Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 
Útszéli szórakozóhely

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
mind is in DISTURBIA
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Feb. 03, 2015 7:48 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
♪ beyonce - haunted
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kezdtem magam elememben érezni, egyre jobban, mint az elmúlt időszakban bármikor. Szükségem volt arra, hogy magamat adhassam, hogy ilyen legyen, mint most Cedric-el. Hogy vadásszak, hogy ismét nyeregben érezhessem magam és végre nem én legyek az áldozat. Hogy játszadozzak, lefektethessem a szabályokat és kedvem szerint rúgjam fel őket, ha úgy tartja kedvem. Hogy ravasz mosoly üljön az ajkaimra, amivel megtéveszthetem a másikat vagy ha nem is ez lenne a fő célom, de elérjem, hogy mindenféleképpen úgy táncoljon, ahogy én fütyölök. Cedric tökéletes prototípusnak bizonyult, az egyetlen probléma mindössze az volt, hogy ismertem, közös múlttal rendelkeztünk, ami magával von néhány komplikációt. De miért ne tehetnénk mindent félre most az egyszer? Mindketten megváltoztunk, ki hogy gondolja merre, ám szerintem előnyünkre. Én nem vagyok naiv kislány, aki a csökönyössége miatt felrúgta az előre megtervezett életét és ő nem olyan, mint akinek elmenekültem a karjai közül. Furcsa paradoxont állítottam fel saját magamnak, de a jelenlegi legnagyobb vágyam az volt, hogy egyenesen a bennem, a régi elveimmel harcot vívó jelenlegi gondolataimnak ellentmondásába lépdeljek bele.
- Az egész élet egy játék, Cedric. - Nyitottam szólásra a számat, amikor elvált az ajkaimtól. Ujjaim először hajtincsemet piszkáló kezére csúsztak, aztán az arcára fonódtak, miközben apró, szinte mikroszkopikus méretet öltő mosolyt engedtem felrajzolódni az arcomra. Persze, hogy minden játék és éppen emiatt ennyire élvezetes, főleg, hogyha megérzésem nem csal ez egy olyan meccs, amelynek itt még biztosan nem lesz vége.
- Hitted volna, hogy az érintést sokan a világ egyik legerősebb fegyverének tartják? - Kérdeztem mit sem törődve azzal, hogy válaszol-e, csupán költőien. - Amikor bőr bőrrel érintkezik a szervezet eszméletlen dolgokat képes művelni magával. Eléri, hogy gyorsabban vedd a levegőt… - Megérintettem az állát, majd végighúztam ujjaim a nyakán. – Hogy a szíved ki akarjon ugorni a helyéről… - Az említett szerv felé vettem az irányt. - Ha pedig már hozzászoktál a másik érintéséhez és valamiért megvonják tőled olyan harag lehet úrrá rajtad, ami csak nagyon ritkán. Olyankor már… - Leemeltem róla a kezeimet. - Ha felkeltette az érdeklődésedet a másik bármit megadnál azért, hogy megkaphasd az adagodat. - A szemeibe néztem, valamilyen okból kifolyólag jelen pillanatban én voltam az, aki képtelen volt betelni az éhes tekintetével.
- Ha engem kérdezel, szerintem egy másik ember lehet a legnagyobb függőséged, aki könnyen a sírba tehet azzal, hogy megvonja tőled a figyelmét. - Megdöbbenésemre nekem is nehezemre esett pár centivel arrébb tolnom a széket, hogy távolabb kerüljek tőle és az előbb beszélt megvonásról tehessek tanúbizonyságot a tetteimmel ezzel a kezeibe adva a szimbolikus kártyalapjaimat. Ritkán engedtem át másnak a vezető szerepet, ha már belejöttem, de... ez talán egy ilyen nap. És be kell valljam, Cedric soha nem volt még rám ilyen hatással, mint most.

just tonight i will see it's all because of me
cedric & tatia
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
♢ wrong issue, love. i'm never looking for someone... they want me

Kedvenc dal :
♢ elastic heart by sia
Tartózkodási hely :
♢ mostly mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking your blood
Humor :
♢ creepyCedric Nikolaj Georgiev ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 22, 2015 7:44 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
tatia & cedric
in our past you were mine
[You must be registered and logged in to see this image.]
Felsóhajtottam, ám még mndig az iménti kis csók hatása alatt voltam. Teljesen feltüzelt, holott másra kellett volna koncentrálnom. De.. ki tudja, hogy az én boszorkányom mit akar? Az övé szemmel láthatóan tudja, s ezt Tatia élvezi is. Legalábbis úgy tűnik. A gyomromat valami rágni kezdte, belegondolva, hogy ezeknek a jöttment átkozottaknak sikerült elrabolniuk ennek a nőnek a szívét, de nekem sose. Pedig nem voltunk mi annyira különbözőek. Ez volt a baj? Megpróbáltam megváltoztatni? Úgy, hogy észre sem vettem? Már semmi sincs kizárva. Bármi megtörténhet.
Felsóhajtottam, és félrebillentettem a fejem. - Szeretem tudni, hogy mégis hol vagy és mi a fészkes fenét csinálsz. - vontam meg a vállam. - Remélem megérted, hogy amíg te könnyedén léptél át rajtam, én szerettelek. S a magamfajták nem felejtik el csak úgy életük első szerelmét. - tettem még hozzá,de ekkor már azt figyelve, hogy milyen játékszabályokat fektet le. Teljesen meglepett, hogy szavaival mintha lerázni próbált volna, tettei mégis az ellenkezőjét mondták. - Jelenleg nem tartozom senkinek magyarázattal semmiért. - fűztem még aztán mellé, mielőtt ismét megízlelte volna ajkaimat. Sose éreztem még ekkora tűzt benne, ajkaiban, testében, mely úgy vonzott magához, mintha.. soha nem érintette volna meg senki. Vajon játszadozik velem? Isten bizony, hogy abban az esetben letépem a fejét a helyéről.
Kezem ismét felemelkedett, végigsimítottam selymes haját, míg ajkaimba élet költözött, s szenvedéllyel adtam át magam a csóknak, melyet most ő kezdeményezett. - Nem is tudom, mit kezdjek veled.. - sóhajtottam kétkedően, ahogy kezem már combján kötött ki. - Szívem szerint meg sem állnék a hálószobámig veled, és minden energiádat kidolgoznám belőled.. de nem engedhetem, hogy netán.. gűnyt űzz belőlem, s csupán kiderüljön, hogy mindez játék volt.. - piszkáltam egy rakoncátlan hajtincsét.

• jeleeen Smile[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Kedvenc dal :
ripping wings
Tartózkodási hely :
mf
Hobbi & foglalkozás :
magic
Humor :
spicyAbigail Crowley ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 09, 2015 6:00 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Matthias & Abbey
Let me be your good girl, Sir. 18 +
[You must be registered and logged in to see this image.]
Határozott mozdulataival azonnal eléri azt, amit más férfiak még erőszakkal sem voltak képesek. Abban a pillanatban meghajlok akarata előtt, hogy csípőmre emeli kezeit és erős de nem durva mozdulattal préseli össze testünket. Tincsei közé futnak ujjaim mikor megszólal és én magam is felnyögök érintése nyomán. – Tedd meg. – búgom félig nyögve, félig reszketve érintése alatt. Elakad a lélegzetem mikor valóban letépi a ruháim és már várnám, hogy szétfeszítse combjaim és belém vágja magát… ehelyett azonban elhúzódik és egyetlen szóval, mint egy kíméletlen korbáccsal vág végig vágytól sajgó testemen. Egyetlen pillanatig megdermedek… majd lecsúszok a pultról és gondolkodás nélkül ereszkedem térdre előtte… ujjait remélem a tincseimbe futtatja, hogy még jobban felhergeljen de ha nem teszi az sem baj. Úgy hiszem e nélkül is képes kordában tartani.
Nem váratom soká. Ujjaim finoman fognak rá újra és ajkaim közé emelem… aztán szégyentelenül emelem rá pillantásomat és mohón, élvezettel kezdem őt kényeztetni. Igen. Itt a helyem… végre… végre valaki aki képes volt megadni amire vágyom… kellően őrülten, kellően határozottan és makacsul, úgy akarva engem ahogy vagyok. Vágyaktól terhesen… szomjazva arra, hogy valaki a tekintetével kényszerítsen térdre… mint ő… s szenvedélyem megmutatkozik abban, ahogy kényeztetem őt. Tekintetét figyelem még újra és újra magamba eresztem… egyre hangosabb nyögésekkel ajándékozva meg őt és magamat is. Előtte térdelve kegyetlenül feltüzel. Azt akarom, hogy a falnak taszítson és elvegye azt amiről más férfi csak álmodhat… hogy magáévá tegyen úgy és ahogy ő akar. Egyik kezem magam mellé ejtem… a másikkal pedig szemérmetlenül készülök magamhoz nyúlni. Engedi? Elveszi? Tudni akarom mennyit enged, tudni akarom, hogy mire képes azért, hogy ő tehesse meg azt amit akar.

Miss Jackson • imádlak • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Keresem :

Kedvenc dal :
epiphany
Tartózkodási hely :
◯ it's a great question
Hobbi & foglalkozás :
◯ i love playing in the sand
Humor :
◯ grotesqueMatthias St. James ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Jan. 06, 2015 11:24 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
18+
Hello my dear


[You must be registered and logged in to see this image.]

Combjainak szorítása édes becézés volt csípőmön. Megbolondított azzal, amit jelenelg csinált, ez pedig jelenleg nagyon nagy teljesítmény, hiszen én mióta csak az eszemet tudom, nem voltam képes fájdalom nélkül, erőszak látványáa nélkül egy nőre gerjedni... én magam már régóta nem erősítettem a mentálisan normálisak csapatát, sőt! Talán születésem előtt is tudták már, hogy ha vilgára jövök sem leszek normális... okos vagyok, rafinált... de ilyen helyzetekben egy kegyetlen, álnok és dög szemét... honann ragadt rám? Talán apám éjszakai látogatásaiból Sejtésem sincs, nem is akarom tudni, hisz sose voltam kíváncsi magyarázatokra. Végre valahára visszakaphattam saját testemet, nincs szükségem gazdára, melynek testében élhetek mint valami féreg ami eltávolíthatatlan. És valljuk be, mai szemmel és pár jó gönccel igencsak szemrevaló látvány vagyok...
Felnyögött, miután lebontotta rólam nadrágom felső részét, de álnok boszorkányként nem érintett meg engem... nem tudtam, hogy mi a következő lépése, egyszerűen kiszámíthatatlan ez a lány, s nekem pont ez tetszik benne annyira... imádom minden rezdülésé ,minden mozdulatát, s mikor az aranyló folyadékot ajkamhoz emelte, egy vágytól ittas pillantást követően csípőjét kezeimmel is szorosan tarttottam meg, s megittam az alkoholz, melyet erre a célra szánt... kóbor cseppek simítottak végig arcomon, melyeket nyelvével fogott fel.
Rögtön csók... s ahogyan az italt kihalássza saját fogaim közül, ujjai szorosan fonódtak rá merevségemre, és ettől nyögnöm kellett, bele a szájába...
- Le akarom tépni a ruháidat... - eresztettem el csípőjét, s ugyan egyben, de minden ruhát hevesen, kegyetlenül távolítottam el róla. - El akarom venni azt, amelyről más férfi csak álmodozhat... - telt meg hangom keménységgel s határozottsággal, miközben hajába fúrtam ujjaimat, s kérdésére csupán egyetlen szót tudtam kinyögni, melyből tudni fogja, mi a dolga. - Kényeztess!


words: passz
tags: abigail & matthias
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 10, 2014 4:13 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
folytatás itt
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 10, 2014 3:48 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
Megállok a pult mellett, majd lehúzom a feleseket. Arrgh, tényleg nem érzek már semmit. Szinte már meg sem érzem a 3 feles maró hatását. Hát igen, végre a torkomat sikerült kiütnöm, és magamat is lassacskán. Egyre jobban kezdek újra a kikapcsolt énem lenni aminek örülök. Nem akarok az az érző lány lenni akit mindenki megbánthat és fájdalmat okozhat. Nem véletlenül kapcsoltam ki az érzéseimet 300 valahány évvel ezelőtt.
Meglepődök a kérdésén. Pontosan jól tudom, hogy ez a mondat mit takar magában, viszont van jobb programom? Nincs. Holnapra elfogom felejteni? Remélhetőleg igen. Hát akkor meg miért ne tenném?
- Legyen. Igen. - mondom mikor az utolsó felest is lerakom az asztalra.[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 10, 2014 3:27 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextChloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

Megerősítette azt amit eddig gondoltam magamról. De hogy ilyen gyorsan abba is hagytuk a táncot az egy kicsit fájt legbelül, még dörgölőzhetett volna hozzám a kis cicuska. Szótlanul követem miközben a bárpult felé sétál és közben a fenekét szkennelem a szemeimmel.
Kérek magamnak és neki is egy három körre való felest. Lehúzom őket majd felé fordulok.
-Nincs kedved az éjszaka többi részét velem eltölteni? - kérdezem miközben megint végignézek rajta az alsó ajkamba harapva. Kíváncsi vagyok mit fog válaszolni erre a kérdésre. A legtöbb nő, akármilyen jól nézek is ki, csak a telefonszámát adja meg az első alkalommal. Nagyon kevés mondja azt hogy igen vigyél haza és dugj meg keményen.Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 10, 2014 3:10 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig is szerettem táncolni, főleg ha volt kivel. Most is így van, jó Caesar-hoz simulni. Pont így állapítottam meg még a pólón keresztül is azt, hogy izmos teste van. Mikor ma ide jöttem nem gondoltam volna arra, hogy lesz társaságom. Az eredeti terv az volt, hogy csöndes egymagamban jól le iszom magamat, még meg sem igéztem magamnak senkit ami tőlem újdonság. Viszont örülök, hogy még sem egyedül vagyok, még akkor is ha egy hibrid a társaságom.
Mikor vége van a számnak pár milliméterre elhúzódok Caesartól és felé fordulok, a szemeibe nézek.
- Te aztán tudod, hogy hogyan kell valakit elcsábítani. - mondom huncut mosollyal, majd elindulok a bárpult felé egy újabb italért. Jól ki akarom ütni magamat, habár már kezdem érezni, hogy az alkohol eléggé kezd a fejemben szállni. Holnap reggel fogok majd eléggé szenvedni.[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 10, 2014 2:56 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextChloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

Szerencsére viszonozza és jól fogadja a közeledésemet. Mit is mondhatnék ebben a pillanatban? Nem vagyok az a csendes típus, de ebben a helyzetben nem a szavaké a főszerep. Inkább elmerülök a zene ritmusában és mivel egy eléggé erotikus kis tánc folyik most Chloe és köztem így egy szinten kicsit vissza kell magam fognom. Mindig is tudtam hogy hogyan kell úgy táncolni hogy megvadítsam a nőket. Ezt az egyetemi haveroknak köszönhetem, a középiskolában nem igazán volt barátnőm sem, annyira lefoglalt apám hülyesége. De ahogy elhagytam Olaszországot minden megváltozott.
Mivel elég közel volt hozzám így lenézve tökéletes kilátás tárult a dekoltázsára. Miközben táncoltunk folyamatosan egy féloldalas mosoly ült a számon. Nem tehettem ellene semmit, nem is szánt szándékból jött. Főleg ahogyan a csípőjét mozgatta az sem volt semmi. Az arcomat a hajához simítottam, csodás illata van. A kezem pedig a csípőjéről lassan a fenekére vándorolt.Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 10, 2014 2:39 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
Elégedetten elmosolygok. Hát az biztos, hogy nem érzem mi megy le a torkomon, de ez főleg annak tudható be, hogy már jó pár adag felesen vagyok túl. Viszont még ennyi pia hatására is az agyamban felvillant a vész fény, a piros kis lámpa amikor láttam, hogy Klaus neve mit váltott ki belőle. Habár nem tudom Caesar történetét, igazából azt sem tudom, hogy ő ki csak annyit, hogy hibrid, és ennyi pont elég ahhoz, hogy a lelkem legmélyén féljek tőle. Nem akarok, de ösztönösen is félek. Ismerem Klaust és nem ad senkinek csak úgy a véréből, mégpedig ha Caesar akár véletlenül is megharapna valahogy muszáj lenne szereznem a véréből mivel nem akarok meghalni.
Épp válaszolni akartam a kérdésére, de esélyem sem volt, mert már vitt is a táncparkettre. Wáow, ő aztán biztos magában. Mondjuk ez most nem jön rosszul, felejtésre van szükségem. Piálás megtörtént, partnert találtam, most pedig szórakozzunk.
Amikor szorosan magához húz, a ritmusra elkezdem mozgatni a csípőmet és úgy táncolunk tovább, egymáshoz simulva. Hazudnék ha azt mondanám nem tetszik ez a helyzet, nagyon is élvezem.[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 7:50 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextChloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

-Azt én nem tudhatom mennyire bírod, csak azt hogy tölcsér torkod van, nem érzed mi csúszik le rajta. - mosolyogtam és egy perverz gondolat is megfordult a fejemben. Annyira nem érdekel a kora hogy megkérdezzem, talán jobb is ha nem tudom. Egyáltalán nem gondolom több ezer évesnek, sőt remélem hogy még csak az első 100-ast súrolja. Bár én hibrid vagyok, ez a három év nekem is olyan gyorsan elszaladt, hogy sokat mondanék, ha azt mondanám hogy 1 évnek tűnt. Szóval nem lepődnék meg ha egy 18 éves külsővel rendelkező matuzsálemmel beszélgetnék.
Szóval akkor engem is csak a hála vezérelne? Szerintem itt azért sokkal több van a háttérben mint hogy szimplán csak köszönetet akarjak neki mondani. A kötődés rész pedig nálam teljesen kimaradt. Csak szeretnék vele találkozni és megkérdezni, hogy mit miért tett azon az éjszakán.
Észrevettem, hogy eléggé megszorítottam szerencsétlen karját, így amikor lehiggadtam rögtön el is eresztem. Bocsánatot szeretnék kérni, de már csak büszkeségből sem teszem. Nem akarom a gyengeség semmilyen jelét mutatni. Higgye csak azt hogy egy tapló macsó vagyok.
Olyan mélyen a szemebe néz hogy az szinte már fáj. Mintha a lelkembe látna, ami bevallom egy kicsit zavar. Gyorsan kutakodok az agyamban valami elterelő hadművelet után és akkor eszembe is jut. Hát nem egy szórakozóhelyen vagyunk? Mit lehetne itt mást csinálni mint nőket felszedni,inni és táncolni? Az első kettő megvolt szóval a harmadiknak kell hogy még beteljesüljön.
-Táncolunk? - szokásomhoz híven, udvariasságból megkérdezem. De már a derekánál fogva vezetem is a többi ember közé és szorosan magamhoz húzva, a kezemet még mindig a derekán tartva elkezdek táncolni. Reménykedem benne hogy becsatlakozik ő is és  nem csak egy egyszemélyes chippendale showt fogok lenyomni neki, persze a vetkőzős rész nélkül. De ki tudja mi jön még majd az éjszaka folyamán, hiszen érzem hogy az alkohol most már elkezdett dolgozni bennem.Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 6:55 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Azt nem mondtad, hogy vámpírként mennyi idős vagyok. Legyen annyi elég, hogy jól bírom a piát. - mondom és mikor látom, hogy rendel magának jó pár italt, rendelek magamnak két felest és úgyszint lehúzom, egymás után gyorsan. A sok pia miatt a torkom már nem annyira érzékeli a maró hatást, viszont mivel vápír vagyok nehezebben száll a fejembe az alkohol. - Persze ne gondoljál több ezer évesnek. - mondom és halkan felnevetek.
A mosoly egyből eltűnik az arcomról mikor mellettem támad és megszorítja a kezemet. Még a pia hatása ellenére is felébred bennem az a félelem, hogy ő hibrid. vagy is félig vérfarkas melynek harapása halálos rám.
- Még nem találkoztam vele, de azt tudom, hogy ő hozza létre a hibrideket. A hibridek pedig neki dolgoznak, kötődnek hozzá mivel hálásak neki, hogy megszabadította őket attól a fájdalomtól ami teliholdkor éri őket. - mondom higgadt hangnemben, és most először nézek bele teljesen Caesar szemébe. Gyönyörű szép szemei vannak... Nah, jó; ideje vissza térnem a földre.[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 6:45 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextChloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

Csak egy sanda mosollyal válaszolok neki. Nem, épp az hogy a korral nem szeretek viccelődni, de ez inkább kinézetre ment. Igazi kis hidegvérű angyalka lehet ez a lány ha semmivel nem tudom feldühíteni. De talán más téren is ilyen? Van bennem valami kis visszafogotság, mert nagyon kislányos, de bevallom tetszik nekem Chloe és szívesen ágyba vinném. De eközben pedig lelkiismeretfurdalásom van amiért a pedofilizmus határait súrolom. Lehet hogy más férfiaknak az a menyország ha egy 18 éves friss, üde lánnyal lehetnek együtt de én inkább a 20-as nőket részesítem előnyben.
-Szerintem egy átlagos 18 éves nem húzta volna le így a piát. - nézem ahogy a felest is ledönti. Nehogy már szégyenben maradjak mellette. Lehúzom én is az italomat és rendelek egy absint szivárványt és lehúzom mindet egymás után. Amitől kicsit meg is szédülök egy pillanatra, bár ebből ő nem hiszem hogy akármit is érzékelhetett mert a bárpultra támaszkodva megtartottam magam. A Klaus névre felkapom a fejem és felpattanok. Nekem is furcsa hogy így reagálok, de akaratom ellenére is, ha meghallom a nevét akkor késztetést érzek rá, hogy megtaláljam vagy többet tudjak meg róla.
-Én nem dolgozom senkinek. De te honnan tudsz Klausról? Ismered? - megfogtam a karját és mintha valami kihallgatáson lenne megszorítottam.Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 6:17 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
Arra inkább nem is mondok semmit, hogy erőfeszítésembe került az, hogy megérezzem mi is ő. Az mondjuk tényleg igaz, hogy az alkohol kezd kicsit a fejembe szállni, és az érzékszerveim sem olyan kifinomultak, mintha teljesen józan lennék, de attól még nem vagyok "selejtes" hogy ne érezzem meg. Ezt még az új vámpírok is kitudják szagolni.
- Wáow, szeretsz az emberek korával viccelődni? Ügyes. De bármi is a terved, nem tudsz kihozni a sodromból. - mondom gonosz mosollyal az arcomon majd kérek egy felest magamnak, és azt is lehúzom egy felesre.
- Erre felé a lányok is tudnak inni. Csak hogy tudd. - mondom neki flegma hangsúllyal, és egy csöppnyi huncut mosollyal.
- Klaus hol van? Tudtommal a hibridek neki dolgoznak.


[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 5:14 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar Carlon írta:Chloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

Egy kicsit elnevettem magam amikor mondta hogy hibrid vagyok és csak.. FELTÉTELEZI (!!!!)hogy én is tudom mi ő. Nem kisasszony nem tudom mi maga, és az is egy szokásos kijelentés volt hogy én nem ember vagyok.
-Azért kellett egy kis erőfeszítés hozzá nem? Mert az elején úgy tűnt nem volt neked világos. - mosolyogtam. Csak nem olyan buta mint amilyennek mutatta magát. Mondjuk ki tudja... a dédimnek is voltak jobb napjai. Érdeklődve figyelem ahogy ledönti az egészet egy szuszra. Tágra nyilt szemekkel figyeltem, hogy milyen reakciót fog belőle kiváltani, de semmi. Elismerően tapsolok neki.
-Hát kislány ez elég rossz kor, bár ha azt vesszük nem is annyira, létezik plasztikai sebész. - vigyorgok rá a kezeimmel imitálva mintha a melleimet emelgetném. Kíváncsi vagyok mikor borul ki a bili. Szeretem pár embernek az idegeit szaggatni, próbára tenni. Kevesen hozzák ki ezt belőlem de olyankor jó érzés ha találok megfelelő személyt.
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 4:45 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
Figyelnem kell arra, hogy mit mondok, mivel nem akarok most még megharapni. Félhomály van így hát ha felcseszem az agyát elég lenne egyetlen harapás és elkezdenék haldokolni...
- Tudom, hogy hibrid vagy. Egyből megéreztem. Feltételezem te is tudod azt, hogy mi vagyok. - mondom neki komolyan, majd rá nézek a kezemben lévő italra. Lehúzom egy szusszra majd a fejemet hátra döntve várom, hogy lecsorogjon a torkomon, miközben végig marja azt. Hmm, eléggé erős pia, mondjuk az évszázadok során már minden fajtát ittam így hát mondhatni eléggé jól bírom a piát. Nem mintha sokszor innám le magamat a sárga földig, mindig csak annyit isszok, hogy még józan legyek kicsit, magyarán betartom a határokat.
Erőltetetten elnevetem magamat mikor a koromra utal. - Idősebb vagyok, mint hinnéd. Amúgy pedig létezik olyan dolog, hogy igézés. És ha tudni akarod, 18 vagyok. Emberi években. - mondom neki mikor lerakom a poharat az asztalra. Mikor az utolsó mondatomat mondom egy gonosz kis vigyor jelenik meg az arcomon. Nem tudom mennyi idős lehet, de remélhetőleg nem idősebb nálam. Kezdjük ott, hogy 300 éven keresztül éltem kikapcsolt érzésekkel, és ehhez még nem számoltam hozzá azokat az éveket amiket úgy éltem, hogy voltak érzéseim.


[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Dec. 08, 2014 6:15 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextChloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

Na ez meg mit akar jelenteni? Nem tudom eldönteni hogy ez most fenyegetés vagy csak egyszerűen egy jó tanács akart lenni. Nagyon remélem hogy az utóbb, mert nem lesz jó vége ha engem akar fenyegetni. Elég lenne egy szimpla harapás, a tömegben és sötétségben pedig fel sem tűnne hogy egy picit megváltozott az arcom.
A Chloe szép név, sajnos ebbe nem tudok belekötni. Mivel nem mondta hogy mit ezért kértem neki is egy olyat amilyet én iszom. Meglátjuk milyen kemény a kis csaj.
-Öhmm... ez nálatok nem alap hogy megérzitek hogy mi a másik? - vagy csak nekem jön ez alapból? Vagy csak be van rúgva és már nem igazán tudja az érzékeit irányítani. az egyik szemöldökömet felvonom és a pultról elveszem a poharakat és az egyiket a kezébe nyomom.
-Nem hiszem hogy ittál már ilyet, de próbáld ki. Aztán egy szót sem hogy én adtam. Nem akarok bajba kerülni. Sőt még azt sem értem hogy hogy engedtek be. - csak kicsúszott a számon ez a pár mondat. Bár nem olyan sértően mint ahogy az elején kigondoltam, de ki tudja, lehet ez is kiveri egy csöppet a biztosítékot.

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Dec. 08, 2014 5:57 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Hát akkor Caesar azt javaslom vigyázz, hogy kinek mit mondasz el. Itt még a falnak is füle van. - mondom komolyan, de a szemem sarkában látszik, hogy alig várom, hogy feladjam őt egy vadásznak. Miben vagyok én jó? A szemétkedésben, évszázadokon keresztül azt csináltam, miért lenne ez most másként? Ugyan már, nem akarok én megváltozni! - Amúgy pedig Chloe vagyok. - mondom neki.
Kérek-e italt? Igen, hisz szükségem van valami erősre, hogy a lelkiismeret-furdalást elnyomjam valamivel. Már rég óta nem vagyok az a jó kislány akit az emberek megismerhettek, és az az igazság, hogy nem is látom jónak azt, hogy olyan legyek, mint amilyen emberként voltam. Mindenki csak fájdalmat okozott nekem, akkor meg minek legyek jó? Minek segítsek másokon?
A kérdésére csak bólintok. - Nem egy átlagos ember vagy, igaz? Bejárattól lehet érezni, hogy nem ember vagy. - mondom kicsit halkabban, hogy mások ne hallják. Kicsit közvetlen vagyok, ez már szerintem a pia hatása, de még mindig józan vagyok annyira, hogy ne csináljak baromságot.


[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Dec. 08, 2014 5:44 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextChloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

Úgy tűnik megtaláltam miss népszerű kisasszonyt. Nem számítottam rá hogy ő fog leszólítani engem, de ha már itt tartunk. Kiismerem egy kicsit mielőtt belekötnék, hátha valami fogást találok rajta. a kinézeten viccelődni már olyan tré... gyerekes.
-Igen új vagyok pár hete költöztem ide! - mosolygok rá, még pillanatnyilag kedvesen. - Caesar vagyok!
Megint belekortyolok az italomba, de alig tudom tűrtőztetni magam mikor végignézek rajta. Olyan kislányos, szerintem olyan 16-17 éves lehet. A végén még azt fogják hinni hogy pedofil vagyok ha túl sokat lógok vele. Inkább a piába fojtom a szavaimat és egy húzásra megiszom. Megköszörülöm egy kicsit a torkomat, mert ez még nekem is egy kicsit erős lett.
-Még egy ilyet! - szólók a pultosnak, majd a lány felé fordulok. - Te kérsz valamit? - megkérdeztem tőle, hogy azt a benyomást keltsem hogy milyen rendes pasi vagyok, ami alapból igaz is. De vannak kivételek. Nem azt mondom hogy unszimpatikus nekem, csak... olyan "gyötörni" való.

[/quote]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
• myself
Kedvenc dal :
• hypnotic
Tartózkodási hely :
• mindig máshol
Hobbi & foglalkozás :
• rendbe hozni az életemet?
Humor :
• gyilkosChloe Winslet ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Dec. 08, 2014 5:24 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Caesar & Chloe

[You must be registered and logged in to see this image.]
Jól lerészegedni, majd másnap szenvedni a másnapossággal. Pontosan, ez a tervem ma estére. Akiket valaha is szerettem, elveszítettem. Sőt, évszázadok óta nem kötődtem senkihez, egy éjszakás kalandjaim voltak csak, a családom közül mindenki meghalt, barátokat nem szereztem, mert nem tartottam kikapcsoltan annak, hogy legyen értelme. De most... Bármit megtennék, hogy ne egyedül legyek. Természetesen próbálom össze szedni magam és újra erősnek látszani, de előtte jól leiszom magam a sárga földig. Vámpír vagyok így hát a pia nincs akkora hatással rám, remélem, mert még valahogy haza is kell jutnom.
Miközben bele iszok a koktélomban érzem az oldalamon azt, hogy valaki engem néz. A fejemet oda fordítom, majd a férfire nézek. Egyből érzem azt, hogy vérfarkas. Vagy is nem, hibrid. De jó, Klaus embere... Ez a mai nap nem is lehetne jobb...
- Gondolom új vagy itt, nem nagyon vagy ismerős. pedig sok mindenkit ismerek. - mondom érzéstelenül, és egy szórakozó mosoly jelenik meg az arcomon. Izgat az, hogy egyből letegeztem? Hát nem, miért is izgatna? Újra az akarok lenni aki lelkileg nem volt össze törve, és itt az alkalom, hogy gyakorolhassak.


[You must be registered and logged in to see this link.] zene: szám címe | megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Dec. 08, 2014 5:06 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextChloe & Caesar
I turn my chin,  music up, And I’m  puffing my chest

Valahogy úgy éreztem hogy ez a nap az enyém, és bármit csinálhatok semmi nem ronthatja el a kedvemet. Szóval ezen gondolataim arra sarkaltak hogy ma bulizzak egy jót, a nap zárásaként. Még mindig nem sok embert ismerek a városban, főleg nem olyat akit el is hívnék magammal. A készülődést tíz perc alatt megoldottam, még a hajam is sikerült gyorsan beállítanom, pedig hiába vagyok férfi, bevallom legtöbbször én is a tükör előtt töltök vagy fél órát. Egy külvárosi szórakozó hely felé veszem az irányt, múltkor elhajtottam mellette és felkeltette a figyelmemet, szóval ez most egy jó helyzet hogy feltérképezzem belülről a helyet. Tényleg igaz erről a városról hol rengeteg természetfeletti lény van itt. Szerintem én egyiknek sem jelentek igazából fenyegetést.
Amint bementem, rögtön megállapítottam hogy tetszik amit látok. A lányok szépek, a férfiak... ha nevezhetjük őket annak, hát ők pedig nem ellenfelek számomra. A pulthoz megyek és kérek egy Godfather koktélt. Ezaz! A pultos már hallott erről, nem úgy mint a legtöbb szórakozóhelyen ahol még soha nem hallottak róla. Pár perc múlva már a kezemben is tartottam és elismerően kacsintottam a pultosra, aki lány volt, persze. Férfiakra nem szoktam kacsingatni. Oldalasan fordulok a bárszéken és felmérem a kínálatot hogy melyik lányt kérjem fel egy táncra és hívjam meg egy italra. De amint meglátok egy szőke vámpírlányt valamiért elfog a kötözködhetnék, jó, tudom hogy csúnya dolog a lányok vérét szívni... vagyis képletesen.... de olyan viccesek sokszor amikor próbálnak visszavágni de az istenért sem sikerül.

Vissza az elejére Go down

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
mind is in DISTURBIA
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Pént. Nov. 21, 2014 4:49 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
cedric & tatia
Just tonight I will see It's all because of me
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem tagadom, az emlékeknek szánt agyamba ültetett képzetei elindították bennem a gondolatmenetet, ami egy normális családi élet lehetőségét sugallta. Emberként nem volt olyan nap, amikor ne kérdeztem volna meg magamtól, hogy "mi lett volna, ha.."? Mi lett volna, ha engedek a közeledésének és megpróbálok nem úgy tekinteni rá, mint aki elvette a szabadságomat? Ha teljességgel mást hibáztatok és belátom, hogy őt is ugyanúgy belekényszerítették a házasságba, mint engem? Ha észreveszem, hogy a birtoklási kényszerén és a manipulálási vágyán kívül egész jó férj és tökéletes apa válhatott volna belőle? Mindezek olyan kérdések voltak, amelyeket emberkorom véget érte óta próbáltam a tudatalattimba száműzni és mindaddig sikerült, míg a lehetőségeim két forrását halottnak hittem. Erin-t és őt is. Aztán felbukkantak és felforgatták az életemet, szinte az orrom alá dörgölték, hogy mit tettem velük azzal, hogy magukra hagytam őket. A legszebb a történetben az, hogy nem kellett volna érdekeljen... de a családomról volt szó, ami miatt az én koromfekete színben játszadozó szívem is összeszorult. Szörnyeteget csináltak belőlem és én is azzá tettem azokat, akiket elméletileg szeretnem kellett volna. És amíg nekem nincsen bajom azzal, hogy mi vagyok... a kislányomnak nem ezt szántam volna.
- Ő... olyan, mint én. Nem akar megváltoztatni. - Suttogtam nagyot nyelve, aztán összehúztam a szemöldökömet. - Szóval nem csak én kémkedek utánad? Jólesik tudni, hogy még mindig ennyire érdekellek. - Motyogtam az újra elővarázsolt magabiztos mosolyom kíséretében. - De ha ugyebár neked is ott van a te kis boszorkányod... túl sok kizáró tényező van egy kis kikapcsolódáshoz... - Tekintetem teljesen másról árulkodott, mint a szavaim. Fogalmam sem volt arról, mit éreztem jelenleg, pedig jó pár érzést megéltem már vele kapcsolatban. Azt hiszem, ez a vonzalomhoz volt a legközelebb... az pedig teljesen el tudja tompítani az agyam, elvégre jó ideje nem kellett semmilyen akadállyal foglalkoznom és most is ezt akartam! Csakis azzal törődni, ami a jelen pillanatban legjobban esne.
Éppen ezen az indíttatásból hajoltam ugyanolyan közel hozzá, mint az előbb, hogy ismét összeérjenek ajkaink. A megfelelő hatás elérése érdekében finoman csókoltam meg, fokozatosan kezdett tűzzel megtelni tevékenységem és azon kaptam magam, hogy túlságosan jólesik átlépni a saját határaimat.

just tonight • - • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
♢ wrong issue, love. i'm never looking for someone... they want me

Kedvenc dal :
♢ elastic heart by sia
Tartózkodási hely :
♢ mostly mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking your blood
Humor :
♢ creepyCedric Nikolaj Georgiev ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Nov. 13, 2014 5:43 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

to tatia; wifey, nice to see you again

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sosem állt szándékomban tagadni azt, hogy a vonzerőm még majdnem ezer év elteltével is ugyanolyan, mint annak idjeén. Igaz, miután Tatiát megismertem, s elvettem őt, nem néztem más nőre. Szerettem, s ha őt nem is kaphattam meg, más nőt sem akartam a magaménak tudni, az ágyamban látni pedig főképp nem. Ha viszont szeretett volna, talán elmondhatnánk magunkról, hogy a középkor egy olyan párja voltunk, ahol a társak nem csalták meg egymást.. igaz, róla nem tanúskodom. Sőt. Nem is mondok semmit. Hiszen még éltünk mind a ketten, mikor feleségemként megszökött, s két férfi is osztozott kegyeiben abban a másik világban... szóval az ő hűsége vitathatatlan. Én, míg gyűrű volt az ujjamon, azon voltam, hogy megtaláljam őt.. a halálom után már úgy gondoltam, felesleges ezt az ostoba esküt betartani tovább. S amúgy is.. míg a halál el nem választ ugyebár.
Visszatérve a jelenbe.. egyikünk sem mondjatja azt, hogy nem vagyunk vonzóak még mindig. A teste még mindig olyan tökéletes, olyan formás, mint egykoron... igaz, akkor a fűző még inkább kihangsúlyozta ezt a csinos kis csípőt, amin nemrégiben simítottam végig szemtelenül.. ez a finom száj mindig édes ajakrúzst viselt, melynek csak az íze van itt a számban még arról az éjszakáról.. tökéletes volt minden. Legalábbis abban a pillanatban, azon az estén azt hittem, hogy képes szeretni... hát nem volt.
- Miért vagy olyan biztos abban, hogy nem éppen elcsábítani akarlak? - suttogtam halkan, belenézve szemeibe, miközben gyengéden végigsimítottam egy hajtincsén. Újra meg akartam kóstolni ajkait.. de végül nem tettem. Vártam.. a hangját akartam hallani. - Bár ha az a boszorkány fickó tényleg annyira elvette az eszed, talán feleslegesen próbálkozom...

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
mind is in DISTURBIA
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Pént. Szept. 26, 2014 6:53 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
cedric & tatia
Just tonight I will see It's all because of me
[You must be registered and logged in to see this image.]
Normális esetben én lettem volna a legboldogabb, ha a számomra igazából külön kategóriaként futó volt férjem mindössze annyit tett volna, hogy belép a terembe, helyet foglal mellettem, én pedig órákon keresztül onthattam volna magamból a szót kitérve mindenre, amit gondolok róla, a múltról, a múltunkról, a jelenről és arról, ami eszembe jut. Sokan tudják, hogy szeretem köszörülni a nyelvemet az embereken, de azt kevesen, hogy a szavakkal való dobálózásom és nyomatékosításom nem az idő terméke, hanem eredetileg is ilyen voltam. Akik tudhatnák, már nem élnek. Legalábbis a nagy részük, hiszen éppen az egyik kivételt bámulom. Ám most mondhatni hálát adtam az égnek, hogy nem kell tovább jártatnom a lepénylesőmet... ahogy neki is mondtam annyi, de annyi szó hagyta el mostanában a számat, hogy belegondolni is rossz azoknak jelentésébe, értelmébe és hogy mit indíthattak el magukkal. Utánam a vízözön, ugye? A problémám mindössze az volt, hogy jelen esetben képtelen voltam eldönteni, hogy az a vízözön sodorjon el magával vagy addig fussak előle, míg a lábam bírja? Szerencsére most, Cedric-el szemben ülve nem kellett ezen a problémán agyalnom. És túlmutat a groteszk fogalmán... de életemben először éreztem azt, hogy pont ő az, aki nem támaszt semmilyen elvárást velem szemben.
Ez lehetett az oka annak, hogy hagytam ujjait végigsiklani a vállaimon, rezzenéstelenül tűrtem, hogy megmarkolják a tarkómat és a következő pillanatban szemeimet lehunyva adtam át magam a csókjának, ami elől szabályosan menekültem hónapokkal ezelőtt. Most viszont... jólesett. Kétségtelenül jólesett, tagadni sem tudtam volna, hiszen ajkaim automatikusan válaszoltak szájának mozgására és kezeim az arcára csúszva vonták őt közelebb magamhoz. Életemben, létezésem során először éreztem azt iránta, hogyha csak erre a pár másodpercre is, de szükségem van rá. Talán nem a személyének szólt, talán tényleg csak arra volt szükségem, hogy ne legyek egyedül, miközben pontosan tudom, hogy nem a nagybetűs társ van mellettem, ezért szabadnak is érezhetem magam.
És egészen addig tiszta, teljesen kipucolt maradt a fejem, míg az agytekervényeim közé be nem ékelődött egy gondolat... egy emlék, amelynek egyik főszereplője én voltam, a másik pedig Cedric. Egy emlék, ami az egyetlen nyoma annak, hogy igen, egyszer régen házasok voltunk és egy emlék, aminek megtörténte után kezdett el csak igazán felfordulni a világom a kislányom megszületésével.
Elhúzódtam tőle, de kezeim változatlanul az arcán pihentek, így mélyedtem a tekintetébe. Én is alkalmaztam már ezt a módszert másokon, de még sohasem voltam áldozat. Sokkal élénkebb, élesebb és valósághű volt, ha az én agyamba táplálták bele a megmutatnivalót.
- Ha nem tudnám, hogy nem, azt hinném ismét megpróbálkozol az elcsábításommal. - Suttogtam az ajkaira.

just tonight • - • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
♢ wrong issue, love. i'm never looking for someone... they want me

Kedvenc dal :
♢ elastic heart by sia
Tartózkodási hely :
♢ mostly mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
♢ drinking your blood
Humor :
♢ creepyCedric Nikolaj Georgiev ÍRTA A POSZTOT
Vas. Szept. 21, 2014 1:36 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

to tatia; wifey, nice to see you again

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Hm, ilyen bókot kapni Tatia Petrovától.. olyan megindító. - suttogtam, bár hangom némi gúnyt és iróniát foglalt magába jelenleg. Mi volt az oka ennek? Talán annyi, hogy tényleg megváltoztam. Nem vagyok az a puha senkiházi, aki akkor voltam, mikor legutóbb találkoztunk. Nem, annak a fickónak vége. Elvégre visszagondolva... soha nem voltam olyan, mint az utóbbi néhány hétben! És ez elborzaszt. Cedric Nikolaj Georgiev, mint papucs? Nem, soha. Ezt még emberként sem voltam hajlandó magamon viselni, nemhogy így... ezer éves vámpírként. Tatia jelenléte pedig nem fog legyengíteni, hiába keltettem ezt a hatást néhány hete. Komolyan, éppenhogy nem vagyok rosszul saját magamtól. Legalábbis, az akkori énemtől. Meglepődnék, ha megtudnám, hogy a hátam mögött még ki is röhögött engem?
Mikor kezeit a térdemre helyezte, majd közelebb csúszott, arcom még mindig nem rezzent meg ettől. Nem hiszem, hogy hű lennék magamhoz, ha ilyen könnyedén bedőlnék neki, a szavainak, a játékának.. hiszen bárhogyan is nézzük, kettőnk közül - annak ellenére, hogy mindketten tudtunk játszani a kártyalapokkal, amelyeket kaptunk az élettől - még midnig ő volt a profi játékos. Korábban kezdte. Túl korán.
Szavai végigsuhantak idegpályáimon, majd megpróbáltam nem elbízni magam azzal, hogy úgy tűnik, nyeregben vagyok. - Igen. Túl sok volt a beszéd, amit az utóbbi időben... megkövetelt tőlem az élet. - ismertem el, de még miondig nem adva meg neki azt az örömet, hogy gyengülést lásson tőlem.
A szavai azonban ezután mély fordulatot vettek. Szinte felhívásnak vettem minden egyes szót egy keringőre, mely elhagyta ajkait, és a pupillám nagyobbra tágult, mint eddig, így faltam fel szememmel ezt a tökéletes alakot, melyen nem volt nyoma kornak. Miért is meglepő ez? Nem öregszik. Mindketten jó formában vagyunk.
Nem állt szándékomban ismét megszólalni. Helyette felemeltem a kezem, és cseppet sem bátortalanul végigihúztam azt karján... felfelé haladtam, végig a karján, a finom bőrön, majd mikor elértem a vállához, egy pillanatra megálltam, csak utána simítottam végig nyaka egyik fő ütőerén, és találtam el a tarkójáig, ahová elérve szinte rögtön megragadtam őt a magam gyengéd módján, és még közelebb rántottam, hogy ajkam megtalálja az övét, és őrült csatát kezdjek vívni a telt szájjal, melyre ezer évig áhítoztam, s most, hogy ismét itt van, csoda hogy nem faltam fel rögtön.
De mindezek mellett továbbra sem engedtem azt, hogy elpunnyadjak. Erősen koncentráltam arra, hogy láttassak vele valamit... egy éjszakát, melyet zongorajátékkal kezdtem... majd mindezt olyan tettek követtek, melyet minden egyes házaspár a nászéjszakán tesz meg. Mi a sajátunkon nem tettük. Azon az estén viszont, amit láttatni akartam vele, ott igen... szenvedélyesen és tüzesen. Mintha tényleg szeretett volna..

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Vissza az elejére Go down
 

Útszéli szórakozóhely

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 8 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 Similar topics

-
» alvilági szórakozóhely
» Városszéli szórakozóhely
» Az öreg kovácsműhely
» Mystic Falls - Grill
» SAO extra fejezetek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Külváros-