Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 10, 2014 11:12 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Grant Ward

brett dalton † 27 év † vadász

// A név alkuképes, de ami pb-t illeti szeretném, ha maradna! Ha nagyon nem tudsz megbékélni vele esetleg alkudozhatunk!

Grant és én elég közel álltunk egymáshoz. Legalábbis én szeretném ezt hinni. Mindig is nagyon érdekes személyiség volt a számomra. Olyan valaki, akit bármennyire is próbáltam képtelen voltam megfejteni. A múltjával kapcsolatban nagyon titokzatos volt nem szívesen avatott be abba, hogy mégis mi történt a gyerekkorában, ami ennyire keménnyé tette. Nem az a nyálas típus, de nem is túlságosan és rideg.. Valahol a kettő között lézeng. Nem szereti a meglepetéseket mindent előre kigondol. Ezt onnan is tudom, mert egyszer születésnapjakor meg akartam lepni, de ennek elég rossz vége lett..
A lényeg az, hogy szeretném, ha visszatérne az életembe, hiszen a szüleim halála előtt nem sokkal hidegültünk el egymástól. Egy egyetemre jártunk, de ő elég sokszor eltűnt.. Soha nem árulta el nekem, hogy mit csinált.. Vámpírokra vadászott.

Bármilyen kérdésed van.. Csak írj. Nem harapok. 40

Még mindig nagyon, de nagyon várlak.  31 31 
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Kedd Május 06, 2014 7:28 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

tyler lockwood

michael trevino † 19 év † hibrid

Tyler Lockwoodra rájárt a rúd minden téren. Élete sosem volt egyszerű... egy összekavarodott szerelmi szál Annával, mely a lány halálával ért véget. Egy hosszú kapcsolat Caroline-nal, mely alatt Klaus Mikaelson hibriddé változtatta a fiút. De ennek is vége lett, mint mindennek a fiú életében. Caroline szakított vele, miután Galen Vaughn közbeavatkozott, és vadász génjeit kiasználva odaszúrt, ahol a legjobban fájt a szerelmespárnak.Ezután Tyler elhagyta a várost... talán csak a megfelelő időpontot várja, hogy visszatérjen, de nem tudja, mi várhatja itt.

// Tylerre már nagyon várnak, mind Mystic Fallsban, mind New Orleansban. 40

matt donovan

zach roerig † 19 év † ember

Matt sorozatbéli karakter, ezért szeretnénk, ha minél előbb megérkezne! : )

Matt egy átlagos srác kevésbé átlagos környezettel körülvéve. Ha a szükség úgy hozza, megmutatja kivételes bátorságát. A barátaiért bármikor, bármit megtenne. Gyerekkorát nem nevezhetjük tökéletesnek mivel az apját nem is ismerte az anyja pedig mindig valamilyen pasikkal szórakozott. Nővére sokban hasonlít édesanyjára ezért a kortól eltekintve ő volt az, aki mindig odafigyelt rá. A személyisége így alakult át egy felelősségteljes magabiztos talpakon álló fiatal férfivá. Habár még egy valamit nem küzdött le és az a szerénysége.
Rövid szőke hajához párosulnak mélykék szemei, amivel talán ha jobban próbálkozna több nőt is levehetne a lábáról. Többnyire sportos öltözéket visel, de nem állnak messze tőle az elegánsabb ruhák sem.
Matt most már túl van az érettségin, de a főiskolán még nem jelent meg... és a szerelmi élete sem lehet könnyű... hiszen Rebekah Mikaelson...Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 9:48 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Anthony Whale

Jonny Lee Miller † 35 év † Boszorkány

Amikor három éve fény derült boszorkányos képességeimre a szüleim azt hitték, hogy valami a fejemben nem stimmel és képzelődöm, ezért kérték szakember segítségét, aki nem más volt, mint Anthony... hosszú és nehéz út során azonban kiderült, hogy velem nincs semmi probléma, sőt megtudtam, hogy Anthony is a boszorkányok táborát erősíti. Találtam valakit, aki hitt nekem és aki még segíteni is tudott erőm kordában tartásában, valamint fejlesztésében. Csoda, hogy minél több időt akartam tölteni vele? Kapcsolatunk időközben elmélyült, ma már nyoma sincs az egykori terapeuta-páciens viszonynak, ennek ellenére szereti fitogtatni bölcsességét és elismerem, végtelenül intelligens és különleges. Az ambivalens nem elég kifejező arra nézve, ami kettőnk között van, mivel néha képesek vagyunk egymásnak ugrani, mégsem tudunk és nem is akarunk elszakadni egymástól. A barátság határairól pedig annyit, hogy igen, egyszer már átléptük, ám furcsa érzések is kavarognak bennem emiatt.
Mystic Falls-ba miattam jön, azért, hogy leellenőrizze, minden oké velem. Félt, utálja, ha Victor-nak kell segítenem még akkor is ha tudja, hogy a családomért bármit megtennék. Ennek köszönhetően vitázva köszöntünk el egymástól néhány hete.

(A pb-hez ragaszkodnék, a név változtatható, de változtatás esetén légyszíves jelezd, hogy te vagy az. Az előtörténetet az alakítóra bízom, minden másért nyugodtan keress pm-ben. ^^)Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 3:23 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Matthue de Clare

Hugh Jackman † 317-330 † Vámpír

282 éve és kilenc hónapja volt egy feleséged, a mi anyánk volt. Enyém és Leila-é. Ikertestvérek vagyunk, Leila perccel idősebb, s ez az egy perc elég volt ahhoz, hogy egy teljes napnak tűnjön. Anyánk tizennyolc évvel a születésünk után meghalt tüdőbajban. Boszorkány volt, aki oktatott minket, de nem akart nélküled tovább szenvedni velünk. Minket nevelőintézetbe zártak, én ott is ragadtam jó darabig, nővéremnek szerencséje volt. Már amennyire szerencse, hogy szellemkén él több száz évet, és megéli, hogy én hozzam őt vissza. Anyánk minig is azt mondta, hogy meghaltál, még mielőtt megszülethettünk volna. Ez részben igaz. De vámpírrá változtattak és érzéketlenül éled mindennapjaid, abban a tudatban, hogy úgy sem keresünk. De mi azt hisszük rólad, te vagy apánk gyilkosa. De te több vagy ennél, konkrétan az apánk. Nem sejted, hogy rád lelünk, de tudod, hogy elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megöljünk, amiért nem tudjuk az igazat.

Pb-nek örülnénk, ha maradna, de közös megbeszélés alapján változtatható.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 10:13 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

soren patrick hoechlin

Tyler Hoechlin † 720 (22) † Vámpír

Arrogáns, beképzelt, bunkó seggfej. Minden hidegen hagyja képtelen bármit is komolyan venni. Legalábbis látszólag úgy tűnik. Nem érdekli senki és semmi, bár ez sem teljesen igaz. Még, ha nem is kürtöli világgá belém esett. Egyszer, már elhagyott most pedig újra visszatért az életembe s megígérte azt, hogy többet nem tűnik el. (Mivel az user, már jó ideje eltűnt arra gondoltam, hogy megint leléphetett mindenféle szó nélkül, amiből lehetne később kisebb-nagyobb konfliktus.)
Eléggé őrült egy személyiség és szeret mindent kipróbálni, hiszen jó pár év van mögötte és ezek elég zűrös évek. Mégsem nyugalomra vágyik, hanem még több izgalomra.. Új dolgokat akar megtapasztalni..

// További szükséges információ megtalálható az előző user karakterlapjában:  KATT
Bármilyen kérdés merülne fel a karakterrel kapcsolatban csak dobj meg egy PM-mel és örömmel válaszolok legyen az bármi! Wink
A PB-hez ragaszkodom!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 5:41 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

---- rhodes

Ellen Page(változhat) † 20/260 év † Vámpírboszorkány

A hölgyemény egy mellékági Petrova, aki ugyan nem örökítette tovább a vérvonalat, és első ránézésre nem is tűnik Petrovának, a temperamentuma teljesen megegyezik a családtagjaival. Heves, makacs és rendkívül pimasz teremtés, s mióta a vámpír képességeit is egyszerre irányíthatja boszorkány képességeivel, nincs előtte legyőzhetetlen akadály... eddig legalábbis még nem esett rá példa.
Apja egy orosz kereskedő volt - nem  mellesleg boszorkány - anyja pedig egy bolgár nő. Viszont mindent a nővérének köszönhet, aki ügyes boszorkányként képes volt visszaadni neki képességeit (a vámpírboszorkányok jellegzetességeiről a fajleírásoknál olvashatsz), és azóta is vele tart. Egyetlen céljuk van: megtalálni a családjukat, mindenkit, aki még életben van, ezért útjuk most egyenesen Mystic Fallsba vezet.Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 10:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Ethan + Whitehorse
Ethannek 18 éves korában sikerült kiváltania a vérfarkas átkát. Egészen eme életkorának betöltéséig egy egészen átlagos életet tudhatott a magáénak. Suli, haverok, csajok, meg egyéb átlagos dolgok. De fél évre rá a születésnapján egy autóbaleset keretén belül minden megváltozott körülötte. (A részletet a leendő userre bízom. ) A balesetre egy Mystic Fallshoz közeli városkában, Daneville-ben került sor.
A kikötésem a karakter kapcsán csupán az, hogy Én mentettem ki Őt a felrobbanni készülő autóból és vittem korházba. De csak addig maradtam ott, amíg meg nem bizonyosodtam arról, hogy életben van és fel fog épülni. (Képtelen vagyok nem segíteni a rászorulóknak. ) Még maradtam volna, de nem tudtam.. Mystic Fallsba kellett jönnöm. Így otthagytam őt, mindvégig abban a tudatban, hogy  fogalma sincs róla, ki vagyok, ám valójában nagyon is tudomása volt rólam. Sőt, egyszer meg is látott a korházban, mikor épp a hogyléte felől érdeklődtem az egyik nővérnél. Úgyhogy  rögtön azután, hogy kiengedték a korházból, körbe szaglászott a környéken és fájdalmak ide vagy oda, utánam eredt.(Az autó balesettel csupán kiváltotta az átkát, még nem változott át. )
Nagyon nagy szükégem lenne Rád, légyszi alkossátok meg Őt nekem!  40 Ja, és aktív userre lenne szükségem! Smile
ξ vérfarkas ξBlair Redford ξ 18  

Vissza az elejére Go down

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Keresem :
my dearest bar owner ❥
Tartózkodási hely :
new orleans
Hobbi & foglalkozás :
practising magic
Humor :
if you don't make me angryA poszt írója Cheryl G. Cooper
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 10:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Nikolaus(cserélhető) + Alston
Ő egy átvehető karaker, pontosabban az én bátyám, akivel bár mindig is adódtak nézeteltéréseink, mi mindig is szerettük egymást, illetve kiállunk egymás mellett jóban-, rosszban. Legutóbbi találkozásunk egy veszekedéssel zárult, amire többek között az ellentétes nézeteink miatt került sor. Ő, egy vámpírvadászhoz méltóan, szereti a dolgokat erőszakkal elintézni, míg én inkább az ész érv híve vagyok, illetve a mágiáé. Velem egyidejüleg, benne is tovább él édesanyánk boszorkány génje. Többször is próbáltam már meggyőzni a mágia gyakorlására, de ezidáig semmit nem értem el a próbálkozásaimmal. Talán később majd megenyhül, mert én általában nem nyugszom le addig, míg el nem érem a kitűzött célomat.
Miattam érkezett Mystic Fallsba, mert megjelent rajta az Ötök testvériségének a jele és mivel gőze nem volt arról, hogy mi lehet, gondolt egyet és felkereste az ő imádnivaló húgicáját, hátha megszánja és útbaigazítja őt némi infóval.
A név változtatható, de a pb-hez ragazkodom!  31  40 
ξ vámpírvadász(és boszorkány) ξ Scott Porter ξ 30  

Vissza az elejére Go down

avatar
Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanA poszt írója Admin
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 9:00 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

ÚJ MINTA!


keresztnév + vezetéknév

Play by † Kor † Faj

Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.
Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.

Kód:
<center><div class="keresnev">keresztnév + vezetéknév</div><div class="kereskeret">
<div class="keresadat">Play by † Kor † Faj</div>
<table style="margin-top:0px;"><tr><td><div class="keresism">Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.
Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről. Kora, beceneve, rövid jelleme, kis élettörténet, és mi köze van hozzád. Ide írj egy kis ismertetőt a karakterről.
</div></div></td><td><center><div style="margin-top:0px;">
<center><div style="margin-top:-25px;">
<center><img src="http://www.kephost.com/images4/2014/4/14/a1_2014_4_14_6ivb18yr01.jpg" class="keresemkep"></div></center>
</td></tr></table></div></center>
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 29, 2014 6:47 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Gyere mááár!! *-*
Sebastian Dewdney
Sebastian 23 éves korában lett vámpír, különben meg 104 éves. A 4 évvel korábban elhunyt felesége változtatta át, és egészen a nő haláláig halálosan szerették egymást. Na de térjünk az elejére...
Agathat 3 éves korában fogadták örökbe, mert minden vágyuk egy kislány volt. És mivel nekik nem lehetett, ezért döntöttek így. Elég sok bajuk volt a lánnyal, de mindennél jobban szerették. Sajátjukként nevelték, és még a széltől is óvták. Persze Sebastian mindig is tudtam, hogy előbb, vagy utóbb meg kell tudnia a lánynak az igazat róluk. Csak a felesége halála után volt ehhez bátorsága, és nagy meglepetésére a lány nagyon is könnyedén fogadta a hírt. Pár év múlva, fogalma sincs, hogy ilyen, hogy történhetett, de beleszeretett abba a lányba, akit a feleségével együtt nevelt fel. Eleinte furcsán érezte magát a dolog miatt, de miután megtudta, hogy a lány is hasonlóan érez, közös elhatározással úgy döntöttek, hogy megpróbálnak egy esélyt adni a kapcsolatuknak...
Azóta eltelt másfél év, nagyon jól megvannak. De vajon a szerelmüket zavarni fogja az, hogy a lány egy egyszerű ember, és a férfi halhatatlan? Vagy lehet, hogy ez csak a kisebbik probléma... Vajon zavarni fogja Őket az, hogy Sebastian nevelte fel a lányt, a sajátjaként?
ξ vámpír ξ Ben Mckenzie ξ 23 (104)  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 29, 2014 5:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Teo Henderson
Drága kisöcsém.. A kapcsolatunk sosem volt túl fényes, ezt tudom jól. Tükrözi a jelenlegi helyzet is, hiszen abban a hiszemben éltem, hogy te már nem élsz. Ami része ugyan az igazságnak, de az egész sztoritól nagyon messze van. Gondolhatod, hogy meglepődtem, mikor kiderült az ellenkezője. Megöltelek, ez tény, de arról fogalmam sem volt, hogy rákaptál a vámpírvérrel való kísérletezésre. Ha őszinte akarok lenni, nem lep meg, hisz orvosnak készültél, az pedig gyógyít.. Ahogy te is akartál az egyetem után. Derékba törtem a karrieredet, megértem, ha mérges vagy rám. Teljesen jogos.. De a család az család marad, a vér vér marad, a testvér pedig testvér marad, legyen az vámpír, vagy vérfarkas. Soo, igen, téged leginkább ezzel tudnálak jellemezni.

több infó ITT.

// nagyon várlak! 31
ξ Vámpír ξ Chad Michael Murray (alkuképes) ξ 22

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 28, 2014 6:55 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sebastian, Warren Wallnor
Ő lenne az, aki megmentette az életemet, aki kirángatott a lakásból, hogy ne vesszek oda, egy fiatal vérfarkas és egy mocskosan jó képű kölyök kezdődő románcának a két család közötti viaskodás vetett véget. Lelkileg megviseltek a történtek, nem beszélve arról, hogy mikor a hajóra felszálltam közölted, hogy a te családod irtotta ki az enyémet. Villámcsapásként ért, hogy te is egy vagy közülük.
Én eljöttem, te pedig megtörtél minden kapcsolatot, hiába töröm magam, egy egész óceán választ minket el. Meg akarlak találni, megbeszélni, hogy mi történt és miért titkoltad, előlem mi is vagy.
(alkúképes vagyok, mint névben, mint a pb-en, csak jelezz, ha megérkeztél.  40 )
ξ Vámpír ξ Fransisco Lachowski ξ 25 (70)

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 27, 2014 7:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Charity +Winchester
Ő egy átvehető karakter, bár némileg változtattam rajta, mivel a saját karakterem is átalakításokon esett át.
Személyiség: Pörgős, életvidám csajsziról van szó. Hozzám hasonlóan Ő is él-hal a partikért, annyi különbséggel, hogy Ő jókislány mivoltából adódóan sosem marad néhány óránál tovább egy buliban. Nincsen sok barátja, nehezen megnyíló típus, pont emiatt nagyon meg is válassza a barátait. Okos, inteligens, talpraesett, ahogyan a családunk többi tagja is. Más szóval, Ő lenne az én női változatom, picit visszafogottabb kiadásban. Velem ellentétben ő mindig is tudta, mivel szeretne foglalkozni az életben.. nem engedi magát befolyásolni és pont ezért, meg is tesz mindent a céljai elérése érdekében. Egészen kiskora óta szereti a nyelveket, sőt harmadikos korára már két nyelven is beszélt (angolul és a spanyolt is törte). Legmerészebb álmai között két dolog szerepelt, ugyanis a jövőben vagy angoltanárként, vagy újságíróként akarta megkeresni a napi betevőjét. Végül sikerült is felvételt nyernie a Whitmore egyetem angol irodalom szakára. (Jelenleg első éves.) Ha egy szóval kellene jellemeznem a húgomat, akkor az a kitartó lenne. Bármire képes, ha a céljainak elérése a tét.
Külső: Vállig érő, sötétbarna haj, kerek arcforma, fürkésző, barna szemek, elengedhetetlen mosoly, kecses mozgás, formás testalkat. Mi mást írhatnék?
Cher lenne az én egy szál húgom, akihez mindig is szoros szálak fűztek. Habár akadtak azért komolyabb vitáink, mint az általában történni szokott a testvérek között, de soha nem fajultak el annyira a dolgok, hogy ne végződjön nevetéssel az egész. Bár jóval fiatalabb nálam, mégis sokkal érettebb a koránál. Kettőnk közül mindig is ő volt az okosabb, hiába szereztem majdnem jogi diplomát, Ő sokkal szorgalmasabb nálam. Mindig megszerzi amit akar és ez a pasik esetében is igaz.A kapcsolatunk kiskorunk óta páratlan, szinte mindig kiállunk egymás mellett ha probléma adódna. Ha későn jöttem haza, ő falazott nekem a szülőknél, én meg cserébe bemutattam pár multimilliárdos pasi ismerősömnek, hadd élvezze az életet. Persze a vérmérsékletünk is hasonló, nemcsoda tehát, hogy ő sem veti meg a kalandokat. De ő nem adja oda magát bárkinek, aki szembe jön vele az utcán! Visszafogottan flörtöl, ahogyan azt kell.
Jelenleg a Whitmore Egyetemen tartózkodik és én vagyok az angol tanára, amit nem igazán szeret hangoztatni. Szeretném, ha velem ellentétben ő ember maradna, de ezen a téren hajlandó vagyok változtatni.
ξ ember ξ Sofia Black D'elia ξ 19  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 26, 2014 5:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Kieran +O'Connell
Kieran atya az átlag lakósok számára a Francia negyed lelkészeként ismert, aki tud a New Orleans-ban élő természetfelettiekről sőt mi több, minden erejével azért küzd, hogy a béke meg is maradjon szeretett városában. Verbénát iszik, hallott az ősi vámpírokról. Ha kell alkut is köt az ellenséggel, egyszóval bármit megtesz, hogy megvédje az unokahúgát, azaz engem. Nem szeretné, ha én is belekeverednék a vámpírok dolgába, emiatt ha velem van,úgy is válogatja meg a szavait, hogy még véletlenül se kotyogjon ki semmi árulkodót.
A boszorkányok szövetségese volt, egész addig míg el nem árulták őt és ez az elárulás végül az unokaöccse (Sean, az ikertestvérem) halálával végződött.  A boszorkák ugyanis megátkozták a testvéremet, valami borzalmas átokkal, mely teljesen elvette az eszét és végül öngyilkos lett. Ő a Frakció vezetője, egy emberekből álló csoport, akik vámpírokkal és boszorkákkal alkudoznak a halandók érdekében.  Szeretném, ha megalkotná valaki a nagybátyámat!  40 
ξ ember ξ Todd Stashwick ξ 44  Sean +O'Connell
Ő az én ikertestvérem, aki sajnálatos módon a boszorkányok ármánykodásainak áldozatául esett. Egy borzalmas rontást bocsájtottak rá, mely egy brutális tömegmészárlásra késztette, majd végül annyira elvette az eszét, hogy öngyilkosságba menekült. S minderre egy templomban került sor..  Halála után sem feledkezik meg rólunk, egyik szemét mindig rajtam, másikat pedig a nagybátyánkon tartja. Bár, emberként már nem lehet mellettem,  mindemellett én örülnék, ha valaki megalkotná nekem!  40  
ξ szellem ξ Matt Kabus ξ 25 

Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Keresem :
maybe he's the only one who one way or another, but always be with me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 24, 2014 5:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Greg Sutton
(Az előző user előtörténetét itt találod. Csakis olyan usert várok, aki tudja hozni az elvártakat és minimum az előző user színvonalát, úgyhogy előre is bocsánatot kérek, ha kritikus leszek.)

Greg-el 2009-ben találkoztam Rio de Janeiro-ban. Éppen egy bárban szemlélődtem, amikor hirtelen odalépett hozzám és közölte: nem kellene egyedül ücsörögnöm és mivel ő is vámpír, szívesen felajánlja a társaságát. Tetszett a stílusa, viszont nem ájultam el tőle rögtön, majdnem minden nap találkozásról találkozásra engedtem fel mellette. Kapcsolatunk az én részemről hiába épült hazugságra (Charlotte-ként ismert, nem tudta a korom és a főbb vonalakon kívül nem sok mindent meséltem neki az életemről), valódi volt. Belé habarodtam és ő is ugyanígy érzett irántam, ám a sors ismét úgy döntött, hogy személyemnek nem valóak az ilyen érzések, hiszen egy év múlva egyik délután hazaérve a vérben úszó testére találtam rá. Azt hittem, hogy jelentősebb ellenségeim megtaláltak és így akartak jelezni, ezért még a földrészt is elhagytam. Ám belül teljesen összetörtem, talán a történtek félek ismét gyengéd érzelmeket táplálni valaki iránt.
Személyiségét tekintve igazi férfi, aki mellett nem lehet unatkozni. Intelligens, határozott, magabiztos, néha komolytalan és kitűnő humorral rendelkezik, viszont rendkívül makacs, majdnem azonos egyéniségünk miatt számos vitánk adódott, tehát nem éltünk idilli kapcsolatban, igenis sokszor szívtuk egymás vérét.

(Az előtörténet korai részeit az alkotóra bízom, de mint látható, Greg mégsem halt meg. Hogy milyen csoda folytán, azt együtt kitalálhatjuk, ahogy a városba érkezésének kellően frappáns okát is.)
ξ vámpír ξ Jared Padalecki ξ 90 (30)

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 24, 2014 3:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sebastian Dewdney
Sebastian 23 éves korában lett vámpír, különben meg 104 éves. A 4 évvel korábban elhunyt felesége változtatta át, és egészen a nő haláláig halálosan szerették egymást. Na de térjünk az elejére...
Agathat 3 éves korában fogadták örökbe, mert minden vágyuk egy kislány volt. És mivel nekük nem lehetett, ezért döntöttek így. Elég sok bajuk volt a lánnyal, de mindennél jobban szerették. Sajátjukként nevelték, és még a széltől is óvták. Perzse Sebastian mindig is tudtam, hogy előbb, vagy utóbb meg kell tudnia a lánynak az igazat róluk. Csak a felesége halála után volt ehhez bátorsága, és nagy meglepetésére a lány nagyon is könnyedén fogadta a hírt. Pár év múlva, fogalma sincs, hogy ilyen, hogy történhetett, de beleszeretett abba a lányba, akit a feleségével együtt nevelt fel. Eleinte furcsán érezte magát a dolog miatt, de miután megtudta, hogy a lány is hasonlóan érez, közös elhatározással úgy döntöttek, hogy megpróbálnak egy esélyt adni a kapcsolatuknak...
Azóta eltelt másfél év, nagyon jól megvannak. De vajon a szerelmüket zavarni fogja az, hogy a lány egy egyszerű ember, és a férfi halhatatlan? Vagy lehet, hogy ez csak a kisebbik probléma... Vajon zavarni fogja Őket az, hogy Sebastian nevelte fel a lányt, a sajátjaként?
ξ vámpír ξ Ben Mckenzie ξ 23 (104)  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 21, 2014 9:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Nagyon, nagyon, nagyon nagy szükségem lenne rád!!   cukivagyok: 
adam ---
Adam lenne azon elveszett gyermekek egyike, akiket a születésük pillanatában ismeretlenek ragadtak el a szüleiktől. Mindez a korházban történt, a legmegbízhatóbb környezetben. Erre az elrablásra amiatt került sor, mert egy falka vérfarkas felfigyelt rá. Így hát, elrabolták és a szüleim a mai napig nem tudják, mi történhetett vele. Merthogy Adam lenne az én elveszett kisöcsém, akiről soha nem szereztem tudomást. A szüleim nem látták értelmét beavatni a dologba, hisz azzal csak elszomorítottak volna.
Nem akarok túl sok mindent kikötni a karakterrel kapcsolatban, csak annyit, amennyit még szükségesnek vélek!
Mivel én nem tudok a létezéséről(a szüleim róvására), ő szerez tudomást rólam, hogy van egy nővére, akit feltétlenül meg is akar majd ismerni. A West nevet is csak annak érdekében veszi fel, hogy így könnyebben rám lelhessen. Már kisgyerekkora óta abban a tudatban nőtt fel, hogy ő vérfarkas és hogy a jövőben, valamikor majd meg is kell ölnie valakit az átok kiváltása érdekében. Egy barátságos klán nevelte, mintha soha nem is rabolták volna el őt sehonnan. Erre a titokra ő a 18. születésnapja után jött rá, mikoris az egyik falkatag véletlenül elszólta magát. Végül ő lett az a szerencsétlen is, akinek a véletlenszerű megölésével törte meg Adam az átkát.
Ennyit szeretnék kikötni, a többit Rád bízom! :cukorborso: 
UI: Gyere gyorsan, mert  a nővérednek hatalmas szüksége van Rád! 40 40 
ξ vérfarkas ξ Eric Saade ξ  22 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 20, 2014 12:32 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Élise ---
Élise egy gyönyörű, francia lány. Ismeretségünk egészen csecsemőkorára tehető vissza, mikor megmentettem őt egy kigyulladó autóból. A szülei odavesztek, értük már semmit nem tehettem. Nem mintha akartam volna. Kötődés alakult ki kettőnk között, ám mindez távol áll mindenféle szerelmi vívódástól.
Élise azóta már felnőtt, de útjaink folyamatosan keresztezik egymást, mikor alkalmanként kitérőt teszek Párizsba. Hálás az életéért, és már néhány hónapja azon töri magát, hogy elérje komoly szándékát: vámpír akar lenni, méghozzá általam. Nem egyszer kísérelt meg kárt tenni magában, de a vérem mindig meggyógyította, és kudarcot kudarcra váltott.
Most viszont bejelentés nélkül készül New Orleansba jönni, hogy meglepjen engem. Azzal viszont még én sem vagyok tisztában, hogy mi is az, amit még előlem is titkol. Mert mint mindenkinek, neki is megvan a maga keresztje.

A név alkuképes, a pb-t szeretném tartani. 40 kérdés esetén pm-ben elérhető vagyok. 40

ξ Ember ξ Sophie Turner ξ 18 év  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 9:38 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Drake ....
//A név alkuképes, csak jelentkezz, hogy megjöttél.  Smile  //

Kedves Drake, te lennél az a férfi, aki meg tudná puhítani a kemény szívemet, még szellemként láttalak meg Párizsban, úgy érzem, hogy te is láttál, de lehet ezt már beképzeltem. Bár már megszoktam, hogy senki nem lát. Egy egészen karakán férfi vagy, nem félsz az erőszaktól, de még is, a nőkkel nagyon édesen bánsz. Egyszer egy kis segítségre szorultál és nem tudom honnan jött egy csöpp kis erőm, de megmentettelek, azonban nekem ismét fel kellet, éledjek, így el kellet, hagyjalak. Amolyan védőangyal szerepet játszottam. Azt hiszem az az érzés is feltámadt bennem, miközben én életed része lettem, amiről te neked fogalmad sem volt, feltámadtak azok az érzések, amit régen éreztem férfi iránt.  Talán ismét érezhetem azt amit még eddig nem sikerült.
Nagyon várom, hogy felbukkanj, hogy most már megbeszélhessük, hogy nem képzelődtél.  

Várlak.  31 

ξ szabadonválasztott ξ Connor Bennett ξ 400  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 9:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Clay/ Clayton xy
Nevelőotthonba kerültem, miután anyám meghalt. Majd onnan megfelelő 21 éves koromban ki a nagyvilágba. Te amolyan támaszom voltál, nem láttál bennem mást, mint egy elveszett kislányt, aki végül megerősödött melletted, s talán már a megszokás, a tudat, hogy boszorkány vagyok egyre sejtelmesebbé tette érzéseid. Atyáskodtál, majd eltűntél, mert mellettem attól félhettél, hogy igazi éned elrejted, s ha azt a feled megismerem eltaszítlak magamtól.
Fétisem lett, hogy keresselek, s közben rá kellett jönnöd neked is, hogy rég nem vagyok olyan jó, mint amilyennek hiszel, hisz nekem is jó pár ember vére tapad már a kezemhez, akárcsak neked.

Részletek pm-ben tárgyalhatók! Very Happy
ξ Utazó, Boszorkány, Vérfarkas ξ Robert Buckley (alkuképes) ξ 280-350

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 6:54 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Dahlia Scott
Dahlia Scott... Ő lenne a célpont, akit el kellett volna tennem láb alól, de józan eszemre hagyatkozva, és persze a vonzalomra amit iránta érzek, nem teljesítettem ezt a megbízást. Amennyire én ismertem meg őt, egy aranyos lány, aki szeret viccelődni, de szintúgy szereti szívni az emberek vérét, gyengéd beszólásokkal, amiket nem feltétlen gondol komolyan. Nem szeret senkit sem megbántani, akivel lehet jó viszonyt akar ápolni, de ha ez nem akar összejönni akkor annyiban hagyja. Ez nem jelenti azt, hogy nem kitartó, mert az, ha például valakit megbánt, akkor addig győzködi, hogy bocsásson meg, míg a másik félnek már nem lesz egyéb választása. Olyan egy-másfél hete találkoztunk, és kialakult egyfajta vonzalom egymás iránt, habár egyikünk sem akarja a másiknak elmondani ezt.
//Ötlet, vagy kérdés esetén nyugodtan fordulhatsz hozzám PM formájában, ET-hez szabad kezet adok, de ha nem tudsz mit, akkor szintén csak küldj egy üzit, és kitalálunk valamit. Wink//

ξ Vérfarkas ξ Amber Heard ξ 20-22 A hozzászólást James Miles összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 21, 2014 9:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 19, 2014 8:57 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Alphonz Bellatunde Delgallo
Másnéven Papa Tunde, így ezzel a névvel is lehet őt regisztrálni. Ő egy sorozatbéli karakter a The Originals c. sorozatból, kinek megjelenését itt is nagyon várom.  :033: 

Papa Tunde a 20. század elején a francia negyedben élő boszorkányok fejének gondolta magát. 1919-ben két fiával az oldalán visszatért a városba, ahol megkezdte hátborzongató tevékenységét: egy rejtélyes tőr segítségével furcsa szimbólumot vésett áldozatai (vámpírok, vérfarkasok, akár boszorkányok) homlokára, miután egy varázslat segítségével kiszárította testüket. A rituálé segítségével magába szívta az áldozatok erejét, innen fakadt az ereje.
Klaus azonban rájött sebezhető pontjára: a két fiával jelent meg mindenhol, ebből fakadóan kitalálta, hogy valószínűleg a két fiából is erőt merít, így a két fiú levágott fejét Papa Tunde elé vitte, majd kinyomta a férfi szemeit, mely Papa Tunde halálát okozta 1919-ben.

A visszatérését ide kicsit más formában tervezzük, mint a sorozatban, így ha érdekel a karakter, mindenképpen keress pm-ben. :033:

ξ Boszorkány ξ Owiso Odera ξ 150 körül  Celeste Dubois
Ő szintúgy sorozatbéli karakter, akit a sorozatban Sabine testében láthatunk viszont. 40

Sabine személyisége eléggé kétoldalú. Látszólag barátságos, kedves, de nem kis áldozatok árán végül kiderült, hogy valójában semmi sem az, ami látszik. Sabine testében már egy éve Celeste Dubois irányítja őt, aki Elijah Mikaelson egykori szeretője és szerelme volt, ám a lányt boszorkányságért vízbe fojtották.
Azóta Celeste más boszorkányok testében élt tovább, majd ha szabadulni akart a testtől, öngyilkosságot követett el. Éltetőeleme a bosszú, melyet Klaus Mikaelson ellen táplál, hiszen őt okolja haláláért.

Mivel a játékunkban még nem zajlott le az első aratás, így őt nagyon várjuk. 40


ξ Boszorkány ξ Shannon Kane ξ 28 év körül  

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 15, 2014 10:08 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Stephanie Fowler
Hiába vagy a testvérem, nem ismerlek igazán. Ugyanis tiniként lázadó voltál, és minden vágyad az volt, hogy kikerülj a nagyvilágba. Amikor megöltél valakit, az átkot is kiváltottad ezzel, ekkor fordultál hozzám, segítsek neked túllépni ezen, mert nem tudtad kontrollálni. Ezekben a hetekben sok időt töltöttünk együtt, már-már túl sokat is, de örültem, hogy segíthettem neked.
Miután sikerült végre ''jobban'' lenned, összeszedted a ruháidat, és se szó, se beszéd nélkül eltűntél. Nem hallottam felőled az elmúlt években semmit. Nem adtál jelet magadról, azt sem, tudom élsz vagy halsz -e... Én reménykedem, hogy az előbbi az igaz. Fontos vagy a számomra.

Egyéb megjegyzések: Minden rád van bízva, a keresztnév változhat, de a vezetéknév maradjon meg Fowlernek (ha csak nem mentél férjhez véletlenül). Az életkorod valahol a 30 közelében legyen, a faj pedig vérfarkas. A jellemzés, előtörténet a te fantáziádra bíznám. A PB-ajánlatom Marion Cotillard, de ez alkuképes, szóval változtatható. :mer:


ξ vérfarkas ξ Marion Cotillard (alkuképes) ξ 30 környékén

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 12, 2014 12:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

lexi branson
Lexi egy eléggé idős vámpír, aki 1864-ben vette pártfogoltjai közé Stefan Salvatore-t, az akkor még újszülött vámpírt, és tartott ki mellette minden nehéz időszakban. Együtt bulizták át a hetvenes éveket, de az sem szorulhat véka alá, hogy Lexi-t egykoron gyengéd érzelmek fűzték Damonhoz is, aki azonban csak játszott az érzéseivel, hogy átvágja a lányt.

Ami a játékban történt: Lexi ismét vámpír lett, miután Esther segítségét kérve az ősi boszorkány feltámasztotta Őt. Bosszúja szinte rögtön lesújtott Damon Salvatore-ra, aki egykoron szíven döfte őt egy karóval, majd megbékélt, s újabb életcélt keresett magának. Stefan Salvatore mellett áll, mint kizárólagos legjobb barát, és egyengeti az ifjabbik Salvatore egyre göröngyösebb útját.
ξ Vámpír ξ Arielle Kebbel ξ 352 év /kinézetre 21 év


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 12, 2014 11:45 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vincent+ Colbert
Vince egy átvehető karakter, akit nagyon várok vissza!  40 Az előző user et-jét ITT találod meg!! Ő lenne az én ex barátom, akivel nemrég ismét összefutottam MF-ban, bár azóta se láttam. Mindenesetre azon az ominózus találkozón még mindig égett köztünk a levegő, mintha nem is szakított volna velem. Kiegészítésképp még megjegyzem, hogy azért szakított velem, mert féltékeny volt és azt hitte, hogy megcsalom, míg a valóság igen távol állt ettől: éppen egy ősi vámpír elől menekültem és ezért voltam folyton elérhetetlen.
A személyiségét a megalkotóra bízom, csupán annyit szeretnék még kikötni, hogy ő a megszokott vadászokkal ellentétben nem megszállottan, hanem csak szórakozásból öldösi a vérszívókat. (Pl. először felbérelték, hogy ezzel foglalkozzon.) Ha bármi kérdésed adódna a karakterrel kapcsolatban,  csak dobj rám egy PM-et és igyekszem  minden egyes részletre válaszolni! Smile
ξ vámpírvadász ξ Ian Harding ξ26Erica + Lovegood
Te lennél az én kollégiumi szobatársam, akivel az egyetem kezdete óta még nem sikerült összefutnom. Hogy miért? Hát, te egy eléggé hiperaktív jellem vagy, ám mindemellett szerény is, így emiatt csak a legközelebbi barátaid társaságában vagy képes teljesen megnyílni. Nehezen oldódsz fel mások társaságában, de amikor ez sikerült, többé be nem áll a szád.  Nagyon szereted a a szórakozást, a bulizást, az alkoholt is csak mértékkel és ezt a határvonalat mindig meg is tartod. A szakot, melyre jársz rád bízom; lehetsz dráma tagozatos, orvosis vagy akár a pszichológia hallgatója is. Amennyit eddig tudok rólad az az, hogy szereted Bon Jovit, az 1D-t és a Little Mix lányokat(a kiakasztott plakátjaidból megítélve), illetve a sminkkellékeket sem veted meg.
A személyíséged további pontjait az alkotóra bízom!  40 
A play by-t  meg nagyon szeretném, ha megmaradna, de kivételes esetben hajlandó vagyok alkúdni is. Légyszi, gyere, mert nagyon várlak!  40 
ξ ember/boszi/tündér ξMegan Nicole ξ 19  

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére Go down
 

Keresem...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

 Similar topics

-
» ...... Weston // A Nővéremet keresem!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3