Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Keresem :
■ a girl on the fire

Tartózkodási hely :
■ mystic falls actually
Hobbi & foglalkozás :
■ lawyer and teacher in one
Humor :
■ tiredBryan L. Foster ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Júl. 18, 2015 9:39 am
- archivált hirdetés -
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

I stopped being me such a long time ago, I can't even remember who that was... I guess the only thing that makes me feel like myself these days is when I'm not.
Kedvenc dal :
control, mad hatter ✤ ✤
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤Ebony Tate-Smith ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Máj. 05, 2015 6:43 pm
Léa Tate

Státusz •SZABAD
Faj •Boszorkány
Kor •35 év
Play by •Charlize Theron
Ismertető •Furcsa, hogy nem én vagyok az egyetlen a családban, akinek megvannak a saját démonai. Erős, határozott, magabiztos, két lábbal a földön járó nő vagy, akire azóta felnézek, mióta az eszemet tudom. Mindig olyan akartam lenni, mint te. Nekem nem az anyukám volt a példaképem, hanem az apukám húga, a gyönyörű és különleges nagynéném, akinek soha nem görbült lefelé a szája, ha meglátott, aki kamaszkorom hajnalán lelkesen osztotta meg velem a tapasztalatait és az ő fiatalkorának történeteit és a boszorkánygénjeim előbukkanásakor nem volt rest elmesélni a családi sztorik eme részét, mivel apám soha nem varázsolt, anyám pedig egyszerű ember volt, így erről az oldalról kaphattam csak segítséget. A soha nem létezett lányodnak tekintettél és biztos vagyok benne, hogy ha nem ölöm meg a szüleimet akkor is mellettem maradtál volna, de így még erősebb lett közöttünk a kapcsolat. Mindent elmondtam neked, te pedig keresgélsz, kutatsz, mert egyikőnk sem tudja, mi kattant be nálam, hogy ilyet tettem... lehet, hogy rájöttél a megoldásra, megtaláltad a félelemből kivezető utat számomra, de felötlött benned egy másik gondolat is.. magadnak annyit vallasz be, hogy ezzel segíthetnél megszabadulnom minden fájdalmamtól, mégis valószínűbb, hogy kecsegtető számodra az erő, ami bennem lappang. Tényleg képes lennél megfosztani attól, amit akár fejleszthetnék is csak azért, hogy neked több legyen és még hatalmasabbá válhass? Akár az életemet is elvennéd? Én nem ezt az énedet ismerem. Ám mint arra már rájöttem: ha kell, mindenki tud báránybőrbe bújt farkas lenni.

// Azért gondoltam erre a pb-re, mert szerintem hasonlít a két delikvens és igazából ő inspirálta a hirdetést, de ha nem tetszik, akkor változtatható. A faj az lehetőleg maradjon, de minden más variálás tárgyát képezi. A többi részletet pm-ben, csak gyere!  :angyal:
Várjuk • Ebony Tate-Smith

Vissza az elejére Go down
 

Léa Tate

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-