Share | 

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Keresem :
my faith ❞
Tartózkodási hely :
actually, new orleans ❞
Hobbi & foglalkozás :
reading legends ❞
Humor :
just bring me tequila, kitten ❞A poszt írója Lucas E. Osborne
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 25, 2014 11:26 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Odette Walsh
// a név teljes mértékben alakítható, de ha valaki beregisztrálná, és nevet változtatott, mindenképpen értesítsen tongue

Egy földre szállt szépség... róla nem lehet rosszat, bántót, vagy sértőt mondani... legalábbis ez a felszín! Boszorkány, s néha behódol a fekete mágiának. Használja, ha úgy tartja kedve, s olyat ígérnek neki, mely végett bátran szövetkezik akár az ördöggel is.
New Orleansban él, művészként éli mindennapjait, és egyelőre még nem ismerjük egymást, de nagyon sok tervem van a karakterrel. Leginkább arra a célra szánom őt, hogy szívemet meghódítsa, s ne próbáljon engem jobbá tenni, mint ami vagyok. De arról nem tudhat, hogy eleinte csak azért közeledtem felé, mert szükségem van egy boszorkányra... a tervemhez, mely minden vérfarkas életét megváltoztatja majd.  
ξ boszorkány ξ jessica de gouw/anne hathaway ξ 24 év--- Osborne
// a név teljes mértékben alakítható, a vezetéknév adott egyedül, de ha valaki beregisztrálná, és nevet változtatott, mindenképpen értesítsen tongue

Ő a húgom. Viszonyunk nem éppen virágzó, tekintve, hogy nem együtt nőttünk fel. Ő szüleinkkel maradt Londonban, míg én egykoron megszöktem onnan. Ugyan jó a viszonyom a családommal ettől eltekintve, de ő mégis úgy tekintett rám, mint valami méregre, mely felemésztette a családját, a szeretetet, és mindent, melyet ő kapott volna. Vérfarkas átkát hamar kiváltotta, hiszen temperamentuma heves, bosszúálló. (nem szeretném megszabni, hogy kit milyen körülmények között ölt meg, ez megalkotóra van bízva).
Azonban most, hogy minden egyes vérfarkasra nagy szükségem lehet... őt is New Orleansba hívtam. Ő a vérem. A legerősebb láncszem lehet abban, amit megvalósítani készülök.
ξ vérfarkas ξ lea michele ξ 22 év

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 23, 2014 7:00 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Mrs. Stanley
Mrs. Stanley az egyik alkalmazott az elmegyógyintézetben ahol tartózkodom. Megvannak neki a maga furcsa szokásai, amiért néha a látogatok ő rá is úgy tekintenek, mint egy betegre pedig, ha úgy vesszük normális.. De persze ez nem teljesen igaz, hiszen ő egy boszorkány. Ő az egyetlen, aki figyelemmel követi a meséimet anélkül, hogy rögtön hozná a tűt, hogy elhallgattasson.
A férjét a nászutukon veszítette el tragikus körülmények között. Előtte is az intézetben dolgozott, de ez addig nem igazán kötötte le. Csak a férje halála után vált megszállottjává a munkájának és nekem. Tisztában van azzal, hogy amit mondok az igaz, csak azt nem érti még miért nem kaptam meg az erőmet, ami megilletne. Már csak azért sem hagyja el az elmegyógyintézetet, hogy engem szemmel tartson.
Férje nevét megtartotta, hiszen így azt gondolja, hogy egy kicsit vele marad.. Az elvesztése talán egy icipicit őrületbe kergette és egy örökös sebet ejtett a lelkén, de ettől még nem veszítette el a józan eszét. Bár, ha így lenne pont a legmegfelelőbb helyen lenne.

// Őt szánom az én mentoromnak, aki miután megszereztem az erőmet átsegítene az ezzel járó nehézségeken. Avatar ügyben alkuképes vagyok, de örülnék neki, ha a kettő közül lenne valamelyik. :40:A családnévnek örülnék, ha megmaradna a keresztnév pedig teljes mértékben szabadon választható.
Ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban csak dobj meg egy PM-mel. 40

ξ boszorkány ξ lily rabe/sarah paulson ξ 27-30  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 20, 2014 5:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sierra Rickmann
Ahhoz, hogy tökéletesen kiképzett vámpírvadásszá váljak nem volt elég apám naplóit és feljegyzéseit olvasgatni, valamint az edzőteremben tölteni a napot. Kellett egy mentor, aki megtanít koncentrálni, figyelni és a különféle cselekre. Ez az ember pedig Sierra volt.
Nem ismerek tőle határozottabb, ugyanakkor kifinomultabb és okosabb nőt. Ravasz, mindig mindenkinél egy lépéssel előrébb jár, precíz és egyáltalán nem kegyelmes típus. Nem random gyilkolgat vámpírokat, hanem megbízásra, a látókörébe került vámpíroknak meg kell halnia, mert ha nem, akkor ő kerül bajba, a halálból pedig nem kér még egyszer, köszöni szépen... igen, már meghalt egyszer, hiszen lelkét eladva az ördögnek utolérte a végzete, démonná válása óta teljesíti feladatát, miszerint azokat a vámpírokat kell kivégeznie, akik más démonokkal alkut kötöttek.
Ahhoz képest, hogy megjárta a pokol bugyrait velem viszonylag normális volt, készségesen átadta általa birtokolt tudása nagy részét. Hogy miért? Meglátta bennem a tehetséget és rögtön arra gondolt, vajon milyen lennék démoni szárnysegédnek? Hogy terve valóra váljon első lépésként rá kellene vennie a lelkemtől való megválásra.. Csakhogy én ezekről a gondolatairól mit sem sejtettem és sejtek a mai napig...
ξ démon ξ alaina huffman ξ 32 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 19, 2014 12:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Elodie ---
Elodie még az 1800-as évek végén ismerkedett meg Victoriával. Vicki egy nemesi család sarja volt, és Elodie volt a saját bejárású szobalánya. Vicki sosem tekintett szolgaként rá, éppen ezért szoros barátság köttetett kettejük között, és Elodie kezdte tanítgatni a boszorkány fortélyokra Vickit, annak ellenére, hogy csupán két év közöttük a korkülönbség.
Ámde Vicki egy szertartáson életét vesztette, melyen a szerelmét védelmezte, és csak ekkor derült fény arra, hogy egy véletlen varázslat által saját életéhez kötötte Elodie életét is. Így kettejük élete egyszerre ért véget.
Ámde Vicki életben van... már közel hatvan éve. És most vált szándékává az, hogy visszahozza az életbe barátnőjét. Hogy minek az árán? Azt az userrel majd megbeszéljük. :cukorborso:
A név alkuképes, a pb-hez sem ragaszkodom, de leginkább Odette lenne az, akit el tudok képzelni. :)Ennek ellenére tudunk aludozni.
ξ boszorkány ξ odette yustman ξ 19 év  Dominic ---
Egyszer volt, hol nem volt... nem, ez egy másik mese. Domonic egy fiatal srác, akit öt évvel ezelőtt ismertem meg a Whitmore főiskolán. Egyedül őt avattam be a titkomba, miszerint nem vagyok képes öregedni már majdnem hetven éve a nővérem varázslata miatt. Bíztam benne, de ő kihasználta ezt. Elárult annak, aki utánam kutatott, és ismét el kellett menekülnöm. De ő tudta rólam a legjobban, hogy ártatlan küllemem ellenére sem vagyok képes bosszú nélkül távozni sehonnan. Megátkoztam hát... az örök ifjúsággal, hogy végignézze, hogyan halnak meg a szerettei és mindenki, akit egykoron szeretni merészelt. Ez volt a gyenge pontja... azt hitte, hogy csak ő tudja, mivel árthat nekem? Hiszen tudott azokról, kik örökké élnek, tudott a vámpírokról, és úgy félt tőlük, mint a tűztől...
Dominic nem az a tipikus rosszfiú, sokkal inkább nevezném "haszon-fiúnak", aki oda áll, ahol több hasznot remél.  
// A pb-t szeretném tartani, de a név alkuképes. :40:A részleteket meg tudjuk beszélni. Smile
ξ ember ξ Max Irons ξ 25 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
♢ the light in the darkness

Tartózkodási hely :
♢ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking bourbonA poszt írója Victor Phillip Radev
Elküldésének ideje Vas. Jan. 19, 2014 8:51 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Olivia ---
// A név teljes mértékben alakítható, nem ragaszkodom az Olivia-hoz sem, de ha regisztrálnál vele nevet váltva, dobj egy pm-et, hogy tudjam, hogy tudjam: megérkeztél. tongue

Ó, Olivia... igen, rólad beszélek! Sosem mondtam el neked, hiszen egymás ellenségei vagyunk, de az elmúlt száz évben egyedül Te voltál megáldva azzal a képességgel, hogy kiolvasztottad szívemet a jégburkából... szerelem? Nem. Inkább egy erőteljes vonzalom, mely sosem teljesedett ki, hisz neked hátsó szándékaid voltak! Vadász vagy, mit várhattam tőled? Kihasználtad tudatlanságom, minden gyanakvásom elaltattad, majd mikor már úgy simultam a tenyeredbe, mint valami kölyökmacska, megpróbáltad elvenni életemet... pedig tudom, hogy Te is érzel valamit! Tudom, hogy... vonzódsz hozzám. New Orleans városa azóta hideg és száraz számomra, mióta ott találkoztunk...
Olivia egy New Orleans-i bárban felszolgáló, mellékállásban pedig vadász. Az elsőből kiindulva, nem volt nehéz a találkozás, hiszen szerény személyem nem veti meg a szórakozóhelyeket. Első pillantásra mi volt kettőnk között? Egy halovány szikra... mely azóta sem csillapodott. Sosem tudtam, milyen szeretni és gyűlölni egyszerre... mára már tudom.
ξ Vadász ξ jennifer morrison ξ 29 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 19, 2014 6:58 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

'Whoever' Kingsley

Ismertető a karakterről: eléggé szabadon engedem a megalkotó fantáziáját, mivel nem szeretnék semmi konkrétat megszabni. A karakter határozottan férfi, erős maszkulin jellemmel, küllemmel, és nem egy selyemfiú(: A vezetékneve is változtatható, az előtörténet teljes mértékben a userre bízva, akár csak a pb. Az fontos csak, hogy mindenképpen vadásznak kell lennie.
Rövid jelleme: itt sem akarok megkötéseket. Egyedül talán a maszkulin, férfias jellem fontos. Meg kegyetlennek is kellene lennie - bizonyos szempontból. Hagyománytisztelőnek - ami a vadász-létét illeti.
Te és Én: ez egy érdekes 'háromszög' lesz, Cicám:D Te Shane-t akarod, engem pedig fel akartál bérelni, úgy öt éve, hogy mészároljam le, a családjával együtt. Határozottan nemet mondtam. Felbéreltél egy másik vadászt, helyettem, hogy ölje meg a férfit, aki felbérelt egy farkast, de annak nem sikerült megölni Shane-t. Mikor egy éve a kis farkasodat megölte Shane, és úton volt a vadászodért, neked elborult az agyad és belém eresztettél egy golyót - ezúton is kösz. Shane-t egy múltban történt dolog miatt üldözöd, ami a családodat és az övét érintette; a te és az ő felmenői révén. A családodat ugyanis Shane elődei ölték meg. Tehát a bosszú vezérel.
Napjainkban: rájöttél, hogy pár lépéssel előtted járok, és már tájékoztattam egyes dolgokról Shane-t, a te célpontodat. Rohadtul nem tetszik neked, hogy vadász létemre 'lepaktálok' egy farkassal; árulónak titulálsz. Tehát, Shane mellett van egy új célpontod. Én.
ξ Vadász ξ whoever you want ξ 30-50  Megérkezett, imádom :nyelves: 


A hozzászólást Julia Prosser összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 25, 2014 8:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 18, 2014 10:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

zack determan
Zack az én első szerelmem. Igazából, már gyerekként beleszerettem. Szerettem vele lenni. Legalább neki nem a húgom volt fontosabb és ez megnyugtatott. Azonban egyik napról a másikra elkezdett megváltozni. Nem tudom, hogy mi történhetett, mert tudtommal nem tettem semmi rosszat, habár már ebben sem vagyok biztos.
Eltávolodtunk egymástól.. Pedig én meg voltam győzödve arról, hogy a mi szerelmük örökké fog tartani.. Nem sokat tévedtem, mert még a mai napig szeretem.

A kapcsolatunk megromlásáról úgymond a vérfarkas énje lehet. Összeveszett egyik este a húgával, aki egy baleset folytán meghalt és így váltotta ki az átkát. Nem elég neki az átok, de még azt a terhet is cipelnie kell, hogy ő felelős a saját húga haláláért. Eltolt magától, de most rájött, hogy már csak én maradtam neki és mindennél jobban szeretne visszaszerezni. Előre szólok, hogy nem lesz egy könnyű menet. Wink

// A play by szeretném, ha maradna, a névben viszont teljes mértékben alkuképes vagyok.
ξ Vérfarkas ξ Ian Bohen ξ 25-28  A hozzászólást Alex Wright összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 19, 2014 12:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 18, 2014 7:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Lindsay / Sandra / Norah ...
Ő lenne az én testvérem?! Igen, bizonyára ő az. Mindig is volt bennem valami furcsa érzés, mely megmagyarázhatatlan volt számomra. Főleg, mert nem tudtam mit kezdeni ezzel. Amikor találkoztam ezzel a nővel New York-ban, volt valami érdekes dolog közöttünk. Mintha, ismernénk már egymást, vagy mintha deja vu érzés kerülgetett volna minket. Pedig azelőtt sosem láttam. Ezután kettőnk útja kettévált, nem tudom hová lett, mit csinált azóta. A suli elvégzése után visszatértem Mystic Falls-ba, és dolgozni kezdtem a kórháznál. Sokáig nem hallottam róla, nem is láttam, mígnem felbukkant itt...

Kapcsolatunk: A nővérem, akiről nem tudtam... Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz.
Név, életkor, jellem: A név teljesen rád van bízva... A jelleméhez csak annyit, hogy okos, komoly nő legyen, akinek van célja az életben, és ne egy sunyi, álnok kígyó legyen...
PB/avataralany: Stana Katic!!! Őt szeretném...  Cool 

ξ vadász ξ Stana Katic ξ 32-34  

Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Tartózkodási hely :
new orleans is my home ★ ☆
Hobbi & foglalkozás :
fighting for equality ★ ☆
Humor :
are you insane like me? ★ ☆A poszt írója Faye Charpentier
Elküldésének ideje Pént. Jan. 17, 2014 10:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Robert McAllister
Ő az én mentorom, a húgomon kívül az egyetlen személy, akiben feltétel nélkül megbízom. A legelső teliholdam alkalmával találkoztam vele, visszaváltozásom után Robert talált rám az erdőben. Bár én úgy éreztem, hogy semmi szükségem sincs tanácsra és szentbeszédre, mégis elfogadtam a segítségét és egyre többször és többször találkoztunk, aminek hatására sokkal jártasabb lettem a természetfeletti, de elsősorban a farkasvilágban. Megtetszett neki a viselkedésem, a személyiségem és hogy nem vagyok egy félős kislány. Valószínűleg ezért vett a szárnyai alá. Rob ugyanazt a nézetet vallja, mint én: a vérfarkasok kicsivel sem kevesebbek, mint akármelyik faj, sőt ha akarnánk, mi lehetnénk a világ urai. Mégis megfontoltabb, amiről ő csak álmodozik, azt én meg akarom valósítani. Laza, szórakoztató férfi, hogyha tanácsokat osztogat nem okoskodva teszi és akármikor számíthatok rá. Nagy mértékben kötődöm hozzá, azt is felvállalom, hogy talán ő a gyengepontom.

Az előtörténetét az alkotóra bízom. 40
ξ Vérfarkas ξ stephen moyer ξ 35 év

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 17, 2014 8:10 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Julia Prosser
Julia intelligens, magabiztos, határozott nő. Ügyvédként dolgozik Mystic Falls városában s bár nem itt született, nagyszülei révén minden nyarat itt töltött, majd szülei halála után, ideköltözött. Nem csak a bíróságon de magánéletében is keménykezű vezető, aki nem tűr ellentmondást. Ő azon vadászok egyike akik nem voltak hajlandók lemészárolni a családomat, amiért fizetnie kell. Ezért érkezett hozzám… információt kínál, amivel megmentheti magát is.
Nagyon nagy szükségem lenne rá! Aktív usert keresek, pb és név, nem alkuképes.
ξ Vadász ξ Robin Tunney   ξ 30  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 10, 2014 11:33 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

elsie reid
Elsie egy nagyon jó barátom még régebbről. Nem büszkélkedhetek annyi nőnemű baráttal, akivel ne feszegettem volna legalább a határokat. Pont ezért is különleges a számomra. Mindig ott voltunk egymásnak még akkor is, ha ezt a "nagy közönség" előtt tagadtuk. Miután eljöttem mindent hátrahagyva egy vámpír átváltoztatta. Hogy ez mind hogyan zajlott az alkotóra bízom, de azelőtt is tudott a természetfelettiről, hiszen én beavattam a dolgokba.
Önként nem jelentkezett volna erre, szóval.. Ha esetleg semmi ötleted nem lenne arra, hogy mégis ez hogyan történhetett felkereshetsz PM formájában és szívesen megosztok veled néhány gondolatot. Smile
Az, hogy a vámpírlét milyen hatással volt a személyiségére nem szabom meg.. Lepj meg. Wink


// A play by csak egy ötlet természetesen változtatható. Különösebben a névhez sem ragaszkodom. Smile
ξVámpír ξ Emily Kinney ξ 21  

Vissza az elejére Go down

avatar
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
Chatkép :

Keresem :
daddy
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
in MF for a case ❣
Hobbi & foglalkozás :
being a good lawyer ❣
Humor :
hmm, it depends ❥A poszt írója Laurel O. Delgado
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 09, 2014 6:40 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

jason whitmore
Süyümbike Ayda Korkhmaz hírdetettje. Jake egy tipikus vámpírvadászhoz hasonlóan imádja a hivatását, és bármit megtesz annak érdekében, hogy megölje a kiszemelt áldozatait. Kitartó, erős, gyors észjárású és bátor. Már több éve űzi ezt a hivatását, sőt mi több egészen idáig még sikerült is minden kiszemeltjét eltennie láb alól, azonban velem szemben ezt nem lesz olyan könnyű kiviteleznie. Azért beszélek jövő időben, mert mi ketten még nem találkoztunk. Én nem rég jöttem Amerikába, ő meg kiskora óta Mystic Fallsban élt.   Ott is találkozunk először, ahol rám támad, de én sikeresen elszököm előle.  Majd valahogyan ismét egymásba botlunk... és így tovább. Egészen addig míg fülig belém nem szeret.  Ahogyan én is belé. Ez a kapcsolat rengeteg nehézségeken fog majd keresztül menni, ami javarészt a fajom iránti ellenségeskedéséből fakad.
A többit a megalkotóra bíznám, én csupán még annyit szeretnék kikötni, hogy ő legyen számomra a legnagyobb kísértés.
Szeretném ha olyan alkotná meg, aki aktív tud maradni, mert játszani szeretnék vele! :)Ha további kérdéseid adódnának a karival kapcsolatban, pm-ben elérhetsz!  

♠️ vadász ♠️ 28 év ♠️ Jay Ryan, Jesse Metcalfe(válassz kedved szerint!)


Adam
Katie West hírdetettje.
Adam lenne azon elveszett gyermekek egyike, akiket a születésük pillanatában ismeretlenek ragadtak el a szüleiktől. Mindez a korházban történt, a legmegbízhatóbb környezetben. Erre az elrablásra amiatt került sor, mert egy falka vérfarkas felfigyelt rá. Így hát, elrabolták és a szüleim a mai napig nem tudják, mi történhetett vele. Merthogy Adam lenne az én elveszett kisöcsém, akiről soha nem szereztem tudomást. A szüleim nem látták értelmét beavatni a dologba, hisz azzal csak elszomorítottak volna.
Nem akarok túl sok mindent kikötni a karakterrel kapcsolatban, csak annyit, amennyit még szükségesnek vélek!
Mivel én nem tudok a létezéséről(a szüleim róvására), ő szerez tudomást rólam, hogy van egy nővére, akit feltétlenül meg is akar majd ismerni. A West nevet is csak annak érdekében veszi fel, hogy így könnyebben rám lelhessen. Már kisgyerekkora óta abban a tudatban nőtt fel, hogy ő vérfarkas és hogy a jövőben, valamikor majd meg is kell ölnie valakit az átok kiváltása érdekében. Egy barátságos klán nevelte, mintha soha nem is rabolták volna el őt sehonnan. Erre a titokra ő a 18. születésnapja után jött rá, mikoris az egyik falkatag véletlenül elszólta magát. Végül ő lett az a szerencsétlen is, akinek a véletlenszerű megölésével törte meg Adam az átkát.
Ennyit szeretnék kikötni, a többit Rád bízom! :cukorborso: 
UI: Gyere gyorsan, mert  a nővérednek hatalmas szüksége van Rád! 40 40 

♠️ Vérfarkas ♠️ 22 ♠️ Eric Saade


Aaron + Contreras
Tamara M. White hírdetettje.
Őt az 1600-as években még én változtattam át. Akkoriban eléggé magányos farkas életmódot éltem és hát kellett a társaság.. Nem igazán társalogtam senkivel a kajáimon kívül. Így, mikor megakadt a tekintetem a jóképű és aranyos pillantású fiún, aki haldoklott, megsajnáltam szegényt és úgy döntöttem, hogy megmentem az életét azzal, hogy vámpírrá változtatom. De a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan azt én elterveztem.. Mert én csak szórakozni akartam vele.. mert a szeretet kimutatására képtelen vagyok. Ehelyett viszont ő egészen megbonyolította a dolgokat azzal, hogy az átváltozása után kötődni kezdett hozzám. Mint az átváltoztatójához. Szerelmet is vallott nekem, de én tudtam, hogy az érzelmei irántam nem valósok, mindezt csak a kötődése váltja ki belőle. Így hát egyfajta barátság extrákkal típusú kapcsolat alakult ki kettőnk között.  Ha meg kellene mondanom, hogy kit tekintek a legjobb barátomnak, akkor ő lenne az a személy. Csak kár, hogy többet érez irántam.
Nagyon örülnék, ha valaki elvállalná és megalkotná nekem a karaktert!!    Légysziii!!  

♠️ vámpír ♠️ 25/400 év ♠️ Álvaro Cervantes, Mario Casas
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 09, 2014 2:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Matt Hudson
Matt életem legújabb és legszenvedélyesebb hóbortja. Már egyszer-kétszer segítettem neki és ő is nekem. Már az első pillanattól kezdve tudtam mi ő és mégis hevesebben ver a szívem minden pillanatban amikor a közelemben van. Több mint két évszázada él a földön és mindig képes volt megtalálnia a helyét a világban.
Minden konkrétumot a megalkotóra bízok. Nem fogok kötekedni, de szeretném ha tudatában lenne a magalkotó, hogy szeretném összehozni a karakteremmel. Remélem hamar megérkezik. Nagyon nagy szükségem lenne rá.

♠ Vámpír ♠ 210 ♠ Mark Salling
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 07, 2014 5:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

jacqueline 'jackie' moriatty
Nem igazán szeretném megkötni a karaktert, de azért vannak elképzeléseim. Mindenképpen egy nagyon magabiztos, szókimondó, szinte néha fiús és közönséges tud lenni. Erős boszorkány, nehéz múlttal a háta mögött. Kihívó és merész, mégis barátságos, ha kell úrilány, és ami a legfontosabb, hogy tiszta lelkű. Nem gonosz, nem romlott.
A kapcsolatunkról annyit, hogy néhány éve ismertük meg egymást, méghozzá teliholdkor, amikor is valami oknál fogva megmentette az életemet egy vérfarkastól. Gyűlöli a vámpírokat, s minden természetfelettit. Velem mégis kivételt tett, s a barátommá lett.
Miatta érkeztem Mystic Fallsba, azt majd kitaláljuk együtt, hogy miért^^

Nagyon várlak!! Ha érdekel a karakter írj PM-et^^
ξ boszorkány ξ Kaylee DeFer   ξ 28  MEGÉRKEZETT!!! <3


A hozzászólást Greg Sutton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 19, 2014 5:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
♢ the light in the darkness

Tartózkodási hely :
♢ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking bourbonA poszt írója Victor Phillip Radev
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 06, 2014 9:38 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Lydia ---
Lydia az én kedves kis boszorkányom. Nem túl idős, hiszen csupán két-három éve sodort össze minket az élet. Akkoriban vesztettem el azt a boszorkányt, aki az előző években segített nekem.
Kettőnk kapcsolata kiélezett, hiszen kényszeredetten van velem. Az alkuja köti hozzám. Családját (akik örökbefogadták őt) veszedelem fenyegette, és egyedül az én karjaim alatt leltek biztonságra. Cserébe csupán annyit kértem, hogy legyen a boszorkányom.
Heves természetű, mint minden boszorkány. Szeretek biztosra menni, de esetében néha még előfordul, hogy nem tudja kordában tartani az érzéseit. Még nem hibázott... de ki tudja, a jövőben mi vár.
Mystic Fallsba akarom őt hívni. Feladatom lenne számára. A többit pm-ben megtárgyaljuk.

ξ Boszorkány ξ Nathalie Dormer ξ 22 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Vas. Jan. 05, 2014 6:40 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

greg sutton
Greg-el 2009-ben találkoztam Rio de Janeiro-ban. Éppen egy bárban szemlélődtem, amikor hirtelen odalépett hozzám és közölte: nem kellene egyedül ücsörögnöm és mivel ő is vámpír, szívesen felajánlja a társaságát. Tetszett a stílusa, viszont nem ájultam el tőle rögtön, majdnem minden nap találkozásról találkozásra engedtem fel mellette. Kapcsolatunk az én részemről hiába épült hazugságra (Charlotte-ként ismert, nem tudta a korom és a főbb vonalakon kívül nem sok mindent meséltem neki az életemről), valódi volt. Belé habarodtam és ő is ugyanígy érzett irántam, ám a sors ismét úgy döntött, hogy személyemnek nem valóak az ilyen érzések, hiszen egy év múlva egyik délután hazaérve a vérben úszó testére találtam rá. Azt hittem, hogy jelentősebb ellenségeim megtaláltak és így akartak jelezni, ezért még a földrészt is elhagytam. Ám belül teljesen összetörtem, talán a történtek félek ismét gyengéd érzelmeket táplálni valaki iránt.
Személyiségét tekintve igazi férfi, aki mellett nem lehet unatkozni. Intelligens, határozott, magabiztos, néha komolytalan és kitűnő humorral rendelkezik, viszont rendkívül makacs, majdnem azonos egyéniségünk miatt számos vitánk adódott, tehát nem éltünk idilli kapcsolatban, igenis sokszor szívtuk egymás vérét.


(Az előtörténet korai részeit az alkotóra bízom, de mint látható, Greg mégsem halt meg. Hogy milyen csoda folytán, azt együtt kitalálhatjuk, ahogy a városba érkezésének kellően frappáns okát is. (; Ami azt illeti, lenne is egy-két ötletem.)
ξ VÁMPÍR ξ JARED PADALECKI ξ 90 (28)  

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
ξ mystic falls && new orleans
Hobbi & foglalkozás :
ξ ruin your life
Humor :
ξ what are you talking about?A poszt írója Mackenzy V. Hale
Elküldésének ideje Vas. Jan. 05, 2014 5:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Venice Frost
Ő nem az a tipikus amerikai kislány. Csak kevesek tudják őt megítélni, hiszen a külvilágtól teljesen elzárva, egy elmegyógyintézetben éli mindennapjait New Orleans egy távoli szegletében. Hogy egészséges volt-e mentálisan, mikor három éve odajutott? A válaszom igen. Egészséges-e ma? Nem. Te hogyan viselkednél, ha három évig gyógyszerekkel tömnének, miközben semmi bajod, és olyan betegekkel élnél együtt, akik tényleg betegek?!
Miért fontos ez? Mert én juttattam őt oda. És miért? Mert boszorkány. A legifjabb leszármazottja annak a családnak, melyet el kell kerülnöm, kiiírtanom minden egyes leszármazottját... azok után, amit megtettem a nagyszüleivel.
A kislánynak betett az elmegyógyintézet... hallucinációk sorozata uralja elméjét. Néha kitisztul a feje, de nem számottevő az a pár óra. Mindenki bolondnak nézi, hiszen egy olyan erőről beszél, mely nem létezhet. Legalábbis a normális, tudatlan emberek számára a boszorkányság filmbéli ostobaság. Venice elméjét azonban ez emésztette fel... egy erő, melyet nem tud befolyásolni, és nem tanította meg neki senki, hogy boszorkányként ez normális... nem tudja használni. És addig jó nekem, míg ez így van. Mert ha megtanulja... a vesztemet okozhatja.
ξ Boszorkány ξ Taissa Farmiga ξ 17 év  penelope ---
Gyakran nevezik gonosz, agyafúrt boszorkánynak... de az egyszerű emberek, akik nincsenek beavatva a természetfeletti világba, el sem tudnák képzelni, hogy tényleg az. A nő, akivel már közel negyven éve folyamatosan meggyűlik a bajom, mert ott köt belém, ahol csak tud. Talán nem kellett volna megölnöm a családját a hatvanas években... de azt hittem, elég bosszú volt számára, mikor évekig a saját pincéjében tartott, és rajtam végezte beteges varázslatait, mikor varázsolni tanult. Történtek kellemetlen dolgok... szörnyen kellemetlen dolgok...
Soha nem ment férjhez. A kora nem látszik rajta, és ő maga is fiatalnak érzi még magát, így nem fél férfiak érzéseivel játszadozni. Egyszer biztosan emberére talál majd.
A pb-hez ragaszkodnék, a név azonban alkuképes. Sok tervem van a nőszeméllyel, így minden érdeklődőt szívesen avatok be a vele kapcsolatos elképzeléseimbe. 40
ξ Boszorkány ξ Jessica Lange ξ 50 körül  A hozzászólást Mackenzy V. Hale összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 14, 2014 9:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 05, 2014 2:56 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Ingrid Vermette
Ingrid egy nagyon távoli leszármazottam. A pontos rokoni kapcsolatot, már én sem tudom megmondani, de ezer ennyi év elteltével senki ne várja el tőlem, hogy tökéletesen vezessem a családfát. Mikor még kisbaba volt a szülei elvették tőle az erejét, hogy megóvják. Tudtam, hogy ezzel inkább csak veszélybe sodorják ezért rajta tartottam a szememet. Végignéztem, ahogy felnő néha segítettem is, de erről mit sem tudott, hiszen nem láthatott engem. Viszont, ahogy teltek-múltak az évek egyre inkább kíváncsibb lett a múltjára. Nevelőszülei nem titkolták előle, hogy örökbe fogadták úgy gondolták ebből csak még később nagyobb hisztéria lehetett volna. Kutakodni kezdett a múltjában és, mivel párszor szemtanúja volt a segítségemnek általában csak tárgyakat mozgattam, de elintézte azzal, hogy képzelődik.
De most, hogy teljesen beleásta magát a múltjába és rájött, hogy boszorkány sőt még rólam is sikerült feljegyzéseket találnia, ami teljesen másképpen van megfogalmazva, hogy egy normális átlagember képtelen legyen olvasni a sorok között. Neki sikerült. Most Mystic Falls-ba utazik, hogy még többet kutathasson, hiszen hiába próbálja rejtegetni a város vezetősége, hogy mi zajlik itt.. Ingrid nem egy ostoba lány, hogy ne jöjjön rá a dolgokra.. Minden helyzetben feltalálja magát és talpraesett. Pontosan ezért voltam mellette láthatatlanul annyi éven keresztül vissza-vissza tértem hozzá. Valamilyen szinten úgy tekintek rá, mint a saját lányomra.

// Hogy miért vették el az erejét a szülei.. Mitől akarták megvédeni? Az esetleges érdeklődőt PM-ben beavatom. Smile
A név és a play by is változhat, csak előtte egyeztess velem. :40:Jó pár ötletem lenne vele kapcsolatban, szóval örülnék, ha a lehető leghamarabb megérkezne. 31

ξ Ember ξ Peyton List ξ 25  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 05, 2014 2:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Paul Becker
Fellángolás volt, vagy sem, a mai napig nem tudom, de megtörtént. Őt átváltoztattam, de talán egy részem, ami még ekkor igencsak fiatalka volt, nem ismerte el, hogy többet érzek iránta, mint kellene, így magára hagytam. Azóta eltelt jó pár évtized, és mivel húgom keresésében nem ismerek határokat, nem voltam óvatos. Nyomomra lelt, s férfi hiúsága vezérelve meg akar keresni, és elégtételt akar venni. Nem tartozik az állatokból táplálkozók közé, valódi hidegvérű gyilkos, aki bármire képes.
Jövőbeli viszonyunk alakítása megbeszélés kérdése, nyitott vagyok. A múlt többi történése alakítható. Ha érdekel pm-ben keress meg Smile
ξ vámpír ξ Alex Meraz (alkuképes) ξ 540-600 év közötti  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 03, 2014 7:40 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Robert / Jesse / Jake ...
Egy kolléga, tehát ő is orvos... Egy görbe este után kicsit több is volt közöttünk, mint kolléga-kolléganő kapcsolat. Próbáltuk kerülni egymást, de... A beosztásunk szerint mindig ugyanakkor vagyunk ügyeletesek. Elég sok időt töltünk együtt, mégpedig a sürgősségi osztályon illetve a műtőben is. Mindketten elhivatottak vagyunk, nem ismerünk lehetetlent. Mindketten gyűlöljük azt, ha valaki meghal... Tud az én titkomról, arról, hogy én vámpírvérrel is gyógyítok. Először kicsit furcsállotta, most viszont már nem zavarja őt.

Kapcsolatunk: jó lenne, ha kikötne valaki Meredith mellett, és ő tökéletes lenne számára.
Név, kor, faj: a név változhat, nem szólok bele, ahogy abba sem, hogy hány éves, csak annyi, hogy 30 fölött legyen már... A faj pedig bármi lehet, ezt majd megbeszéljük.
Jellem, előtörténet: azon kívül, amit fentebb pötyögtem le, nem kötnék meg semmit sem.
PB: Jesse Spencer!!! (de alkuképes, a lényeg, hogy kék szemű legyen az illető... userem kék szem-mániában szenved) Cool

♠️ ember / vérfarkas / vámpír (amit szeretnél) ♠️ 30 feletti ♠️ Jesse Spencer (alkuképes)
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 02, 2014 3:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Renée Fray
Ő nem örökölte anyám képességét, így én maradtam a család fekete báránya. Amikor anyánkat holtan találtam, és apámat vádoltam érte, lépességem pedig ekkor előtört, és apám nem érte meg a reggelt. A család barátjához kerültünk, ahol megtudtunk mindent arról, mi van körülöttünk.
Vámpírokká lettünk, én visszakaptam a képességem, őt viszont alig háromszáz évvel később megölte egy vadász, és én nem tudtam mit tenni ellene. azóta valaki visszahozta, s kissé bosszús, amiért ez nem én vagyok.
Nash Petrova régi ismerősöm, és ő értesített róla, hogy látta életben. Közös megbeszélés alapján ez a szál is bonyolítható.
A jelleme alkotóra bízott, ahogy az is, mikor és ki hozta vissza a halálból. Pm-ben tárgyalhatunk róla Smile
♠️ szellemből lett vámpír ♠️ 686 ♠️ szőke legyen és fiatal legyen (pl: Abigail Breslin, Kate Bock
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 25, 2013 7:53 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Deborah / Sienna / Sheila ...
Egy ügyfelem, védencem. Pár hónappal ezelőtt megvádolták azzal, hogy megölte a saját vőlegényét/férjét vagy bárkit (rád bízom, hogy kit, nem szeretném megkötni)... Egy közös ismerősön keresztül megismerhettem őt, és a történetét, tehát egyúttal az ügy részleteit is. Nyomoztam, és minden jel arra mutatott, hogy ez a nő tette, azonban én nem igazán hittem el, hogy ő tette ezt. Egy olyan tettre csak egy elmebeteg képes, nem pedig ez a fiatal nő... Sikerült találni végül olyan nyomot, ami bizonyította ártatlanságát, ezáltal felmentették őt. De őt még ez sem nyugtatta meg, hanem mindenáron meg szeretné találni a valódi gyilkost, ezért nyomozni kezdett. Azonban megakadt, kihűlt a nyom, amit követett... Elkeseredésében azon gondolkodik, hogy ismét hozzám fordul segítségért.

Kapcsolatunk: én nem vagyok az a személy, aki közel körül a védenceihez vagy bárkihez, a családommal való kapcsolat miatt sem... de szeretném, ha valami baráti kapcsolat kialakulna közöttünk.
Név, életkor: A keresztnevek, amiket felsoroltam, nem mérvadók, csak kiírtam párat. A vezetéknév is teljesen rád van bízva.
Jellem, előtörténet: ezekhez nem igazán fűznék hozzá semmit sem, rád bízom teljesen...
Faj, PB: A faj választható. PB-nek viszont Lena Headey-t néztem ki, de ha van jobb ötleted, akkor alkuképes vagyok. Cool

♠️ vérfarkas / vadász / ember ♠️ 30-32 ♠️ Lena Headey (alkudozhatunk)
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 22, 2013 2:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Logen Hopewaley
Mit is tudnék Logenről mondani... Ő segített abban, hogy átváltozzak... Illetve az egész úgy történt, hogy volt egy kis konfliktusunk és adott a véréből, de én nem akartam vámpír lenni és ezt Logen is tudta... Szerencsére nem ő változtatott át! Viszont a tettei, és a makacs, akaratos, gonosz személyisége ellenére is beleszerettem... Viszont eltűnt az életemből, de a minap láttam a Főtéren.
//innentől az alkotóra van bízva minden, érdeklődni nálam lehet PM-ben Smile
UI.: nagyon szeretném, ha valaki megalkotná nekem. Nagy szükségem lenne rá.//


♠️ vámpír♠️ 600 ♠️ Enrique Iglesias
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
•• I'm A Man ••
•• The Regulator ••
Tartózkodási hely :
••Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
••try to be nice
Humor :
••annoyingA poszt írója Enzo
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 21, 2013 8:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Ren + Shore
Miután vámpírrá lettem, ismertem meg, és amolyan bajtárs lett, együtt utaztunk, amíg lehetett. Aztán körülbelül öt év ismeretség után engem becipeltek a laborba, ő pedig tovább járta a világot nélkülem. Most, hogy szabad vagyok, valamilyen úton módon tudomást szerzett erről, és felkeresi régi cimboráját.
További megkötés nincs. Vámpír legyen, szeressen élni, és ne tőlem függjön az élete, mégis ismerjen.
Ha elviszed, megköszönöm, ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

♠ vámpír vagy kortól függően ősvámpír♠ min. 170 ♠ Aidan Turner


A hozzászólást Enzo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 30, 2013 10:36 am-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Kedd Dec. 17, 2013 7:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Mackenzy Hale
Kenzi egy viszonylag fiatal, ám annál talpraesettebb vámpír. A lány New York egyik legrosszabb környékén élte tinédzseréveit, balhés társaságokba keveredett, nem vetett meg semmilyen drogot, alkoholt és hasonlókat. Egy éjszaka folyamán az utcán futottam össze vele, groteszk módon tőlem kért segítséget, mert ahogy fogalmazott: a barátait felfalta egy szörnyeteg. Kiderült, hogy egy vámpír volt és a nyakán tátongó sebből látszott, hogy őt is megtámadta, de valahogy sikerült elmenekülnie. Szívós kiscsaj volt és a tekintete furcsán csillogott, ezért szokásomtól eltérően megszántam. Hónapokkal később - eközben próbáltam észrevenni a benne rejlő lehetőségeket - átváltoztattam és elsőszámú informátorommá képeztem ki. Mai napig lelkesen és tökéletesen végzi feladatát, hiszen mértéktelenül hálás, hogy kiemeltem a mocsokból és olyanná tettem, amilyen most, tehát ravasszá, erőssé, műveltté és egy igazi bestiává. Jelenleg Mystic Falls felé tart.

♠ vámpír ♠  100 (17) ♠ emma roberts


A hozzászólást Tatia Petrova összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 29, 2013 9:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére Go down
 

Keresem...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

 Similar topics

-
» ...... Weston // A Nővéremet keresem!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Május 19, 2018 8:49 pm
Szomb. Május 19, 2018 5:51 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3