Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 15, 2015 11:39 am
Ugrás egy másik oldalra

Noah Johnson

KOR » 22
FAJ » animágus vagy ember, akiből később animágus lesz
PLAY BY » Max Ehrich
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » tudtommal tanuló
VÁRJA » A kicsi fiam csak én várom 34
KAPCSOLATUNK »Részlet az előtörténetemből: "Kedves naplóm! (Ismerjük el, fura ez, hisz ez részben a te naplód, vagyis neked írom, tehát lehetne: Kedves Születendő Fiam!)
Minden akkor kezdődött, amikor kiskoromban a nagymamám mesélni kezdett nekem. Ekkor ébredt fel bennem a kíváncsiság. Tudtam, kiskoromtól kezdve, hogy van valami, ami nem stimmel velem. Ahogy a családom többi ragjával sem, de nem foglalkoztam ilyesmivel. Aztán egyik nap azon kaptam magam, hogy a nagyanyám parancsára macskaként szelem át a kukoricást. Az élmény tudatomba égett, de nem foglalkoztam vele. De azt hiszem, hogy az unalmas mese helyett, ami az életemről szól, valami mást szeretnék elmesélni, leírni ebbe a naplószerűségbe.
Ezzel az lenne a célom, hogy kicsit megismerj, ha egyáltalán ez a napló kibírja addig, míg megtanulsz olvasni. Na, szóval. Kezdjük azzal, amit én előre leszögezek, megeshet, más szülő nem mondaná ezt így ki, én viszont nem szeretnék neked hazugságot írni, mondani. Nem terveztünk. De tényleg. Amikor hat éve megismertem apád, akkor kalandnak indult, majd húszévesen elvett feleségül. Aztán persze próbálkoztunk, vagyis fogalmazzunk úgy, nem tettünk semmit, hogy ne legyél. De eltelt egy év, majd még egy fél, és a kívánt eredmény csak nem akart összejönni. Aztán úgy voltunk vele, hogy hosszú még az élet, egy nap, viszont jöttél te és voálá, itt ücsörgök most, huszonkét évesen, veled a pocakomban. Még két hetem van érkezésedig, lehetséges, hogy lassan tényleg a lényegre kellene térnem. Tehát nem terveztünk. Amilyen jó mostanság a kapcsolatunk apáddal, még a név kérdést sem beszéltük meg. Én hajlok a Drew felé. Neked, hogy tetszik? Húú, jól van kis haver. Nagyot rúgtál, de ezt most vegyem úgy, hogy tetszik, vagy úgy, hogy nem?"

Igazi kis okostojás vagy, egy zseni, ebben nyilván rám ütöttél, részben viszont elismerem, apádra is. Velem laksz, mivel nem vagy az a tipikus nagyvárosi fiú, sőt. titkolsz előlem dolgokat, amiket nem bánok, de én is előled, hisz nem tudod, hogy az anyád éjszakánként egy fekete macskává változva rohangál, és nevezzük nevén a gyereke, egy boszorka kérésének megfelelően kémkedik. Viszont a gyanú azért felmerül benned, hisz érzel valami furcsát magadban (már, ha még nem váltottál "bőrt", és emberként érkeznél meg először). A kapcsolatunk mondhatni tökéletes, le se tagadhatnád, hogy a fiam vagy, de nem is nyomlak el a folyamatos anyáskodással, és ennek felettébb örülsz. Egy gépzseni veszett el benned, céljaid, álmaid messze túlmutatnak a kisvárosi lehetőségeken, de talán ezt tőlem örökölted, szabadságot keresel, csupán te mindezt keretek között teszed. Emlékszel rá, hogy kiskorodban nem volt valami jó a helyzet, emlékszel rá, hogy erősen függtem az italtól, de nem hányod ezt a szememre, sőt azon vagy, hogy ne kavarodjak vissza újra abba a gödörbe.

Szeretném, ha jó lenne köztünk a kapcsolat, de a bonyodalmakra is lenne ötletem bőven. Ha érdekel a karakter, keress bátran pm-ben. Pb-ről és névről is alkudozhatunk 40
Vissza az elejére Go down
 

Noah Johnson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3