Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 06, 2013 9:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Kendra & L
A csók végén picit lejjebb vitte rajtam a tekintetét, gondolom biztos ő is érezte hogy beindított bennem valamit.. ami még engem is meglepett, hogy ennyitől.. de hát Kendráról van szó, szóval nem is agyaltam ezen többet..ez volt a magyarázat, azt hiszem.. Egyáltalán nem éreztem magam zavarban, sőt..
- Igazad van.. hagyj csak így, "szenvedni." - Felhúzva szemöldököm figyeltem rá.. igazából azért erőltettem ennyire ezt a témát, mert kíváncsi voltam arra hogy mennyire adja könnyen magát. Semmi több, azt hiszem. Bár őt ismerve úgyis kiélvezi a helyzetet.. legalábbis fordított esetben én biztos ezt tenném. Rátennék még, és utána abba hagynám.
Felnevettem a nézésén, ezzel az egésszel nehezen tudtam betelni. Nagyon is élveztem a helyzetet..
- Én? Gonosz? - Emeltem meg a hangomat, és úgy tettem mint aki teljesen leblokkolt azon amit mondott.. pedig ezzel nem mondott újat..
A kulcsokat elég messze hajíthattam, ugyanis szerintem emberi füllel nem is hallottam volna meg ahogy leesik a földre.
- Hát.. szerintem akkor álljál neki keresni, de én innen egy lépést sem mozdulok.- Nevettem fel ismét, kicsit gonoszan. Teljesen biztos voltam magamban még mindig hogy neki is bejön ez az egész.. Nem sokkal ezek után pedig elindultam, persze nem a kulcsok irányában.. már csak azért se, hátha hamis reményeket keltek benne. Egy jó ideje sétálgattunk, szinte már a szám is kezdett elkékülni annyira fáztam.. fogalmam sincs mióta fagyoskodhatunk kint, de már jó lenne valahova betérni.
- Ezzel én is így vagyok..de ..figyelj már.. akadt egy kis probléma...azt hiszem.. eltévedtünk..- Kinyögtem nagy nehezen, de már muszáj volt ugyanis szerintem már egy jó ideje körbe - körbe sétálgattunk az utcán, egy csomó ház tök ugyanolyannak látszott és ez nagyon nem tetszett..  Nem fordultam hátra, csak ugyanúgy húzva magam után mondtam neki, így csak a hátamat láthatta.. azt sem csodálnám ha nem hallotta amit mondtam.
- Ezzel egyet is értenék, de csak a magad nevében beszélj.- Célozgattam arra, hogy szerintem én tök normális vagyok, vele ellentétben. Amit persze még én sem hittem el.
- Ha így folytatjuk mi fogunk megfagyni nem a kutya..- Morogtam Kendrának, komolyan mintha a kutya lenne a legfontosabb jelen pillanatban. Nagyon is zavart hogy nem tudom merre lehetünk.. és ez a viselkedésemen is meglátszott.. bár nem értem, hogy miért pont rajta vezetem le ezt is..


Zene: Bigbang - Bad Boy
©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 06, 2013 9:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12


Adél &

Aaron


Már olyan rég keresem szerelmem gyilkosát, hogy a szívem sajog bele. Miközben az utcán sétálgattam nekem jött egy szép lány. Gondolataim más fele jártak, de nem lehettem vele bunkó.
- Helló - Köszöntöttem őt kedvesen, majd eleresztettem egy lágy mosolyt. Kedves lánynak tűnt, de nem ingathattam meg a célomtól. Tovább sétáltam, de hirtelen valami fejembe ötlött.
- Te is?? - Néztem rá értetlenül, majd még jobban közelebb mentem hozzá és megéreztem az illatát. Egy vérfarkas volt, de vajon tudja ő, hogy az?

▽▽▽▷ - ▷ - ▷ szióka én meg ichlet hiányban szenvedek! ▷ ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 06, 2013 7:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12


|| Második játék ||Adél & Aaron


Nem hiszem el, hogy Neal csak úgy lelépett. Már az is végigfutott az agyamon, hogy esetleg az ex barátnője tett vele valamit, de ha így is lenne se tehetnék semmit. Direkt azért álltam össze vele, mert szükségem volt a képességeire. Oké, idővel már sokkal többről szólt, de a kezdetekben ez volt a felállás és most nem tehetek semmit sem annak érdekében, hogy valahogy előkerítsem. Bár lehet, hogy ő az, aki megsértődött, amiért Thayer-t felvittem a szobámba és egy pár órára kettesben maradtam vele. Az egyszer biztos, hogy mind a ketten elég hamar felkapjuk a vizet és besértődünk. Legalábbis az utóbbi időből erre sikerült rájönnöm. Most pedig valahogy még megoldani sem sikerült, mert szándékosan vagy nem szándékosan elkerültük egymást.
Plusz tehernek még itt van az is, hogy oda kell figyelnem minden egyes lépésemre és ki kell derítenem mi történt a mi kis barátunkkal. Úgy érzem, hogy tartozom neki ennyivel. Pedig ez aztán nálam tényleg nem szokás. Az esetek többségében teszek az emberekre meg az érzéseikre, de mivel Thayer amolyan barátféleség vagy mi - amiben nem igazán volt részem az életem során - a legkevesebb, hogy segítek neki. Persze az én elcseszett kis dolgomba Milena-val nem szívesen rángatnám bele, szóval azért attól megpróbálom távol tartani.
Gyalog indultam el otthonról egy kis levegőre volt szükségem, hogy tisztán tudjak gondolkodni. Egy olyan házban, ahol szinte minden négyzetméteren egy Neal-el kapcsolatos emlék bukkan fel ezt nem tehetem meg. Viszont, ha sétálok egyet talán sikerül egy kicsit tisztábban gondolkodnom.
A szél az arcomba fújta a hajamat én pedig épp azon voltam, hogy félretűrjem, amikor befordultam a sarkon és kis híján fellöktem a velem szembe jövő alakot. - Bocs. - Mormogtam ennyit, majd gyorsan megigazítottam a hajamat és egy csodálatos kék szempárral találkozott a tekintetem.
•• Words: 287 •• Music: ez •• Note: béna vagyok kezdőkben. :c •• ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 05, 2013 11:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12


Kendra & L

Fura volt érezni másnak az érintését, talán amióta Sean-el voltam soha senkinek se engedtem ezt meg. Másnak valószínűleg most mostam volna be, vagy törtem volna darabokra a kezét, de L más volt. Érintésének hatására éreztem egy bizsergést, ami az egész testemet bejárta. Csók közben a kezemmel a hajába túrtam, de egy pillanatra se szakítottam el ajkainkat egymástól. Élvezni akartam minden egyes másodpercét, ami valószínűleg elég beteges dolog volt tőlem ,de az élet mindig is szolgálhat meglepetésekkel. L számomra olyan volt, a sors, az élet fura szerzeménye, de persze jó értelemben. Éreztem teste közelségét, mire én is közelebb léptem hozzá, majd a csók végén picit zavarba jöttem. Igen, azt hiszem elég nyilvánvalóvá tettem most már, hogy kedvelem őt, de még magam sem tudtam, hogy mennyire is.
Rápillantottam, majd egy másodpercre lejjebb siklott a tekintetem és ekkor még nagyobb lett a mosolyom. Fura volt, hogy már ennyitől sikerült ezt előhoznom belőle. Soha se gondoltam volna, hogy egy csókkal, érintéssel és a testem közelségével erre is képes vagyok. - Igen, azt látom. - mondtam kicsit gonoszan, majd mosolyogva folytattam.- Majd talán egyszer. - szinte suttogva ejtettem ki a szavakat, mert én se elleneztem volna, de még ez túl korai lett volna. Más esetben azt hiszem nem zavart volna, de most nem akartam ennyire elsietni a dolgokat. Így is elég káoszos volt az életem, meg zavaros volt minden. Először nekem kell rájönnöm, hogy miért vannak ezek a szokatlan, de jó érzések benne. Meg persze L másabb volt, talán egyszer, ha úgy hozza az élet több is lehet ennél és nem akarnám most ezzel elrontani.-
Gonosz vagy. - mondtam neki úgy, mint valami durcás kislány akinek elvették a játékszerét. Biztos voltam benne, hogy ezzel se tudom meghatni, de akartam azokat a kulcsokat. Majd döbbenten néztem azt ahogyan a kulcsok valahol messze csörrenve landolnak. -
És, ha nem törődök bele és nem akarom? - kérdeztem tőle kíváncsian, mert nagyon is érdekelt, hogy mit fog erre mondani. -
Egyáltalán nem tetszett, hogy a főtér és a belváros irányába sétálunk, mert mit gondolhatnak az emberek. Szökött rabok vagyunk, vagy csak valami p*rverz dolgot csináltak és pórul jártak a szerencsétlenek. Egyik se tetszett és nem is akartam látni az emberek arc kifejezését, szóval nagyon reméltem, hogy nem arra felé fogunk végül menni. - Meleg helyre akarok menni. - mondtam neki kicsit durcásan, mert tényleg elegem volt már a sétálgatásból, mert egyre hidegebb lett és ettől a hidegtől már L zakója se tudott megvédeni. Kicsit már kezdtem dideregni is. -
Szerintem a kutya legnormálisabb dolog per pillanatban.Bár két elég fura személy mellé szegődött, szóval lehet vele is van valami baj. - mondtam kicsit költőien a dolgot, mert tényleg elég fura volt a helyzet. - Még szép, hiszen nem hagyhattuk csak úgy ott, hogy éhen vesszen vagy megfagyjon. - mondtam neki habozás nélkül és közben végig őt néztem. Szép lassan valahova sétáltunk, de fogalmam nem volt, hogy hova.-
►zene: Katy Perry - Unconditionally


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 05, 2013 10:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Kendra & L
Ez az egész dolog után próbáltam vele gyengéden bánni..de ahogy megcsókoltam őt, majd pedig ő vissza.. egyszerűen elkapott a hév.. régen éreztem ilyet, és ilyen jól magam valaki mellett. A csók közben az arcáról át csúszott a kezem a hátára, és meg sem állt a kezem a fenekéig végig simítva a hátán a kezem. Bele markoltam oda is, és ismételten hozzá simultam.. kezdtem egy macskának érezni magam aki másoknak dörgölőzik, vagy éppen bújik..Komolyan, már csak az hiányzott hogy elkezdjek dorombolni. Nagyon úgy tűnt hogy ő is egy véleményen van velem, ugyanis.. nem igen szándékoztuk egy hamar befejezni illetve elengedni egymást. Kicsit meglepett hogy vissza csókolt, egy újabb pofonra számítottam tőle hogy hogy merészelek ilyet csinálni de szerencsére nem így lett. Miután elengedtük egymást rám sem nézett, valószínűleg zavarban hoztam ezzel az egésszel.
- Nem tudom te hogy vagy vele, de én simán benne lennék egy folytatásban.. - Jegyeztem meg neki telhetetlenül picit perverz mosollyal az arcomon.. Ha nem róla lenne szó akkor már valószínűleg simán megfektettem volna őt, de valamiért vele ezt a dolgot sem akartam elsietni..nem mondom hogy nem vágytam rá.De még is csak egy napja ismerjük egymást..és vele komolyabban gondoltam mindent, nem holmi kalandnak, akármennyire is vágytam rá..Azt hiszem ez meg is látszott ott alul, a gatyeszban.. na igen, azt hiszem ez kicsit égő lehetett számomra, hogy már egy csóktól.. de már mindegy volt azt hiszem..
Mikor a kulcsokat próbálta lenyúlni tőlem csak még jobban élveztem a helyzetet, és magam felé emeltem. Még lábujjhegyre is álltam hogy véletlenül se érje el.. akármennyire próbálkozott se adtam neki oda.
- Kénytelen leszel beletörődni hogy hozzám vagy kötve. - Mosolyogtam elégedetten, nekem nagyon is tetszett a helyzet. Miután meguntam a próbálkozásait és teljesen kiélveztem mindent egy mozdulattal egy hajítottam a kulcsot.
- Akármennyire is azt mutatod hogy nem tetszik neked, tudom hogy belül mást gondolsz..legalábbis a csók után biztos vagyok benne. - Mondtam neki és a végén rá kacsintottam. Teljesen biztos voltam magamban..Na igen, az a csók..komolyan azt hittem élve megesszük egymást, de tetszett.
Próbáltam tenni a magabiztosat, aki tudja hogy épp merre tart.. pedig közben tényleg fogalmam sem volt hogy merre lehetünk, de ezt még szép hogy nem adtam Kendra tudtára.
- Te ragaszkodtál annyira a kutyához.. - Vágtam vissza neki, mintha a kutyán lenne a hangsúly és a többivel pedig minden rendben lenne.

Zene: Bigbang - Bad Boy
©
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Vissza az elejére Go down
 

Mystic Falls utcái

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
12 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

 Similar topics

-
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» Mystic Falls sikátorai
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3