Share | 

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Tartózkodási hely :
↻ MF
Hobbi & foglalkozás :
↻ assistantA poszt írója John Caruzzo
Elküldésének ideje Szer. Okt. 28, 2015 5:10 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Talya & Ansel
[You must be registered and logged in to see this image.]

Az akta szót hallva megáll a kezem egy pillanatra a levegőben, mielőtt meghúznám megint a kart. Csöndben hallgatom végig, nem szólok bele a mondanivalójába, majd mikor végzett, vetettem rá és a kocsmára egy gyors pillantást. Szemtanúknak éppen elegem vannak itt. Végül csak ismét a játékgépre nézek. Remek. Az ilyen beszélgetéseket akartam elkerülni. – Na és, hogy fért hozzá az aktához? – minden jöttment és katona nem fér hozzájuk, nekem sem volt jogosultságom ehhez, tehát felteszem valami nagyobb pozícióban volt, vagy csak úgy döntött megéri kirúgatni magát az aktám miatt. Ez még hízelgő is lehetne. Még mindig nem bízom benne. Bár aligha várja el, hogy így tegyek. Nem nevetek vele együtt, a rögtönzött biológia óráját hallva pedig csak felsóhajtok. A humorérzékem soha nem volt… túlságosan … igazából soha nem is volt. Legalábbis mindig ezt mondták. Ritkán mosolyogtam már akkor is, de talán érthető, mi értelme lenne? Ha mosolygok, talán nem robbanok majd fel, ha rálépek egy aknára? Ott, ahonnét jövök nem a humor és a jókedv dominált. – Remek. De miért kéne, érdekeljen az, hogy magára is vadásznak? – vagy kérdezhettem volna azt, hogy őt miért érdekli az én bajom? Jól megvoltam eddig is , felteszem ő is, akkor miért jön ide? Csak kockáztat feleslegesen. – Maga jött ide hozzám. – pillantok fel rá. Felteszem okkal, és a hallottak alapján már ez biztos,csak ezt nem nyögi ki. Az, hogy vadásznak ránk, kevés. Ezt eddig is tudtam, és együtt tudtam vele élni. Újdonságot tehát még nem mondott azon kívül, hogy egy cipőben jár velem, de…. nem tudom ki ő, miért kéne érdekeljen a baja?    Nem ismerem magát. Nem tudom, hogy mit akar tőlem, mert nem mondja el, így pedig könnyű azt hinnem, hogy csak az időt húzza. – vár valakit talán, és mivel engem tart szóval, gondolhatom magamat célpontnak is, igaz? Tehát… nem bízom benne, nem adott rá okot.  – Bökje ki, hogy mit akar, ha már idejött. – nem kell a köntörfalazás, utálom, ha valaki mézes-mázos szavak mögé próbálja rejteni a mondandóját, csak mert azt hiszi, hogy úgy majd nem látja a másik, hogy mit is akar. Talán működött már neki ez, de nálam nem fog, nem olyan vagyok.
† Music: [You must be registered and logged in to see this link.], ide † Note:    † Words
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 27, 2015 12:21 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


talya & ansel
something beautiful but short


Láttam rajta, hogy nem igazán figyel arra, amit mondok, de egyáltalán nem érdekelt, mert pontosan tudtam, hogy mivel tudom felkelteni az érdeklődését. Nem mindenki tudja a másik nevét. Főleg, akkor nem, ha teljes mértékben idegenek egymás számára.  Mi azok voltunk, de mégis tudtam, hogy ki ő és mi ő. Láttam az aktáját és a fejemben szinte mindenegyes betűje tökéletesen megőrzésre került. Egy tökéletes katona semmit se felejt, csak elraktározza az információkat. – Mert láttam a nevedet egy aktán, ahogyan azt is láttam, hogy körözés alatt, mert megszegted a parancsot. – vagyis inkább célszerűbb lett volna azt mondanom, hogy mert egyszerűen csak lelépett? Idős voltam eléggé ahhoz, hogy megvédjem magamat, így nem féltem attól, hogy esetleg ártani tudna nekem. Szerintem még a kisujjammal is nagyobb kárt tudnék tenni benne, mint ő bennem. Eleve a kiképzésünk is eléggé eltért, de mégis hasonló helyzetben voltunk. Mint a kettőnkre vadásztak, de ugyanakkor képesek lettünk volna egymást megvédeni, ha ő ezt belátja. A kijelentésére csak hangosan elnevetem magamat. – Valóban, nekem mellem van, neked meg.. Tudjuk mid....– szólalok meg, hiszen azért még se várhatja el azt, hogy hangosan kimondja, hogy farka. Bár miért ne? Rég nem úri nőhöz méltó életet élek. Szóval kár is a szóért. Végül egy tincset eltűrök az arcomból. – Vadásznak rád, ahogyan rám is és hasonló okok miatt. Lehet, hogy szerinted nem vagyunk hasonlóak, de a tények és a múlt mást bizonyít. – teszem hozzá egy áratlan pillantás keretében.  A titkaimat ritkán szoktam kiadni, így vele is csak annyit osztok meg, amennyi szükséges. Veszélyes egy némber lennék? Lehet, de még mindig élek, így azt hiszem, remekül játszom a kezemben lévő kártyákkal. De tényleg, néha rossznak is kell lenni, mert különben az életben maradás annyira nem működne. -  Már elmondtam, hogy honnét tudom a nevedet, illetve miért mondanám el, hogy mit akarok, ha nem érdekel?- kérdezek vissza kíváncsian, hiszen tényleg érdekel, hogy mire gondolhat, vagy mi lehet a baja. Egyszerűen olyan, mint egy kialvatlan medve. – Azt mondja, hogy nem mindenkivel ilyen, akkor velem miért ilyen? Rászolgáltam? – teszem fel neki a következő kérdést és belekortyolok az italomba, de közben egy pillanatra se engedem el őt a pillantásommal.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 20, 2015 10:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Freya & Kol
I'm still perfect for you,
don't you think?
Egy egytől tízig terjedő skálán osztályozva egy határozott hetest kap az autóvezetés, ami a szokatlanságát illeti. A biciklizéshez hasonlóan ez sem megy ki csettintésre az ember fejéből, de várjunk, mikor is bicikliztem én utoljára..? Talán pár évvel az elterjedése után, bizonyosan a new orleans-i kényszerpihenőm előtt. Furcsa érzés, ha arra gondolok az utóbbi majd` ezer évben gyorsabban közlekedtem a saját lábaimon, mintha bármilyen járműbe ültem volna, viszont a jelenlegi szerzeményem mellett ez a kellemetlen viszketés a bőröm alatt, mi ebből fakad meglehetősen mérséklődött. Jó évjárat, gyönyörű fényezés és ha gázt adok, úgy dorombol, mint egy engedelmes kiscica. Pazar, mi másra lenne szükségem ezen a szépségen kívül? Ah, ha nem lenne a tinibőrbe bújt, házsártos anyám és valamilyen csoda folytán nem lenne az élők között  a drága bátyám.. minden bizonnyal megelégednék vele ingóság gyanánt, kezdőcsomagként. Most azonban többre van szükségem kettejüknek hála, felé tartok, hogy a levelemben említett időre előtt odaérjek; vagy legalább ne késsek a szeszélyes közlekedés jóvoltából, ami rosszabb természetű egy hálátlan cédánál, pedig nemrégóta ismerkedem vele újonnani nekifutásból. Rosszabb, mint Nik a nyűgös időszakában... és máris témánál vagyunk.
Szükségem van a nőre, akinek hosszú évek, évtizedek munkája során újból megnyílt a szíve egykori szerelmének mérhetetlenül jóképű fizimiskája láttán - talán egy csipetnyit túlzás, nem volt annyi idő összességében, hogy évtizedekről beszélhessünk.. -; a nőre, akinek a neve merő véletlenségből egyezik rég elhunyt nővéremével; a nőre, akinek ellentétes pólusú és értékű mágia kering a vérében, ki ezáltal képes kijátszani a törvényeket, ki komoly előnnyel bír számomra. Ideje, hogy ismét magam mellett tudhassam és ugyan ki tudna ellenállni egy férfinak, aki szószerint a síron túlról tért vissza szeretett nőjéhez...? Remek alapja lehetne egy romantikus filmnek, csodálom még nem sütötték el, de nem lep meg a kreativitás hiánya.
A sötétedés narancsban égő aljánál pillantom meg a megbeszélt találka hely neonfényű névtábláját, ami úgy ég, mintha bármelyik másodpercben az lehetne az utolsó; igazi carpe diem életérzés. A gondolat nyomán egyből az arcomon is körvonalazódik egy szélesedő, rókaravasz mosoly képében mindez. Lassítva parkolok le a bejárat előtti földutas parkolóba, de nem szállok ki az autóból, hogy a platójának támaszkodva várjam a mogyoróbarna fürtű kedvest. Kíváncsi vagyok arra hogyan érkezik, milyen kifejezéssel arcán, mennyire fog keresni az ismeretlenek között és kit is fog keresni... A levelemben alátámasztottam, hogy hamisítatlanul én állok a lekanyarított szavak mögött és nem feledkeztem el a nyomatékról sem, ami hiányát illeti. Hiányzott az én mágiamágnásom, kit végre önnön kezeim által is felhasználhatok a tervemhez. Régi módian fogalmaztam meg, már-már a romantika jegyében az időpontot, nem foglalkozván vele mennyire szokott hozzá másodszori földi léte alatt az órához.. kedvére téve választottam régi idők idézését; pontban naplementekor és eddig mindössze pár perc van hátra. Visszaszámlálás indul!

valerie • with lots of love Wink©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Tartózkodási hely :
↻ MF
Hobbi & foglalkozás :
↻ assistantA poszt írója John Caruzzo
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 08, 2015 12:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


talya & ansel
something beautiful but short
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem is igen figyelek oda rá. Az meg a legkevésbé sem érdekel, hogy meg van e sértve vagy sem. Én azt vallom, hogy mindenki oldja meg saját maga a problémáit, épp ezért nem is foglalkozom másokéval. Van bajom, megoldom, és nem kérek hozzá segítséget, szerintem más is megtudja ezt csinálni, annyira nem nehéz. Csak akkor pillantok rá fel mikor kimondja a nevemet. – Honnan tudja, hogy hívnak? – nem hordom a dögcédulám és tudtommal a homlokomra sincsen felírva, hogy Ansel, szóval… itt az ideje, hogy kapjak egy választ. A másik kérdésére  nem is válaszolok. Nem én vagyok ellenséges hanem a világ. Akárhova néz úgy is csak olyanokat lát akik lesik az alkalmat, hogy ártsanak neki. Mindegy, hogy mit hisz, mennyire biztos abban, hogy nem árulnák őt el, valójában csak a megfelelő pillanatra várnak. A bizalom egy olyan dolog amit csak színlelnek az emberek, hogy a másik bizalmába férkőzhessenek. A saját bőrömön tapasztaltam meg. – Nem vagyunk hasonlóak. – mondom, ahogy a tekintetem ismét a játékgépre siklik. Hasonlóak? Nem, nem hinném, akármire is gondol. Sok minden vagyok, de nem hiszem, hogy olyan lennék, mint ő. Vagy ő olyan, mint én.  Részlet kérdés. De azt továbbra sem értem, hogy mit akar. De az jobban aggaszt, hogy tudja a nevemet. Erre rátesz egy lapáttal az, hogy nem tudom miként tudta meg.
Csendben hallgatom végig, közben a játékgép karját húzom meg egyszer-kétszer majd csak egy pillanatra nézek rá. – Nem vetek meg mindenkit. – legalábbis azokat nem, akik nem szolgáltak rá. – Csak nem kedvelem az embereket. – és a kettő talán egyesek szerint ugyanaz, de szerintem nem. – Ha nem ismer, akkor nem tudná a nevemet. - de valahonnét azonban tisztában van vele és ez több, mint nyugtalanító. – Még mindig nem mondta el, hogy mit akar tőlem. – világítok rá arra, hogy nem fogom csak úgy elfelejteni azt, hogy nem adott választ a kérdésemre. Gondolom nem csak az idegeimen  akar táncolni.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 06, 2015 10:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextTalya & Ansel
I know you ....
♒️ Warrior
♒️ Remélem jó lesz. 40
♒️ Szószám: -
♒️ Credit

A válaszát hallva, vagyis inkább a megjegyzését hallva kicsit feljebb szökik a szemöldököm az arcomon. De nem mondok semmit se. Nem akarom megbántani őt, se még inkább felhúzni, de az tény, hogy érdekes párbaj lenne belőle, hiszen minél inkább kutakodom a múlt képei között, annál inkább biztosabb vagyok, hogy őt láttam az egyik aktában, ami egyelő azzal, hogy ő katona. Ritkán szoktam tévedni ilyen téren, s nem hiszem, hogy pont most hagyna cserben a megérzésem. Simán beverhetném a fejét is abba a nyamvadt gépbe, de semmi értelme nem lenne. Nem kell még több ellenség, meg van valami benne, ami idevonzott, ami miatt beszélgetést próbálok vele kezdeményezni.
Mindenkivel ennyire ellenséges? Mert az megértem, hogy azzal a seggfejjel az volt, de velem miét az? Esetleg ártottam magának valamivel Ansel? - kérdezem meg tőle, hiszen ez a név rémlik az aktáról, de annyira homályos a kép, hogy csak na. Nem vagyok biztos abban, hogy tényleg ő az, ha pedig az, akkor még egy okot adtam arra, hogy még ellenségesebb legyen velem. Elveszem az italokat és az egyiket odagyújtom neki. – Talya vagyok. Hasonló, mint te. – mondom neki kicsit halkabban, majd ha elvette a poharat, akkor koccintás utána kicsit hosszabban meghúzom a poharat, majd a benne maradó tartalommal együtt lerakom a mellettünk lévő asztalra.
Ha engem kérdezel, akkor azt mondanám, hogy soha nem jártál itt és valami elől menekülsz, ami miatt mindenkit szinte megvetsz. Persze ez csak feltételezés, hiszen nem is ismerlek. – teszem hozzá egy kicsit bátrabban, majd a szőke fürtjeimben egy pillanatra eltűnnek az ujjaim, amikor is beletúrok. Figyelem őt csendesen, mintha arra várnék, hogy mondjon valamit, de az is kész csoda, hogy még marad. Persze talán nem olyan pofátlan, hogy magára hagyjon egy védtelen nőt, ami persze látszat csak, mert semmilyen értelemben nem vagyok az. Megtudom magamat védeni ember módjára is, de két erőnek köszönhetően is. Szeretem az ilyen fajta játszmákat, mert úgy érzem, hogy nem most látom őt utoljára. Az élet tele van meglepetésekkel
Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Tartózkodási hely :
↻ MF
Hobbi & foglalkozás :
↻ assistantA poszt írója John Caruzzo
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 20, 2015 2:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


talya & ansel
something beautiful but short
[You must be registered and logged in to see this image.]


Farkasszemet nézek a fickóval, aki úgy tűnik, hogy nem igen akar visszamenni a helyére, de ha így folytatja, akkor én fogom oda visszavinni. Idejöttem, leültem, várja ki míg ő jön, különben eggyel több lyuk lesz a testén mire innen távozik. Nem vagyok szívbajos, sok mindent tettem már, egy ilyen suttyónak az elverése nem megy csodaszámba. Már éppen állnék is fel, hogy lerendezzem ezt az egészet, de akkor tűnik fel a nő, akinek úgy látszik sikerül jobb belátásra térítenie a fickót, amit nem egészen értek. Talán ismeri. Mindegy. Végül csak szótlanul nézem, ahogy a tag helyet foglal, én pedig egy újabb aprót dobok a gépbe, majd meghúzom a kart.
- Már helyet foglalt. – mondom oda se nézve rá, csak újra meghúzom a kallantyút a gépen. Nem kell magára vennie azt, ha ellenséges vagyok, soha nem voltam valami jó társaság, a történtek után pedig nem nagyon kérek az emberekből. Nem bírom őket. A legtöbbjük paraszt. Kissé meglepetten nézek rá mikor kér nekem egy italt, mert nem tudom, hogy mégis mit akar. Nem hinném, hogy ismerjük egymást, emlékeznék rá, ha így lenne. Végül csak megrántom a vállamat inkább és visszafordítom a tekintetemet újra a játékgép felé. Remélhetőleg nem csak cseszegetni akar valamivel, amihez semmi közöm. – Nem tudom, mondja meg maga. – pillantok rá, majd vissza megint a gépre. – Mégis mit akar tőlem? – nem tudom, hogy mit, mert nem tudok semmit sem adni. Nem vagyok sokat érő információk birtokában, pénzem sem igen van. Ha pedig azért jött, mert felakar bérelni valamire, hát… kezdje azzal. Az a meló fizet még a legjobban, bár nem tűnik olyan nőnek, aki ne tudná megoldani a bajait, de… ha az kell neki, hogy kinyírjak valakit, hát mondjon egy nevet,adjon egy összeget és vegye elintézetnek. Máskülönben nem tudom mit akar. A sereg nem hinném, hogy ilyes valakit küldene értem.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 19, 2015 9:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextTalya & Ansel
I know you ....
♒️ Warrior
♒️ Remélem jó lesz. 40
♒️ Szószám: 341
♒️ Credit

Az emberek két okból járnak ilyen helyekre, vagy legalábbis két ok van szerintem. Felejteni és rejtőzni akarnak, míg a másik ok az, hogy egyszerűen csak információkra éhes az illető. Sokan azt hiszik, hogy ez csak amolyan mende-monda, hogy itt információkat is lehet begyűjteni, pedig nem az. Hiába isznak sokat a népek, mert attól még mindig bírnak beszélni és sok esetben sokkal nyíltabban, mint anélkül. Részben az ilyen helyeknek köszönhetem azt, hogy még mindig életben vagyok. A férfiak is pontosan annyira pletykásak, mint a nők. Sőt, néha még talán rosszabbak is. Lassan nyitom ki az ajtót és mosolyogva pillantok körbe, hamarosan pedig az egyik eldugott helyen foglalok helyet. Figyelem az embereket, azokat akik jönnek és mennek, de semmi gyanúsat nem látok. Hamarosan pedig már az italom is előttem landol, megköszönöm, majd pedig belekortyolok, de továbbra se veszem le a pillantásomat az egyik jövevényről. Nem láthat, hiszen a fények nem éppen erősek és remek helyet találtam ahhoz, hogy senki se szúrjon ki, aki meg megteszi az pillanatok alatt fordítja el a fejét. Egyszer már megmutatta egy gyengébbik változatát annak, hogy mire vagyok képes, de most nem bajt kavarni jöttem. Minden egyes mozdulatát figyelem és hamar rájövök arra, hogy nem idevaló lenne, hanem sokkal inkább katona vagy ügynök, bár az utóbbiak sokkal kifinomultabbak.  Ismerős az arca, mintha már láttam volna valahol. Talán egy aktán, de az se kizárt, hogy valakivel keverem. Végül lassan felállok és elindulok abba az irányba, ahol szóváltásba keveredik az egyik törzsvendéggel, vagyis gondolom  az, mert mindig itt van, amikor én itt vagyok. Megkopogtatom a fickó vállát, mire csak felpillant és az italát fogva végül távozik. Mosolyogva foglalok helyet az ismeretlen, de ugyanakkor még mindig ismerős arcú férfi mellett.
Remélem nem bánja, ha helyet foglalok. – szólalok meg apró mosoly keretében, majd kérek egy italt neki és nekem.  – Ha jól gondolom, akkor nem idevalósi vagy tévedek? – kérdezem tőle ártatlanul és a lehető legátlagosabban próbálok viselkedni. Nem hiszem, hogy orosz lenne, mert akkor valószínűleg tényleg láttam volna. Más katonákhoz pedig nem igazán volt szerencsém, de még mindig van egy olyan érzésem, hogy ismerem.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Tartózkodási hely :
↻ MF
Hobbi & foglalkozás :
↻ assistantA poszt írója John Caruzzo
Elküldésének ideje Vas. Júl. 19, 2015 1:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


talya & ansel
something beautiful but short
[You must be registered and logged in to see this image.]


Gyakran fordulok meg itt, a pultos ismer, és a legtöbb vendég akik ilyenkor tanyáznak itt, szintúgy. Intenek nekem, én egy biccentéssel tudomásul veszem azt, majd a sarokban lévő játékgéphez megyek és leülök elé. A zsebemből előkotrom az aprót és a gép szélére kirakom. Legalább úgy nem kell majd folyton a zsebemben turkálnom. Talán úgy… fél éve, ha itt vagyok minden este. Nem iszom, néha-néha egy sört, de annál többet soha. A seregben sem ittam, nem is igen volt megengedett, meg amúgy sem voltam valami nagy piás. Volt olyan nevelőcsaládom, ahol minden bűzlött tőle, és nem kérek többet abból a sok szarságból. A piával csak a baj van.
Bedobom a gépbe az aprót, meghúzom a kart, várok pár pillanatot míg megáll a szimbólumok sorsolása. Semmi. Mint általában. Soha nem azért ülök le elé, hogy nyerjek. Nyertem már ugyan, de nem hoz lázba. Úgy alapbók kevés dolog van, ami érdekel. Van egy kisebb szobám egy elégé lepukkant motelben, amit bérlek egy ideje, melóm is van, kettő is. Egy autószerelőnél, hétvégenként pedig kidobó vagyok egy klubban. Nem sokat fizet, de annyit pont, hogy ellegyek belőle, ennél több amúgy sem kell. Soha nem éltem nagylábon, és nem is akarom, nem nekem való az. De persze a vadászat is elég jól fizet. Sőt.
Vadász családban nőttem fel, egy idős házaspár tanított, ezért is mentem el a sereghez. Legalábbis részben. Ők is akarták, hogy oda kerüljek, és én is akartam végre tartozni valahova. Azóta viszont nem beszéltem velük, nem vagyok rájuk kíváncsi, na meg minden bizonnyal eljutott már hozzájuk a híre, hogy dezertáltam, náluk kerestek először. Értek ahhoz, hogy miként tűntessem el a nyomaimat, így nem is találtak rám mióta eljöttem, és ez jobb is, ha így marad. Addig meg teszem a dolgomat tovább. – Húzz a francba, most én vagyok itt. – nem is várom meg, hogy megszólaljon a fickó, belé fojtom a szót, majd mikor érzékelem, hogy még mindig nem húzta el a belét, oldalra pillantok és felnézek rá. – Nem hallasz jól? – ha nem akarja, hogy nagyon elpicsázzam, akkor húzzon inkább el innen, mert nagyon nem vagyok jó kedvemben.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Kedd Jún. 23, 2015 3:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Sabriana
- Nem hinném, hogy az annyira megérné nekem. Szeretem, ha csak én vagyok az, aki nem mulandó. – mosolygok rá. Sokkal könnyebb úgy az élet, a legtöbb ellenségem egyszerűen csak kihalt mellőlem, akik nem, vagy akik nem tudtak, azokat pedig én magam öltem meg. A mulandóság emberi vonás, és én… nem vagyok emberi. – Szeretek szabad lenni, nem szeretem, ha csak úgy tartogatnak maguknak az emberek. – nem szeretem, ha kisajátítanak, de erre soha nem volt példa, mert soha nem hagytam, hogy megtörténjen. Nem vagyok az a fajta vámpír, aki csak úgy leköti magát és eljátssza az embert. Azt meghagyom azoknak, akik ennyire utálják magukat. – Hidd el, kedves, hogy távolabb nem is állhatnék egy szájhőstől. – még csak dühösnek sem kéne legyek, hogy úgy döntsek egy kissé szélsőségesebb pillanatomban, hogy levágjak itt néhány fejet. Nem szoktam a következményeken rágódni, én csak teszem, amihez kedvem van. A következmények… olyan dolgok, amiket ráér később is megoldani. Benne van a nevükben. – A szagodra. – jegyzem meg csak úgy a mondata közepén. Na igen, az illatával semmi bajom nincsen, mert nem is nagyon érzem, sajnálatos módon csak a vérfarkasok jellegzetes bűze az, ami az orromat megérinti, de eltudok már ettől vonatkoztatni. – Egyenlő? Úgy nézek ki, mint akit ez érdekel? – számomra csak halott és élő ember létezik, táplálék és… szórakozás, ha nagyon le kéne egyszerűsítenem a dolgot, akkor így mondanám. Nem lenne semmi bajom a vérfarkasokkal, ha nem ölne meg a harapásuk. De a dolog amúgy is végtelenül egyszerű. Ha megtámadnak, harcolok, ha megpróbálnak megölni…. én ölöm meg őket. Az egyenlőség és az összes többi magas röptű téma… nem igazán tud érdekelni.
- És túl sok az élő ember. – az pedig igen szép világ lenne, a több táplálék több lehetőséget is rejt magában. Néha elgondolkodom azon, hogy egész pontosan miért is vagyok itt. Mystic Falls egy idő után úgy is túl unalmassá válik az ember számára.  – Tehát csak meg kell találjalak? A legtöbben nem szeretnék, ha megtalálnám őket. – nem lenne amúgy sem nehéz, bejutni a házba már… na ez a vámpírság egyik nagy hátul ütője. Engedély kell… szörnyű, főleg, ha valakit meg sem lehet igézni. De ezt leszámítva… még mindig ez a legjobb élet. – Nem kell semmit sem bizonyítanom. – mondom most halkabban, ahogy közelebb hajolok hozzá és a tekintetem a nyakán időzik el pár pillanatra. – De önzőnek önző vagyok. – mondom, ahogy távolabb lépek tőle pár lépést. – És éhes. – mondom vigyorogva, majd a mögöttem elhaladó nőt nemes egyszerűséggel rántom magamhoz, hogy a nyakába mélyeszthessem a fogaimat, majd pár pillanat múlva elengedem. Ezért veszélyes, ha a pincérnők cigaretta szünetet tartanak. – Majd megtalállak. Addig meg… vigyázz rá. – bökök a fejemmel a kollégája felé, akit nem rég megharaptam. Mosolyogva fordítok hátat, majd pár méter megtétele után felpattanok a motoromra és még búcsúzóul hátrapillantok vigyorogva , mielőtt kigurulnék a parkolóból és eltűnnék az éjszakában.

words || Köszönöm a játékot, szuper volt  :szeri:       || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 22, 2015 6:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sabriana & Darius
i'll whisper a secret


Ha találsz nekem egy boszit, akkor itt leszek örökké, hogy boldogítsalak és fenékbe rúgjalak. - mondom neki mosolyogva és még mindig ártatlanul. Pedig fele annyira se vagyok ártatlan, mint amiről a külsőm vagy egy-egy pillantásom tanúskodik. - Nem szoktam visszasírni semmit se. Ha valami túl jó, akkor azt megtartom. - mondom neki egy ravasz mosoly kíséretében, miközben egy-két poharat mosok el gyorsan. Majd lerakom a helyére őket, miután eltöröltem. Egy kis pihenő kijár mindenkinek és szerencsére itt nincsenek annyira idióta vendégek. Ha látják, hogy valamelyikünk nem szolgál ki éppen, akkor tovább sétálnak és kérnek a másik lánytól. Mosolyogva pillantok fel rá, amikor újra megszólal. Egy darabig csak figyelem őt miközben egy karton piát pakolok ki a helyére. - Jelenleg? Igen, annak nézel ki, de nem hiszem, hogy valójában is az vagy. - a hangom barátságosan csendül és tölti be a köztünk lévő teret. Pár pillanattal később pedig újra kiszolgálok egy-két embert, majd hangosan elnevetem magamat azon, amit mond. Megrázom a fejemet, miközben a hajam csak úgy száll körülöttem. - Pont te beszélsz, aki szinte az első pár mondatában megjegyzést tett az illatomra? Te se vagy éppen az a személy, aki nem előítéletes és azt hirdeti, hogy mindenki egyenlő. - a hangom kicsit pimaszul csendül, majd pedig hamarosan folytatódik tovább a műsor. Szeretek táncolni, de azért idő kellett ahhoz, hogy tényleg ne legyek zavarban. Legtöbb esetben próbáltam mindig kizárni azt, hogy hol is vagyok éppen.
Én találkoztam már vele, de ha nem lenne veszély, akkor dögunalmas lenne az élet. - válaszolok neki félvállról, hiszen a tánc még mindig tart. Ügyvéd létemre megöltem az apámat, vagyis a nagypapámat, mint kiderült, de még mindig szabad vagyok. A tűzzel játszottam a múltban, amikor felkerestem Haydent és még talán mindig, hiszen meg akarom ölni. Illetve most itt van Darius is, akivel valami miatt flörtölök és cukkolom őt. Amikor alig, hogy kilépek az ajtón hallom, hogy újra nyílik, majd  mosolyogva fordulok meg. Neki dőlök a falnak és onnét figyelem őt. - Itt? Ebben semmi magán szám nem lenne, hiszen bárki elmehet itt. Ha egyszer megtalálsz és olyan lesz a helyzet megkapod, a szavamat adom. - mondom neki, miközben kicsit incselkedek vele. Végül a kezem a mellkasára siklik és ártatlanul pillantok fel rá, miközben kicsit közelebb húzom magamhoz. - Csak emiatt követtél, mert azt hitted, hogy most kapod meg vagy végre bebizonyítod, hogy tényleg nem vagy szájhős. - a  szavakat a fülébe súgom, mint egy gonosz kis szírén. Érzem, hogy az elmém tiltakozik, de nem érdekel. Egyszer élünk és nem fogok elfutni még egy ilyen szempár elől akkor se, ha vámpír a tulajdonosa. Meg valójában Darius nem is annyira rossz semmilyen értelemben, mint amilyennek elsőre tűnt.
Ticking Bomb || Nagyon tetszett!  31  41 || ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 22, 2015 3:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Sabriana
- Pontosan. Bár a te esetedben az örökre… nem annyira örökre, mint az esetemben. – mosolygok rá. Elvégre míg én békésen elélek akár még hatszáz évig is, addig ő neki mennyi van hátra? Úgy…hatvan év, maximum? Nem értek a vérfarkasokhoz, de meglepődnék, ha sokkal tovább élnének, mint egy átlagos ember. Nem csak azért, mert az én fajtám előszeretettel öli őket. – De nem csak megjegyeznéd. Vissza is sírnád. – vigyorgok rá. Éltem már annyit, hogy olyat tudjak neki mutatni, amin megfog lepődni, és amit vissza fog sírni amíg csak él. Hiába vagyunk mind ketten több, mint egy ember, le se tagadhatnánk, hogy mennyire élvezzük az egyszerű emberi élvezeteket. – Szóval úgy nézek ki, mint egy szájhős? Érdekes vélemény. – és igen bátor is, aki ezt legutóbb mondta, most egy tömegsírban rohad éppen. Nem voltam olyan jó kedvemben és hát ő kérte, hogy bizonyítsak. Letéptem a karjait és hagytam, hogy elvérezzen, miközben első sorból néztem végig a haláltusáját.
- Hát, valamiben meg kell halni, nem igaz? – rántom meg a vállamat mosolyogva, ahogy összekoccintom az övével a poharamat. De nem én vagoyk az, aki megfog halni. Nem ismer, de azt érdemes rólam tudnia , hogy túlélő vagyok. Épp elegen próbáltak már megölni, kiérdemeltem az életet úgy… örökre. – Pedig még csak nem is ismersz. Ti vérfarkasok meg az előítéleteitek…csak mert valaki élőhalott, már nem is lehet barátságos? – persze, hogy nem, vagyis hát biztos van néhány olyan vámpír akik azt hiszik, hogy az emberségük a nagy előnyük, de… nem az, ez csak hátrány, bármelyiküket szívesen megölöm, hogy ezt bizonyítsam.
- Mindenki ezt mondja, míg nem találkozik vele. – márpedig… én biztosan veszélyesebb vagyok, mint az a sok mezei kis senki, akivel itt összefuthat. Bár, nem akarom őt megölni, amíg nem tesz olyat, amivel az életemre törne, addig én sem fogok az övére. Ha mégis… bár nem hinném, hogy ilyen bolond lenne.  Mosolyogva, de érdeklődve figyelem a műsort, ahogy véget ér, majd mikor Sabriana kimegy kérek egy utolsó kört, majd azt legurítom még a torkomon mielőtt felállnék és utána mennék.
- Tehát… megkapom azt a privát táncot? – mosolygok rá, ahogy kilépek az ajtón széttárt kezekkel. Tetszett odabent az a kis műsor, de szeretek kivételezett lenni, és mint minden férfi én is szeretem… ha van, ami csak nekem szól. Vámpírként pedig még inkább szomjazom ezt, talán majdnem annyira, mint a vért.

words || Szuper lett   :fogas:     || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 21, 2015 9:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sabriana & Darius
i'll whisper a secret


Tudod sok a beszéd.. A sok beszéd meg nem mindig jó. Azt mondod, hogy többet tudnál mutatni és olyat tudnál adni, amit örökre megjegyeznék, igaz? - nézek rá kíváncsian, miközben az egyik üveg megpördül a kezemben, majd a jön a következő és mind a kettőnek a keveréke a pohárban landol. Nem gondoltam volna soha se azt, hogy ilyen munkát fogok végezni, de miért ne? Ez is fizet és még kicsit ki is kapcsol, illetve ha úgy van, akkor örömmel kergethetek meg idióta embereket farkasként. Imádom, ahogyan félnek. - Akkor bizonyítsd meg, vagy te is pontosan olyan szájhős vagy, mint a 99%-a az itt lévőknek? - nézek rá egy-két ártatlan pillantás keretében. Nem szoktam direkt cukkolni másokat, de élvezem szívni a vérét, ha nem is a szószórós értelmében, de jó érzés. Mosolyogva figyelem őt, miközben az italok egymás után készülnek el, illetve a fizetség pedig a kasszában landol.
Talán csak azért beszélek veled, mert be akarlak etetni, majd esetleg utána megharapni, hogy kínok között meghalj. - válaszolok neki teljes mértékben komolyan, majd újabb vodkát töltök ki és elé rakom az egyik poharat. Megvárom amíg koccint velem, majd lehúzom a tartalmát. Vannak olyan esték, amit nem lehet kibírni pia nélkül és ez most pont olyan volt. Nem is annyira Darius szaga miatt, hanem sokkal inkább amiatt, ami pár perccel később különbözött. - A vámpírokban sokkal nagyobb kárt tudok tenni. Ezért inkább őket utálom. - válaszolom neki egy-egy ártatlan pillantás keretében, hiszen tényleg utálom őket, de ő valamennyire kivétel ez alól és talán mindig is az marad. Azt hiszem ez még a jövő zenéje.
Szeretem a veszélyt. - suttogom a fülébe, amikor közelebb hajolok hozzá, majd pedig úgy kezdek el mozogni a pulton a poharak tengerében, mintha mindig is ezt csináltam volna, pedig nem. Egyszerűen csak szeretek táncolni és ez meg olyan számomra, mint egy féltve őrzött piszkos kis titok. Nem hiszem, hogy a legtöbb ügyvéd itt táncolna. Amikor meghallom azt, amit mond, akkor újra közelebb megyek hozzá és előtte kezdem el csinálni a műsort, majd a végén, kicsit hátrébb lököm őt, hogy letudjak ereszkedni a pulton, jobban mondva leülni, majd mosolyogva húzom közelebb. - Talán kivételes lehetsz ebben is, de nem itt. - suttogom a fülében, majd ujjamat végig húzom az ajkán, végül az álla alá siklik, de úgy hagyom magára, ahogyan illik és folytatom tovább a jól begyakorolt műsort. Amikor pedig vége van, akkor egyszerűen leugrom a pultról. Egy utolsó pillantást vetek Dariusra, majd elindulok a hátsó kijárathoz, hogy egy kis pihenőt kivegyek.

Műsor - részlet || Nagyon tetszett!  31  41 Gyenge lett, bocsi 27 || ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Kedd Jún. 16, 2015 3:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Sabriana
- Oh, ezek aztán a fájó vádak. Csak mert az ember meghal és vámpír lesz, máris … embertelenné válik? – igen, mert arra lettünk teremtve, hogy öljünk. Igaz, az ember is, semmivel sem jobbak, mint mi. Ők háborúznak, megölnek több ezer embert egy-egy területért, én meg csak azért ölök, hogy életben maradjak. Én hozzájuk képest innen nézve kispályás vagyok.
- De roppantmód hálás lennék neked, és… nagyon nagylelkű tudok lenni. – villantom meg felé az egyik legkedvesebb mosolyomat. Vagy épp nagyon erőszakos, attól függ, tudok én hálát mutatni, csak ritkán teszem meg, aztán amúgy is így, vagy úgy, de megölöm az illetőt. – Nos… élek már egy ideje, így kicsit több tapasztalatom van, mint… az ittenieknek együtt. Már csak azzal újat mutatnék, ha megölnélek, de hagynálak feltámadni. Na de valljuk meg, hogy… messze az enyém a legszebb mosoly, amit kaphatsz itt. – vagy máshol, de nem gyakran fordulok meg kocsmákban és bárokban, a részeg préda kissé… íztelen.
- Nem tudom, mondd meg te! – passzolom neki vissza neki ily módon a kérdést mosolyogva, egy vállrántás kíséretében. Nem igen tudom elképzelni, hogy miként dolgozhat itt bárki is. Én már csak egy rossz szó hallatán fognám az egyik poharat és azzal verném agyon a kötekedő vendéget. Talán nem nekem lett ez itt kitalálva. – Milyen nagylelkű vagy… még a neveddel is az embereknek segítenél… – segíthetné őket a fogaim közé is. Régen, még azelőtt, hogy meghaltam volna, én is ilyen voltam. Segítettem, védtem az embereket, legalábbis az enyémeket, de aztán jött a halál, és rájöttem arra, hogy… magamon kívül kevés emberrel érdemes foglalkozni.
- Ez csak tény. Ha lenne nem beszélnél most velem. – és mégis megteszi, nem? Persze, hallottam már arról a zagyvaságról, amit mindenki terjeszt manapság. Hogy mindenki egyedi…ezt mondják azok, akik nem egyediek, akik pont olyan sablonosak, mint az a sok nyálas, romantikus film, amivel szédítik manapság az embert. – Utálhatnád a boszorkányokat is. Ők aztán… tényleg idegesítő egy népség. – volt már dolgom egy-kettővel, rohadt idegesítő mikor csak úgy egy gondolattal olyan fejfájást hoznak rám, hogy majd szétrobban a fejem. Persze, kóstoltam már párat, de ha lehet inkább elkerülöm őket. Nincsen humorérzékük, túl komolyan vesznek mindent, természet mániások.
- Az veszélyes lehet, kitudja milyen alakkal is futsz össze…. – mondom egy elégedett és kíváncsi mosollyal, ahogy pillantok fel rá, miközben felkönyökölök a pultra és figyelem ahogy táncol. – Felteszem nem lehet magán táncot kérni. – nem olvastam el a hely szabályzatát, de … végül is csak néhány szavamba kerül, nemde? Csak nem verbénán él a tulaj, meggyőzöm, hogy a mai nap legyen rugalmasabb  a szabályokat illetően.

words || Szuper lett   :fogas:     || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 13, 2015 11:17 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sabriana & Darius
i'll whisper a secret

Szerintem én ilyet nem állítottam, de örülök annak, hogy legalább saját magadat szembesítetted a nyilvánvalóval. - mondom neki mosolyogva és egy tincset a fülem mögé tűrök. Vámpír, aki szerintem az első adandó alkalommal megcsapolna valakit, így szerintem jogos az a gondolat, hogy nincsen szíve, se lelke. Vagyis az előbbi van, hiszen azt kell kitépni például, hogy meghaljon, de sok jelentősége nincs...
Ha elmondanám, akkor túlzottan egyszerű lenne a dolgod. - mondom neki egy negédes hangom, miközben a pillantásommal még mindig őt fürkészem. Nem vagyok akkora ostoba, hogy elmondjam neki. Na, meg már el is pusztult az a kő, így feleslegesen róla beszélnem. Én is véletlenül hallottam csak róla és még időben tettem az ügy érdekében. - Miért vagy abban biztos, hogy képes lennél lenyűgözni? Olyat adni vagy mutatni, amiben nem volt még részem az elmúlt évek alatta? - a kíváncsiság ott lappang a szavaimban, a hangomban, de ugyanakkor egy kisebb cukkolás is kiérezhető benne. Nem túl gyakran hittem az embereknek, de ez részben a munkámnak köszönhető volt. Más részről meg a múltamnak köszönhető, de persze az is közre játszott ebben, hogy jobban szerettem azt, amikor egy-egy tettével bizonyított be valamit az illető. A tettek gyakran többet meséltek, mint egy-egy szó.
És úgy érzed, hogy most van miért? - huncut mosoly kúszik az arcomra, miközben néha lopva ránézek, de közben az embereket szolgálom ki. Fura, hogy mennyire gyorsan repül az idő, illetve az is, hogy a főnök még nem szólt be amiatt, hogy túl sokat beszélgetek. Szereti ő is azt, ha a vendégei jól érzik magukat, de mára már ő is megtanulta azt, hogy célszerű ezt a dolgot is ésszerű keretek között tartani. A kijelentésén pedig elnevetem magamat, majd megrázom a fejemet. - Tudod az se érdekelne, mert legalább vicces és meghökkentő pillanatokat szereznék az embereknek. A név csak egy jelző, de nem az határozz meg minket. Legalábbis szerintem. - válaszolok neki egy kisebb vállrándítás keretében, majd két újabb ital landol a pulton. Mosolyogva veszem a pénz, majd berakom a kasszába, miközben a számla készül. Odaadom nekik azt is, majd egy kisebb sóhaj hagyja el az ajkaimat, ahogy nézem a mulatozódó fiatalokat. Régen valamennyire én is ilyen voltam.
Tiszta szerény vagy. -mondom neki nevetve, miközben kiszedem a hajgumit a hajamból, majd oldalra pillantok a lányokra. Minden este van egy kisebb műsor. Ezért is törvény itt, hogy mindent a szemnek és semmit a kéznek. Ők is az utolsó köröket adják ki, miközben kicsit a világítás is egyre gyérebb lesz. - Vámpír, de csak félig meddig. A másik fele boszorkány, ha nem tévedek. De ebben még magam sem vagyok biztos. Szóval, ez az ok arra, hogy utálom a vámpírokat. De ennek ellenére néha szoktam kivételt tenni. - mondom neki egy sokat sejtető pillantás keretében. Majd a szemére tett kérdésére csak elmosolyodom, hiszen a zene felzendül és hamarosan már a pulton vagyok két másik lánnyal együtt. A zenével együtt énekelünk és a jól betanult mozdulat sorok egymást követik a zene ütemére. A testünk szinte úgy kell életre, mintha nem is mi irányítanánk. Pillanatok alatt guggolok le és Darius álla alá siklik a kezem. - Változó, aki éppen besétál az utcámba. - mondom neki mosolyogva, szinte az ajkai felett lehelve, a következő pillanatban újra talpon vagyok és a kezem végig siklik a testemen, a hasam néha megvillan.

Műsor - részlet || Tiéd is.  31  41  || szószám || ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Kedd Jún. 09, 2015 4:17 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Sabriana
- Azt mondod tehát, hogy belül én… üres vagyok? Ez igazán …. szívtelen egy állítás. – még ha teljesen igaz és jogos is. Nem hinném, hogy van belül bármi is, a lélek, meg a többi baromság pedig… kissé nevetséges, hogy egy vámpírban legyen. Nem csak bennem, de úgy mindenkiben. Hahó, élőhalottak vagyunk, minek nekünk lélek?
- Miért mi kell hozzá? – kérdezem kíváncsian. De komolyan, érdekel, mégis mi az, ami már nincsen? Becsület? Ironikus lenne. A vérfarkasok általában eljátsszák a hattyúhalálát, hogy nekik folyton át kell változniuk, de… ha ő megtudta törni ezt a kis begyakorolt mutatványt, akkor a többi miért ne tudná? – Mindkettőre, de így azt hiszem sokkal jobban élveznénk a másik társaságát. – mosolygok rá. Öltem már vérfarkast, úgy, hogy farkas volt, igaz, csak egyszer, másodjára pedig az a rohadt kis szemét kiharapott egy darabot belőlem, aminek köszönhetően majdnem meg is haltam, de… ettől függetlenül még úgy hiszem, hogy elbírnék vele.
- Oh, azt nem hinném. Nem szeretem a… bezártságot. – rázom meg a fejemet. – Csak akkor, ha azon kívül nem tud mást felmutatni. – rántom meg a vállamat. Nem volt nekem soha bajom az eszes nőkkel, a számítókkal már annál inkább, de… több kell, hogy elriasszon egy nő magától, mint a tény, hogy okos. – Ha van miért… - rántom meg a vállamat mosolyogva. Na persze a lovagiasság elég távol áll tőlem. Szeretik azt mondani egy férfira, hogy igazi lovag, de a lovagok mindig meghalnak, mert feleslegesen kockáztatnak azzal, hogy a jót próbálják meglépni. Mi értelme megmenteni egy gyenge embert? Úgyis meghal előbb-utóbb egy erősebb miatt . – Igen, ez több, mint valószínű. Örülj, hogy nem valami férfineve kaptál. – biztos humoros egy apja volt, vagy…van, igazából nem tudom, de nem is nagyon érdekel a dolog, sem a családja. Ha élnek, hát éljenek, reménykedjenek, hogy nem kerülnek az utamba, ha pedig már halottak…nos, akkor örülhetnek, hogy nem kerülnek az utamba.
- Oszd be egy időre, az a biztos!– rántok egyet a vállaimon mosolyogva mielőtt még kiinnám az újabb pohár tartalmát. Nem vagyok talpig úriember, nem szoktam csak úgy osztogatni a bókokat, még akkor se, ha már őrjítően nő hiányom van. Bár… ez meg nem esik meg gyakran, elég könnyen találok magamnak valakit. – Nincs még egy olyan, mint én. – rázom meg a fejemet. Az egyetlen, aki olyan, mint én, az nem más, mint… meglepő módon, én. Egyedi vagyok és különleges. Azok az egyformák, akik úgy élnek, mint a rabszolgák. Robotolnak egész nap, hazamennek, meccset néznek és a plafont bámulják utána, azon gondolkodva, hogy mi lenne, ha felkötnék magukat, vajon…észrevenné valaki? – Nem is rossz, de ha nem egy vámpír miatt változtál át, akkor miért is utálod ennyire őket? Már az egyértelmű okoktól eltekintve. – mi soha nem leszünk jóban, bántja az orrunkat  a másik faj szaga, ráadásul ők megölnek minket egy harapásukkal, mi pedig ezért öljük meg őket, bűnmegelőzés, hogy így mondjam.  – Szóval tetszik a szemem? – ragadom ki a szavaiból vigyorogva ezt a kis részletet, majd egy pár pillanat gondolkodás után válaszolok csak újra. – Nem szeretem a finom hölgyeket. Na és te? Honnan válogatsz? – nem hinném, hogy innen, elégé….egyhangú a vendégek sora, mind a büdös kamionsofőrt testesíti meg.

words || Szuper lett   :fogas:     || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 08, 2015 10:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sabriana & Darius
i'll whisper a secret

Mármint az üres libákkal szemben gondolom, mert tudod van olyan, akinek nem csak a külső számít. De szólj ha tévednék, hogy eddig náluk volt sikered.  -  mondom neki kicsit gúnyosan és egy grimasz keretében, hiszen tényleg nehezen tudom elhinni azt, hogy olyan nagy sikere lett volna tartósan. Egy éjszakára könnyen fel lehet csípni szinte bárkit, de megtartani már annál nehezebb.
Annyira azért nem egyszerű, de nem kell tartanod attól, hogy sok ilyen fenevad rohangál. Manapság már meg se lehet tenni, mert ami kellett hozzá az már nincs. - mondom neki komolyan és egy kisebb sóhaj keretében, hiszen azért sajnálom a többi farkast. Én szabad lettem, nem vagyok ahhoz kötve már, hogy csak teliholdkor változzak át, így annyira már nem is vészes az egész, hiszen szép lassan megtanultam uralni az átváltozást és a vele járó fájdalmat is. - Emberként vagy másik alakra gondolsz?- kérdezem tőle egy sokat sejtető pillantás keretében és egy ravasz mosoly keretében. Soha nem szerettem kertelni és egyik alakban se vagyok éppen kezes bárány. Bár nem is értem, hogy miért cukkolom őt, hiszen valószínűleg soha többé nem fogjuk látni egymást. De ennek ellenére is cukkolom őt és incselkedem vele, pedig a faja... Na, igen az nem éppen a szívem csücske közé tartozik.
Vigyázz, mert a végén inkább én juttatnálak oda. És igen van eszem, ez esetleg zavar egy lányban? - kérdezek vissza kíváncsian, hiszen a legtöbb férfi utálja azt, ha egy nő képes az önálló gondolkodásra. A legtöbb ilyet legszívesebben megtanítanám arra, hogy a nő és a férfi egyenlő felek egy kapcsolatban, nem pedig rabszolga a sokak által gyengébbik nemnek gondolt személyek. - Hirtelen milyen lovagias lettél, de előtte inkább megkopasztanám szerencsétlent. - válaszolok neki egy ördögi mosoly keretében, hiszen én se vagyok egy szent. Egyik ügyvéd se az, hiszen akkor miből lennének a perek és a többi? Tisztességesen nem lehet mindig nyerni. Az meg, hogy egy unalmas alakra vesztegetni az idejét nem az én dolgom. Nem vagyok Teréz anya.
Ártatlanul rázom meg a vállamat, miközben egy újabb italt töltök ki, gyorsan oda adom a pincérnek, majd megtörölve a kezemet nyújtom felé. - Sabriana. Igen, valószínűleg elírták a nevemet, vagy valaki részeg volt, amikor megkaptam, de szeretem. Egyedi és még nem találkoztam hasonlóval. - mondom neki mosolyogva, majd pedig újra pörögni kezdek, hiszen minél később lesz, annál többen jönnek és egy pillanatra nincs megállás. Azt hiszem ezt szeretem ebben a munkában, hogy nincs egy perc pihenő se. Olyan, mint amikor egy ügyön dolgozik az ember.
- Majd igyekszem megjegyezni ezt a bókot. - szólalok meg kicsit cukkolva őt, hiszen nem éppen olyannak néz ki, mint akinek a száját túl gyakran hagyja el ilyesmi. Tisztában vagyok azzal, hogy Fortuna kegyes volt hozzám ilyen téren is, de valahogy soha nem szoktam hangoztatni ezt. Nem mondom azt, hogy néha nem vertem át másokat az ártatlan külsőmmel, de az élet már csak ilyen. Egy darabig még figyelem őt, majd hosszú idő után most először megszólalok. - Mondjuk azt, hogy nem voltam formában. Kicsit túl sokat ittam, mert egy hozzád hasonló alak átvert és megalázott. Nem volt éppen nyerő ötlet, de késő bánat. Haza felé valaki követett. Láttam az alakot többször is, majd amikor sikerült végre haza találnom, akkor láttam még a kapunkban is. Azt hittem, hogy ő jött utánam, de nem. Az apám volt az, vagy is azt hittem akkor még, hogy ő az apám. Valójában a nagypapám volt, akit többször megszúrtam védekezésképpen. Sötét volt és féltem, de akkor se mentség arra, amit tettem. - mondom egyre halkabban, majd hamarosan egy erősebb italt töltök magamnak és azt gurítom le. Egy darabig nem is figyelek rá, hiszen nem akarok a szemébe nézni. Valószínűleg neki ez nem jelent semmit se, de nekem igen. Azt a személyt öltem meg, aki felnevelt és emiatt akarok újra gyilkossá válni. Meg akarok ölni valakit. Végül, amikor egy kisebb bunyó kezd kialakulni az egyik billiárd asztalnál, akkor sietve rohanok ki a pult mögül. Itt aztán nem lesz bunyó. Percek alatt rakom helyre őket, majd vissza felé megállok Darius mellett.- Mit keresel te egy ilyen helyen? Biztos vagyok abban, hogy puccosabb helyen sokkal több finom hölgyet találnál, akik minden szó nélkül hanyat dobnák magukat eme szempárnak. - mondom neki kicsit negédes hangon, majd az egyik félig lévő poharat elveszem és beleiszom, majd pedig visszalököm elé, miközben elindulok vissza a helyemre.I know you || Tiéd is.  31  41  || szószám || ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 08, 2015 7:01 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Sabriana
- Nem, általában elintézem a dolgot egy mosollyal. Minél jobban nézel ki, annál kevesebbet kell tenned, hogy sikeres legyél. – és ne mondja nekem senki se, hogy a külső nem számít, mert ez nem igaz, a külső igenis számít, elvégre ki akar olyannal együtt lenni, aki nem tetszik neki? Senkivel nem az eszéért szexelünk, nem?
- Hm… szóval… hogy is működik ez? Csinálsz egy ilyen… vudu véráldozatot és máris akkor változol át, amikor akarsz? – mert ha igen, akkor azt hiszem ettől a pillanattól fogva minden vérfarkas befoghatja azt a büdös száját, mert ha nem akarnak fájdalmat, elég csak azt tenniük, amit neki. Akármit is tett. – De rendben, majd figyelek, bár… alábecsülsz, ha azt hiszed, hogy nem bírnék veled. – meg sem próbálnék bírni vele, egyelőre egy időre elég volt a vérfarkasokkal való harcból. Talán majd egyszer újra kedvem szottyan hozzá, ő lesz az első akinek szólok, ebben biztos lehet. Vagy inkább a második. A kölyköt még mindig messze a legjobban akarom holtan látni.
- Ügyvédi karrier? Tehát egy eszes pincérlány… aki ráadásul vérfarkas… azt hiszem te leszel az első, akit hívni fogok, ha valaha is rácsok mögött leszek. – de szerencsére ez soha nem fordulhat elő, és hát… eddig se volt ilyen, nem véletlen. Egyszer bíróságra akartak vinni, de annak véres vége lett. – Csak egy szavadba és kerül és megölöm. Egy szavadba és mondjuk még egy körbe. – javítom ki magamat mosolyogva, ahogy a távozó fickóra pillantok futólag. Az ilyet nem szoktam megölni, elég unalmas egy fickó, lerí róla. Nem hinném, hogy nagy örömöt lelnék a haláltusájában.
- Nézzenek oda milyen kíváncsi lettél hirtelen… - csóválom meg a fejemet látszólag rosszállón, de végül csak elvigyorodom, ahogy a kezemet nyújtom felé. – Darius. Te pedig… - remélhetőleg elmondja a nevét, ha már én elmondtam. Nem mintha zavarna, ha esetleg nem tenné meg, de mégiscsak jobb, ha ő mondja meg, mintha én találok neki ki egyet, nem igaz? – Mi tagadás, te sem nézel ki rosszul. – mondom, miközben mosolyogva mérem végig őt, a végén pedig csak megemelem felé a poharat mielőtt eltüntetném a tartalmát. Tisztában vagyok azzal, hogy nem erre gondolt, de a gyilkolás… legyünk őszinték. Minden ember gyilkos, nem? Képletesen meg… amúgy is. – Mert szépen kértelek? – kérdezek vissza mosolyogva, szememmel az ujja mozgását követve. Viccen kívül, ez még most az udvariasabb énem, nem hinném, hogy a másikat megakarja ismerni az kissé… agresszívabb és nyersebb, mint a mostani. Sajnos én soha nem voltam tetőtől talpig úriember, csak véres.

words || Szuper lett   :fogas:     || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 07, 2015 12:15 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sabriana & Darius
i'll whisper a secret

Tudom jól, hogy nem illik előítéletesnek lenni, de ezért is teheti be a lábát ide mindenki. Fajtól és nemtől függetlenül. Igazán sok rétű a vendégkör, de a rendet akkor is fent kell tartani és pelyhemre még a hozzá hasonló alakokat se dobhatom ki.
Mert gondolom sokkal szebb dolog valakinek a szagára tenni megjegyzést. Gondolom ezzel szoktál hódítani a nők körében, vagy ez lett az új divat ilyen téren? Azt hiszem picit lemaradtam. - mondom neki még mindig kicsit gúnyosan, hiszen vak se vagyok, hogy tényleg meg van hozzá a kellő kinézet. Erre lehetne azt mondani, hogy bugyi szaggató,  csak az a baj, hogy én nem ilyen nőből vagyok. Egyszer már átvertek és végzetes következménye lett. Főleg, hogy egy félig vámpír tette meg, így szerintem érthető, ha gyűlölöm őket és legszívesebben az összeset a halálba küldeném, de talán ennek a példánynak csak a szája nagy és semmi több. Elnevetem magamat azon, amit mond, majd félre billentem a fejemet és mosolyogva nézek rá.
Tévedsz. Ha szeretnéd, akkor most rád  vethetném magam farkasként, de talán fele annyira se lenne öröm számodra az, mintha mondjuk ember alakban vetném rád magam. - mondom neki kicsit negédes hangom, miközben egy-egy ártatlan pillantással nézek rá. Én már megtörtem jó régen az átkomat, így akkor változom át, amikor akarok. Sorra töltöm az italokat, illetve a szavakkal is mindig jól bántam, hiszen mégis csak ügyvéd vagyok. Egy olyan, akitől a legtöbben félnek, mert még ügyet se veszítettem. Persze ez részben Hayden érdeme, de még ez se tudja csökkenteni a bosszúmat iránta. Szenvedni akarom látni azt a férfit, majd megölni, hiszen miatta váltam farkassá.
Itt dolgozom, legalábbis ideiglenes. Bár ki tudja mit hoz a jövő, lehet maradok ebben a városban és kicsit félreteszem az ügyvédi karrieremet. - mondom neki komolyan és meglepő módon habozás nélkül. Nem is értem, hogy miért beszélgetek vele, de talán nem csak a külsője tehet erről. Valószínűleg a "lehengerlő" stílusa is tetszik. Ritka az, amikor az ember egy-egy ilyen személlyel akad össze. Általában egy-egy csípős megjegyzés után sarkon szoktak fordulni az emberek, de ő nem tette.
Rendben, legyen három. - mondom neki bólintva, majd kitöltöm neki mind a hármat és oda gurítom neki, hogy közben más vendégekkel is tudja foglalkozni. Hallgatom az ismeretlen férfi szavait és egy pillanatra még a hideg is kiráz, de vajon az ő történetétől vagy attól, hogy egy gyereket ölt meg? Nem tudom, talán mind a kettőtől, majd sietve kapom fel a fejemet, amikor az egyik férfi ordítozni kell, hogy mikor kap már végre piát. A kezem ökölbe szorul, majd a kést a pult alatt lévő deszkába állítom. Még mindig jobb, mintha a férfinak esne baja. Sietve töltöm ki neki, majd minden kedvesség nélkül veszem el a pénzt, miközben arról csiripelek neki, hogy nem tudok visszaadni, nincs még elég apró.  Bosszúsan, de végül elmegy.
Mielőtt túlzottan elmerülnénk egymás megismerésében, egy nevet is szeretnék tudni, hogy kihez tartozik ez a külső. - mondom neki egy édes pillantás keretében, majd kitöltök két whiskyt és az egyiket neki adom. - Hm, legyen arra, ami közös bennünk? - kérdezem tőle kíváncsian, majd legurítom az italt. Hiszen mind a ketten megöltünk valakit.- Tisztán emlékszem, de mondj egy jó okot, hogy beavassalak a piszkos kis titkaimba!?- búgóm neki a lehető legédesebb hangon, de ugyanakkor kicsit kihívóan, miközben az ujjammal gyengéden, de játékosan végig simítok az arcán és közeben ártatlan pillantással nézek rá. Nem sokkal később pedig újra talpon vagyok, hogy a többi ember is megkapja azt, amit rendelt.I know you || Tiéd is. 31 41 || szószám || ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Vas. Jún. 07, 2015 10:13 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Sabriana
Mosolyogva várom meg míg végigmér. Nem különösebben zavar a dolog, tegye csak, már megszoktam a vizslató pillantásokat. Egyrészt, mert átlagon felül jól nézek ki, másrészt pedig az ő fajtája folyton ezt teszi. Na nem mintha én nem tettem volna meg, de… most a lényeg nem is én vagyok. Ami számít, hogy nem különösebben zavartatom magamat.
- Huh, valaki ma bal lábbal kelt fel az ágyból… - csóválom meg a fejemet, de persze ott bujkál a mosoly az arcomon. Igazándiból valami hasonlóra számítottam tőle, bár kissé meglepett ezzel, mert nem hittem volna, hogy ennyire csípős a nyelve, de… az ilyet mindig is kedveltem. – Soha nem voltam koporsóban, és hulla is csak… úgy ötven százalékban vagyok. Nem valami kedves dolog le élőhalottazni valakit már az első percben. – és nem is udvarias, bár nem én leszek az, aki ezért haragudni fog, mert az udvariasságra olyan magasból teszek, hogy azt el sem lehet képzelni.  – Oh, nem kell féltened, a kíváncsiságom tart életben. A fogaid meg… az enyémmel ellentétben nem mindig működnek, nem? – vagy csak nem olvastam el a „mindent amit a vérfarkasokról tudnod kell” című fergeteges és nem létező könyvet. Ha minden igaz, ők csak teliholdkor harapnak, nem? Én ellenben a nap minden percében megtehetem és hát… meg is teszem. – Itt dolgozol , vagy csak szeretsz önkénteskedni? – egyiken se lepődnék meg túlzottan. Már azt is nagy nehezen elfogadtam, hogy egyes vámpírok képesek állatokat ölni az ember helyett, hogy ne legyenek gyilkosok. Szánalmas. Már akkor gyilkosok lettek mikor vámpírrá váltak és a természetünk ellen nem lehet harcolni. Mondhatni…erre vagyunk programozva.  – Ugyan, soha nem ítélkeznék, az pedig teljesen igaz, hogy több vért ontottam. – rántom meg a vállam. Ugyan már, miért is ítélkeznék? Imádok ölni, a világ egyik legjobb elfoglaltsága és testmozgása a szexszel együtt. Én egy gyilkost megtapsolok, nem pedig elítélem. Ilyenek vagyunk, fogadjuk el, hogy másokká már nem válhatunk! – Legyen három és megegyeztünk! – mosolygok rá, és azt még megvárom, hogy kitöltse a következőt nekem, csakis akkor kezdek bele a … mesébe. – Karóba húzták a családomat, engem pedig mellkason szúrtak, hogy csak azután vérezzek el, hogy láttam őket meghalni. Szerencsétlenségükre ittam egy vámpír véréből akaratlanul és hát… pont ott járt egy kisgyerek… még mindig emlékszem milyen íze volt. Na és te? Emlékszel az első hullád szagára? – vagy nevére, vagy arcára, vagy…bármire, ami jelzi, hogy… átváltozott, és egy másik életformát tett magáévá.

words || Szuper lett   :fogas:     || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 06, 2015 8:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Sabriana & Darius
i'll whisper a secret

Szerettem itt dolgozni, hiszen itt soha nem lehet unatkozni. Vannak törzsvendégek és újak, akiket meg lehet tanítani a szabályokra. De ugyanakkor nem egyszer kerültem már bajba is, hiszen vannak olyanok, akik nem ismerik azt a szabályt, hogy mindent a szemnek és semmit a kéznek. Nos, azt hiszem a fickó mára már megtanulta, hiszen ha be is teszi ide a lábát, akkor se próbálkozik már be se nálam, se a többi lánynál. Ma is korábban érkeztem meg és mosolyogva köszöntöm a többieknek. Eredetileg nem ez a szakmám, de mellék állásnak tökéletes, amíg a többi ügyemet intézem, hiszen kell valami elfoglaltság is. Egészen hamar belejöttem, illetve talán sikerül legyőznöm a múltamban lévő démonokat, aminek köszönhetően most farkas vagyok. Lassan kortyolgatom az innivalómat és már éppen felállnék, amikor egy ismeretlen férfi megszólít. Egy pillanatra habozok és próbálom vissza fogni magamat, hogy nehogy a pultba verjem a fejét, hiszen lehet utána repülnék is erről a helyről. Végül lassan oldalra pillantok és végig mérem őt. Remek, vámpír, hiszen ezt a hullaszagot szerintem fél mérföldről is meg lehetne érezni.
A homlokomra esetleg az van írva, hogy tudakozó? - kérdezem tőle minden kedvesség nélkül. Majd amikor meghallom az újabb kijelentését, akkor egy nevetés hagyja el az ajkaimat. - Pont te beszélsz, aki úgy bűzlik, mint egy koporsóból szabadult rothadó hulla? - kérdezek vissza kicsit csípősen, majd lassan végül felállok, de ahelyett, hogy elindulnék dolgozni előbb közelebb lépek hozzá. Egy darabig csak figyelem őt, majd végül hátat fordítok és hamarosan már a pult mögött vagyok. Kitöltöm az italát, majd a pultra támaszkodva dőlök előre. - Vigyázz, mert a végén még a kíváncsiságod fog a sírba vinni vagy esetleg a fogaim közé. - mondom neki tündérien csilingelő hangon, mintha nem éppen most küldtem volna el a francba. Hamarosan újabb rendelés érkezik sietve szolgálom ki, de közben néha az ismeretlen vámpírra pillantok.-  Amúgy meg semmi jogod ítélkezni a fajtám fölött, hiszen te pontosan olyan gyilkos vagy, mint én vagy a társaim. Sőt, talán még több ember vére tapad a fogaidhoz, mint az enyémhez. De fizetek két kört, ha mesélsz miként lett belőled Dracula. - mondom neki egy kisebb sokat sejtető pillantás keretében, miközben még mindig a pulton támaszkodok, hogy a pólóm kivágása jó pár ember szemét vonzhatja, de most ez se érdekel. Egy célom van, hogy ő beszéljen, hiszen legalább addig se én vagyok a téma. Nem fogok neki beszélni magamról. Sőt, ha kell még ezerszer és ezerszer fogok a nem létező lelkébe taposni, hogy végre eltűnjön innét.


I know you || Nagyon tetszett! 40 Remélem tetszeni fog! :cukorborso: || szószám || ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 06, 2015 7:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Sabriana
Kész röhej, ami mostanában van. Megharap egy rohadt vérfarkas, kis híján beledöglöm, aztán még ott van Philip is. A jó öreg Philip. Olyan, mint akinek átmosták az agyát, nem értem, hogy mégis mi a fene van vele. Régen olyan volt, mint én, most pedig olyan, mint valami rohadt prédikátor, aki arról papol, hogy mennyire rossz ez az életforma. Mi a rossz benne? Nem az elnököt öltem meg, csak néhány teljesen jelentéktelen lakost belezek ki. Nem tudom ezzel mi a baj. Vámpír vagyok, természetemből adódóan ölök ez tart életben, én aztán nem fogok rohadt állatokra vadászni és kórházakból lopni vért, hogy a lelkiismeretemet tisztán tartsam. Vagyok annyira előrehaladott, hogy ne érdekeljen a lelkiismeretem.
Felkönyökölök a pultra és kérek még egy kört. Nincs épp semmi dolgom, és mivel nem vagyok éhes… bár az a nő ott a sarokban nagyon ínycsiklandozóan néz ki, talán mégiscsak utána megyek. Hazakísérem… aztán  otthon is marad egy életre, az már biztos. Éppen kelnék fel, hogy kövessem a nőt mikor megüti az orromat az a rohadt bűz. Dühösen pillantok oldalra, és ki is szúrom azt, akihez tartozik. Vérfarkas… soha nem kedveltem őket, de mióta a kölyök belém kóstolt,  egyenesen gyűlölöm az összest. Na jó, ez így nem igaz, de… attól még nem bírom őket, nem lettünk puszipajtások.
- Hello! – köszönök rá a nőre, ahogy ledobom magamat mellé és rendelek magamnak italt. – Kit öltél meg? – pillantok felé kíváncsian. – Tudod, nektek mind…ugyanolyan szagotok van. – nem sértésnek szánom, ez így van, nem nehéz kiszagolni egy vérfarkast, nagyjából olyan, mintha…pofán vágnának egy deszkával. Igen nehéz nem észrevenni. – Tehát? Mesélj, mi vitt rá arra, hogy ilyen akartál lenni? – szerintem jól döntött, vagy ha nem akarta,hát akkor szerencséje volt. Mindegy, de erősebb, gyorsabb és kitartóbb is lett, az, hogy teliholdanként le kell láncolnia magát…eddig elleneztem, de most már … kösse csak le magát, semmi szükségem egy újabb vérfarkasnak a harapására.

words || Remélem kezdőnek elmegy  40    || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
♢ wrong issue, love. i'm never looking for someone... they want me

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
♢ mostly mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking your blood
Humor :
♢ creepyA poszt írója Cedric Nikolaj Georgiev
Elküldésének ideje Pént. Május 15, 2015 9:16 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

tatia & cedric
in our past you were mine
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Nem esik jól palástolni. Csupán lehetőséget hagyok, hogy visszavonulót fújj, hiszen mi történne, ha a kis boszorkányod megtudná, hogy a volt férjed, aki mindig is próbált a kegyeidbe férkőzni, így ezer év elteltével elcsavarta a fejed? Kissé kínos lenne, nem? Bogaram. - fűztem hozzá a kis jelzőt egy éles, szinte vágó vigyorral. Nem akartam őt megsebesíteni, legalábbis nem jobban mint az elmúlt évszázadok során. Megtaláltam őt, vele együtt találtam itt mást is, amiért maradni fogok, már ha lesz értelme... a gondolat, miszerint Megan még mindig nem keresett meg, eghyáltalán nem nyugtat meg, de nem várhatok örökké senkire. Még ha számomra az örökre eléggé hosszú idő, akkor is.
- Burkoltan ezzel azt akarod mondani, hogy a játékszereidbe hirtelen szeretsz bele, de nem esik nehezedre félrevágni őket, mint valami olcsó vackot? - kérdeztem vissza, mintha hangosan gondolkodtam volna, tekintetem pedig ugrált szája és szemei között. Azok az édes ajkak... régen olyan keveset csókolhattam őket.. a szemeit viuszont láttam éppen eleget. A rengeteg megvetést, amely szikrázott mindkettőből, mikor megpróbáltam a nászéjszakánkon érvényesíteni a jogaimat.. a szemeket, amelyek el voltak ragadtatva némi zongoraszótól, és ettől a gondolattól ismét mosolyognom kellett, ekkor már rögeszmésen a száját bámulva.
Elindult. Nem mondott semmit, csak holmi szöveget, amelyből nem derült ki semmi. Az én kezembe adott egy döntést, melynél mérlegelnem kellett, hogy vajon hülyét csinál belőlem és éppen kihasznál - mondjuk ezt az utóbbit annyira nem bánnám -, vagy komolyan gondolja, hogy vele menjek?
- Egyértelmű, nem? - húztam ki magam én is, majd megindultam, megállva mellette. - Hová is szándékozol menni velem az oldaladon? - vigyorodtam el ravaszkásan. Itt többet nem adok magamból. De ez még közel sem a dolgok izgalmasabb fele.

|| ha szeretnéd folytatni (remélem), akkor ha gondolod, kezdhetjük egy másik helyszínen, de ha nem, akkor köszönöm a játékot! Cool ||


• jeleeen Smile[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 01, 2015 4:20 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Matthias & Abbey
Let me be your good girl, Sir. 18 +
Tincseimbe futtatja ujjait. Érintése szelíd, gyöngéd, szinte már becézve kívánva többet. Soha nem éreztem még ilyet. Úgy uralkodik felettem, mintha erre született volna és én végre megadhatom magam. Igen, itt a helyem. Előtte térdelve, őt szolgálva, az ő védelme alatt. Elengedhetem a szégyent a bennem lángoló vágyak miatt, elengedhetem a zavart és felnyögök mikor lehunyja szemeit de ennyi nekem nem elég. Lüktető ölem felé indulnak ujjaim. Engedi vajon vagy megállít, meddig élnek a határok, meddig dominál felettem? Őrjítően izgalmas játék ez és szinte már sikoltva morranok fel mikor megragadja lefelé vándorló kezemet mielőtt még csillapíthatnám az egyre sürgetőbb vágyat a testemben. Nem ereszt. Összezárnám lábaim, hogy legalább ennyire enyhíthessek de nem ereszt; magához ránt, ujjaim ajkai közé veszi én meg úgy érzem felrobbanok.
A falnak taszít. Belém hatol. Felsikoltok majd vállára bukok. Tincseibe marok. Vállába harapok. Az istenekért fohászkodom miközben lendületes tempóban vesz el tőlem mindent amit csak lehet. Büszkeséget, zavart, szégyent, bűntudatot, vágyat… megfoszt mindentől ami leláncol, ami megkötöz és felszabadít abban, hogy az ő kényelmét és kedvét szolgálhatom. Nem tudom megmagyarázni. Nem akarom megmagyarázni.
Megragadom a tincseit. Látni akarom a tekintetét. Látnom kell a tekintetét. Muszáj elmerülnöm a vadállatban amit a felszínre emeltem. Éreznem kell, hogy figyel engem miközben magává tesz mert azt teszi. Ezek után az övé leszek.

Omen • imádlak • ©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Tartózkodási hely :
itt is, ott is, ahol lennem kell
Hobbi & foglalkozás :
Háztartásbeli vérszívó
Humor :
Utálom a konkurenciát! - Mondta Dracula és lecsapta a szúnyogot!A poszt írója Philip Normann
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 05, 2015 3:42 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Rosette & Philip
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]
Szerintem nem meglepő, hogy hallottam Rosette-ről. Én nyitott vagyok mindennemű információra és amúgy is, nyitva tartottam a fülem és a szemem Darius miatt. Lehet, hogy leléptem és úgy tűnhet mintha pont csakis miatta történt volna a dolog, de nem így van. A hosszú "barátságunk" nem tudott megszűnni egy hirtelen döntés okán. Természetesen még maga Darius mesélt Rosette-ról, de utána is hallottam a vámpírnőről, az útja elég sokszor keresztezte hajdani barátom életét.
-Ebben igazad van. Nekünk a végleges halál nem olyan egyértelmű, mint a halandók számára. - Vigyorodom el majd újra beleiszom az italba ami most sem és régen sem volt a lóhúgynál jobb.
Vámpírnak lenni egyenlő a halál és az élet peremével. Fél lábbal az életben vagyunk, fél lábbal pedig a sírban. Ez az egyensúlyozás tart minket fent. Ha kicsit is túlzásba viszed vagy az emberséget vagy az állatiasságot már a ló túloldalán érezheted magad véglegesen holtan.
-Darius jó ember..vagyis vámpír, de bizonyos mértékben egy pöcs és nehéz kezelni az indulatait, hosszú évtizedeken át tűrtem és alkalmazkodtam, lényegében fárasztóbb volt, mint életben maradni. - Grimaszolok. Egy ideig élveztem a heteken át tartó gyilkolást, de besokalltam, az életem ennél többet ér és én még épp időben hagytam abba a szórakozást, Darius azonban egyre mélyebbre süllyed és végül elfogják pusztítani. Makacs, épp ezért nem látja be, hogy rossz úton halad. Nem akarom én megmondni neki mit csináljon és hogyan, nem vagyok sem az apja sem az anyja vagy akárkije, az élete a saját gondja, de ha lehet akkor seggbe rúgom, hogy saját döntéseit megtudja hozni. Nem is igazán értem Dariust, itt van ez a nő, igazi bombázó és láthatólag érdekli is a haverom, mégis az a szarházi úgy viselkedik, mint egy sértődött gyerek, aki nem akarja, hogy utasítgassák. Egy igazi barom amin változtatni kell.
-Nem éppen Rosette. Akkor még mondhatni jóban voltunk. Akkor úgy tűnt, nem vagy közömbös neki, bár Darius-nál semmit sem lehet tudni pontosan. - Vonok vállat és megint ivásra emelem a poharam. Akkor persze csak legyintettem a dologra. Darius meg a nők iránti fellángolása gyakori volt, de ezek szerint mostanra sem hűlt ki az a láng, csak éppenséggel jól el van rejtve a sértődöttsége és aljassága mögé.
-Mondhatni nem volt valami barátias a viszontlátás. Inkább mondanám úgy, hogy elláttuk egymás baját. - Jelenik meg egy vigyor az arcomon, sebhelyeim most láthatóvá válnak és eltorzítják az arcom. A nő beleegyezik a falatosába amire egy ragadozó mosoly a válaszom  és már pattanok is fel majd magam elé engedem aztán követem lefelé a pinceklubba.
Ahogy egyre lejjebb érünk a falak egyre vékonyabbá teszik az utunkat ahogy szűkülnek össze. A zene hangosabb és fülsértőbbé válik amint megérkezünk a zene ütemére vonagló testek közé. Rengeteg kínálkozó véna, ittas fiatalok akiket könnyű befolyásolni.
Vigyorogva szemelem ki az áldozatom aki egy szőke lány és úgy a húszas éveiben járhat. Odatáncolok mögé és kezem a derekára teszem, táncunk egybeforr és nem ellenkezik, valószínűleg már azt se tudja hol van pontosan, így a tökéletes. Magam felé fordítom majd a szemeibe nézek és gyakorlott pontossággal intézem el, hogy ne sikítson. Intek Rosette-nak, hogy ha kedve van akkor akár   csatlakozzon hozzám és a porhanyós szőkéhez. Meg se várva, hogy odaérjen belemélyesztem már sajgó fogaimat a lágy bőrrel fedett vénákba, szinte azonnal elér a gyönyör ahogy az első korty selymes vér lecsúszik a torkomon.
 


[You must be registered and logged in to see this link.] || Inni és élni hagyni, egy frászt! || --- || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 28, 2015 3:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Philip & Rosette

Ez egy pocsék nap, vagy inkább hét... hónap... élet. Teljesen mindegy, hogy melyiknek mondjuk és épp ezért nem sok hangulatom van most egy vadidegen pasashoz, aki még fáraszt is engem azzal, hogy halott már rólam és pont Dariustól? Egy régi barátja, aki persze szintén meghalt... komolyan, kész csoda, ha van olyan ismerőse, aki esetleg még életben van... vagy legalábbis közelebb az élethez, mint mondjuk én, vagy ez a pasas.
- A mi fajtánk esetében a halál mindig kétértelmű. - rántom meg a vállamat, hiszen én is élek, pedig meghaltam, nálunk ez már csak így megy. Azt hiszed, hogy vége, aztán feltámadsz és átmész emberevő vérengző szörnyetegbe. Ennyi... és aztán már nincs visszaút és nincs választás sem. Ez maradsz életed végéig és kész. Igazából már nem is érdekel a dolog, végül is megszoktam és a vámpírlét előtt se volt jobb sorom. - Áh, szóval... meguntad azt, ahogyan viselkedik igaz? Meg tudom érteni. - újabb nem törődöm vállrántás. Érthető teljes mértékben a dolog. Darius... enyhén szólva is elviselhetetlen tud lenni időnként. Nem is időnként gyakran. Igazából talán csak a pincénkben volt igazán értelmes, netán kedves is, de akkor is, csak azért, mert ki akart jutni általam és ezért volt rá oka, hogy eljátssza mennyire érdeklem... hát nem, most már komolyan nem érdekel az egész. Csak rá kell vennem magam, hogy lelépjek végre a városból és kész.
- Szóval emlegetett... a csajt, akit jól átvert a palánkon igaz? - nehezen tudom elképzelni, hogy bármennyire is jó formában említett volna engem neki bármikor is. Ez... kb. esélytelen. Darius nem olyan és amúgy is miért tette volna? Nem vagyok neki fontos, nem is voltam soha, szóval... nem is érdekel különösebben, hogy miket mondott rólam. Biztosan rengeteg lealacsonyító és megalázó dolgot.
- A szemfoga? Elláttad a baját? Úgy... istenesen? - aggodalom... na nem, azt nem látni rajtam. Szinte már örülök is ennek, főleg mert gondolom azért komolyabban nem bántana a fickó egy állítólagos barátot, valamennyire viszont megérdemli Darius. Egyszerűen valakinek végre helyre kellene tenni őt, úgy rendesen, úgy igazán... bár kétlem, hogy bármitől is megváltozna. Ő nem az a változós típus sajnos, na épp ezért kéne eltűnnöm a városból, és épp ezért baj, hogy még mindig nem tettem meg. Az invitálása viszont... talán nem is hangzik olyan rosszul. Talán egy kiadós falatozás segítene, egy kis friss vér rendbe tenné a pocsék hangulatomat.
- Végül is... miért ne?! Jól van, nézzünk le, rám férne egy kis normális frissítő is. -a bor azért nem volt valami nagy szám azért azt lássuk be. Nem helyettesíti a friss és édesen sós vért, amitől a vámpír igazán élettelivé válik. Lehet, hogy ez kell most nekem, egy kiadós evés, és akkor már tudni fogom, hogy mi is legyen a következő lépés, vagyis hogy tényleg le kéne lépnem innen.


Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére Go down
 

Útszéli szórakozóhely

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

 Similar topics

-
» alvilági szórakozóhely
» Városszéli szórakozóhely
» Az öreg kovácsműhely
» Mystic Falls - Grill
» SAO extra fejezetek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Külváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Nov. 11, 2018 5:36 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3