább állt. Életeket ontott ki világszerte, hiszen jó párszor megfordult a föld minden egyes pontján az évszázadok alatt.
Oroszországban megismerkedett Samanthaval aki azért keltette fel érdeklődését, mert nem adta be a derekát neki olyan könnyen mint minden más nő. Kihívás jelentett számára akit a mai napig meg akar kaparintani. Több tervében is segítette annak reményében, hogy ezzel könnyebben megkaparinthatja, de még azért sem feküdt össze vele.
Miután Samantha eltűnt az elkeseredettség uralkodott el rajta, hiszen eltűnt az életéből az egyetlen életcélja. Hogy megszerezze őt. De valami belül az súgta neki, hogy ne adja fel hiszen ő sem adná fel ilyen könnyen és nem is fogja. Tudja, hogy egyszer még találkoznak. Muszáj lesz.
Vissza az elejére Go down
 

Tristan Raymond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sorozatbeli karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3